תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לי יש אי-מייל בוואלה משתי סיבות:1. בגלל שאפשר לאחסן בו עד 6 מגה 2. בגלל שאין מספר מוגבל של גודל הקובץ שאני יכול לשלוח. אזל יש לי בעי אחת, והיא שאני לא יכול לשלוף ממנו או לשלוח ממנו דרך ה OUTLOOK אז רציתי המלצה שלכם על אתר שהוא גם נותן שירות טוב כמו וואלה ושאני גם אוכל לשלוח ממנו ולשלוף ממנו את ה אי-מיילים שלי דרך האווטלוק או האווטלוק אקספרס או איזה תוכנה אחרת כל שהיא....
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות אפקטים מיוחדים במוזיקה שאני שומע, שתיהיה כמה שיותר פשוטה. ??? :smoke:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי תוכנת מיקסים מהאינטרנט , ואני לא יכול להפעיל אותה , מופיע לי הודעת שגיאה: CAN'T RUN 16-BIT WINDOWS PROGRAM מה אני יכול לעשות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרבה לצרוב סרטים ל - VCD. לכן אני צריך להמיר את הסרטים לפורמט המתאים. כיום אני משתמש בתוכנת TMPGEnc שעושה את העבודה בצורה טובה מאוד, אבל הדבר לוקח המון זמן! אני יודע שהחלק העיקרי בזמן ההמרה הוא מהירות המערכת של המחשב, אבל גם התוכנה שאיתה עובדים. האם אתם מכירים תוכנה מהירה יותר? הבנתי שאפשר לצרוב ל VCD גם קבצים בפורמט MOV. האם נכון הדבר? איזה פורמט עדיף?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר כמה קבצי wmv. עם איזו תוכנה ניתן לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
מה זה פאצ' של תוכנה ואיך אני אמור להפעיל אותו
-
- 11 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אני רוצה שמות של תוכנות לעיצוב תמונות כמו FHOTO SHOP ' FREEHAND ' PAINT SHOP PRO'
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו יודע האם יש בקויק טיים אפשרות לראות עוד פורמטים חוץ מnov... למשל כמו mpg mpeg avi asf.... תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני משתמש ב- easy CD creator 5 בשמות הקבצים במקום עברית הוא צורב לי קווים: ___ ____.mp3 יש לזה פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום מאורר נוסף ואני רוצה לבדוק מה הטמפ' של המחשב איתו למישהו יש לינק לתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכלום ! אודה לכם אם תוכלו לתת לי כתובות של שרתים כדי שאני אוכל להתחבר לצאט של mirc לצערי יש חסימה מאסיבית של פורטים במקום שאני נמצא ואני מחפש מקום שיש בו ישראלים רבים. הודה לכם על הצעות. ???
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה מכתב מאורנג' באימייל והוא מופיע כסימני שאלה במקום האותיות העבריות (שהם כתבו ORANGE באנגלית או מספרים זה הופיע רגיל) כל שאר המכתבים בעברית מגיעים קריאים, האם יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי שום סיבה נראת לעין נעלם לי היום בבוקר האופציה של לבחור קידוד בפורמט divx מתוך האופציות שב virtual dub לא שינתי כלום לא התקנתי כלום לראות סרטים אני יכול לקודד בפורמטים אחרים אני גם יכול רק הקודק לקידוד פשוט נעלם בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כיצד ניתן לתקן את זה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שיודעת לנגן קבצי MP3 ברצף ולחבר בין הקצבים (BPM) של השירים בקיצור תוכנה שיודעת להעביר מסיבה מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני לא מאמין שאין לוורד אופציה לתיקון הבעייה, אבל אני נכשלתי במציאתה :-\ ניסתי להעזר ב EasyHEB אבל הוא הופך את הסדר בין העברית לאנגלית יש למישהו פתרון לתופעה? אני משתמש בווינדווס ובאופיס XP האתר הבעייתי הוא: http://www.adsl.org.il/adsl-share2.htm תודה, HaimTS
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי פרק של וויג'ר בקובץ עם סיומת AVI , הDIVX לא רוצה לפתוח אותו וה WMP פותח אותו ומנגן אותו במהירות גבוהה כך שלא ניתן לראות אותו , משהו נתקל בזה פעם או יותר חשוב יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הורדתי את הפוטו שופ 7 והמחשב לא מזהה את הקובץ ההתקנה , הוא לא יודע איך לפתוח אותו , מה אני יכו לעשות.. ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
כשאני מנווט בקבצים, מצד שמאל של החלון העברית משובשת. ניסיתי לבדוק שכל הגדרות העברית תקינות, אבל זה לא עוזר. מערכת הפעלה חלונות 2000 .
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס 2000 server family ואני לא מצליח להוריד אנטי וירוס כי הוא אומר שזה ילא יכול להיות מותקן על הסרבר מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
למה זה ככה? ניסיתי איזה 6 תוכנות ובכולם כשאני מצלם ואז יוצא מהתוכנה ונכנס ל"צייר" אז התמונה בורחת לי והכל נראה כזה שחור! מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והאבתי אבל יש לי שאלה אחת אני אוהב שהפונטים שלי הם TAHOMA למשהו יש מושג איך משנים את זה תודה <עריכה>: הכותרת שונתה מכיוון שלא הייתה עיניינית מספיק.