עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה טובה שאיתה אפשר לצרוב מוזיקה עדיף גם שתהיה חינמית.. *בבקשה לא להמליץ על NERO תודה מראש

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by gromeck,

אני צריך תוכה שיכולה לצרוב סרטי DVD מקוריים.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. אני רוצה לגבות קבצים שונים על דיסקים של DVD ולא דווקא קבצי VOB במבנה תקיות של VIDEO_TS ו AUDIO_TS. אלא סתם קבצים. ואני צריך שם של תוכנה שתעשה את זה ויכולה לצרוב על דיסקים של 4.7 ג'יגה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש אפשרות כזאת לXP? או שיש אולי תוכנה חיצונית לזה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by The Burglar,

אני לא מצליח להפעיל קבצי וידיאו עם סיומת mpg ניסיתי ב-divx וב-windows media player וזה לא עבד עם איזה תוכנה הייתם ממליצים לפתוח את הקבצים ? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני לא יודע גם באיזה סוגי קבצים האייפוד תומך. אני צריך תוכנה שתקודד קבצי MP4 שהאייפוד יוכל לנגן

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by deyv,

אני צריך תוכנה שיכולה לקודד כמה סרטים בו זמנית. עד עכשיו כל התוכנות שמצאתי מסוגלות לקודד כל פעם סרט אחד וזה איטי ומתיש, חשוב גם שהשימוש בתוכנה יהיה פשוט. תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  8. Started by X-BLADE,

משהו מכיר תוכנה לכיווץ MP3 ???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by udi,

האם משהוא מכיר תוכנה כזאת שאפשר בה לקטלג את הדיסקטים שצרבתי ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  10. הקלטתי עם הכרטים טלויזיה שלי בתוכנה wintv ואני רוצה לקצר את כל מה שזה הקליט יש תוכנה כזאתי?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by asilbob,

1)שמעו אני רוצה לעשות איזה סרט קטן כזה אני משתמש בתוכנה Windows Movie Maker אני מעתיק סרט מסויים לWindows Movie Maker רשום לי ‏‏הקובץ C:Documents and Settingsאסי.222OQMRE1RI4AVHשולחן העבודהBanlieue_13_FRENCH_DVDRip_XViD-TheNewSquad-GGT.wmv אינו חוקי מפני שהוא אינו מכיל כל מידע. מה הבעיה? 2) אני מחפש תוכנה שמקליטה משחק מסוים שיקליט תמשחק לסרט ........ 3)יש סרטים מסוימים שאני מוריד מי האינטרנט ועכשיו הסרט לא זז אי אפשר להוזיז תסרט עם החץ של קדימה ואחורה זה פשוט חייב לזוז לבד....... איך אפשר לסדר את זה ? למי שמכיר תבעיה ?????????? תודה יום טוב!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by gil5,

כאשר מחברים מצלמה וידיאו כל שהיא למחשב בחיבור FireWire עם איזו תוכנה מבצעים את קליטת החומר מהמצלמה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש תוכנה לקריאה של קבצי PDF. אני מתכוון שזה ממש יקריא בקול כמובן. הקובץ עצמו באנגלית. אני יודע שיש את התכונה ב ACROBAT PDF READER אבל משום מה זה לא עובד. מנסיונכם מה אתם ממליצים? תודה

14. Started by DJPOWER,

איזה תוכנה יש לקריאת קבצי MP4? ומאיפה אפשר להוריד? תודה מראש יונתן

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by ag43,

פירמטתי את המחשב הנייד שלי (לנובו) והעברתי אותו לXP. עם המחשב בא קורא טביעת אצבעות מובנה ותחת ויסטה הוא עבד עם התוכנה OMNIPASS. האם יש תוכנה שמאפשרת הגנה על הWINDOWS בעזרת טביעת אצבעות? לחילופין אם יש דרך להעביר את הרשיון שהיה בגירסת הויסטה שהיתה לי לXP (יש לי עותק של המערכת שמור)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, איזה תוכנה הכי מומלצת לקריאת טמפרטורות ולהצגת מידע בווינדוס 7 תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  17. Started by chenc,

יש למישהו תוכנה להמליץ עליה לקריעת IFO לAVI, פרט לFlaskMPEG ולAutoGK? בתודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by SEangel,

אני מחפש תוכנה לקריעת כתוביות בעברית, מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by m0sh,

טוב אני מחר נפתר מהכרטיס הטלויזיה שלי ועובר לראות טלויזיה דרך הכרטיס מסך שיש לו VVIO רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לראות ממה VIDEO IN ותהיה קלה יחסית... יש POWER VCR אבל היא מאד כבדה ואני מעדיף משהו פשוט אבל העיקר שהיא לא תהיה כבדה... תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, יש איזה תוכנה חינמית פשוטה שאני יכול לראות איתה סרט שלא הורד במלואו? תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by h_yoav,

שמעתי פעם שיש תוכנה כזאת שרושמת את כל מה שמי שהשתמש במחשב רושם למשל שאני נכנס ךפורום ורושם את המשתמש והסיסימא שלי ואז זה רשום בתוכנה כי אני חייב לגלות איזושהי סיסמא של אח שלי... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  22. הבנתי שיש כזאת תוכנה שאומרת לך את הגודל המתאים לקופסאות ושם אתה שם את הרקע של הסרט או של המשחק כמו שיש בחנות.. ואם יש מקום שאפשר להוריד גם רקעים כאלה אני ממש אשמח..

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by sh2006,

אני מחפש תוכנת רשת וירטואלית, תוכנה שמדמה רשת LAN כשמקור למעשה WAN כך אפשר לשחק משחקים רשת בלי לעבור רישומים התקנות וכו... השתמשתי בתוכנת Hamachi אך משום מה היא לא עובדת כראוי יש המלצות לתוכנות טובות יותר?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by yossie17,

שלום לכולם! יש שלל תוכנות בשוק שמגבות את המחשב באופן אוטומטי, ע"י יצירת אימג' של מערכת ההפעלה וכדו', אני מחפש תוכנה שתעשה את ההפך, כלומר שתיצור אימג' של מערכת ההפעלה ותשחזר את המחשב מהאימג' הזה כל יום באופן אוטומטי. בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, פרמטתי את הדיסק הקשיח של הנייד שלי והתקנתי את חלונות xp מחדש. בדיעבד הסתבר לי שלא גיביתי הרבה מהחומר שלי שאני צריך.. יש דרך לשחזר את החומר (מעין אנפורמט או משהו כזה) ?? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים