עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BigDragoon,

אני מעוניין למחוק כמה url-ים ישנים ב firefox3. אני פותח את שורת הכתובות ולוחץ על ה url המסומן delאו shift + del. ע"פ מה שקראתי באינטרנט זה אמור להמחק, א בל כשאני סוגר ופותח את שורת הכתובות ה-url המחוק מופיע שוב. למשהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by Green,

שלום לכולם קניתי עכשיו DVD למחשב. רציתי לדעת אם עדיין כמו פעם ה"אזור" של הDVD נתקע אחרי כמה שימושים ואם כן מה עושים בשביל שזה לא יקרה? דבר שני רציתי לדעת מה הנגן הכי טוב לצפיה בDVD או שפשוט עדיף להשתמש בWMP11 או בBSplayer שאני כבר משתמש בו לצפיה בסרטים על המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  3. לדוד שלי יש בעיה עם המחשב אז ככה....שלחו לן לינק והוא ברוב גאוניותו הוריד איזה קובץ EXE והפעיל אותו... מאותו זמן הוא לא יכול להיכרנס לאייסיקיו הוא עושה לי סיים משימה... ולא יכול להתקין אנטי וירוס... הדבר הזה נפוץ...זה מוצג בתור תמונה... הבנתי שזה עושה כאילו אנשים מהרשמימה שלי שולחים לי את ההודעה הזאת... קיצור צריך פתרון

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  4. תודה תודה תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by avimw,

איך אפשר להשים לו סקינים? אצל חבר שלי ראיתי שיש לו סקין לדפדפן הזה... תודה לעוזרים מראש...

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. Started by yarl,

חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by night-fire,

שלום, בן דוד שלי ביקש שאני אחפש לו תוכנה טובה לעריכת סרטים,כמובן שלא חינמית (אני אפילו לא מאמין שיש משהו שווה חינמי ) תקציב אין בעיה רק שלא יהיה גבוה מידיי המחיר (ממילא הוא גר בארה"ב אז יהיה לו זול שם ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  8. איך אני מוחק את הדריברים של הלוח? במנהל התקנים במצב בטוח בלבד? או שבדרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  9. מדובר על האנטיוירוס החדש בשיתוףעם קספרסקי למי שלא ידוע. Anti Virus Shield. בכל אופן הבעיה היא כזו: האנטיוירוס רגיש ל Riskwares בצורה מטורפת עד כדי כך שהוא מוחק לי את הקובץ mIRC.exe כל פעם כשאני מתקין את התוכנה. איך אני מבטל את הרגישות של האנטיוירוס ל riskwares? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי וכאן זה כנראה המקום האחרון שאני אנסה לפני שאני אהיה מיואש. אגב, מי שלא יודע riskware הוא כל קובץ שיש חשש שהוא וירוס. אין וירוס בקובץ הזה אבל האנטיוירוס לא לוקח סיכונים ומוחק אותו. אני מקווה מישהו יוכל לעזור לי... תודה, שי.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  10. Started by gn,

הורדתי network magic 4.8.8142.0 ואני צריך סריאל בשבילה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  11. Started by sofix4,

יש לי את הגירסא האחרונה (4.1.15 אם אני לא טועה) והשאלה היא האם אפשר שהתמונות שאני לוכד מהשידורים בטלוויזיה יהיה בפורמט אחר משהם עכשיו (עכשיו הם TIF, וכל קובץ כזה שוקל מגה וחצי ) והאם אפשר איכשהו להוריד את גודל קובץ הווידאו שנוצר אם אני לוכד ווידאו (כמה שניות לוקחות 30 מגה!) בלי לקודד אותו בVIRTUALDUB. תודה!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by BandiT,

שלום, היה לי קובץ MDB שפעל כמו שצריך, עשיתי פורמט למחשב התקנתי מחדש אופיס, ועכשיו הקובץ לא נפתח. קופצת הודעה מוזרה.. יש למישהו מושג מה זה? ואיך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by idoking,

בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת אני וירוס פירול ועוד בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  14. Started by emailaya,

היי אחרי מאמץ רב של חודשיים וחצי וכמה דחיות שוחררה לאויר גירסה 2.3.0 של הימאליה רשימת השינויים, מעבר לשינויים קוסמטיים גדולים במסך הראשי: * אפשרות להגדיר האם לבדוק חשבון מסויים בהפעלת התוכנה או לא * הודעת אישור מחיקת מכתבים תכיל את מספר המכתבים למחיקה * אפשרות לעצור את תהליך הסטטיסטיקה באמצע * אפשרות להעתיק כתובת שולח או נושא ל clipboard במסך הראשי * לכל חשבון, האפשרות להוריד מכתבים עד X ימים אחורה * גרירת קבצים למסך הראשי, תייצר מכתב חדש עם הקבצים כנספחים * אפשרות לעריכת התוכן הגולמי של מכתב * אפשרות ליציאה מהתוכנה תוך גריסת כל המידע ללא אפשרות שיחזור * טאב דואר יוצא מכיל את מספר המכתבים לשליחה/טיוטות * שליחת מכתב כנספח * תצוגת התקדמות של סינכרון החשבונות * פעולות מרובות…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  15. הוא נותן לך לראות מתי מישהו מחובר ובאיזה מצב הוא גם אם המישהו עושה את עצמו לא מחובר. איפה אני מוצא את זה? למישהו יש קצה חוט?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

