עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש תוכנה באינטרנט שמזרזת את העלאה של התוכנות לזיכרון כאשר המחשב נדלק ב XP שכחתי את שמה , איך היא ניקראת ? מי שזוכר ...לוקח שעה למחשב להעלות את כל התוכנות ( אנטי וירוס , מסנג'ר וכו' ליד השעון ) תודה

2. שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפעיל מרכזנית אלקטרונית ברגע שיתקשרו לקו אשר מחובר למחשב. מעבר לכך, אני צריך שהתוכנה תתאים קוד מסוים שאני אגדיר לה, ותתאים אותו למשהו אחר במחשב. למה הכוונה? כשיתקשרו לטלפון יהיה קול שיגיד: אנא הקש את הקוד הסודי" המתקשר יקיש את המספר 434 הקול יגיד: "המספר התקבל" ולאחר מכן יקלט במחשב שחיים התקשר והוא יזהה זאת ע"י הזנת הקוד. וכמובן עם יכולת להתאים קוד לבנאדם. אם מישהו מכיר תוכנה שמתעסקת עם זה, או מכיר אולי דרך לעשות את זה עם שילוב של תוכנות אני אשמחל לקבל כל עזרה תודה, BISLY

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1,איזה נתונים אני צריך להכניס לתוכנה , ומאיפה אני יכול לדעת את הנתונים? 2,מה המטרה בעצם של התוכנה?(אני יודע שלחשב נגדים , אבל זה לא אומר לי כלום... )

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. מהי תוכנת הצפיה הממולצת לוידיאו ו/או המקודדים לפתיחת כל סוגי הקבצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Potter,

שלום לחברי הפורום, מהי התוכנה הממולצת לסריקה? כלומר לניהול סריקות, כל המסמכים, וכו'....

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  6. שלום לכולם כבר כמה זמן שיש לי בעיה מעצבנת. אני בד"כ משאיר את המחשב דלוק בלילה (כשאני מוריד בד"כ) עם התוכנה JDOWNLOADER. בבוקר אני רואה את הכמות זיכרון שבשימוש שהיא 3 ג'יגה ומעלה והמחשב לא מגיב לכלום ורושם Insufficient System Resourses אני מסתכל ב-TASK MANAGER ואין לי איזה תוכנה מסויימת שלוקחת הרבה זיכרון (הכי הרבה אני רואה שהג'אווה לוקחת שהתוכנה JDOWNLOADER משתמשת בה - בערך 100 מגה). אגב סימנתי גם Show processes from all users. מה זה יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  7. שלום לכולם , אני לא יודע אם פה זה המקום לרשום את ההודעה הזאת , אם לא אז נא להעביר למקום הנחוץ כי אני חדש בפורום הזה , בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר יהיה באמצעותה לשלוט על המחשב באמצעות פקודות קוליות אם אפשר שהתוכנה תהיה תוכנה חינמית לשימוש פעם הייתה לי תוכנה כזאת שהייתי יכול לשלוט על המחשב שלי ולפתוח אפליקציות מסויימות ע"י פקודות קוליות שהייתי מקליט מראש על המחשב עצמו אם מישהו מכיר או יודע על תוכנה חינמית כזאת או אחרת שיודע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי PowerPoint לקבצי וידאו כדי שאני יוכל להציג את המצגת בתור קובץ וידאו אני צריך שהתוכנה תעבוד על וינדוס 7 ואם אפשר שתהיה בלי וירוסים בתודה מראש רזיאל

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by eegg,

מצאתי את התוכנה הזאת:Dorgem שיש בה גם אפשרות לגלאי תנועה ואני כבר משתמש בה עם 4 מצלמות זולות שמחוברות בבית עם מאריכי usb עלה לי כלום וזה עובד מעולה ואני הולך לעשות להם מוד שיהפוך אותם למצלמות ir

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. היי, לפני מספר ימים נמחקו לי מספר תמונות וסרטונים מהמחשב, חיפשתי באינטרנט כל מיני תוכנות לשחזור קבצים ונתקלתי בתוכנה EaseUS Data Recovery. התוכנה ניתנת להורדה בחינם מהאתר הרשמי של החברה והיא הצליחה לשחזר לי את רוב התמונות והסרטונים שנמחקו. חלק מהתמונות והסרטונים לא שוחזרו באיכות גבוהה אבל עדיין זה עדיף מכלום. התוכנה מציעה עוד מספר פיצ'רים כמו שחזור קבצים לאחר פירמוט, שחזור קבצים לאחר שמחקתם אותם מסל המחזור, שחזור קבצים אחרי נזק לדיסק הקשיח או מאיזו שהיא נוזקה שהייתה למחשב. בחירת כונן לשחזור התוכנה מצאה קבצים ותיקיות שניתן לשחזר אני בדקתי את התוכנה רק עם תמונות וסרטונים אך לפי האתר של החברה היא יודעת לשחזר גם מסמכים מסוג DOC/DOCX, XLS, PDF א…

• 5 תגובות
    • 17.3k צפיות
  11. שלום לכם פיתחתי תוכנה מעניינת המאפשרת להשתמש בשלט הXBOX360 שלכם במחשב (לשלוט על דברים וכו') התוכנה עדיין בשלבי ניסוי ומכיוון שאני יודע שישנם כאן מספר אנשים בעלי השלט הזה למחשב הייתי מעוניין ליצור איתכם קשר לבדיקה. שלחו לי הודעה פרטית אם אתם מעוניינים להצטרף לניסוי. תודה וסליחה אם טעיתי בפורום פשוט כאן נראה לי הכי מתאים.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by pcmaster,

