תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! כאשר אני לוחץ על הכפתורים Ctral+Alt+Del במקום שיפתח ה- task manager מופיעה לי הודעה שרשום בה: "Task manager has been disabled by your administartor" מישהו יודע איך פותרים את זה ? תודה, אלכס.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היה לי במחשב firefox , מחקתי אותו. עכשיו ששולחים לי לינקים במסנג'ר או באיסיקו הלינק לא מגיב,כאילו לא נכנכס לכלום. ואם יש לי קישור לאתר בדסקטופ אין לו תסמל של האקספלורר.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה עם האקספלורר 7 לפעמים כשאני נכנס לאתרים אני מקבל הודעה הבאה בתחתית הצד השמאלי של החלון: Done, but with errors on the page מה זה אומר? ואיך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס לאתר מסוים וממנו אני מנסה להכנס לפורום למשל אני מקבל את ההודעה ips drive error מה קרה ומה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
התקנתי את yep player על המחשב ומאחרי זמן המחיקה אני לא מצליח לראות שום קובץ וידיאו ה bs player טוען שחסר לי קובץ dircetshow מה עושיםםם??? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מחפש פתרון לבעיה מציקה: בעת כתיבה בסרגל הכתובות של הדפדפן אני מעוניין שהקלדה שגויה של עברית תוחלף אוטומטית לאנגלית (אין צורך להפך כמובן). למשל אם התכוונתי להקליד rnn ובמצב עברית מתקבל רממ שאוטומטית ובלי לחיצה על מקש כלשהו העברית תשתנה לאנגלית בסרגל הכתובות או שכבר בזמן ההקלדה כל אות עברית תהפוך למקבילה האנגלית. האם מישהו מכיר תוכנה או תוסף שעושים זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפעמים אני לא מצליח לראות סרטון שהורדתי באימיול ובמקום להפעיל אותו כתוב לי "רוכש רשיון". מה לעשות? יש דרך לעקוף את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
אם זה לא קשור לפה בבקשה אל תנעלו כי לא מצאתי מקום יותר מתאים מפה. אז בקיצור זה הבעיה שלי.. מישהו יודע למה זה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, בעבודה אני מתעסק על אאוט-לוק אקספרס הרבה מטעמי נוחות - Gmail לא מתאים לי. יש לי הרבה מיילים שמורים עם קבצים כבדים ואני מניח שכל הקבצים יחד שוקלים הרבה לפעמים האאוטלוק לא פתח הודעות ישנות ואומר שיש בעיה בקריאה אני צריך לכבות ולהדליק מחדש את האאוטלוק כדי לראות את ההודעות. אני פוחד שהמצב יחמיר כי אם יאבד לי המידע השמור אבוי לי. מדי פעם האאוט לוק מציע לי דחיסה של ההודעות וחסכון במקום ותמיד אני מאשר, העיקר כדי שיעבוד האאוט לוק היטב. מה אתם אומרים יכול לשפר את המצב?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני יכול להכנס לרוב האתרים אבל למשל ynet לא עולה לי ועוד מספר אתרים למשל www.cocacola.com, דיברתי עם חברת האינטרנט שלי (smile) והם אומרים שזה כנראה spyware. הרצתי כל תוכנת spyware אפשרית בגירסה הכי מעודכנת כמו doctor spyware,Ad-aware,Aluria's SpyWare Eliminator ועוד הרבה מוכרים. יש לי norton anti virus 2003 מעודכן והוא לא מצא כלום. לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלפרמט (אם לא תיהיה ברירה אני אפרמט עוד חודש), לא נראה לי שזה החברת אינטרנט כי הייתי שומע שלאחרים יש את אותה הבעיה. לפעמים האתרים שלא עולים לי עולים אחרי כמה דקות של טעינה וגם זה רק לפעמים, חוץ מזה האינטרנט שלי עובד מצוין בשאר האתרים אז זה לא בעית מהירות. תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה אז החלון הזה קופץ לי: אני עושה FIX ואז הכל מסתדר. אבל הבעיה היא שאין לי כוח לעשות את זה כל פעם... