עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by e.t,

הורדתי את התוכנה (תוכנת עזר ל-eDonkey2000). משום מה אין רשימת שרתים בתוכנה (חשבתי שיהיו איזה כמה שרתים בתור התחלה), כך שאי אפשר להתחבר בכלל. מאיפה אני מעדכן/מוריד/מוסיף רשימת שרתים? יש איזה לינק נחמד לשרתים? אגב, בתוכנה יש אפשרות לעדכן את רשימת השרתים מכתובת URL, אז למישהו יש משהו כזה? תודה.

2. היי, ניסיתי לעשות במשחק כפי שהוסבר בהוראות: קיצור דרך, ואז לחצן ימני מאפיינים, ולהוסיף בקיצור דרך, היכן שה"יעד" נמצא, שורה של מילים בכדי שיתאפשרו צ'יטים.. (משחקים ישנים לאחי..) בכל מקרה, ברגע שאני מנסה להוסיף את הכיתוב שצריך אחרי ה EXE. אני לוחץ אישור, ואז מתקבלת שגיאה שאומרת כי מה שאני מנסה לעשות הוא לא חוקי, ולא נותן לי להוסיף או למחוק מהיעד שום דבר בלי שאני יראה את ההודעת שגיאה הזו. קרה לי עד עכשיו עם כל קובץ שניסיתי...אפילו סתם. יש דרך לבטל את הדבר המעצבן הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  3. יש עוד תוכנה חוץ מMedia Center שאפשר לצפות איתה בשידוריי טלויזיה דרך ממיר שמחובר לכרטיס טלויזיה?רצוי חינמית...

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by iveco,

שאני עובד עם התוכנה LatencyMon אני חייב שהיא תעבוד נקי ללא שום תוכנה ברקע או ההיפך בשביל בדיקה אמיתית אני צריך לעבוד שיש תוכנות / משחקים ברקע מישהו יודע ?

6. שלום לכולם בלינק הזה יש http://www.hop.co.il/ItemDetails.aspx?id=430 וידיאו שאני רוצה לשמור בדיסק את השיר עם הוידיאו אני לא יודע איך אפשר לשמור דבר כזה האם מישהו יכול לעזור בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. קיבלתי עם המחשב את הקבצים של המערכת הפעלה (Windows 7, קבצי התקנה מלאים) ואני רוצה לצרוב אותם עכשיו על דיסק בכדי לעשות דיסק התקנה לגיבוי. עד עכשיו אני ידעתי לצרוב את מערכות הפעלה כאשר הן מגיעות בקובץ ISO וצריבה כתמונה Image בתוכנת צריבה. אך כעת קבצי ההתנה כבר כאילו מחולצים ומורכבים מהתיקיות והקבצים עצמם. ניסיתי להפוך ל-ISO ולצרוב אך הדיסק לא נתפס כ-BOOTABLE (הוא יש תמיכה בבוט בקבצי הפעלה) ניסיתי את האפשרות של צריבה ב-UDF בנרו את כל התיקיה עצמה אך גם אותה תוצאה. מה הפתרון? אולי פיסיפתי משהו בדרכים שעשיתי? (סימון מסוים כך שיתמוך בסקטור של הבוט וכדומה) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. אם ברצוני לשמור בפוטושופ תמונה הכי איכותי שאפשר אז: צריך פשוט לבחור בנתונים הכי גבוהים שאפשר? quality:12 format options: progressive scans: אין לי מושג מה זה אומר אבל גם בזה צריך לבחור 5? (הכי גבוה כאילו..) size: כנ"ל.. אז מה שצריך לעשות בקיצור? הגורם שהכי משפיע שאפשר להבחין בו מיד זה הנתון של הquality רק לא שמתי לב בהבדל אם מתעסקים עם שאר הנתונים.. =\

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום! רציתי להתקין בבית Windows Defender על Windows XP Professional x64, אבל לא מותקן לי במחשב בבית WGA, ואני גם לא רוצה להתקין. לכן, הורדתי Windows Defender במחשב בעבודה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את התוכנה במחשב שלי בבית בלי WGA ובלי שהתוכנה תנסה לבדוק את החוקיות של המערכת הפעלה, או שאני יכול להתקין את התוכנה והיא לא תנסה לעשות בדיקה או לדווח משהו למיקרוסופט.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by amitey,

יש לי הרבה דיסקים של משחקים וסרטים של הילדים (קומפי לקטנים ולגדול כל מיני משחקים וסרטים). אחד הקטנים שבר את דיסק ההתקנה של הקומפי ולקח לי איזה שבוע להשיג חדש. - השאלה היא אם יש איזו תוכנה שמאפשרת לגבות את הדיסקים ע"ג המחשב או לעשות עותק נוסף? אני רוצה צוכנה טובה(גם אם עולה כסף) שאני אוכל לגבות את כל האוסף -אני לא רוצה לקנות לכל ילד מחדש את כל הספריה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. קניתי את הכבל הזה ואני משתמש בתוכנה nokia pc suite אבל כל ההעברות נכשלות. כל הדרייברים וההתקנים מותקנים הייטב ואני לא מובין את הבעיה ניסתי עוד שתי תוכנות להפעלת הכבל וגם בהם לא הצלחתי להעביר מה עושים ?!?! :-[

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by urich,

יש לי מחשב נייד עם 700 מגה הרץ 256 זכרון כרטיס גרפי savage 8MB האם 3d sstudio max 5 יעבוד אצלי. חוץ מזה מה הרמה שצריך שתהיה לי על מנת להשתמש בתוכנה (אני חובב גריפקה ועובד לאחרונה ברמה לא רעה בphotoshop אפילו שהדברים שונים.) תודה מראש urich

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום לכולם, הנני צריך את עזרתכם בעיצוב לוגו לאתר. האתר הינו של עסק של המשפחה ועוסק בתחום הריהוט. בלוגו צריך להיות כתוב "גריגורי רהיטים" אם המנהלים לא יהיו נגד ואקבל אישור אפרסם את כתובת האתר על מנת לקבל דגובות וחוות דעת. מקווה שפניתי למקום הנכון. בתודה, תומי

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by lulit,

היי, אני מורידה כרגע איזשהו קובץ, ורציתי להוריד קובץ נוסף. יש איזו דרך לצרף קובץ נוסף מבלי לפתוח חלון חדש נוסף??? (מקווה שהשאלה ברורה :-/) תודה!

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by overload,

יש לי קובץ וידאו עם סיומת IMG במחשב שאני לא מצליח להפעיל טוב. אם אני פותח אותו בWINAMP הוא לא נפתח אם אני פותח אותו בWMP10 אין סאונד אבל יש תמונה. אם אני פותח אותו בMV2P PLUS הוא לא נפתח מה יכולה להיות הבעיה.? ד"א: וכשאני בודק את המאפינים של הקובץ בWMP הוא רושם וידאו Elecard MPEG2 Video Decoder CODEC סאונד CODEC -

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי את הלוח הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=xp#anchor_os הבעיה היא שאני לא מוצא את הדריברים לכרטיס המסך...(הדיסק שהגיע עם הלוח לא ברשותי) מה אני צריך להתקין כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ? תודה נתי

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by gal,

היי לכם בעיה נורא מוזרה יש לי התקנתי CLONE CD הגרסא החדשה ביותר והוא מזהה את הכל כמו שצריך (כונן CD ROM LG X52 וצורב חדש מהיום!!! LITE ON X52) וכשאני מנסה לצרוב CD COPY אחד לאחד של דיסק מוגן הוא בקושי מצליח לקרוא מהסידי רום 2 KB או משהו כזה ולאורך זמן הוא פשוט לא קורא את הדיסק ולא מכין לו image. האם זה אמור להיות ככה? אולי זה שגם יש לי נרו מותקן מפריע לקלון סידי? בבקשה עזרה אני פשוט לא יכול לצרוב את הדיסק הזה תודה גל

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  18. יש לי אנטי וירוס NOD32.. מה עוד כדאי לי להוריד? שישמור לי על המחשב מפני רוגלות וכל זה..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by elyaz,

אהלן בעמודים שיש בהם סרטונים של יוטיוב וכדומה, כל הסרטון לא מופיע בכלל, אלא אם כן אני מבטל את ABP מה אפשר לעשות? אני לא מעוניין להוריד אותו לגמרי כי אני כבר מכור לכפתור הקטן הזה שעושה block... תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by IlanF,

ראיתי בכמה משחקים של UBISOFT שהם שומרים את קבצי המוזיקה בקבצי BIG, ניסיתי כמה תוכנות שמצאתי באינטרנט ואף אחת לא פתחה לי את הקבצים האלה...

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. היי, אני מחפש תוכנה שיודעת לזהות סרטונים זהים נניח לפי השוואה בין 20 פריימים זהים/דומים באותו סרטון(נניח FLV, AVI, MP4) שתצביע עליהם ותוכל למחוק אותם. אני לא מדבר על BYTE BY BYTE, כי יש מצבים שאותו סרטון יהיה באיכות יותר נמוכה או יותר קצר מהשני, אבל ההתחלה רוב הפעמים תיהיה אותו דבר כך שהתוכנה אמורה לזהות אותם. קיימת תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Bar1234,

שלום... יש לי מקלדת סטנדרטית של PCALL עם כפתורי אינטרנט... כאילו יש אפשרות להשתיק את הסאונד של המחשב... להעביר שירים בווינאמפ, להיכנס לדף הבית וכ'ו.... הבעיה היא שיש כמה כפתורים שלא עושים את העבודה שלהם.... לדוגמא הכפתור שבעזרתו מעבירים שירים בתוכנות השונות לא עובד, גם כפתור ה- PLAY לא עובד... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? או איך לפתור את הבעיה הזאתי?.... זאת סוג המקלדת: IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard שם המקלדת: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard תודה בר..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. וגם תוכנה שעושה ההיפך לקובץ מוזיקה, כלומר ממהירה את מה שמושמע. תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  24. Started by kobi_af,

שלום מחפש תוכנת PDF שכוללת תמיכה בעברית חוץ מ Adobe כי אני מעוניין לבצע כמה שינויים בטקסט בעברית

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שהיא.... gparted-livecd-0.3.4-11.iso צרבתי אותה כ איימג' לפי המדריכים שראיתי שאני מכניס אותה לכונן האופטי התוכנה עולה ישר מהבוט בצורה הזו.. אבל אצלי היא מעלה לי רשימה ואחרי זה רושמת לי כל מיני אזהרות צילמתי מסכים בעזרת המצלמה שלי תנסו לעזור לי איך אני מגיע לחלון של התוכנה כמו שלמעלה.. זהו המסך הראשון שאני מגיע אליו אחרי שהוא עולה מהבוט וזה כבר המסך של כל האזהרות אחרי שהוא כבר ביקש ממני לבחור שפה תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.