תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כמו שאמרתי, במקרה הזה תוכנה שתחפש מילה אחת בקבוצה גדולה של קבצי טקסט קטנים וגדולים.. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מהירות ההורדה היא מאוד נמוכה משהו כמו 2KB מה לעשות? אני בטוח שזה לא מהשרתים עצמם כי שמעתי שיש אנשים שמורדים ב 10 או 20 לפחות
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אין לי מושג למה, אבל כשאני לוחץ על הכפתור הקטן בצד ימין של ה FULL SCREEN בזמן שאני צופה בסרטים, הוא נלחץ אך אינו נכנס לFULL SCREEN. ניסתי מספר סרטים, ובכולם כאשר אני לוחץ על תפריט ה VIEW, האפשרות FULL SCREEN אינה ניתנת לבחירה (DISABLED). לא שיניתי שום דבר, ובקאזזה למשל אני מצליח להגדיל לFULL SCREEN. הלכתי גם לתפריט ה OPTIONS ב TOOLS, ושם שיחקתי עם ההגדרות ב VIDEO ACCELERATION תחת ה PERFORMANCE TAB, וגם ניסתי לשנות לDEFAULT, אך שום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה eDonkey 2000, כל מי שיודע איך להשתמש בה אני צריך עזרה, איך להתחיל. צרו איתי קשר ב-ICQ מי שיכול המספר: 147888248. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ניסיתי את שתי הגרסאות האחרונות של התוכנה (lite, pro), ובשתיהן משום מה אני רואה רק את כונן C. יש לי 6 מחיצות על שלושה דיסקים קשיחים, חלקן NTFS וחלקן FAT32. אין שום דבר שמבדיל את המחיצה הזאת מהשאר, אבל זו עדיין המחיצה היחידה שאני רואה. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התוכנה צריכה לדעת לכתוב בעברית (כמובן שהתפריטים והתוכנה עצמה לא צריכים להיות בעברית) והרמת תחכום לא מסובכת, צריכים שהחובבן שבונה את האתר יוכל בדיי ידידותיות לצרף תמונות, לעשות איזה פריים או שניים לינקים, ומין חלון שאפשר להקליד בו, שכל מה שמוקלד נשלח באימייל לכתובת מסוימת קבועה מראש. תודה
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
:jump: שלום! הורדתי את הסרט ספיידרמן ולדאבוני אין תרגום.... ??? ??? ??? בבקשה תעזרו לי למצוא איפה יש תרגום לסרטים ואם אפשר בבקשה גם הסבר קצרצר איך להתקין את התרגום...בץודה מראש לילית :smoke:
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הכנתי תוכנה טובה לחישוב נגדים (ממשק יפה) קוראים לה "תוכנה לחישוב נגדים" ולא מחשבון היתנגדויות אני אשפר אותה בעתיד
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כמה משחקים שמתאימים לפלייסטיישן 2 ו\או לאקס בוקס (ככה לפחות רשום עליהם...) רציתי לדעת כיצד אוכל לשחק איתם על הפלייסטיישן 2? האם אפשר לצרוב את המשחק על דיסק פשוט של 700 מגה? דרך איזו תוכנה לצרוב? והאם זה באמת נכון ושווה לצרוב את זה?! (זאת אומרת שזה באמת יפעל?!?!)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר איזושהי תוכנה שמאפשרת להמיר בין MPEG לDIVX? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לחלק את ההרד דיסק שלי ל-2 מחיצות של NTFS עם איזו תוכנה אתם ממליצים להשתמש??עם FDISK או עם PARTITION MAGIC 7???? וכיצד אני עושה זאת???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
A script in this movie is causing Macromedia Flash 6 to run slowly. If it continues, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script? מה אפשר לעשות.... לעדכן גירסת פלאש או משהו?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד אינטרנט אקספלורר בעיברית<??? אני צריך את זה כדי שיהפוך לי את כל התפריטים למעלה לעברית!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, צרבתי סרט ב-VCD בעזרת NERO. את הסרט רואים מצוין על הטלוויזיה ע"י ה-DVD הרגיל אבל אני לא מצליח לראות את הסרט על המחשב! לא ע"י CD ולא ע"י DVD במחשב ניסיתי את POWER DVD 4, MEDIA PLAYER ולא עבד הוא צועק על פורמט לא מוכר [צרבתי ע"י גרסה חדשה של NERO EXPRESS] רעיונות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
זה פשוט מתסכל, אני פשוט לא מבין המחשב אחרי פורמט. Windows XP מודם ITeX ADSL 0. עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
ניסיתי לצרוב SVCD עם NERO והוא אומר משהו על זה שהסרטים ב-MPEG 2 לא מתאימים ל-SVCD. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני חושב שהבנתם את השאלה שלי מהכותרת 8)
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
פעם שמעתי שיש חבילה שהופכת את האופיס מאנגלית לעיברית מאיפה אני מוריד דבר כזה ...?? כמובן אם זה חוקי!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם יש מהירות צריבה מסויימת שבה אני צריך לצרוב את ה VCD שלי?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי הקלטתי קטע עם הכרטיס טלוזיה שלי עכשיו הבעיה היא שהקול והתמונה לא באותו פריים(אתה שומע אותו מדבר אבל השפתיים שלו לא נעות יש הדל בן הקול שלו לסרט הוא שניה וחצי משהו כזה) ואי אפשר לראות ככה שום דבר יש דרך לפתור את זה? תודה ומצטער אם זה בפרום הלא נכון.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני משתמש בV2.0 RC3 BUILD 878. שמתי לב שמאז שהתקנתי את הגרסה הזו אף פעם לא עברתי את מחסום ה7 ק"ב ... בדקתי את אותם אתרים מהם הורדתי עם התוכנה אם תוכנות אחרות, והמהירות הייתה גבוהה בהרבה, מה שאומר שהבעיה היא בFlashFXP. חיפשתי בהגדרות אם יש איפשהו אופצייה להגבלת מהירות, ומצאתי, אך היא לא הייתה מסומנת. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הסרטים שיש לי בפורמט avi ו mpeg אבל הם גדולים מדיי.. מכירים תוכנה שמאפשרת לחתוך את הסרטים ושלא הורסת את הפסקול?
-
השאלה כמו הכותרת: האם יש דרך מתי מישהו התחבר פעם אחרונה לICQ? ואם כן, מהי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-