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום , היום מישהו שלח לי הודעה ורשם לי שים את הקוד הזה: "na_?ay±ma ??בח±?ב±?ב§?a?ב?±O?ב±?ב§±?בr?? ? ב+N? בLב?ב" בהודעה אישית ואז המסנג'ר התנתק ולא נכנס לי יותר מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מקליט הרצאות, אני מחפש תוכנה טובה (וכמה שיותר פשוטה לתפעול) לניקוי הרעשי רקע המוקלטים מהחדר והתמקדות בקול של המרצה ואם ניתן אז גם להגברת עוצמת שמע מישהו מכיר תוכנה כזאת? ואם אפשר גם מדריך?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קניתי לוח של אינטל ויש שם אופציה נוספת בסאונד לאפשר משהו. מאיפה אני מביא מספר רישיון? חיפשתי בדיסקים ואין. יתרה מזאת חיפשתי ב אימיול ואין! מאיפה מסיגים מספר?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אז ככה בנורטון אנטיוירוס של סימנטק יש 3 קטגוריות אחת מהם משום מה מסומנת עכשיו בOFF PROACTIVE THREAT PROTACTION ניסיתי לתקן ולעשות עידכון והוא אומר שזה מעודכן אבל זה עדיין מסומן בOFF.. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלומר, יש לי שלושה מיילים בוואלה, מייל אחד בנענע האם ישנה אפשרות טכנית לסדר את זה כך, שברגע שאפתח את האאוטלוק שלי אקבל כל המיילים שנשלחו לי לאחד מתיבות המייל שלי? במקום שאצטרך להיכנס כל פעם בנפרד לכל תיבה ותיבה. תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
-
למה זה קורה לי ??? לפעמים אני חוזר אחרי הרבה זמן מאז שמישהו במשפחה הדליק את המחשב ומגלה את זה , מה שמונע מהאי מיול לעלות וכל היום אני מתבאס שהוא לא פעל בינתיים והוריד ....(הוא מכוון מהתוכנה לעלות עם WINDOWS) איך נפתרים מזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מדפסת LEXMARK P707\700SE עכשיו הכנסתי את הדיסק התקנה שלו ומשום מה הוא לא ממשיך לאחר שאני בוחר שפה... עכשיו חיפשתי הרבה דרייברים שלא עבדו לי,מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אני יעריך זאת.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי אחרי מאמץ רב של חודשיים וחצי וכמה דחיות שוחררה לאויר גירסה 2.3.0 של הימאליה רשימת השינויים, מעבר לשינויים קוסמטיים גדולים במסך הראשי: * אפשרות להגדיר האם לבדוק חשבון מסויים בהפעלת התוכנה או לא * הודעת אישור מחיקת מכתבים תכיל את מספר המכתבים למחיקה * אפשרות לעצור את תהליך הסטטיסטיקה באמצע * אפשרות להעתיק כתובת שולח או נושא ל clipboard במסך הראשי * לכל חשבון, האפשרות להוריד מכתבים עד X ימים אחורה * גרירת קבצים למסך הראשי, תייצר מכתב חדש עם הקבצים כנספחים * אפשרות לעריכת התוכן הגולמי של מכתב * אפשרות ליציאה מהתוכנה תוך גריסת כל המידע ללא אפשרות שיחזור * טאב דואר יוצא מכיל את מספר המכתבים לשליחה/טיוטות * שליחת מכתב כנספח * תצוגת התקדמות של סינכרון החשבונות * פעולות מרובות…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מתכוון להעביר את כל הדיסקים שלי לMP3 ואני צריך תוכנה שתדע לעשות את זה ברגע שאני מכניס לה דיסק חדש, וגם שתהיה לה גישה לCDDB. תודה.
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי לכולם אני לא יכול יותר לראות קבצי ווידאו באף תוכנה mv2 winup real quiktime כלום הקובץ פשוט לא עולה יש מסך שחור וזהו ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות זה לא עוזר למישהו יש פתרון ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-