תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי אופיס 2003 וכשאני בא להדפיס תמונות מסויימות שסרקתי למחשב, חלק מהן יוצאות רק עם מסגרת ולא עם התמונה עצמה! אין לי מושג איך זה קורה??? החלפתי מדפסות, ניסיתי במחשבים שונים ואין לי מושג מה לעשות??? חיבב עזרה !! תודה !! ( יצויין שיש לי 2 מדפסות של hp : 710 ו 5510 משולבת.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת יש לי בעיה שאני מתקין תדריבר ואין לי מושג למה ??? תמונה: http://img161.imageshack.us/my.php?image=susssssss7bg.jpg
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת אני וירוס פירול ועוד בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי מפה של ישראל ואירופה שתומכת ב-XP וGPS עם USB ? אני פשוט קונה רסיבר של GPS למחשב נייד לאוטו ומחפש תוכנת מפה שתומכת ב-XP ולפי מה שהבנתי אין הרבה כאלה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מנסה לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך מופיעה לי השגיאה הבאה : geforce 8500 gt 512 pcie xp sp2 תודה .
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
היי כשאני מתחבר למחשב אחר אז במחשב ההוא מופיעה הודעה שמישהו עכשיו שולט במחשב. האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שאני מפעיל Emule או תוכנות דומות המחשב בקושי זז הכונן קשיח צועק הצילו ... למה זה קורה ? יש מצב להפעיל אימיול בלי שהכונן הקשיח יתפגר ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
משהו מוזר, או פשוט חוסר נסיון אתמול התקנתי בבית את שועל האש על xp באנגלית עכשיו התקנתי בעבודה (אם אפשר לקרא לזה כך), את השועל על xp בעברית הדבר המוזר שכל הדפים של mozilla הם בעברית (וואו אפשר להשתגע לפעמים מלכתוב באותה שורה עברית ואנגלית) לא נראה לי שהתקנתי גרסה העברית של השועל, למרות שכך יותר נוח להשתמש בו אז האם זה ה xp ? והאם יש דרך שגם בבית הגרסה באנגלית של השועל תעבוד בעברית? בעצם לא ברור איזה xp יש כאן כי ה- start באנגלית (לא התחל) אבל בחלק העליון קובץ עריכה תצוגה... בעברית
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס לאתר מסוים וממנו אני מנסה להכנס לפורום למשל אני מקבל את ההודעה ips drive error מה קרה ומה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום למי שמכיר יש הודעה באאוטלוק אקספרס "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות האאוטלוק אקספרס לדחוס הודעות, הפעולה עשויה להמשך מס' דקות. עכשיו בחלק מהמחשבים שבדקתי היה בהודעה אפשרות בהודעה לסמן v "אל תציג הודעה זו שוב". ובחלק מהמחשבים אין את האפשרות הזאת. מישהו יודע למה בחלק מהמחשבים אין? אגב ניסיתי גם את הפיתרון שיש בפורומים לשנות ערך ב regedit זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שאנימנסה להוריד הורדות בIE7 הוא פותח את חלון הורדות.. אני אומר לו שמור ואז הוא ישר נעלם.. ביצעתי איפוס להגדרות של הדפדפן אבל שום דבר לא עובד.. מה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
לאחר שפירמטי את המחשב עם מחשב ישן הוא אומר שיש או וירוס או משהו כזה לא פירמטטי בדרך שיגרתית אלא c:format ואז Yes וכו לאחר מכן שעשיתי ריסט אז הוא נדלק והכול אך הוא לא מתחיל את הוינדוס לא מדיסקט ולא מדיסק אני לא יודע למה אולי צריך בוט או משהוא דרך אגב זה וינדוס 98
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
האם יש נגן מוזיקה טוב חוץ מ winamp שלא יכביד על המערכת וגם שיהיה בו Library כמו winamp?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת של GPT ואני לא מוצא באינטרנט דרייברים שלה מישהו יכול לעזור לי לחפש?...
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בBITCOMET והייתי מאוד מרוצה אבל המקום שהורדתי דרכו הפסיק את התמיכה בתוכנה הזאת ועכשיו אני נדרש למצוא תוכנה חליפית.. זקוק להמלצה חמה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איך אני מעביר את המועדפים שלי מפיירפוקס לאקספלורר? ואיפה בכלל נמצאת תיקיית המועדפים של פיירפוקס?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אהלן, כשאני לדוגמא בהוטמייל.קום ופותח דואר בעברית הוא מקודד לפי WESTERN EUROPEAN במקום HEBREW WINDOWS ואז הכל בגי'בריש. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
סרקתי עם HijackThis וזה מה שקיבלתי כחשודים. אבל מה באמת מזיק?? (כי חוץ משורת 017 שלא הבנתי מה זה, הכל קשור לתוכנות שהתקנתי...) מה להסיר? O2 - BHO: SpearCast BHO - {93AE98A9-E4F6-4F76-BD98-872FA7D45E51} - D:\PROGRA~1\Phone\SpearCast Web AddOn.dll - Unknown O3 - Toolbar: Palore - {C44B1312-178E-40A7-8B32-FEC9D6F4A159} - D:\PROGRA~1\Phone\SpearCast Web AddOn.dll - Unknown O8 - Extra context menu item: הורד באמצעות פלאש-גט - D:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm - Possibly nasty O8 - Extra context menu item: הורד הכל באמצעות פלאש-גט - D:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm - Possibly nasty O16 - DPF: {D79B6F43-F214-4E7A-9ECB-CCC8771F2416} (LauncherV1 Class) - http://www.tapuz.c…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
השאלה ^^ כי אני רוצה למחוק אותה אבל אני לא יודע מה היא עושה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שה-windows שלי אניו מקורי! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות עדכניות !! מישהו יודע אולי אם איך לסדר את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
הורדתי word. אני רוצה להיכנס לתוכנה ואני רואה שהאייקון שלה הפך להיות ברירת המחדל של windows ולא עם הציור הזה של ה-w הכחולה (כמו של תוכנת word). איך אני מחזיר את האייקון הכחול של word?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לפני חצי שעה בערך את ה - FlyakiteOSX v3.0, חשבתי שזה רק משנה את העיצוב של הווינדוס לעיצוב כמו של מאק, אבל זה פשוט שינה הכל ! את הלוגון, את ההפעלה עצמה .. צלילים וכל זה .. ואני פשוט לא רוצה תזה |: אני מנסה למחוק דרך ההסרה של התוכנה .. ופשוט לא נמחק .. כשהמחשב עולה הלוגון של מאק נשאר במקום שזה יחזור ללוגון המקורי של ווינדוס אקס פי .. מה אני יכול לעשות ?! זה ממש מעצבן .. אין לי כוח לפרמט בגלל זה \: תודה רבה מראש לעוזרים ..
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
באופן אוטומטי עם המדיה פלייר אני מקבל הודאת שגיאה ?? הקודק היחיד שיש לי הוא XVID .... מי עוזר ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-