תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אממ אני מחפש תוכנה אשר במקום להקליד סיסמא בעת הכניסה לווינדוס או מעבר בין משתמשים אני פשוט אצטרך להכניס א הדיסק און קי בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת אני וירוס פירול ועוד בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה רניתי NEC 3500A שאלתי היא מה התוכנה הטובה ביותר לעשיית תפריטים בDVD ניסיתי את נרו 6 עם החבילת הרחבה וקצת התאכזבתי אומנם השימוש וההפעלה קלים ביותר אך המחבר כפתורים דל משהו האם קיים משהן טוב יותר? 2.כאשר אני מעוניין לצרוב ל DVD סרטים רגילים שלי ולהוסיף תפריטים איך עלי לסמן בנרו? האם לצרוב אותם בפורמט המקורי שלהם mped avi xvid וכו או שעליהים להפוך ל VOB או כל פורמט אחר של DVD
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה עם ה- NORTON GHOST 10. אני מעוניין לעשות גיבוי מלא למחשב שלי (ההארד דיסק). אני רוצה לעתיק שני כוננים כמו שהם לגיבוי מלא לדיסקים של DVD. אני לא הצלחתי להבין כלכך עם התוכנה איפה אני יכול אחר כך לצרוב את הגיבוים לדיסקים. עשיתי BACKUP אבל הוא חילק לי את זה לכמה קבצים גדולים יותר מדיסק DVD 4.75 ג'יגה. אני חיפשתי בפורום אבל המדריכים היחידים שיש הם לגרסת 2003 הגרסת לא אותו דבר. מה אני צריך לעשות? אם אני צריך תוכנה אחרת תגידו לי מה ...
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
למשל ג'ימייל או וואלה או נענע [כל אחד מהשלושה מתאים לי] אשמח לקבל הסבר מפורט, האופיס הוא 2003 או XP [המחשב מגיע רק עוד כשעה ואני לא בטוח אם זה זה או זה]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם התוכנה עדיפה לשימוש על פני winamp מבחינת נוחות ואם יש לה תמיכה מלאה ב- internet radio streaming ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסריקה של Ad-Aware. התוכנה מצליחה לסרוק אבל כשהיא מגיעה לקבצים מסויימים היא נתקעת. בדקתי את הקבצים האלה ובאמת אני לא יכול למחוק אותם, להזיז אותם וכו'. בכל שאר תוכנות הסריקה כמו אנטי וירוס ו- Windows Defender התוכנות מצליחות לסרוק את הקבצים ולא אומרות לי אם הם וירוסים. איך אני מטפל בקבצים ולמה Ad-Aware נתקעת לי בקבצים האלה כשתוכנות אחרות לא?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי קבצים של סדרה שאני רוצה לגבות לדיסק DVD של 4.7GB. עכשיו בNERO אפשר להפוך אץ זה לדיסק DVD עם MENU ,הבעיה היא שבמקרה הזה כל קובץ (פרק) של 250 מגה,הופך להיות 1.5 גיגה,ואז אני בקושי יכול להכניס כמה פרקים. האם יש מצב להשאיר את הMENU ,אבל שהקבצים ישארו בפורמט DIVX? אני ממש אוהב את הקטע שכאשר מכניסים את הדיסק לנגן DVD הביתי,הMENU עולה ואז אפשר לבחור פרק (כמובן שאת הMENU אני אערוך). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס לאתר מסוים וממנו אני מנסה להכנס לפורום למשל אני מקבל את ההודעה ips drive error מה קרה ומה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס ieee 1394 של nec. החלונות xp קולט אותו אבל הוא לא עובד. יש למישהו רעיון למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון. כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצים שהשם שלהם הוא בעברית או שהם נמצאים בתוך תיקייה שהשם שלה בעברית. אני מצליח לפתוח אותם רק אחרי שאני משנה את השם שלהם ללועזית...וזה קצת מציק. זה קורה לי כשאני משתמש בשתי תוכנות שקשורות למוסיקה - Sibelius ו - Band in a box. בוורד אין לי בעייה כזו. אני אשמח אם תתנו לי פיתרון כי אין לי מושג מה לעשות וזה משגע אותי... אביתר
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מישו יכול לתת לי מדריך ולעזור לי אפילו אישית אולי, (PLZ) בהמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם..? אוקיי חיפשתי בפורום ולא מצאתי מה שאני מחפש, אני צריך מדריך להמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם...
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
התקנתי מערכת חדשה, אך עדיין לא הסתפקתי להתקין אנטיוירוס... ניסיתי להתקין כמה פעמים את AVAST, אבל משום מה הייתה לי בעיה.. לא הבנתי את זה עד עכשיו... יש איזה משהו במחשב שמונע ממני להתקין קבצי EXE, כי גם ניסיתי להתקין את פנדה, ואת קספרסקי..... הרצתי בדיקת וירוסים ברשת באתר של פנדה ושל קספרסקי, פנדה מצא לי 10, 9 מהם הוא מחק, את העשירי הוא רצה שאני אקנה. (כמו כן מצא עוד ספייוור, ותוכנת האק) קספרסקי מצא 3, אבל לא עשה איתם כלום איך אני מטפל בוירוס הזה בלי יכולת להתקין אנטיוירוס???
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום למי שמכיר יש הודעה באאוטלוק אקספרס "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות האאוטלוק אקספרס לדחוס הודעות, הפעולה עשויה להמשך מס' דקות. עכשיו בחלק מהמחשבים שבדקתי היה בהודעה אפשרות בהודעה לסמן v "אל תציג הודעה זו שוב". ובחלק מהמחשבים אין את האפשרות הזאת. מישהו יודע למה בחלק מהמחשבים אין? אגב ניסיתי גם את הפיתרון שיש בפורומים לשנות ערך ב regedit זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אחים שלי, יש לי קבצי MDF + MDS תואמים ואני רוצה לצרוב אותם ניסיתי דרך NERO 6 ואני לא מצליח, שאלתי למה זה לא מצליח ואמרו לי שאלו קבצים של התוכנה ALCOHOL אז הורדתי ALCOHOL אבל אני לא יודע ממש איך להשתמש בתוכנה. בבקשה תתנו לי הסבר או מדריך איך לצרוב את הקבצים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת RSS שתומכת בדחיפת העידכונים(ה-RSSים). אני מנסה את FeedDemon, אך לא מצאתי שם אפשרות כזאת. האם אפשרי לבצע כזאת פעולה בתוכנה הנ"ל? או שישנה תוכנה אחרת שמומלצת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מיקרוסופט הוציאה 2 עדכונים חדשים לווינדוס XP! אחד מהם הוא שיפור של מסנן הדואר של אאוטלוק 2003 ואחד הוא הOffice SP2,משום מה לא הצלחתי להתקין את שניהם כי זה כותב שיש שגיאה (כל העידכונים שהם הוציאו בעבר הצלחתי להתקין),איך לפתור את הבעיה שאוכל להתקין את העידכונים? נ.ב: אני לא משתמש באאוטלוק!
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
אני רוצה להמיר קובץ VOB לקובץ AVI באיכות מעולה בלבד. מצאתי כל מיני תוכנות דרך האינטרנט אבל יש איתם הרבה בעיות. האם מישהו מכיר תוכנה איכותית שמביאה גם תוצאות גבוהות.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה? לא מצליח להעלות את ה ACCESS MANAGER.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז ככה...כרגע יש לי את הקודאק של K ליט... ועם הגירסה של ה64 ביט..!! יש לי וינדווס 64 בית באנגלית.. אז ככה שאני רואה סרטי MKV במדיה פלייר הוא לא מצליח להציג אותו....אבל שאני רואה בMCE הוא מציג אותו.... יכול להיות שם אני יפתור את זה יפתר גם הבעיה של התרגום...כי עכשיו אני אואה את התרגום לסרטי AVI עם וסבאב... וסרטי MKV עם FFDSHOW....ואני רוצה לראות רק עם ובסאב... יש דרך לפתור את זה???
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ההיתי רוצה לדעת איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים שיהיה לי במחשב?? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני הולך לפרמט בקרוב את המחשב ,רציתי לדעת איך אני מגבה את ההיסטוריה של השיחות.(?)
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום קבלתי הודעת שגיאה מהודעות של שלח שגיאות. בקיצור ההודעה היא : של DRWatson Postmortem Debugger ומתחת: Event Type: BEX P1:drwtsn32.exe P2:5.1.2600.0 P3:3b7d84a2 P4dbghelp.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 4110969a P7: 0001295d P8:c0000409 P9: 00000000 לאחר מכן ה WIN מבצע מן רענון לכל ה DESKTOP ול ICON ים בצד ימין למטה (ליד השעון) מה זה אומר??!? ואיך אני גורם לזה שזה לא יחזור?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-