עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cranchh,

אני לא מצליח לקבל קובץ מצורף באאוטלוק XP הוא כותב שהוא חסם את הגישה לקובץ... איך אני מבטל את זה לכל ההודעות שאני מקבל כי אני משתמש די הרבה בהעברת קבצים כבדים...

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by gal.w,

קניתי סורק חדש של HP (3500c) שבא עם חבילת תוכנות מאוד מאכזבת. למישהו יש המלצות לתוכנות סריקה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yuvalkob,

אני מתכוון לכיווץ קבצים רגילים (כמו winzip או winrar...) ???

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום, אני מחפש תוכנה שאני יכול לקליט יותר זמן מאשר בתוכנה המובנת ב win אני ישמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני בא להמשיך הורדה ואני מקבל הודעה כזאת: Unable to write to file, disk full? 451 Transfer aborted. Broken pipe ויש לי 6 ג'יגה פנוי בכונן, מישהו יודע מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ibrow-Now,

אני יודע שאפשר לעשות את זה אבל רק בעקיפין וכו' אז אני מחפש מישהו נדיב שאוכל לשלוח לו קובץ MIDI והוא ימיר לי אותו לMP3 או WAVE ויישלח לי בחזרה אם יש פה מישהו כזה שיירשום לי בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

יש תופעה כאשר מקודדים סרט: אך נקראת התופעה באנגלית ומה צריך לעשות : שימו לב יש פסים כאלה בתמונה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by DJO,

כשאני מנסה להתקין תוכנה מסוימת (לא חשוב השם) אני מקבל כזה דיאלוג Windows Installer, loading.. ואז אחרי כמה שניות דיאלוג Fatal Error Installation ended prematurely because of an error. וזהו אנא עזרו לי, אולי כדי לי להתקין Windows Installer מחדש? חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי ל XP.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by THE KING,

אני מחפש את התוכנה מרשם 2002 למי שיש את האתר בבקשה שיגיד לי ואל תגידו לי יש את זה ברשת כי אין שם מחקו אותה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by Gnome,

תגידו לי מהו לדעתכם דפדפן האינטרנט הטוב ביותר. אני מצטער שחכתי דפדפן כלשהו. אז אם שכחתי תכתבו לי בתוכן. תודה מראש GNOME

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by danny70,

מחפש תוכנה טובה לוידאו קרנפרנס שתומכת ב - XP למשל כמו INTERNET PHONE תודה מראש דני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Chen_K,

כידוע כשעושים הקלטה (capture) מאיזה-שהוא מקור (טלויזיה, וידאו) דרך הכרטיס מסך למחשב, הוידאו לקוח המון אבל המון מגות. ידוע לי על מספר שיטות כיווץ אבל... אפפעם לא ידעתי בדיוק איך עושים אותן. עכשיו, כשאני צריך אותן, רציתי לשאול אתכם על איזה פורמט אתם ממליצים - איזה כיווץ הכי חסכוני/הכי שומר על האיכות, ו.. איפה אוכל להשיג אותו? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Chen_K,

האם מישהו מכיר ויכול להמליצ בבקשה על תכנה שמקליטה את פלט הline out של כרטיס הקול?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  14. לי יש Plextor 40\12\40 וNero 5573 מה זה משנה מה תיהיה הגירסא יותר גבוהה או יותר נמוכה?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by MDK,

אני כרגע מוריד את זה מwinamp.com וזה full. השאלה אם זה תומך בכל הדברים הקודמים ואם זה פועל בלי באגים...מישהו שהתנסה יכול לענות לי בבקשה? :

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני רוצה ליצור סקינים לווינאמפ. אם יש מישהו שיודע ומוכן להסביר לי איך כעיקרון אני יוצר אותם בלי תוכנה מיוחדת אז אני אשמח אבל אם אי אפשר אז... יש מישהו שמכיר תוכנה ליצירת סקינים לווינאמפ ? (עדיף ל - 3 )

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני כבר מחפש כמה ימים ולא מצליח למצא אתר טוב להורדת קומפילר לוי בי ??? צריך הצאה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Armageddon1,

איך אני מוריד את Media Player 9 ומחזיר את הגירסא הקודמת ?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by Athlon-WINGS,

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/9series/default.asp עכשיו אני מוריד

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Boomer,

התקנתי את זה כי זה היה חובה בשביל להריץ את ה-Trailer של Halo 2. כשאמי מנסה לנגן דיסק במצב דיגיטלי זה עושה רעשים מעצבנים ביותר וחזקים מאוד. חוץ מזה זה לא משמיע שום קולות מהדיסק עצמו. גם בסרט של Halo 2 יש את אותה בעיה - הסרט בקושי זז ויש את ההפרעות האיומות האלו!!! זה הרפעות כאלו כמו שיש מקרופון ליד רמקול! זה לא קרה לי בשום דבר אחר חוץ מבדיסקים במצב דיגיטלי ומהסרט של HALO 2. מישהו יודע מה זה??? נראה לי שזה מנסה לנגן לי את זה על 5.1 Dolby Digital מה שהכרטיס שלי לא מסוגל לעשות... אז איך אני מבטל את זה??

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by Gnome,

אני מטלבת איזה תוכנה לקנות? אז רציתי לשאול אותכם איזה תוכנה הייתם ממליצים לי לקנות כדי לעשות עריכת סרטי הוידיאו שלי ובעיקר להכניס את הסרטים מהמצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אותם לפורמט של VCD (זאת אומרת MPEG 1) ולצרוב אותם על דיסק (כדי להרציץ אותם על מכשיר ה DVD שלי כמובן) ועוד שאלה: האם הייתם ממליצים לי על ADOBE PREMIERE?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by Chen_K,

כידוע כשעושים הקלטה (capture) מאיזה-שהוא מקור (טלויזיה, וידאו) דרך הכרטיס מסך למחשב, הוידאו לקוח המון אבל המון מגות. ידוע לי על מספר שיטות כיווץ אבל... אפפעם לא ידעתי בדיוק איך עושים אותן. עכשיו, כשאני צריך אותן, רציתי לשאול אתכם על איזה פורמט אתם ממליצים - איזה כיווץ הכי חסכוני/הכי שומר על האיכות, ו.. איפה אוכל להשיג אותו? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yoniby,

מישו שיעזור אני לא יודע איזה לבחוררר די נמאס לי מהנורטון!! אין משו אחר? עדיף להישאר איתו?! ??? בבקשה תעזרו לי! תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. הורדתי 2 סרטים מהאתר www.3dgameman.com כשהיה לי את המדיה פלייר המקורי של אקס פי. הורדתי מדיה פלייר 9 בטא והוא לא מריץ לי עכשיו אף סרטון. מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by rambonzo,

התלבטות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים