עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nsheep,

הורדתי מהאתר של אדובי את גירסת הניסיון ואני מקבל לאחר פריסת הקובץ את ההודעה הבאה ואחריה נזרק מההתקנה. מישהו יודע ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  2. ההורים שלי צילמו את ההופעה של הלהקה שלי במצלמה הביתית, ואני רוצה להעלות ליוטיוב או לאתרי הורדות כדי שחברים יראו גם, אבל הסרטון שוקל יותר מדי-275 מגה והוא רק 8+- דקות. יש לי מספר בקשות: 1. אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכיווץ הקובץ חוץ מווינראר כי היא לא מצליחה לכווץ הרבה. אני לא יודע מה לעשות, לשנות פורמט? דחיסה אחרת? בבקשה תמליצו לי. 2. אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לחתוך קובץ סרט לשני חלקים או יותר? תודה רבה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי רק בעיות שיש לאנשים עם התוכנה הנ"ל ולא מצאתי שום מקום שיש בו סקין להורדה, האם מישהו יכול לעזור לי? אני מחפש סקינים לתוכנה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by -twelve,

תראו אני משחק קאונטר סטרייק...והיום שניסיתי להכנס לאחד השרתים זה נתקע לי בתחילת הטעינה והופעלה תכנית שקוראים לה DEP ואמרה לי שמתאמי ביטחון משו צריכים לסגור את התכנית,עשיתי ריסט זה חזר..אז נכנסתי להגדרות ועשיתי שזה יופעל על הכל חוץ מהקאונטר עכשיו עשיתי ריסט ונכנסתי לקאונטר שוב ועכשיו זה אפילו לא שולח הודעה זה ישר יוצא...אחרי זה עשיתי שיחזזור מערכת לאתמול והכל חזר כרגיל אבל עוד פעם שנכסתי זה הופיע אז עשיתי שיופעל אך ורק על דברים שהם הכרחיים ושנכסתי עוד פעם זה עוד פעם יצא בלי סיבה... והקאונטר לא פוגע בשום דבר ביטחוני שקשור למחשב! אז שמישהו בבקשה יעזור לי למה זה מציק ואני רוצה לשחק! אממ אני חדש פה אז תתחשבו תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by yarl,

חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by night-fire,

שלום, בן דוד שלי ביקש שאני אחפש לו תוכנה טובה לעריכת סרטים,כמובן שלא חינמית (אני אפילו לא מאמין שיש משהו שווה חינמי ) תקציב אין בעיה רק שלא יהיה גבוה מידיי המחיר (ממילא הוא גר בארה"ב אז יהיה לו זול שם ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by moshiko69,

הכנתי סרט ביתי, והשתמשתי ב Ulead DVD MovieFactory 4.0 לצורך הכנת תפריטים. צרבתי את הסרט המוגמר וכשראיתי את הסרט ב DVD התפריט שהכנתי עם ה Ulead DVD MovieFactory 4.0 הופיע לי בסוף הסרט. כלומר, איך שהכנסתי את הסרט ל DVD ישר התנגן לי הסרט בלי התפריט בהתחלה ורק שהסתיים הסרט פתאום הופיע התפריט. איך אני גורם לתפריט להופיע בהתחלת הסרט ולא בסיומו?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. כל דקה בערך קופץ לי חלון קטן שמבקש ממני להתחבר לאתר מסויים ושואל ע"י איזה חייגן אני מעוניין להתחבר מישהו מכיר את התופעה ?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. איך לצרוב נכון סרט DVD ואח"כ לראות אותו בDVD הרגיל שלי כי צרבתי והוא לא מזהה עכשיו אני זוכר שהייתה איזו שיטה משהו... בבקשה חייב את העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. כידוע youtube הוא אתר שניתן לעלות אליו קטעי וידאו ואחר-כך להשתמש בתוכן באתר שלך על ידי קישור object ללא צורך להכנס ל youtube. האם יש אתר התומך בקטעי קול עם אפשרות לקישור object לאתר אחר ?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. אם אני רצה למחוק דריברים של הלוח ולהתקין מחדש.מאיפה אני מוחק אותם,מהמנהל התקנים?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by prigat_a,

יש לי בעיה במחשב. מותקן עליו WIN 98 וכשלוחצים על MINIMIZE הוא סוגר את החלון...מה הבעיה ואיך מתקנים?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. הגנטלה והגנטלה 2, 1)מניסיוני הוא לא יודע לקחת לאותו קובץ מקורות אימיול וטורנט ביחד, או שישפרו את זה ואז זה מעולה!? 2) האם הוא מהיר מאמיול? 3) האם אפשר להגביל לו את ה upload ל 1?

14. Started by eladbu,

ידוע לי על תוכנה שמסירה קבצים של ATI(דרייברים) מישהו יודע תשם

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי את הקובץ player.xpi אבל לפעמים שאני פותח את הדפדפן הוא עדיין לא מראה לי וידאו, מה אני צריך לעשות? יש איזה עדכון או משהו?! תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  16. עד היום השתמשתי ב-TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring ועכשיו שיש מעבד חביב ומערכת הפעלה 64 הגיע הזמן להנות מהמעבד. מה מומלץ שידע לנצל את ה-64bit ואת 4 הליבות כמו שצריך?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by eegg,

אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ולאחרונה עדכנתי את הדרייבירים במחשב ועכשיו שאני רואה סרטים ושם את כפתור ה show full screen on screen ולמרות שהסרט הוא במסך רחב הטלוויזיה לא והוא מושך את האלוויזיה למעלה כדי למלא את כל המסך בסרט במקום רק wide מישהו יודע מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by Sangha,

אז כמו בכותרת יש לי בעיה שאני מתקין תדריבר ואין לי מושג למה ??? תמונה: http://img161.imageshack.us/my.php?image=susssssss7bg.jpg

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  19. איזו תוכנה יודעת לפתוח את הקבצים כדי שאוכל להפעיל את התוכנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

שאני גורר קובץ מהשרת דרך הסמארט-FTP למחשב שלי במקום הקובץ נגררת (בעצם נוצרת) תקייה בשם SFTPDROP. איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  21. קניתי מצלמת קסיו דיגיטלית והיא מצלמת סירטונים בפורמט של QUICK TIME שתוכנת העריכה שאני עובדת איתה סטודיו 11 לא תומכת בפורמט זה רק ב AVI מה הפתרון? תודה ע.

22. אם יש תוכנה שאני פותח ואני לא רוצה שיראו שפתחתי אותה, יש דרך כלשהי להסיר אותה מתהליכים בלי לסגור אותה? לא משנה אם היא חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך הסבר נוסף אני אשמח לתת...

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by y_a_n_i_k,

בזמן עדכון קuפץ החלון הבא שמופיע בתמונה הוא פשוט מסרב להיעלם, יש לי את כל ההרשאות למחשב וFF לא רץ לי ברקע, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ולא עזר... ולא הצלחתי לאתר את הבעיה בגוגל... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by coorva,

רציתי לשאול אם התוכנה עדיפה לשימוש על פני winamp מבחינת נוחות ואם יש לה תמיכה מלאה ב- internet radio streaming ?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. אני תקוע פה אם הדריבר של הכרטיס מסך של המחשב EVERST התוכנה טוענת שהדריבר זה SiS 315 עכשיו הורדתי תדריבר מהאתר של החברה וזה לא הדריבר המתאים עכשיו אני זוכר שפעם שעברה זה גם קרה לי ואחרי חיפושים הגעתי לאתר כזה שמחפש לך במחשב תדריברים שאתה צריך ונותן לך להוריד אותם אבל אני לא מוצא תאתר הזה משהו יודע מה הכתובת שלו? או איך אני פותר תבעיה של הדריבר של הכרטיס מסך הזה בדרך אחרת? במקרה ופרסמתי תהודעה במקום לא נכון מצטער. תודה מראש לכול העוזרים

דיונים חדשים בפורומים