עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רואה שהבקשות שלי בדיון קודם היו מסובכות מדי, אז הנה פישוט של הדרישה המרכזית שלי מנגן מדיה - אני מחפש נגן שששומר על סדר השירים לפי שמות הקבצים, כך שקובץ שמתחיל בספרה "1" יופיע לפני קובץ שמתחיל בספרה "2". ב-Winamp, כשאני גורר שירים הם מסודרים לפי השם שלהם בתגית ה-ID3 ולא לפי שם הקובץ, דבר שיוצר סדר השמעה שונה מאשר בדיסקים המקוריים. אני לא מעוניין להשתמש בנגן המדיה של Windows ולא ב-iTunes מסיבות של ממשק משתמש מסורבל בראשון והתקנה של סרוויסים מיותרים בשני. אני כן מעדיף תוכנות חינמיות ופרוייקטים בקוד פתוח. תודה מראש על ההמלצות!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by SciFi7,

יש לאבא שלי תוכנית לבית ואני צריך לשנות את הרקע ללבן בשביל שיהיה אפשר להדפיס עכשיו אני לא מוצא בתוכנה הזאת שום דבר שמראה איך צובעים את הרקע... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

אני תמיד מסיר אותו בעזרת ADWARE אבל הוא תמיד חוזר!!! מה לעשות??? השם שלו הוא IGETNET או משהו כזה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by Cain,

נשבר ה___ מאיסיקיו. עושה לי יותר מדי בעיות. רציתי לשאול: האם סוף סוף בטריליאן החדש העברית מיושרת לצד ימין כמו שצריך _גם_ בחלון הכתיבה ו_גם_ בחלון קבלת מסרים? זו היתה הבעייה הקריטית של הטריליאן הישן לטעמי. תודה לפותרים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. איזה יומיים עצובים בחיי!!! כבר יומיים מאז שחזרתי מהצבא אני לא מצליח להתחבר למספר שלי, כנראה שמישהו פרץ לי למספר ושינה לי את הסיסמה. מה שיותר עצוב זה שמערכת שיחזור הסיסמה של ICQ לא עובדת עם המספר שלי וכאשר אני מכניס את המספר שלי בהתחלה הדף אינטרנט לא מגיב ולא עובר לשלב הבא. (של הכנסת החשבון דואר) מה לעשות!?? זה קרה לעוד מישהו? איך אני משיג חזרה את המספר שלי? למה לגנוב לי אותו?!?!? המספר הוא 83962969

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. Started by psychuil,

משום מה באוני' כשאני מנסה להריץ את הportable FF מתוך הDOK, הוא זוחל ושימוש ביותר מטאב אחד פשוט תוקע אותי בכמה עשרות שניות. למישהו יש מושג למה זה/מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  7. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון או אולי פורום רשת. בכל מקרה, אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לעשות סטרימינג למוזיקה ממחשב אחד לאחר. אני אסביר - יש לי שני מחשבים, מחשב נייד ומחשב נייח. המחשב הנייח מחובר למערכת סטריאו. מה שאני רוצה לעשות הוא להפעיל מוזיקה במחשב הנייד שתושמע במערכת הסטריאו שמחוברת למחשב הנייח. אני יודע שאפשר פשוט לעשות שיתוף ואז לגשת למוזיקה שנמצאת על הנייד דרך הנייח אבל כל הראיון הוא להוציא את השימוש במחשב הנייח מכל הפרוצדורה. כלומר שאני אוכל לשדר את המוזיקה בלי בכלל לגשת למחשב הנייח. מקווה שאני ברור, אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by srolik,

בעזרת התוכנה הפכתי את דיזק ה 80 גיגה לשני כוננים של 40 גיגה ובכל כונן מותקנת מערכת הפעלה כול פעם אם אני מעלה את המחשב עם כונן אחד הכונו השני בלתי נראה ואי אפשר לגשת אליו שאלה 1 : איך אני יכול להעביר קבצים בין הכוננים ? נראה לי שזה קשור לזה שיש מערכת הפעלה בכל כונן לכן הוא לא מאפשר גישה שאלה 2: איך אני יכול למחוק את מערכת ההפעלה מכונן אחד ולא לפגוע בשאר הקבצים שנמצאים באותו כונן ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. גם שירים ישנים...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by zabal12,

שלום ! למישהו יש פריצה ל-OFFICE 2010 . ?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  11. בבקשה עזרו לי ):..... גה אד הוואר מוצא אבל לא מוריד וככה גם ה spybot search and dastroy!!

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by dovik,

שלום לכולם, הרבה זמן זמן לא ביקרתי פה.. פעם ידעתי איך פותרים את הבעיה,אבל שכחתי.. נדמה לי, זה היה כשהיה לי WIN 98.. ובכן, אחרי התקנת WIN 7 הופיעו בעיות עם תוכנות שאינם באנגלית. הבעיות הם באותיות שאם זה לא אנגלית (עברית ורוסית,לצורך העניין)- לא רואים אותיות אלא תוים חסרי כל משמעות. הנקודה היא שאני צריך לעבוד עם תוכנות גם בעברית וגם ברוסית. נ.ב. משהו עם MUI או שאני טועה? אם כן מאיפה כדאי להוריד? ומה בדיוק? נ.נ.ב. אה, עוד משהו. משום מה הפסיק לעבוד משחק "Around The World In 80 Days", אם מישהו מכיר.. אז אשמח אם תעזרו לי עם זה.. תודה

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by lordgod,

http://rapidshare.de/files/20030296/untitled.rar.html קבלו!!!! צריך לפרמט עם כל זה? מבקש שתורידו ותראו תתמונה

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by Tapeworm,

בהצגה המוקדמת הראשונה באתר- http://www.winsupersite.com/reviews/ie7_preview_1.asp ניתן למצוא פרטים חדשים אודות הדפדפן המיקרוסופטי שהוכרז לאחרונה. עם מאפיינים חדשים כאלה ודגש רב על אבטחה, השועל יצטרך להשיב אש במהרה.

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by NetSpider,

בקיצור הכל התחיל מזה שלא עבדו לי האפקטים , כל פעם שרציתי להישתמש באפקט התוכנה פשוט יצאה ... אז רציתי לעשות Uninstall אבל לא היה אפשרי , אז עשיתי Reinstall ל Movie Maker הראשון , הוא העתיק את הקבצים מהדיסק ואחרי זה הורדתי את ההתקנה המלאה של Movie Maker 2 והתקנתי . אך שום דבר לא קרה , הקבצים נשארו של Movie Maker 1 ... מחקתי לגמרי את הקבצים של MM1 והתקנתי את MM2 ועדיין חזרו הקבצים שלMM1 ... אני לא הבנתי איך זה קורה , אפילו הורדתי הכל מה שקשור לMM מהריגסטרי , ועדיין שאני מתקין MM2 הוא מחזיר לי את MM1 . איזה אחד שלח לי את הקובץ exe של MM2 ושאני מפעיל אותו הוא סתם מקפיץ Error בלי שום הודעה מה גורם לזה , סתם יענו חלון Error בקיצור נגמרו לי הרעיונות ... מישהו?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. Started by avivlevy,

צריך קישור להורדה של FIREFOX 1.5.0 או 1.5.0.1 אם אפשר את שנהם אז יהיה סבבה

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  17. כשהתקנתי אותו לא יכולתי לגלוש יותר... כנראה פורט 80 נחסם,לא הצלחתי לפתוח אותו... האם אתם יכולים לעזור לי להגדיר אותו לעבודת אבטחה גבוהה אבל לאיפשור גלישה ואיפשור פורטים לאיימיול בו זמנית... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by anastasia,

אני מעוניין להתקין תוכנת vnc. האם ניתן לגשת למחשב המרוחק דרך דפדפן או שחייב את התוכנה בצד השני?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by Dimer,

שלום לכולם התקנתי בבית רשת ביתית כשהמחשב שלי הוא ה"שרת" וזה של ההורים הוא CLIENT. ההורים לא מבינים במחשבים לכן אני מחפש חומת אש ואנטיוירוס טובים ויחסית קלים לשימוש (ממשק בעברית או רוסית יעזור). אני עצמי משתמש בחבילה של ZONE ALARM אבל היא ממש לא קלה לשימוש. לגבי החומת אש, האם צריך חומת אש ל-CLIENT של ICS ואם כן אז האם החומת אש של SP2 מספיקה (וגם לא תהרוס את ה-ICS וה-FILE SHARING)? לגבי אנטיוירוס..... מה כדאי?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by ronen_pr,

שלום. התקנתי windows מהתחלה, והתקנתי את חבילת המקודדים ffdshow. אני מצליח לראות הכל, חוץ מקבצי WMV. ניסיתי להוריד כל מיני מקודדים כמו Xvid ו-DivX ושום דבר לא עוזר. מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  21. Started by kokoki,

שלום, נגן הפלאש שלי לא עובד. זאת אומרת שכשאני רוצה לראות סרטונים באינטרנט כמו ביוטיוב וכו' אני רואה מסך ירוק בנגן. יש לציין שניסיתי לעדכן את הנגן כמה פעמים והסרתי אותו והתקנתי כמה פעמים ועדיין נשארה אותה בעיה. בעיה זו מופיעה בין באקספלורר 8 ובין בכרום. אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון למצב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  22. אז ככה יש לי דיסקים מחיקים RW וכשאני רוצה למחוק מהדיסק אני נכנס לנרו לERASE מסמן FULL ERASE וזה לא נותן לי ללחוץ על הכפתור של ההתחלה של המחיקה הוא כזה בצבע אפור... למה זה לא נותן לי למחוק ממנו וידאתי שהכונן שמסומן הוא באמת הכונן של הצורב וכל זה אבל לא יודע זה לא נותן לי ללחוץ על המחיקה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. עדיפות לתוכנות שמתחזות ל-driver וכדומה.. אני פשוט רוצה תוכנה פשוטה שתעשה את זה בלי שאצטרך כל פעם לקנפג מחדש את התוכנה, שאני אעשה את זה פעם אחת וזה יזכור את ההגדרות. בתודה, --Vega.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by Roces,

כאשר אני לוקח פרינטסקרין מסרט שמוצג בווינדוס מדיה פלייר 9 (האם זה גם בגרסאות קודמות?) אז התמונה כאילו זזה לי בת\וך הריבוע של הפרינטסקרין. ז"א כאילו שהסרט "חי" בתוך התמונה... מישהו יודע אם יש פאטצ' או איך לתקן את זה? מישהו יודע האם לbsplayer יש את אותה בעיה? תדה מראש!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  25. ישנו פס קול מסויים שאני יכול לשמוע רק דרך הרשת , ולא ניתן לשמור אותו למחשב. כנ"ל לגבי קובץ וידאו מסויים. האם יש תוכנה שיודעת להקליט מה שהמחשב משמיע? (למרות שזה לא ייצא איכותי). מה לגי השלטה של סרטון וידאו פלאש? (ורגיל) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.