אני מחפש תוכנה שמפעילה קובץ exe בכל שעה שעתיים בערך. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. Started by -=ory=-,

בדר"כ שאני מוריד סרטים אז הקובץ יותר גדול מ-700 mb ואני רוצה להכניס את זה לדיסק, ואני לא מוצא הרבה סרטים באיכות טובה עם שני חלקים. אז אם יש מישהו שיודע אם יש תוכנה כזאת שמפצלת קובץ וידאו לשני חלקים?!? בבקשה תענו גם אם אין, אני רוצה לדעת!!! תודה... :-\

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by mci10mat,

הורדתי תוכנה למחשב שממירה קבצי mp3 לcda הבעיה שהיא ממאנת להימחק אני מחפש את שמות הקבצים שלה במחשב, ומוחק את כל מה שאני מוצא כחשוד בהשתייכות אליה אלא שבכל פעם שאני מאתחל את המחשב היא המסנ להכנס לאינטרנט ל'עדכון'. סליחה על הבורות אבל: א. האם זה מה שנקרא adware? ב. איך אני מעיף אותה מהמחשב שלי? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  15. יש לי מקאפי אנטי-וירוס סיקיוריטי 2007, אני לא יודע איך משנים זמני שעות לסריקה או לבטל סריקה אוטמטית של זמני שעות. מישהו יודע איפה זה נמצא במקאפי, איך משנים כיוון זמני שעות סריקה אוטמטי או לבטל סריקה? במקרה אם לבטל הייתי רוצה לעשות ידני סריקה וירוסים במחשב שלי. בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב והדפסה על DVD, עם דיסקים המיועדים לכך. יש לי מדפסת תומכת והתוכנה שקיבלתי מצועצעת לחלוטין. מה שאני מחפש זה בעצם ליצור 6 "תבניות" מוכנות, ורק לשנות תמיד שמות ותאריכים בדיסק (אירועים). עשיתי כל מיני דברים מקצועיים בפוטו שופ, אבל הדבר לא פשוט לשינויים, ויוצא מעוות בתוכנה. יש תוכנה מקצועית שאתם מכירים?

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by night-fire,

שלום, הייתי רוצה המלצה לאיזה תוכנה לעריכת וידיאו מקצועית (כמובן בתשלום) אני לא מאמין שיש משהו בחינם ששווה הרבה : תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by alon83438,

האם יש תוכנה שמראה לי מי שמי שבאינוויזיבל אם הוא באמת מחובר (באייסיקיו) ומאיפה אפשר להוריד אותה?

19. Started by erez_barziv,

הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  20. שלום אני מחפש תוכנה שמגבילה אתרי צפייה באתרי פורנו הבעיה היא שבעזרת תוכנות שיתוף קבצים ישנה האופציה להוריד סרטים פורנוגרפיים השאלה היא האם יש תוכנה שחוסמת רק את הקבצים הלא רצויים דרך תוכנות השיתוף? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Omerole,

אני צריך אחת,יש לי הרבה שירים ואני רוצה למיין שיהיה לי יותר קל באיטונס. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by Batels,

היי, אני כבר כמה שנים משתמשת בwinamp כתוכנה שאני שומעת בה שירים, אהבתי את התוכנה הזאת מאוד עד לא מזמן שהיא פשוט נהרסה, אני לא יודעת מה קרה לה אבל אני לא שומעת בה הכי טוב. יש לי רמקולים טובים שאתה המלצתם לי עליהם והם מצויינים ושמועים בהם מצויין אבל כשאני שומעת שירים בתוכנה הזאת היא פשוט לא משמיעה על פול ווליום. כשאני שמה את אותו השיר בתוכנה אחרת אני צריכה להנמיך לרמה מאוד נמוכה כי זה כבר יותר מידי חזק. יש לכם תוכנה מומלצת שהיא דומה לwinamp ושאין לה בעיות כאלו? תודה (:

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. רציתי לדעת איזו תוכנה אתם משתמשים כדי לקרוא POSTSCRIPT (אם בכלל).... אני לא מרוצה מה GHOST SCRIPT, וה ADOBE DISTILLER לפעמים לא מצליח להמיר לי את קבצי ה PS ל PDF (זה קרה למישהו פה גם ?).

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by BHXHO2,

יש לי את התוכנה והכנסתי לה מפות של ניורק ופלורידה אבל אני מקבל את השגיעה הזאת (מצורף תמונה בלינק ) http://img2.tapuz.co.il/forums/1_91346719.jpg איך אני יכול לפתור את זה תודה ניסים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. שלום. יש תוכנה (פלאג אין לווינאמפ) שברגע שאני מפעיל את ההתקנה שלה היא אוטומטית מנסה להתקין ליעד c:\program files וזה לא היעד שאני רוצה (לא שם מותקן הווינאמפ גם) ואני רוצה לשנות. האם יש לי דרך לעשות את זה ? תודה רבה לצורך העניין, אם זה עוזר לכם, זה הקובץ שאני רוצה להתקין : http://remotex.me/files/dist/RXsetup.exe תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים