עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם . אז ככה הורדתי היום סקייפ , לחצתי על ההתקנה וזה רשם לי את השגיאה הזאת . מישהו יודע איך לסדר את זה ?.. תודה מראש . http://img79.imageshack.us/my.php?image=74243881jp3.png

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי XP SP2 PRO . התוכנות java ו- adobe flash player מותקנות ומעודכנות אצלי במחשב, אך איני מצליח לצפות בקטעי וידאו באתר של נענע. אני שומע קול אך אין תמונה. באתר של walla, ynet ושאר האתרים אין בעיה ואני יכול לצפות בלי בעיה אשמח לקבל עזרה

3. Started by RDragon,

אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. כדאי ה Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB ? תוכנות (שימוש לא יודע עד כמה כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא): ואולי עוד כמה ששחכתי ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA מי מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? *שחכתי לציין שאני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... תודה.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by yoavsc,

שלום, יש לנו בבית שני מחשבים, שניהם צריכים אנטיוירוס (אחד מריץ AVG חינמי והשני נורטון שפג רשיון העדכון שלנו עכשיו). רציתי לדעת אם יש אנטיוירוסים מסחריים שרשיון ההתקנה שלהם הוא ליותר ממחשב אחד, או שאין ברירה אלא לקנות בנפרד עבור כל מחשב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by xTz,

1.המלצה לתוכנה שבודקת תקינות HD 2. המלצה לתוכנה שבודקת זכרונות 3. המלצה לתוכנות שבודקות כרטיס מסך, לוח אם, מעבד (אם יש כזה דבר..לגבי השניים הראשונים אני יודע שיש..) ובכלל..המלצות לטיפול בחומרה..עוד מעט אני מתחיל לעבוד במעבדה לבד..הבוס לא יודע כלום והידע הטכני שלי בחומרה הוא מאוד בינוני.. תודה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  6. Started by ORANGEJUICED,

ה INTERNET SECURITY עושה עבודה טובה מאוד ... אבל מה? הוא מאטטט תמחשב באיזה 10 אחוז לפי דעתי מינימום והשאלה שלי יש לי ת SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS CORPORAT EDITION אז האם יש FIREWALL ברמה של הנורטון שתופס פחות משאבים? עם כן אני ישמח לדעת מהו

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by guyyug,

MAXBLAST תוכנת ההתקנה של MAXTOR לא עובדת במערכות מבוססות NT (לא ניסיתי זה כתוב באתר של החברה ) מה יכול לשמש תחליף טוב לXP

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי תוכנת חשבשבת Windows. היא עבדה מצויין עד שביצעתי גיבוי לראשונה. לאחר מכן, המשבצות בתנועות יומן הפכו לאפורות, ולא ניתן להזין בתוכם נתונים. מישהו מכיר את הבעיה ואת הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by preguica,

אני מחפש המלצות לתוכנה לקריאת RSS. ניסיתי כמה ולא ממש התלהבתי מאף אחד.. הציפיות שלי מהתוכנה הן: 1. שתהיה יציבה ותהיה מסוגלת לרוץ שבועות ואפילו חודשים.. 2. שתהיה אפשרות לייצוא אוטומטי לקובץ XML 3. שתתמוך בעברית. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. היי חברה אני משתמש בתוכנה mkv2vob וגם בתוכנה ps3 media server. בשתי התוכנות לאחר קידוד חלק מהסרטים הם פשוט מאבדים את השמע. למרות שלפני הקידוד הם עבדו במחשב אני יודע שהpms תפקידה לקדד כך שהסוני ידע לקרוא את הסרט והשמע אבל לא כך הדבר. על המחשב מותקנים מקודדים ccct משו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. לילה טוב לכולם, שמתי לב שכל פעם שעבדכם הנאמן עושה אתחול, הססמאות הן ל-HWzone, הן ל-Gmail, והן לכל אתר אחר שאני גולש בו מתאפסות והוא שוכח מי אני ומה ססמתי. הקשר היחיד שאני רואה בין השניים הוא שאני גולש לשניהם מ-FF... מישהו?

• 23 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by itayze,

יש לי קובץ bin שהוא סרט svd וכשאני פותח אותו עם winiso וצורב אותו עם נרו הוא רשום לי שיש בעיות הסאונד וזה לא mpeg2 כשאני פותח עם isobuster זה לא עושה בעיות אבל הקבצים גדולים מדי ולא נכנסים בדיסק . מישהו יודע למה , מה הבעיה ואיזה אפשרויות אחרות יש לי ??? . בנוסף אני לא משתמש ב cdrwin מכיון שזה עושה לי בעיות עם הצורב וכשאני מסיר אותו יש לו מנהג קבוע להוריד לי את ה cd-rom והצורב :asthanos:

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by pssheba,

??? שלום ! ברצוני לכתוב קבצי HTML הכוללים קוד PHP ע"ג מחשב הכולל מערכת הפעלה WIN98. אני מניח שלצורך זה עלי להתקין חבילת PHP ותוכנת שרת WEB. האם מישהו יודע, ויכול להסביר לי, אלו תוכנות עלי להתקין וכיצד אני מעלה אותן בכדי שהדפדפן יקרא ויפעיל קוד בשפת PHP? תודה !

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  14. אני משתמש באנטי וירוס הזה המון זמן ולא היו לי איתו בעיות אף פעם. בשבוע שעבר הוא התחיל להראות לי מדי פעם הודעות על וירובים שיש לי במחשב ונתן לי לבחור אם למחוק או להכניס לבידוד. לאט לאט שמתי לב שכמעט כל יום הוא מוצא כמה וירוסים כאלו- ואני מחקתי אותם. ואז הוא התחיל להשתגע- הוא התחיל למצוא וירוסים בקבצי הפעלה של המדייה פלייר וכל מני דברים אחרים שקשורים לוינדוס. הבנתי שאין ברירה ופירמטתי את המחיצה של וינדוס. התקנתי מחדש , הורדתי את כל העידכונים לנוד והרצתי סריקה למחש- לא היו שום וירוסים. עברו 4 שעות ושוב זה מתחיל! הוא מוצאוירוסים בכל מני קבצים שאף פעם לא היו לי בהם וירוסים ואין לי מושג איך הוא הגיע לזה... מה עושים? יכול להיות שזו רוגלה שגורמת לו לחשוב על כל קובץ כוירוס?…

15. Started by רבקה מן ההר,

שלום האם תיוצר בעיה להחליף גירסת SQLSERVER שהורדה ברשיון לטווח קצר בחינם בגירסה החינמית ? אילו בעיות נוצרות בשימוש בגירסה החינמית לזמן ארוך? יש לציין שהשרת מנוהל ע"י Server Manager. תודה

16. Started by bugosdckh,

מישהו מכיר תוכנה לחיתןך גוף תמונה והצבת רקע אחר מאחור? הכוונה שאם יש לי צילום של אדם ונוף אני רוצה לגזור בשלמות את האדם ולשים לו נוף שונה מאחור

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by evman007,

כבר שבוע שלם שכל חלון שמגיע דרך קישור למשל מזאפ לא נפתח לי! זה קורה גם באתרים שאני מנסה רגיל להכנס אליהם לא יודע מה זה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. נריד הורדתי משחק ויש לו קווץ שנקרא BIN והשני CUE איך לצרוב את שניהם?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by The-Devil,

מישהו התקין ? שיכול לתת חוות דעת על זה?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ccc,

פעם שהייתי לוחץ על לינק הוא היה פותח חלון ושואל אם לשמור במקום מסויים, או לפתוח או לבטל עכשיו זה פשוט מתחיל להוריד לTEMP איך אני מחזיר ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  21. Started by tustos,

אם אני רוצה לעדכן את הדריבר שלי. אני צריך למחוק את הישין או שאני משאיר אותו ומוריד את החדש? ובלי קשר... נכון יש sp 2 לויסו=טא עוד מעט? אז גם שם אני צריך להוריד sp1 או ששתים יכלול אותו? תודה

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by rotman,

שלום לכולם , קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי עליו WIN 7 , האם ישנה דרך לשמר את המצב של הדפדפן שלי? ואסביר למה הכוונה. כרגע אני מחובר אוטומטית להרבה אתרים כמו למשל HWZONE , אני רוצה לשמר את המצב הזה... אפשרי? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by Moty_p,

לא מצאתי כותרת יותר טובה מזו יש לי סרטים במחשב (ישנים מאוד) ששומעים בהם רק בצד ימין \ צד שמאל רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להשמיע לי את סאונד של צד ימין של הסרט גם לצד שמאל (במקרה שרק ימין עובד) וכנ"ל לגבי פעולה הפוכה. יש חיה כזו?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. לאחר הסריקה של Disk Cleaner אני עושה FIX וזה פשוט לא נמחק ב Display Report כתוב על כל הקבצים Failed

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by fuichtva,

האם ניתן להוריד אותה מהרשת ע"י תוכנת שיתוף או שחייבים לקנות אותה ברשיון , האם אפשר לכוון לאתר שניתן לקנותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.