תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין AMERICAS ARMY V1.2.1 אחרי שלחצתי SETUP הוא התחיל לעשות משהו ואז כתב לי 1607 : Unable to install InstallShield Scripting Runtime לפני שהוא נכנס להתקנה...מתי שהוא עושה כזאת טעינה קטנה עד 100% ואז נכנס להתקנה אז הוא עשה לי את זה באמצע של זה מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
באאוטלוק, כל התפריטים ניראים מוזר. יש לציין שבשאר התוכנות(WORD וכדומה) התפריטים בסדר גמור. למישהו יש רעיון ? תודה רבה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני משתמש לרוב עם התוכנה הזן ןהיא מאוד טובה אבל יש לי בעיה רצינית איתה כרגע כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והעלתי את התוכנה , בחלק שלוחצים PUBLIC כדי להעלות את רשימת השרתים אני לא מקבל כלום כל שינוי גם ממצב ACTIVE למצב PASSIVE לא משנה הרבה , הוא פשוט מקבל RECIVING ואז כלום צריך עזרה נ.ב גם בלי FIREWALL יש בעיה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אם תתנו כתובת זה יעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כן אני יודע שיש גוגל אבל זה פשוט בלתי אפשרי למצוא פילטרים שווים שמה ברשת.. אז אני רוצה לשאול אתכם הגרפיקאים (טוב לא..) איזה פילטרים נחמדים אתם אולי מכירים ויכולים להמליץ לי? יש לי בארסנל EyeCandy4k, Xenofex...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי מצלמה מסוג GSMART MINI של MUSTEK,זוהי גם מצלמת WEB, אני צריך תוכנה שיהיה בא אפשרות להכניס רקעים במקום מסך כחול (כמו קוקו) ולערוך את הסרט (להוסיף ממקום אחר קטע או לטשטש את הפנים). חיפשתי ולא מצאתי כזו תוכנה, אנא עיזרו לי. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האייקון של ה EXPLORER היתחרפן לכחול המגעיל של ה 16 צבעים (איכס) אני לא יודע למה זה קרה לי, לפעמים אחרי איזה משחק יש איזה קיצור דרך שמשנה את האייקון אבל אחרי F5 או ריסט זה נעלם אבל הגיפה הזה לא, עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי סרט על המחשב, הגודל שלו הוא ג'יגה, אני רוצה לצרוב לחבר, וכמובן שאין דיסקים של ג'יגה, לפחות לי אין, אז אני רוצה לפצל אותו, מישהו יודע איך ויכול לעזור לי? תודה
-
-
-
הוא עשה לי את זה עוד פעם! רק שהפעם אני יודע איך זה קרה, אני רק צריך עזרה ב- איך לתקן את זה תמיד כשלחצתי על להוריד קובץ zip(יענו לינק לקובץ zip) האקפלורר שאל אם אני רוצה לעשות לזה Save או Open, והייתה גם אפשרות לסמן שם ב"וי"("v") שהוא לא ישאל יותר. עכשיו, בטעות סימנתי את זה ולחצתי Save :-[ ועכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ zip הוא ישר עושה לו Open בלי לשאול אפילו באיזו תקיה אני רוצה ! על קבצי exe הוא עדיין שואל... זה משגע אותי ניסיתי גם לשחזר את כל הגדרות האינטרנט... אך ללא הואיל :'( Help meh please :-\
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני קניתי זיכרון ואני רוצה לדעת שלא עבדו עליי... כי המקסימום שהם יכולים לעשות זה להדפיס את השם הלא נכון ... אבל לא נראה לי שהם יכולים לשנות את הזיכרון. אז יש איזה תוכנה שתגיד לי בדיוק איזה סוג זיכרון יש לי?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מתלבט עכשיו אם כדי לי להוריד את התוכנה האם היא שווה משהו או שסתם זבל שהורס מערכת? המטרה שלי להפוך את מראה המחשב לכמה שיותר פחות "וינודוסי" ויותר custom ויפה לעין
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כרגע מותקן לי במחשב קאזזה לייט ביחד עם דיאט קאזזה לפי הביקורות והסקרנות אני מאוד מעוניין להתקין את הגרסה החדשה של קאזזה (הלא היה קאזזה 2) אז רציתי לשאול אותכם מספר שאלות: -האם כשאני אתקין את הגרסה השניה אני אוכל למחוק את דיאט קאזזה ולייט קאזזה (זתומרת האם אני אהיה בטוח שבתוכנה החדשה לא יהיה וירוסים ו SPY וכל מה שלא טוב ב KMD הראשון)? :s05: -האם בכלל דיאט קאזזה וקאזזה לייט מתאימים שאני אתקין אותם על הגרסה החדשה של קאזזה? :s05: -האם בכלל שווה להשתמש בקאזזה החדש? :s05: תודה מראש
-
-
-
איך הכי טוב לבצע איחוי? דרך הוינדוס? דרך הנורטון? דרך הדוס? או דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איזה תוכנה יש אשר מאפשרת לעשות Subtitiles בעברית?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התקנתי יותר נכון ניסיי להתקין לינוקס אחרי זה שהתקני אני מנסה לפתוח את הפרטישן מגיק וזה נותן לי את השגיאה הזו.. אחרי ניסיונות ללחוץ yes no כל מיני אפשריות כלום לא עזר.. אז מה השעשיתי זה התקנתי אותה מחדש.. ואז זה נתן לי את שגיאה הזו...
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של חיתוך קטעים משיר ,אך שעדיין ישאר בפורמט mp3
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה של קול שבעצם נגיד יש לי רמקול שמחובר למחשב ואז נגיד שהמחשב יגיב לקול שהוא יזהה כל מי שמוצא את התוכנה הזאת גאון מקווה שתמצאו ותודה רבה מראש ViP
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בן 18 מארה"ב פתח בפרוייקט כי מומחה כלשהו אמר שזה בלתי אפשרי. http://www.maximumpc.com/features/feature_2002-09-24.html
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן כשאני מקמפל יחידת ספריה בפסקל לא נוצר לי קובץ עם סיומת tpu שכמובן צריך אותו כדי להשתמש ביחידת הספריה בתוכנית הראשית מישהו יודע איך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני צריך משהו שיודע לעבוד בתוכנה לא ברמה גבוה כל כך... המספר של הicq זה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-