עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Bug2000,

בכלל יש גירסה לוינדאוס כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שיודעת להסיר תוכנה שהותקנה באופן מושלם, כולל DLL, OCX וכד' ובמיוחד במיוחד את כל המפתחות המיותרים שנשתלו להם ב-Registry. ניסיתי את ה-Norton Clean Sweep לא ממש להיט. תודה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by ^HocK^,

מישהו מכיר תוכנות טובות לצ'אט מצלמות?? תנו כל מה שיש אני מחפש משהו חדש... משעמם לי תודה.

• 7 תגובות
    • 7.8k צפיות
  4. נראה לי שהכותרת מובנת... הורדתי סרט, זה בא ב4 חלקים, ואני רוצה לחבר את זה לקובץ אחד, type- mpg תודה יונתן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by imac,

למשל שאני פותח חלון שני הוא פותח אותו בלי הStatus Bar וכל הזמן אני צריך ללכת לVIEW וSHOW STATUS BAR זה מעצבן יש למשהו רעיון? (אל תגידו לי SP1 כי גם שזה היה מותקן הייתה הבעיה הזאת) תודה לתגובות

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  6. Started by itaysk,

ניסיתי להתקין AMERICAS ARMY V1.2.1 אחרי שלחצתי SETUP הוא התחיל לעשות משהו ואז כתב לי 1607 : Unable to install InstallShield Scripting Runtime לפני שהוא נכנס להתקנה...מתי שהוא עושה כזאת טעינה קטנה עד 100% ואז נכנס להתקנה אז הוא עשה לי את זה באמצע של זה מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

התקנתי מחדש את WINXP לפני יומים ומאז שהתקנתי המדייה פלייר שלי נראה ככה כאשר אני טוען מוזיקה יש צליל אך אף אחד מהכפתורים על ה MP לא עובדים וכאשר אני טוען וידאו רק צלילה קיים והכפתורים שוב לא עובדים תודה איגור.

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  8. נותן לי הודעת שגיאה Cannot play back the file. The format is not supported. אני חושב שהקובץ הוא דיו איקס אבל זה לא משנה, כי יש לי עוד קבצי סרטים שכן עובדים רק הוא לא עובד, יכול להיות שזה משו אחר או שבטוח זה שהקובץ המסוים הזה פגום?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by prince amir,

אני משתמש לרוב עם התוכנה הזן ןהיא מאוד טובה אבל יש לי בעיה רצינית איתה כרגע כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והעלתי את התוכנה , בחלק שלוחצים PUBLIC כדי להעלות את רשימת השרתים אני לא מקבל כלום כל שינוי גם ממצב ACTIVE למצב PASSIVE לא משנה הרבה , הוא פשוט מקבל RECIVING ואז כלום צריך עזרה נ.ב גם בלי FIREWALL יש בעיה.

10. Started by imac,

אם היא הייתה זאת הייתה התוכנה המועדפת עליי

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by juve12,

לא יודעתי באיזה פורום לכתוב אז הלכתי על הפורום הנ"ל אני מחפש את היבואנים או חברה שנותנת תמיכה למוצרים של חברת ONTRACK תודה מראש למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כן אני יודע שיש גוגל אבל זה פשוט בלתי אפשרי למצוא פילטרים שווים שמה ברשת.. אז אני רוצה לשאול אתכם הגרפיקאים (טוב לא..) איזה פילטרים נחמדים אתם אולי מכירים ויכולים להמליץ לי? יש לי בארסנל EyeCandy4k, Xenofex...

13. גמרתי להוריד קובץ מאוד חשוב, ובטעות מחקתי אותו, הוא היה קובץ גדול אז ישר המחשב שאל אם "אני בטוח שאני רוצה למחוק", עניתי כן, ורק אחרי זה שמתי לב שמחקתי ת'קובץ הלא נכון!!!! יש סיכוי?! ??? בדיוק אתמול מחקתי ת'נורטון אז ככה שאין ת'תוכנה שלו!!!!!! :-[ יש לי ווינדואס 98 !! תודה דחוף!!! יונתן

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אם תתנו כתובת זה יעזור תודה

15. באאוטלוק, כל התפריטים ניראים מוזר. יש לציין שבשאר התוכנות(WORD וכדומה) התפריטים בסדר גמור. למישהו יש רעיון ? תודה רבה The Doorman

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by Joe Blow,

שלום לכולם מישהו יודע כיצד ניתן לצרוב סרט בפורמט SVCD עם כתוביות? יש לי את קובץ ה mpeg מוכן ויש לי קובץ של כתוביות. חיפשתי מדריך באתרי הכתוביות אבל לא מצאתי. יש מדריכים כיצד לצפות בסרטי divx עם כתוביות במחשב אבל לא איך ניתן לצרוב אותם ב SVCD (הפורמט מאפשר צריבת כתוביות על ה CD). תודה.

17. יש לי סרט על המחשב, הגודל שלו הוא ג'יגה, אני רוצה לצרוב לחבר, וכמובן שאין דיסקים של ג'יגה, לפחות לי אין, אז אני רוצה לפצל אותו, מישהו יודע איך ויכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. מאיפה אפשר להוריד מילון אנגלי עברי ועברי אנגלי טוב (לא Babylon כי הוא דפוק)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by DRAGON-MAN,

אני חדש פה נעים מאוד :AR15: :asthanos:

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  20. האייקון של ה EXPLORER היתחרפן לכחול המגעיל של ה 16 צבעים (איכס) אני לא יודע למה זה קרה לי, לפעמים אחרי איזה משחק יש איזה קיצור דרך שמשנה את האייקון אבל אחרי F5 או ריסט זה נעלם אבל הגיפה הזה לא, עזרו לי

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by Shmoolik,

אני קניתי זיכרון ואני רוצה לדעת שלא עבדו עליי... כי המקסימום שהם יכולים לעשות זה להדפיס את השם הלא נכון ... אבל לא נראה לי שהם יכולים לשנות את הזיכרון. אז יש איזה תוכנה שתגיד לי בדיוק איזה סוג זיכרון יש לי?

22. Started by ofer_mat,

אל תורידו את הקזה החדש יש בו מלא מרגלים !!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  23. הוא עשה לי את זה עוד פעם! רק שהפעם אני יודע איך זה קרה, אני רק צריך עזרה ב- איך לתקן את זה תמיד כשלחצתי על להוריד קובץ zip(יענו לינק לקובץ zip) האקפלורר שאל אם אני רוצה לעשות לזה Save או Open, והייתה גם אפשרות לסמן שם ב"וי"("v") שהוא לא ישאל יותר. עכשיו, בטעות סימנתי את זה ולחצתי Save :-[ ועכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ zip הוא ישר עושה לו Open בלי לשאול אפילו באיזו תקיה אני רוצה ! על קבצי exe הוא עדיין שואל... זה משגע אותי ניסיתי גם לשחזר את כל הגדרות האינטרנט... אך ללא הואיל :'( Help meh please :-\

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by SEFi,

מחפש

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  25. אז ככה... הדרישות שלי הם... יש לי 2 תרגומים... אחד אנגלי אחד עברי.. עכשיו התרגום האנגלי מצויין מבחינת תזמון אבל זה עדיין באנגלית התרגום העברי לא טוב מבחינת תזמון אבל הטקסט עצמו מצויין אני צריך תוכנה שתקח חלק מזה וחלק מזה... ותחבר את מה שאני צריך בקובץ אחד הכוונה שמבחינת התזמון הוא יקח מהקובץ האנגלי וישלב אותו עם הטקסט של הקובץ העברי.. יש דבר כזה? זה יפתור הרבה בעיות... ואפילו אם אין יש מצב שמישהו תותח יכין את זה ב-VB כי זה ניראה לא בעיה... תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.