עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צרבתי דיסק ובטעות לא סימנתי את "finalized". כיצד ניתן לעשות פעולה זאת לאחר הצריבה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by GOVNER_T.S.Y,

מישהו מכיר איזה אתר שמציג קבצי מערכת ומסביר את חשיבותם כמו SYS.INI WIN.INI - שנותן את פירושם לאיזה מערכת הפעלה הם שייכים כנ"ל BOOTSECTOR מה למעשה פקודת SYS בדוס עושה בדיוק ןמה הם קבצי הREG של 9X ו NT וכדומה . למה אני מבקש את זה כי זה הרבה לזכור וכל פעם אני שוכח את זה וזה יעזור לי המון בתודה מראש GOVNER_T.S.Y

3. Started by timtim,

שלום! יש לי Easy CD Creator 5 Basic ואומרים שזה התוכנת צריבה הכי טובה בעולם, ויש כאלה אומרים ש Nero התוכנה הכי טובה בעולם. ויש כאלה שאומרים ש...... בקיצור הבנתם אותי... אני מחפש תוכנה טובה אז מי שמכיר שיגיד לי עליה בבקשה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

אני חושב שיש לי וירוס במחשב, כי כל פעם שאני מנסה לכתוב בעברית, אז כל סדרי האותיות שבמקלדת משתנים, ובחלק מהאותיות זה כותב סתם מן כאלה ריבועים. את ההודעה הזאת אני עושה ע"י גזרה והדבקה מהכתבן. תוכנת האנטי-וירוס לא מזהה שום וירוס. מה לעשות? :'(

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ScreaMan,

אני מחפש תחליף לקאזה אם מישהו יודע על שם של תוכנה שהיא כמו קאזה אז אני יודה לו מאוד אם יומר לי את שמה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by iatia,

??? ??? ??? יש לי מחשב חדש וווינדוס XP פרופישיונל חדש (חצי שנה) ובזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיתקע כל 20 דקות בערך לכמה שניות וגם בכיבוי המחשב הוא נתקע מה אני אוכל לעשות (מי שרוצה יכול לראות בפירוט המחשב איזה פצצה יש לי )[ בבקשה.. עזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני מבקש אם מישהו מכם מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוח קבצים בין משתמשים (לא תוכנת שיתוף) אלא תוכנה כמו שבאיי סי קיו יש שליחת קבצים רק שזה לא תמיד עובד שם, אז אני מבקש תוכנה שנגיד לי יש כמה פרטים (שמלאתי) ואני מוצא משתמש אחר ואז אנחשנו יכולים לשלוח קבצים אחד לשני. מקווה להבנה תודה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by ViP,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנת גרפיקה שבה אני יוכל להגדיל תמונה אך שהפקסלים שלה לא יגדלו אלה ישארו במצבם הנוכחי ורק התמונה תגדל ושהתמונה לא תראה מטושטש או שהפקסלים יהיו ענקיים אני מאוד מקווה שתמצאו וגם אם לא אז בכל מקרה תודה. תודה מראש VIP

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  9. אני רוצה תוכנה לעיבוד ווידאו ושמעתי ש- ADOBE PREMIERE היא התוכנה הטובה ביותר לכך. אז רצתיתי לשאול אותכם מה אתם חושבים עליה או מה אתם יודעים עליה? תודה מראש

10. Started by ScreaMan,

כל פעם שאני מוריד מי אה פלאש גאט משחק או משהו זה ישר מנתק לי את ההורדה כיאלו זה לא מתחיל להוריד אזאם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה אנא ישמח מאוד אבל אם מישהו יכול לומר לי שמות של תוכנות הורדה טובים יותר אני ישמח עוד יותר!!! ;D

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  11. כפי שאתם רואים, אני לא יכול לגשת לקובץ. הבעיה קוראת רק בחלק מההודעות. גירסת התוכנה היא 6, והיא רצה על windows ME. האם אתם יכולים לעזור? בתודה מראש, עדי רובין.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Dr.Drek,

אהלן חברייה... עד לפני מספר ימים, ה KAZAA שלי עבד נהדר במשך שנה...בה הורדתי וחיפשתי שירים בעברית בקלות רבה וראיתי את השמות בעברית נהדר... אולם לאחרונה, בעת חיפוש שיר מסוים בעברית, אני מקבל תוצאות בג'יבריש, כלומר אילו שמות בעברית ואכן השירים האלה אולם השמות מוצגים בצורה מחורבשת שאינה ניתנת לקריאה ולזיהוי השיר אלא רק לאחר הסתכנות והורדה... אני ממש צריך את עזרתכם... בדקתי בהגדרות האיזוריות והכל בסדר, ניסיתי להתקין מחדש.... פה כבר אזלו לי הרעיונות ( אין מה לעשות שזקנים (20) ובצבא זה כבר לא עובד כמו פעם).. תודה מראש דחוף אמיר

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  13. נגיד שאני באמצע הורדה של רובץ סרט בקאזה, ואני רוצה לראות אותו. אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני, בוחר preview, אבל כל מה שאני מקבל זה חלון של download accelarator שכאילו מוריד את הקובץ. איך אני יכול לראות את הסרט?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by DXT,

למי שיש והוא בטוח שיש לו מותקן dx 8.1b אז שיריץ את dxdiag ויגיד לי איזו גרסא רשומה ב DirectX version, תודה רבה. נ.ב: הרגע שמתי לב שעברתי את ה1000 הודעות ועכשיו אני "משתמש וותיק". נ.ב2: הרגע שמתי לב שהשעה היא כמעט 4 בבוקר ובמקום לישון אני מתעסק בשטויות. נ.ב3: ושמתי לב שבמקום פשוט ללכת לישון אני עסוק בלכתוב נ.ב-ים. נ.ב4: ביי ;D

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by d_h,

כדי להתחיל לעבוד כמו שצריך כמה שיותר מהיר ,בקיצור מה לסמן באופציות ומה לא תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by Boomer,

אני די בטוח שבמחשב שלי זמני הטעינה במשחק ארוך יותר מבמחשבים אחרים באותה רמה או אפילו פחות טוב. זה הכי בולט במשחק BF1942 שכאשר אני חוזר למשחק אחרי שעוברים מפה אני רואה שכל האנשים בסרבר שהיו במפה הקודמת כבר נמצאים. למישהו יש מוסג למה זה ככה? ראו מפרט.

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

ערב טוב כולם :saint: מכיוון שיש לי בעיה בלתי ידועה לגבי צריבת קבצי BIN או יצירת דיסק מוזיקה, אני זקוק לתוכנה ללינוקס שתמיר קבצי BIN ל ISO וגם לתוכנה שיכולה ליצור ISO שהוא בעצם דיסק מוזיקה. בנפרד או משהו משולב.. לא משנה מה, העיקר שיוכל לעשות את הפעולות הללו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by ViP,

שלום לכולם אני חיפשתי והפכתי הרבה מנועי חיפוש של תוכנות, ??? ואני לא מצאתי. מה שאני מחפש זו תוכנת לווין בשידור חי. [glow=bleu, 2, 300]בברכה ותודה מראש .VIP[/glow]

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by tomer_et,

התקנתי OFFICE 2000 ואני לא מצליח להפעיל את תוכנת WORD. כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעת שגיאה ושאני מבקש פרטים אני מקבל את ההודעה הבאה: AppName: winword.exe AppVer: 9.0.0.4527 ModName: vbe6.dll ModVer: 6.0.89.67 Offset: 000ebeb3 שאר התוכנות של אופיס עובדות בסדר גמור, ורק עם WORD יש לי בעיה. ניסיתי להתקין מחדש את אופיס אבל הבעיה לא נפתרת. אני עובד עם WIN XP PRO. יש למישהו רעיון למה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני מאמין שכבר מהכותרת ידעתם מה אני מבקש ואם לא אז אני מבקש כתוביות לסרט "דרקונים ומבוכים" אם למישהו יש או מישהו מכיר אתר שיש בו אז אני מאד מבקש אותו. (אל תתנו לי את האתר sbbox בגלל שהוא בשיפוצים אז אני לא יכול להיכנס לשם). תודה רבה. :saint:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני צריך תוכנת תרגום או קובץ תרגום לסרטים הבאים: אוסטין פאוורס גולדממבר---- והסרט כל הפחדים כולם אם אפשר תסיפו לינק :'(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ^HocK^,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by hamoodit,

אם מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד את התוכנה, אנא ענה לי.. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  24. אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל אני חושב שזו תוכנה Freeware. בכל מקרה אני מעוניין לדעת היכן ניתן להוריד את התוכנה הנ"ל עבור מערכת הפעלה כלומר שלא תעבוד תחת דוס אלא תחת ווינדוס.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים