עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. השאלה כמו הכותרת: האם יש דרך מתי מישהו התחבר פעם אחרונה לICQ? ואם כן, מהי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by NaNdoS,

כבר כמה שבועות שהmessenger נפתח לי יחד עם ווינדוס בצורה "בלתי נראית לעין", זה אומר שהmessenger שלי כל הזמן היה אונליין אבל לא ידעתי כי התוכנה פועלת בזיכרון אבל היא לא מופיעה בtesk bar ורק ששלחו לי הודעה הבנתי שהmessenger פועל כי ההודעה צצה משום מקום. בכל מקרה מה שיותר מוזר זה שאפילו שאני סוגר אותה (דרך הwindows task manager) אחרי כמה דקות היא נפתחת עוד פעם בצורה בלתי נראת. אני לא יודע מה לעשות... אני לא מצליח להסיר אותה ורק אם אני חוסם לה את הגישה לאינטרנט עם הפייראוול אני לא יהיה מחובר לmessenger כל הזמן. מה עושים???

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by rosesr,

יש לי AOPEN 16/48A ואני לא מצליח לעשות DVDRIP לסרטים שלי (חוקי לגמרי!) אני עושה לפי המדריך בDOOM9.ORG לXVID וזה זה לא עובר את השלב של הRIPPING זה אומר שאין לו מקודד לזה! זה בגלל שהDVD לא פתוח? תודה על התגובות! ROSESR

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

ניסיתי לצרוב SVCD עם NERO והוא אומר משהו על זה שהסרטים ב-MPEG 2 לא מתאימים ל-SVCD. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by omri_ro,

מן הסתם מוגדר אצלי בתוכנת ההורדות (LEECHGET) שהNAV יסרוק כל קובץ שאני מוריד מהרשת, אבל כל פעם שהסריקה מסתיימת ולא נמצאו ווירוסים (99.9% מהמיקרים)נשאר המסך האידיוטי הזה עם הטבלה האידיוטית הזו ומחכה שאני ילחץ FINISH. ישנה איזו הגדרה שאני מפספס שפשוט תסגור את החלון הזה במקרה שאין ווירוסים?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by ybe,

ברשותי סורק acer320p ,תוכנה מקורית iphoto 4 ואני משתמש בwindows xp .התוכנה בעיתית עם windows xp ובעיקר בשמירה.קבצי השמירה של התוכנה(בפורמט JPEG ,BMP) פשוט לא מזוהים על ידי מערכת ההפעלה ולכן אין אני כרגע יכול להשתמש בסורק. לדעתי בגלל "גילה המתקדם" של התוכנה אין מה לעשות, לפיכך החלטתי לעבור לתוכנה אחרת. אני מעונין בתוכנה טובה , ידידותית ורצוי חינמית .על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  7. Started by waizman,

ביום-יומיים האחרונים האנטיוירוס (שמופעל עם המחשב) מופיע כ DISABLED, וכשאני מנסה להפעיל אותו (ENABLE) ע"י כפתור ימני על הסמל שלו בשורת המשימות אז לא נפתח התפריט או שהוא נפתח אחרי שעה, וזה עדיין לא מפעיל אותו... ניסיתי גם להפעיל את זה דרך התוכנה אבל גם לה לוקח שעה לעלות וזה גם לא עוזר... מה הבעיה?? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נורטון אבל זה לא עוזר...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by rosesr,

יש לי AOPEN 16/48 (לא פתוח אזורים) ובקום לעשות לו FLASH לFIRMWARE התקנתי את DVD REGION-FREE פתר לי את כל הבעיות אני משתמש בPOWERDVD וזה לא שואל אותי בקשר לאזורים יותר בדקתי עם שני סרטים מאזורים שונים(1ו2) אני ממליץ לכולם את התוכנה הזאת! ניתן להוריד מפה:ללחוץ כאן

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. Started by amit_flame,

האם יש משהו שיודע איפה אני יכול לימצו הדרכה על התוכנה serious modeler ? חיפסתי אבל לא מאצתי הסבר מאהתחלה. תודה, עמית

10. Started by ot,

אני מחפש תוכנה ברמה של WINFAX, האם מישהו מכיר באופן אישי וממליץ על תוכנת פקס בממשק עברית? (זה לא עבורי) תודה

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by amit,

לכל עזרה מוצעת- תודה מראש, ולשאלתי: איך אוכל בהרצת קובץ exe אחד לפתוח על המסך 2 חלונות כאשר בכל חלון עלי לשרטט צורה גרפית שמקורן ב-2 פונקציות שונות שכתבתי. האם זה קשור בבחירת קובץ multiple עם פתיחת הפרויקט? ובנוסף - איזה ספר מומלץ ללימוד MFC? הבנתי שהספר של לימוד visual cpp (גם זה שבעברית) עונה על הדרישה - זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by raanan,

להגדיל את מהירות הגלישה בחינם!!! לגולשים בקו רגיל ולגולשים בחיבור מהיר. התוכנה ניתנת להורדה בחינם באתר: MiniSpeed.4t.com

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by udi,

יש לי תוכנה צריבה NERO 5582 כאשר אני רוצה לסגור את הTRAKE כדי שאני יוכל לצרוב עוד פעם בזמן אחר אני לא יודע איך עושים זאת עכשיו יש לי הרבה דיסקים פתוחים ואני לא יודע איך סוגרים אותם אז בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

כידוע כבר אי אפשר להוריד אותה M$ ואני מחפש אותה נואשות!

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by EUDORA USER,

לאחר שהדיסק הקשיח הלך לי קניתי חדש והתקנתי את כל התוכנות. אבל עדיין יש לי בעיות של גופנים עבריים למשל איני מצליחה לקרוא דואר הנשלח אלי בעברית דרך ה- EUDORA מי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by FatherBoard,

מישהו מכיר איזה אתר שאפשר ללמוד בו איך להשתמש בברייס 5? קצת הלכתי לאיבוד בתוכנה הזאת... :-\

17. Started by Boomer,

???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by omri_ro,

עד כמה שזכור לי בIE תחת 98 זה לא קורה רק בXP...יש פתרון לBUG המעצבן הזה?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by Fire_Trooper,

בדף - INSTALL.PHP צריך למלות כל מיני פרטים. בין השאר צריך למלות גם: Database Server Hostname / DSN Your Database Name Database Username Database Password ואין לי מושג מה צריך למלות שם. הפורומים הועלו לשרת של LYCOS.FR מישהו יודע מה בדיוק אני צריך למלות שם? ד"א, לא נראה לי שזה קשור לנושא של הפורום אבל לא מצאתי נושא יותר מתאים ואני יודע שפה אולי יכולים לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by dror6,

ראיתם מה רוטר עשה באתר של רודף כסף צירך להחרים את הפורום שלו

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  21. כל פעם שאני מנסה לפתוח את הIE לוקח לו כמה עשרות שניות טובות כדי להפתח... וגם שאני מנסה לפתוח חלונות חדשים בIE לוקח לו מלא זמן ולפעמים הוא גם נתקע! הורדתי ADAWARE והעפתי את כל הSPYWARE שהיו לי ועדיין קיימת הבעייה.. :'( למישהו יש פיתרון אחר?? תודה מראש תומר

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by BobCaT,

לא הייתי בטוח באיזה פורום להכניס את זה אז שמתי פה (ועשיתי חיפוש לא מצאתי איך) אהלן יש לי את הסרט מהיר ועצבני (DIVX) ואני רוצה להוסיף לו תרגום לעיברית הורדתי את קובץ התרגום והסיימות שלו זה SUB. אז נראה לי זה הקובץ הנכון טוב אז איך אני מצרף את זה לסרט שיעבדו ביחד? איזה תוכנה צריך לזה? תודה לעונים גיא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Dj_Infernal,

מחפש תוכנה לילדים קטנים ללימוד ה "אלף בית " . תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.