עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shalomelbe,

יש תוכנה לשליטה מרחוק במחשב שמאפשרת את הפעולות הבאות: התוכנה רצה בסתר במחשב הנשלט הצד השולט מקבל את הפעולות הבאות: צפייה במחשב, שליטה במחשב והאופצייה הכי חשובה: שליטה במחשב בלי שהצד הנשלט יודע על כך. הכוונה הפעלת תוכנות בלי שהוא יראה את העכבר זז אצלו וכדומה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ^^^ אני מחפש תוכנה שתאפשר גישה מרחוק דרך ה- wifi שני המכשירים מחוברים אל אותו הרשת כמובן. מדובר על windows 8 ואנדרויד 4 תודה.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. יש ברשת המון תוכנות לשליטה מרחוק אבל מכיוון שאני מעוניין לשלוט מהמחשב בעבודה על המחשב שלי בבית אני מעוניין בתוכנת שליטה כזו שלא תדרוש ממני אישור מהמחשב הנשלט. אשמח לשמוע איזו תוכנה עונה על הדרישה הזו.

• 7 תגובות
    • 14k צפיות
  4. שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה מרחוק מבלי לעשות Port forwarding. יש לי רשת מחשבים בבית, ואני רוצה להתקין את התוכנה על אחד המחשבים ככה שאני יוכל לשלוט עליו גם מחוץ לרשת. חיפשתי בנעוץ פה בפורום ומצאתי את ה LogMeIn, אבל לא אהבתי אותה במיוחד מכל מיני סיבות. בנוסף, חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי של UltraVNC, יש תוסף בשם Repeater שאמור לעזור, זה נכון ? תודה רבה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איזה תוכנה הכי טובה לשליטה על המחשב מרחוק(לא התוכנה המובנת של XP)? שמעתי על LOGMEIN האם היא בטוחה בכך שזה עובד דרך האתר שלהם, ואולי יש משהוא יותר טוב?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. יש לי נגן MP3 ,דפקתי אותו בגלל שמחקתי את הFLASH שלו בטעות , והתוכנה שבאה איתו אמרו לאפשר RECOVER , אבל כשאני מנסה עם אותה תוכנה הוא נכבה ונדלק כל כמה שניות ככה שאני לא מצליח עם התוכנה הזאת.[MP3 Player Product Tools 2.8] יש אולי תוכנה שתאפשר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. שלום, אני צריך עזרה במציאת תוכנה שתוכל לשלוט על מהירות המאוורר, כיוון שכרגע המאוורר שלי עושה רעש כמו של טרקטור כשהוא על IDLE וכשהטמ"פ נמוכה. הוא נכנס לפעולה חזקה רק כאשר המעבד והכרטיס מסך מתחילים לעבוד במשחקים וככה הרעש של הטרקטור מפסיק. ככל שהוא מסתובב לאט יותר ככה הרעש גרוע יותר, כבר פתחתי את המחשב ושימנתי את המאוורר אבל זה כבר לא עוזר יותר גם בפעם השניה. אודה לעזרה נ.ב אני משתמש בגרסת ה CATALYST PRO למחשבים ניידים, האחרונה שיצאה לכרטיס מסך הנ"ל (4650).

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by benor,

כרגע מחובר אצלי הכרטיס טלוויזיה של לידטק Winfast tv 2000XP אני רוצה תוכנה שבעזרה אני אוכל לשלוט על המחשב מהשלט (להעביר שירים להגביר ווליום וכד') עשיתי חיפוש (מאוד מבולגן לא הצלחתי להגיע ממש למסקנות, אני יודע שהנושא נטחן) מצאתי שם איזו תוכנה UICE - ניסיתי להשתמש בה והשלט לא עובד דרכה (השלט נבדק והוא עובד) האם מישהו מכיר תוכנה מומלצת אחרת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by canonball,

האם יש תוכנה או תוסף ששולט על הקול של כל תוכנה שפועלת בנפרד?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by Idan-h,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על כפתורי העכבר, כלומר לבטל למשל את הכפתור הימני, לבטל את הגלילה וכו'. מצאתי תוכנה קטנה שמבטלת את הכפתור הימני, אבל אני צריך משהו שיבטל לי את הגלילה. יש כזה דבר? תודה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  11. המטרה הוא לשחק, להפעיל משחק על מחשב מרוחק ולשחק אותו על מחשב אחר אחרת ברשת ביתית מהירות החיבור 12.5MB התוכנה צריכה להעביר גם קול 5.1 יש אפשרות לשינוי רזולוציה כמו לצג של המחשב המרוחק? יש תוכנה כזאות? מהירות החיבור מספק או שיש צורך לשדרוג נתב? תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  12. well... הכותרת אומרת הכל. יש לי מקלדת USB ג'נרית(Teac) בעלת כפתורי מולטימדיה. הייתי רוצה לדעת אם קיימת תוכנה, היכולה לתת לי את האופציה להחליט מה כל כפתור יפעיל. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by cateye,

שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה על רוחב הפס ברשת ביתית יש לנו 2 מחשבים אחד אלחוטי ואחד חוטי הייתי רוצה שליטה מהאלחוטי. חיפשתי בתוכנות בנעוץ אבל היה שם רק ניטור רוחב פס של תוכנות - אם הבנתי נכון. או שNetLimiter יכול לעשות את זה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  14. Started by vid170,

אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה על הקצאת רוחב פס ברשת של 2 מחשבים , לויסטה X64 (מלבד NETLIMITER)

15. Started by naoriko,

אני צריך תוכנה ששולטת על כל מה שעולה בהתחלת המחשב שאני יוכל לבטל מה שאני לא רוצה בהתחלה של המחשב היה לי פעם משהו ושכחתי איך קוראים לזה.. תודה מראש לכל מגיב

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by chenc,

שלום מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה אשר בעצם משמשת כ-KVM Switch בין שני מחשבים צמודים, אך עם ערכת KVM אחת. אני מכיר את החלופה הפיסית - פשוט לקנות Switch שכזה, אך נתקלתי בכתבה הזו http://www.ifeel.co.il/page/3371 (אופציית החיבור הראשונה) וגיליתי שאפשר לעשות זאת אפילו דרך תוכנה, כאשר שני המחשבים מקושרים אך ורק ברשת או משהו כזה... העניין הוא שהתוכנה עליה המליצו בכתבה - לא קיימת יותר, ולא מצאתי דרך להוריד אותה. אשמח לשמוע עצתכם / המלצות לתוכנה שיכולה לעזור לי. תודה, חן.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by FPSbanana,

מישהו מכיר תוכנה שיש בבתי ספר שמאפשרת שליטה במחשבים ברשת??

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  18. טוב אני מחפש תוכנה לשמיעת רדיו דרך האינטרנט אני יודע שיש בWMP אבל אין לי מושג איך מפעילים את האופציה הזו. מה גם לא כל כך בא לי שתוכנה כבדה כמו זו תפעל בזמן שאני צריך את משאבי המחשב. אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתפעל כראוי וזהו

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by shlomi8,

יש תוכנה כזאת שאני יכול לשמוע בא תחנות רדיו של ישראל...כמו באוטו...?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום אני משתמש בתוכנה איטונס ובזמן האחרון אני לא יכול לשמוע טוב מוזיקה יש רעשים ואני רוצה תוכנה וחשוב שיהיה בא אקוליזר בשביל להוריד את הבסים אז אם מישהו מכיר תוכנות אני ישמח לשמוע הכול חוץ מוינדוס מדיה פלייר ווינאמפ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. הייתי עם 10 מסמכים פתוחים "פנקס רשימות" וטרם שמרתי . למזלי הרע, מסך כחול הופיע ו.... הקריזות הופיעו... אני מברר אם יש יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם, אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם. כדי להיות מוכן לעתיד אני רוצה לדעת אם יש תוכנה/תוסף ל"פנקס רשימות" שתשמור אוטומטית את המידע שלי שם או אם יש תוכנה דומה ל"פנקס רשימות" עם פונקציה כזו.. הכוונה לתוכנה קלילה...

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  22. שלום רב, רציתי להייעץ איתכם. בימים אלה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לבית, כי הישן כנראה סיים את חייו. עם רכישת מחשב חדש, כמובן שתירכש מערכת הפעלה, ותותקן התקנה נקייה. יש לי ילדה קטנה בבית, בגיל כזה שלא מבינה מספיק, ולוחצת מדי פעם על מה שלא צריך, ואז משנה הגדרות של מערכת ההפעלה ועושה לא מעט נזקים. האם קיימת תוכנה שאפשר להתקין על חלונות 10, שתגן עליי מפני דברים כאלה ? לדוגמא, שבכל אתחול של המחשב תחזיר אותו למצב ההתחלתי, שכל שינוי בהגדרות לא יישמר, שלא ניתן יהיה להתקין תוכנות וכו', אלא עם סיסמה בלבד ? כן הייתי רוצה שקבצים יישמרו, אני לא רוצה שכמו באוניברסיטאות, עם כיבוי כל המידע יימחק. רק שההגדרות של מערכת ההפעלה לא יישמרו, אלא אם אדם מוסמך שי…

23. Started by vbCrLf,

שלום! אני צריך להתקין מחשב ציבורי עם Windows XP. כדי למנוע מווירוסים (דרך דיסק-און-קי בעיקר) ולמנוע ממשתמשים לבלגן את המחשב אני צריך תוכנה שלא נותנת לעשות שינויים בהארד דיסק (חוץ מעדכונים, אם אפשרי). יש פתרון חינמי לבעיה? נתקלתי ב-Windows SteadyState, אבל מייקרוסופט הפסיקו לפתח אותו. תודה, אורי.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  24. צריך תוכנה שמסוגלת לשמור Video Stream מוואלה. ניסיתי הרבה תוכנות, הן עובדות, אבל לא בוואלה, לא יודע למה. אם למישהו יש תוכנה שבדוק עובדת בוואלה אני אשמח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  25. שלום אני מנסה לשמור את האתר הזה: http://arcteryx.com/ac2/ עבור גישה מלאה גם כשאין אינטרנט כלל. ניסיתי בשיטה המקובלת - Save as... Webpage, Complete, אבל כשאני מנסה לפתוח את האתר בדסקטופ, דרך הכרום, במצב לא מקוון, אני מקבל עמוד לבן וריק. אולי הבעיה נוצרת בגלל שהאתר מבוסס פלאש? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים