תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה לשחזור המערכת. שמעתי פעם על "גוסט" האם היא תוכנה טובה או שיש כבר משהו אחר או משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלמצאו ת'תוכנה הזאת recoveryv1.5 שמשחזרת סיסמאות של ההאייסיקיו הפחתי ת'עולם ולא מצאתי מקום שאפשר להוריד אותו תודה מראש לעזורים...! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. מחקתי בטעות קובץ ורוקנתי את סל המיחזור, אני מחפש תוכנה חינמית לשחזור הקובץ. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה המשחזרת קבצים שאבדו עקב פרמוט הכונן. אני צריך לשחזר רק את "המסמכים שלי" ולא קבצים כבדים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לשיחזור קבצים, רצוי שתהיה חינמית אבל גם יעילה כמובן. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור קבצים, מדיסק DVD-RW. היה לי מידע על הדיסק, צרבתי עליו משהו חדש ואני חייב לשחזר מה שהיה- מדובר בדבר חשוב ויקר. יש לי תוכנת שחזור ,שמשחזרת תמונות מכרטיסים דיגיטליים של מצלמות, ניסיתי אותה, היא משחזרת רק קבצים קטנים של 2KB. והרבה. קיים משהו כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס זיכרון 4GB של חברה עלומת שם. יום בהיר אחד, לא ניתן לגשת יותר לכרטיס, בטענה שהוא לא מפורמט, ובחלון הפירמוט הוא מזוהה כבעל גודל של 128K בלבד. לא ניתן לפרמטו גם לגודל זה. מחפש תוכנה שתאפשר סיכוי כלשהו לשחזור החומר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום) שדרכה אני אוכל לשלוח הודעות SMS , וואצאפ ושיחות דרך המחשב כאשר הכל מחובר לפלאפון. הכוונה היא שזו תוכנה שתציג לי בין היתר חיוג לאנשי קשר או כל מספר אחר דרך המחשב ושזה יחייג דרך הפלאפון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וטובה לשיחות ועידה. כמו כן האם השתי המקומות צריכה להיות אותה התוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי מחשב שכנראה פגע בו וירוס רציני והוא לא נדלק, הוא מגיע עד הרשימה של כל המצבים מצב בטוח וכו' ואני ניסיתי את כל המצבים אז הוא כאילו מנסה להיטען ועושה ריסט ומפעיל מחדש לבד! לקחתי את הדיסק קשיח למחשב אחר והוא לא מוצא וירוס. האם יש תוכנה טובה ופשוטה שאפשר לשחזר איתה ת-windows דרך ה-boot?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לשיחזור מידע על HD שקרס לחלוטין.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
צרפתים ארורים ... ידעתי שיש סיבה לזה שאני לא אוהב אותם , היום גילו לי אותה . התקנתי תוכנה מסויימת , בצעתי פעולה מסויימת ... פוף , service התקין את עצמו , ביטל לי את כל ההרשאות האדמיניסטרציה , והתחיל למחוק קבצי mp3 , mp4 , avi , ועוד כמה סוגי קבצים נבחרים כמו iso , img ועוד דברים . הנזק ... הוא גדול ורע , ומסתכם בנפח נתונים שקצת עובר את ה100 גיגה , בלי להתחשב בכ~ 40 גיגה mp3 שהיו שם . יש למישהו המלצה לתוכנה שבאמת עובדת בקטע של השיחזור ?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי מחקו לי מידע מאוד חשוב ( קבצים חשובים של המשפחה) האם יש תוכנה טובה שאני יכול לראות את כל הקבצים שנמחקו מההרדיסק בתקופת זמן מסויימת ולשחזר קבצים ספצפיים ???
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן, האם יש למישהו המלצה לתוכנה לשיחזור קבצי DOC? לאחותי נמחקו כל הקבצים.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי משתמש בRECOVER MY FILES הבעיה היא שהסריקה שלה איטית מאוד וגם שהיא משחזרת קבצים אז יש כאלה שהם ללא תקייה ואם היא משחזרת אז בלי השם המקורי של הסרט אלא כל מיני מספרים כתוב על שם הקובץ אז איזה תוכנה אתם ממליצים שאין לה את הבעיות שציינתי?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חזקה לשיחזור קבצים שנמחקו לסביבת DOS (ההתקנה של WINDOWS נדפקה) ניסתי להישתמש בתוכנות שיש ב Hiren_s_BootCD_8.4 למי שמכיר ושתיים מהם מצאו את הקבצים אך לא הצליחו לשחזר מדובר בקבצי תמונות אם זה משנה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחפש תוכנה משיחזור קבצים מכונן קשיח. פירוט: לפני כמה שנים הוא התחילו לי מסכים כחולים ואמרו לי להחליף כונן קשיח, אבל לא זרקתי אותו כי חשבתי שאני ישחזר את זה איכשהו ומתישהו אז מצאתי סוף סוף את הזמן ואני רוצה לשחזר סוף סוף את הקבצים. שמעתי שיש הרבה תוכנות לשיחזור מידע מכוננים קשיחים שאין פועלים. ועוד שאלה - אין אני מחבר אותו למחשב ? אני מעדיף בעזרת USB ולא SATA או חיבורים שבשבילם אני יצטרך להתחיל לחטט במארז, יש מתאמים אולי שצריך לקנות ? תרשמו כל מה שצריך. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בתוך My Documents יש תיקייה שנקראת My Pictures ובתוכה יש קיצור דרך לתיקייה Sample Pictures... שמתי מסמכים חשובים בתוך הנתיב שהקיצור דרך הזה מפנה אליו.... ועכשיו הקבצים נמחקו..... ניסיתי את הוכנה Undelete אבל היא לא מצאה את הקבצים מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
דבר ראשון, עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי את easy recovery ואת getdataback. הצלחתי בעזרתן לשחזר מידע שעבר פירמוט או נמחק, הבעיה שקבצי התמונות שוחזרו אבל לא ניתן לצפות בתמונה, כנראה היא נפגמה או משהו כזה, רציתי לדעת אם יש משהו נוסף שאפשר לעשות על מנת לשחזר את התמונות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר ל2 מחשבים לשתף את הוידאו והאודיו שלהם אחד עם השני ברשת מקומית. בעצם מדובר על שיחת וידאו. ניסתי עם סקייפ אבל הDELAY גבוה מדי. יש תוכנה המאפשרת לשני מחשבים מריצי WINDOWS לעשות שיחה כזו על גבי רשת הWIFI המקומית?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איזה תוכנה יודעת לעשות העתק מושלם אבל אני מתכוון מושלם של דיסק מידע כלשהו...?(ואתם יודעים למה אני מתכוון ) ניסיתי עם CloneCD אבל זה לא כל כך הצליח :-\ 10x
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה... אני צריך בבקשה תוכנה שתאפשר לי להפעיל את המצלמה ביותר מתוכנה אחת רצוי כמובן באיכות full HD וחינמית לדוגמא שאוכל גם לצלם שידור חי ביוטיוב וגם בזום... ואשמח גם להסבר כיצד משתמשים בתוכנה על מנת שאוכל לעשות זאת תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש תוכנה שאני יכול לחבר למחשב בכבל USB או אפילו בכבל בננות קומפוזיסט רגיל מצלמת וידאו דיגיטלית ולהשתמש בה כמצלמת אינטרנט. אני מכיר תוכנה כזאת לסימביאן אבל אני מחפש תוכנה דומה שתעשה אותו דבר רק במקופ פלאפון כמצלמה מצלמה אמיתית יש חיה כזו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-