תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לא ממש מצאתי ב everest את המידע שמראה את מהירות הזיכרונות אחרי!! האובר קלוק. אבל נראה לי שעכשיו מצאתי, בתמונה של הקישור הזא מסומן חץ, האם מידע זה מראה את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? קישור לתמונה - http://www.siz.co.il/up/jzgmzg5imd2t.jpg
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הוא נותן לך לראות מתי מישהו מחובר ובאיזה מצב הוא גם אם המישהו עושה את עצמו לא מחובר. איפה אני מוצא את זה? למישהו יש קצה חוט?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם התוכנה עדיפה לשימוש על פני winamp מבחינת נוחות ואם יש לה תמיכה מלאה ב- internet radio streaming ?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסריקה של Ad-Aware. התוכנה מצליחה לסרוק אבל כשהיא מגיעה לקבצים מסויימים היא נתקעת. בדקתי את הקבצים האלה ובאמת אני לא יכול למחוק אותם, להזיז אותם וכו'. בכל שאר תוכנות הסריקה כמו אנטי וירוס ו- Windows Defender התוכנות מצליחות לסרוק את הקבצים ולא אומרות לי אם הם וירוסים. איך אני מטפל בקבצים ולמה Ad-Aware נתקעת לי בקבצים האלה כשתוכנות אחרות לא?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מתחבר לשרת מסויים באי-מיול אני מקבל שתי הודעות: 1. שיש לי lowID ושאני צריך לבדוק את ההגדרות שלי... כאן המקום להגיד שאין לי ממש מושג מה להגדיר אז אם מישהו יוכל לקשר אותי למדריך טוב אני אשמח 2. שה-IP שלי מופיע בקובץ ipfilter.dat, ואין לי מושג למה: אני משתמש בגרסה הרשמית של הפרויקט 0.47a, אני חולק קבצים משלי ובקיצור אני לא יודע אם עשיתי משהו לא טוב.... בגלל שאני חייל אין לי הרבה זמן לשבת ולחפש תשובות לכן ממש אודה אם תוכלו לעזור לי פה ולחסוך לי המון זמן... תודה מראש 8)
-
שאני משחק משחקים ויורה ועוזב אאת העכבר הוא ממשיך לירות לי או נגיד שאני בא לסובב את העכבר והוא לא מסתובב ..זה לא בעיה בעכבר כי ניסיתי להחליף עכברים ניראה לי שהבעיה במחשב..מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס לאתר מסוים וממנו אני מנסה להכנס לפורום למשל אני מקבל את ההודעה ips drive error מה קרה ומה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
טוב אז מי שלא יודע IRIVER PLUS זאת התוכנה שבאה עם נגני IRIVER או חלקם לפחות, אני לא ממש יודע אם זה שייך לתוכנה או גאדגטים אז אם המנהלים ימצאו לנכון להעביר לגאדג'טים אין לי בעיה עם זה. ולבעיה שלי.... אז ככה, כל פעם שאני מנסה לגשת לSONG INFO הוא מקפיץ לי את ההודעה של CDDB REGISTRATION אני מאשר והכל וזה פשוט לא ממשיך הלאה.... אני רוצה לציין שכבר יש לי את הנגן(H10) והתוכנה הרבה זמן ושום דבר כזה עדיין לא קרה לי, מישהו יכול לעזור??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם יש דרך לראות "הצגת לפני הדפסה" כמו שרואים ב Word גם בשימוש בדפדפנים ובתוכנות הדואר ? הרבה עמודי אינטרנט אינם מובנים להדפסות ובגדול זה בזבוז של דפים. כמובן יש את הפתרון של יצוא ל PDF אבל אני מחפש פתרון יותר אלגנטי ומהיר.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לאינטרנט במחשב בגלל שהETHERNET לא עובד. ניסיתי כמה גרסאות של דריברים Nforce 4 (לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA-9) וכולם מציגות לי את ההודעות האלה כאשר מנסה לגלות חומרה חדשה של חיבורי רשת: עריכה: ניסיתי דרך מצב בטוח ואותו דבר. ואין לי דרך לשחזר מערכת כי ביטלתי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו מחשב שמשלב מעבד core 2 duo נגיד e6400 ואני מפעיל עליו xp רגיל...ממה שהבנתי הליבות לא יעבדו וכך גם ה64 ביט.... ואם זה נכון אז האם XP 64 BIT יכול להיתמודד עם מעבדים כפולי ליבה או שהוא לא מפעיל אותם או שמפעיל אך לא היטב.... בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא זה יהיה מעולה... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הדרייבר של המודם שלי (wow ale 130) והוא דורש לפני העדכון למחוק את הדרייבר הקודם. עכשיו הגעתי לתקיה של הדרייבר ולחצתי על uninstall והופיעה הבעיה הבאה: http://img161.imageshack.us/img161/3536/62535047vc8.jpg עזרה מישהו? ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מקווה שתהיה לי פה תמיכה...זה המקום היחיד (האתר הישראלי) שאני יכול לחשוב עליו שיתן לי תשובות לדברים הבאים: 1. איך עושים שאופרה יפתח אוטומטית טאב אחד, ולא רק כפתור של new page? 2. איך עושים בלחיצה כפולה על טאב שנפתח יסגר הטאב (כמו באפשריות שנותן אחד התוספים של פיירפוקס)? 3. איך עושים שתהיה אפשרות לשורה (bar) של אתרים קבועים שאני אגדיר ידנית (כמו בפיירפוקס)? 4. איך חוסמים פרסומות (ADS) באופרה? 5. איך מייבאים מועדפים מהפיירפוקס/אקספלורר באופרה? 6. מדוע באתר הזה אין אפשרות לכתיבה נוראמלית בפורומים עם אופרה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ועוד תוכנה שיודעה להעלים עיניים אדומות - בתקווה שלא תאמרו לי פוטושוט כי אני מחפש איזה תוכנה קטנטנה ...
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר קובץ VOB לקובץ AVI באיכות מעולה בלבד. מצאתי כל מיני תוכנות דרך האינטרנט אבל יש איתם הרבה בעיות. האם מישהו מכיר תוכנה איכותית שמביאה גם תוצאות גבוהות.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
לאחרונה כמעט כל אתר שאליו אני נכנס מציג לי 404. אני צריך לרענן כדי שהאתר יוצג. בעיה זו קורה לפעמים גם כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר ומיד נאמר לי שאיני יכול להתחבר כעת, וכשאני מנסה שוב המסנג'ר פועל רגיל. אותו דבר קורה גם עם הwindows update שטוען שאין חיבור אינטרנט פעיל ומתחבר רק אחרי מספר נסיונות. בעיה זו מציקה מאוד וגורמת לשימוש באנטרנט למטרד. עדכנתי את מערכת ההפעלה, ניסיתי לעשות רסטרט למודם והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיס הרשת שלי, אך כולם לא עזרו. מה אוכל לעשות?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הסרט המדובר, הוא WMV והאדיו שלו הוא WMA 9.2 אני לא מעוניין בהמרות, כי האיכות שלו גם ככה לא משהו, פשוט רוצה "להוציא" אותו מהסרט. תודה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי למה יש קבצים שיש להם הרבה מקורות למשל קבצים עם 400 מקורות ומתוך 350 מקורות מסומנים כ too many connection יוצא שרק מתוך ה 50 מקורות אני יכול להוריד וזה קורה לי בהרבה קבצים
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
באופן אוטומטי עם המדיה פלייר אני מקבל הודאת שגיאה ?? הקודק היחיד שיש לי הוא XVID .... מי עוזר ?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך מסנכרנים תרגום של סרט בפורמט XVID שיהיה מסונכרן לפורמט HDTV? אם איזה תוכנות או שיש למישהו מדריך? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום התקנתי את McAfee ויש שם תוכנה שקוראים לה spivacy service מה היא עושה ואך אני משתמש בה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לאנטי ספה שאני יכול להתקין אותה בדרך כול שהי והיא תסננ לי את הזבל
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי רק בעיות שיש לאנשים עם התוכנה הנ"ל ולא מצאתי שום מקום שיש בו סקין להורדה, האם מישהו יכול לעזור לי? אני מחפש סקינים לתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
תראו אני משחק קאונטר סטרייק...והיום שניסיתי להכנס לאחד השרתים זה נתקע לי בתחילת הטעינה והופעלה תכנית שקוראים לה DEP ואמרה לי שמתאמי ביטחון משו צריכים לסגור את התכנית,עשיתי ריסט זה חזר..אז נכנסתי להגדרות ועשיתי שזה יופעל על הכל חוץ מהקאונטר עכשיו עשיתי ריסט ונכנסתי לקאונטר שוב ועכשיו זה אפילו לא שולח הודעה זה ישר יוצא...אחרי זה עשיתי שיחזזור מערכת לאתמול והכל חזר כרגיל אבל עוד פעם שנכסתי זה הופיע אז עשיתי שיופעל אך ורק על דברים שהם הכרחיים ושנכסתי עוד פעם זה עוד פעם יצא בלי סיבה... והקאונטר לא פוגע בשום דבר ביטחוני שקשור למחשב! אז שמישהו בבקשה יעזור לי למה זה מציק ואני רוצה לשחק! אממ אני חדש פה אז תתחשבו תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-