בזמן עדכון קuפץ החלון הבא שמופיע בתמונה הוא פשוט מסרב להיעלם, יש לי את כל ההרשאות למחשב וFF לא רץ לי ברקע, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ולא עזר... ולא הצלחתי לאתר את הבעיה בגוגל... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. שלום לכולם צריך עזרה ערכתי סרט ביתי בתוכנת סטודיו 9 הגעתי לשלב של יצירת dvd וקיבלתי הודעה pma erorr מישהו יודע מה מקור הבעיה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  18. שלום לכולם, כיצד ניתן להגדיר בתוכנת אווטלוק 2003 כשאני שולח הודעה אז ההודעה תמתין לי באאוטבוקס(outbox) ולא ישר תצא ליעד שלה ? ואז ברגע שאחליט לשלוח את כל ההודעות במכה אז אעשה - שלח וקבל.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. יש לי ipod nano 30GB ויש בו כל כך הרבה מקום אני רוצה להכניס בו סרטים אבל אני לא יודע איך ממירים סרטים אליו ובדרך כלל אני מכניס דרך הitunes אז אני צריך מדריך שיסביר לי איך מכניסים סרטים לא משנה דרך מה וגם את ההמרה נ.ב הגירסה של התוכנה היא 1.2.1 משהו כזה תודה לכל העוזר...

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. שלום בדרייברים הכי חדשים יש שם אפשרות לנעול את הרפרש רייט אבל אני לא מצליח לעשות זאת אז עד היום השתמשתי בדרייבר ישן יותר אבל עכשיו המשחק Oblivion תמיד יוצא לי אחרי הסרט הראשון אז אני רוצה לנסות עם הדרייבר החדש אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך נועלים את הרפרש רייט בדרייברים החדשים? כי ממש לא בא לי לשחק על 60 הרץ והכרטיס שאני משתמש בו הוא Asus FX 5900 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by דנינו,

חברה אני רוצה לצרוב דיסק של 100 דקות והנארו מגביל אותי לדיסק של 80. למה זה ככה ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by אנדרי07,

שלום לכולם,אני צריך לצרוב מספר תוכנות שיעלו מהBOOT למישהו יש מושג איך עושים את זה? הבנתי שזה משהו דרך BURN IMAGE אבל לא ממש הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  23. התקנתי מערכת חדשה, אך עדיין לא הסתפקתי להתקין אנטיוירוס... ניסיתי להתקין כמה פעמים את AVAST, אבל משום מה הייתה לי בעיה.. לא הבנתי את זה עד עכשיו... יש איזה משהו במחשב שמונע ממני להתקין קבצי EXE, כי גם ניסיתי להתקין את פנדה, ואת קספרסקי..... הרצתי בדיקת וירוסים ברשת באתר של פנדה ושל קספרסקי, פנדה מצא לי 10, 9 מהם הוא מחק, את העשירי הוא רצה שאני אקנה. (כמו כן מצא עוד ספייוור, ותוכנת האק) קספרסקי מצא 3, אבל לא עשה איתם כלום איך אני מטפל בוירוס הזה בלי יכולת להתקין אנטיוירוס???

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  24. Started by N4vS,

אני לא יכול להתחבר לאינטרנט במחשב בגלל שהETHERNET לא עובד. ניסיתי כמה גרסאות של דריברים Nforce 4 (לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA-9) וכולם מציגות לי את ההודעות האלה כאשר מנסה לגלות חומרה חדשה של חיבורי רשת: עריכה: ניסיתי דרך מצב בטוח ואותו דבר. ואין לי דרך לשחזר מערכת כי ביטלתי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by m.l,

אם אני קונה עכשיו מחשב שמשלב מעבד core 2 duo נגיד e6400 ואני מפעיל עליו xp רגיל...ממה שהבנתי הליבות לא יעבדו וכך גם ה64 ביט.... ואם זה נכון אז האם XP 64 BIT יכול להיתמודד עם מעבדים כפולי ליבה או שהוא לא מפעיל אותם או שמפעיל אך לא היטב.... בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא זה יהיה מעולה... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים