תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להשתמש אבל לאלה שהשתמשו בה היו תוצאות טובות?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי איזה בעיה איזה שהי תוכנה מסויימת שמרה לי קובץ טקסט של 90 מגה ואני חייב לפתוח אותו הבעיה שאי אפשר כול התוכנות שניסיתי קורסות או נותנות לי לראות רק חלק קטן מהקובץ... pliz help me יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ 256 ראם ואני על windows me תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדוגמת תוכנת where is it כלומר אני מעוניין, לקטלג את כל הקבצים שיש לי על דיסקים (שירים, משחקים, תוכנות וכו') בכל אופן, יש לי תוכנה - Where Is It V.3.26 אבל היא מאפשרת ליצור קטלוג של רק עד 2 גי'גה.. (זה גירסת הדגמה כאמור, הגירסה המלאה, אם למישהו יש שווה ביותר) מישהו מכיר תוכנה דומה ? או גירסה קודמת של התוכנה הזו (3.24) ?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה טובה לשעון מעורר? כי אני צריך דחוף תוכנה בשביל שאני יצליח לקום מחר אני רוצה שהיא תנגן MP3 תודה, Benor!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצמוץ הזה של הפרצוף שמישהו מתבר לא עובד לי מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי שאלה חברים שלי, אני רוצה לצרוב סרטים על פורמט VCD ואני מדבר על סרטים מלאים, סרטי קולנוע. אני משתמש ב NERO אבל שם, הוא לא מכליל את כמות המגה בייט שהסרט לוקח, אלה את קמות הזמן, בדיוק כמו ב AUDIO CD. אז ככה בעצם אני לא יכול לצרוב כמעט שום סרט כי האפשרות המקסימלית היא 80 דקות. זה רק אצל NERO, או שזה תמיד ככה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להפוך דיסק מוסיקה לאחד מהפורמטים mp3/wma .כרגע ברשותי התוכנה windows media player.אני יכול להפוך רק ל wma(פורמת התוכנה)מקסימום עד איכות(kps192.(Kilobyte Per Second אני יכול להוריד את musicmatch jukebox(היה לי פעם את התוכנה),שם אוכל להפוך ל mp3/wma/wav עכשיו,באפשרות על mp3 אפשר עד איכות 320(,שבwma בwindows media ניתן עד 192!).באפשרות על wma(בjukebox) לא הסתכלתי עוד..כמו כן גם ניתן גם להפוך לwav..הכי איכותי אך הגודל זה העסק העצוב. טוב,אז מה כדי לי לבחור? לאיזה פורמט להמיר את הדיסק? ולאיזה מספר איכות(kps)כדי להמיר? נראה לי ש 192 זה יותר מידי לא? ..אני כמובן רוצה את האיכות הגבוהה ביותר,ובכמה שפחות מקום,אמנם יש לי 40 GB הרדיסק,שזה לא מפריע לי הגודל (כלומר האיכות בkps…
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
התקנתי את eDonkey ואני מנסה להתחבר לשרתים אך ללא הצלחה.... אומנם מותקן אצלי Firewall(ISA Server)a אבל פתחתי את ה port המתאימים ואני עדיין לא מצליח להתחבר.... אולי לא עשיתי משהו שכן הייתי אמור לעשות? יש למישהו כיוון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום ביקרתי באתר מוזילה וראיתי שתי ידיעות מענייניות: 1. Netscape 7.0 , הדפדפן המצופה הגיעה בגרסתו הסופית ובנוי על Mozilla 1.0.1 . *שימו לב* זוהי גרסה רשמית ומלאה ולא גרסת ניסוי/בטא/ניסיון 2. בעניין המוזילה שוחרר Mozilla 1.1 המשך לגרסה 1.0 ומכיל מספר שיפורים מהגרסה האחרונה. גם זאת לא גרסה בטא והיא גירסה שלמה, מתוקנת ורשמית טוב, אני מקווה שהמידע עזר אם כי אני די בטוח כי הוא לא הכי חדש אבל מילא גם משהו. לילה טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום רב לכם, הבעיה היא, כצויין בקצרה בכותרת הנ"ל היא כדיקלמן: בגירסאות החדשות יותר של האייסיקיו, כול פעם כשמתקבל Event מסויים(הודעות וכו'), נפתח עוד אייקון בSystem Tray. הבעיה היא שכול פעם שזה קורה, כול השורת משימות שלי נתקעת וכך גם האייסיקיו למספר שניות. אני בטוח שהבעיה היא במצב הנ"ל משום שאם כבר מהבהבת הודעה, ומתקבלת הודעה נוספת, שום דבר לא נתקע. יש לציין שזה קרה לפני ואחרי פורמט, מערכת הפעלה Windows2000pro עם SP3. גירסת הICQ והBuild הם 2002a 3728. לפי מה שזכור לי, זה קרה גם בבילידים קודמים של 2002a. עכשיו לשאלתי, האם אפשר לעשות שאופן הצגת ההודעה יהיה בסגנון Old school, שהאייקון של ההודעה יחליף את הפרח הזה של הICQ ולא יפתח אייקון חדש, אם לא, אז האם יש פאץ' מסויים אשר מת…
-
הבעיה הזאת ממש ממש מטרידה אותי,קאזה לא מוצאת לי כלום ! והבעיה אצלי ספציפית כי אצל אנשים אחרים הוא מוצא,ניסית להורידאת התוכנהו לתהקין מחדש לא עזר עדכנית לא עזר מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני זקוק להמלצה על תוכנה שכזאת... ואיך זה בתור סריקה ראשונה, הגדרות אמצע..? :-\ http://forums.ort.org.il/files/30/1518807/5454923.jpg
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש איזה ספאמר אחד שמציף אותי בICQ! אם אני שם אותו באינגור אז הוא נרשם מחדש! כבר איזה 3 משתמשים הוא נרשם ואני לא יכול לסבול את זה! יש עצות? > :bash:
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני עובד עם התוכנה ולא כ"כ הבנתי איך אני יכול לבדוק את היציבות של הכרטיס לאחר האובר קלוק...
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
התקנתי את ACCESS 97 מהחבילה של OFFICE 97 PRO. כשמפעילים את התוכנה מתקבלת הודעה ש"לא ניתן להפעיל את מיקרוסופט אקסס, מאחר שאין לו רישיון במחשב זה" והתוכנה פשוט נסגרת ולא ניתן להשתמש בה. WTF ??? מישהו נתקל בזה ? יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט MPG כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שיש שגיאה שסוג הקובץ שגוי מה עושים??
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן התקנתי מחדש את הווינדוס XP ועכשיו יש לי בעיה מוזרה ב Explorer. ישנם מספר אתרים שכאשר אני נכנס אליהם המחשב עושה לי ביפ אחד או שניים... אין לי מושג מה זה ולמה זה, למישהוא יש?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איך אני כותב בעיברית בFreeHand 9 כי אין שם את הגופן "דוד" אז איך אני מעביר אותו? יאיר
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני פירמטתי את כונן אבל גביתי את מיקרוספט אוקלוק. איך אני משחזר את כתובות האיימיילים בתודה אלון
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קורה לי הרבה פעמים שאני מוריד שיר ובסופו יש הרבה זמן (10-13 שניות) של שקט, האם יש דרך להוריד אותם כדי לחסוך מקום בזמן הצריבה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הזמן אני רואה ICQ גרסה ביתה או ICQ גרסה אלפא. אף פעם לא ראיתי גרסה סופית. אז רציתי לדעת אם יש כזה דבר!!
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טוב, ברגע שהתוכנה מצליחה להתחבר והופכת ל-online אני שומע צליל שגיאה (למרות שאין הודעה) והתוכנה נסגרת. מישהיו יודע אם זה קשור במקרה למערכת ההפעלה? אני ממש צריך עזרה, אז בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-