עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zzroni,

שלום אני מחפש תוכנה לניקוי או תיקון ה-registry ב-win xp . משהו כמו ה- scanregw של win 98 .

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  2. Started by avidan28,

אני מחפש תוכנה לניקוי זיכרון הראם יש לי את ה memturbo 4 אבל היא זז נורא לאט (הממשק שלה פשוט כבד מדי).מקודם עבדתי עם ה גרסא 3 שלה אבל עכשיו עם 3 גיגה צריך תוכנה יותר עדכנית. אשמח לקבל הצעות לפיתרון.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by etzarfat1981,

שלום, אני מחפש תוכנה רצינית לניקוי ה-REGISTERY, ניסיתי את התוכנות שמומלצות ב-STICKY אך הם לא מנקות את ה-REGISTERY באופן יסודי. התקנתי MICROSOFT OFFICE 2007 והורדתי אותו, אך לאחר שהתקנתי בשנית הוא זכר עדיין חשבונות ישנים כמו GROOVE. אני רוצה תוכנה שמנקה באופן יסודי, אני לא שולל תוכנות שעולות כסף. תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  4. וכו' וכו'... אני מחפש שם של תוכנה כזאת.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. תודה לממליצים

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מחפש תוכנה יעילה לניקוי קבצים מיותרים (גם DLL) וגם בעלת אפשרות לניקוי של הרגיסטרי. לא חשוב אם היא חינמית או לא, רק חשוב שתהיה יעילה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by Anonymous1,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה לניקוי הקלטות שנעשו דרך נגן MP3. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. מחפש את התוכנה הכי טובה לפעולה שציינתי. יש לי בעיה,אני מנסה להתקין משחק,ומשום מה המחשב טוען שהמשחק מותקן כבר והוא לא נותן לי להתקין אותו. (המשחק היה פעם מותקן על המחשב,וכנראה הוא הוסר לא נכון..) ניסיתי לחפש כל רשומה(ידנית) ברגי'סטרי על המשחק ולמחוק,לא עזר,כנ"ל ספריות שלו על הכונן הקשיח,גם לא עזר. בבקשה,המליצו לי על תוכנה לניקוי רגי'סטרי הכי טובה שאתם מכירים. (אני בטוח שהבעיה שוכנת לה אי שם ברגי'סטרי) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  9. אני צריך תוכנה לניקוי של תיקיות וקבצים ש"מעיקים" על המחשב ולא בשימוש או שלא צריכים אותם... תודה..

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  10. ב windows-xp אני מחפש תוכנה שתנתק את החיבור לאינטרנט ברצוני לתזמן את התכנית לשעה קבועה ביום.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מחפס תוכנה שתתנתק מהרשת בזמן שקבעתי (6 בבוקר שהתעריפים עולים) או לחילופין תכבה את המחשבבשעה קבועה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. אני אמור לא להיות בבית הרבה זמן ורציתי להסתיר כמה תיקיות (לא זה לא XXX) איזו תוכנה הכי מומלצת ? יש המון

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by OzZzZz,

היי, אני מחפש תוכנה שתנעל לי דיסק און קיי. אני לא רוצה שתקפוץ לי סיסמא בעת פתיחת הקבצים, שאני אוכל לפתוח את הקבצים אך לא אוכל למחוק אותם. משהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by lipa,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ולא מאפשרת גישה לכוננים ותיקיות אני רוצה שתופעל תוכנה מסויימת ב-STARTUP ומעבר לזה כל שאר האפשרויות ינוטרלו. כולל אפשרות התקנה לתוכנות חדשות תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by daido,

קראתי על בקשות לתוכנות לנעילת המחשב, ההמלצות היו על נעילת מערכת ההפעלה עם קוד דרך ALT CTRL DEL ניסיתי, אבל ראיתי שאפשר להכנס דרכה אל המחשב. אשמח לקבל המלצה על תוכנה טובה. תודה DIDO

16. מישהו מכיר תוכנה שנועלת את המחשב, אבך היא נועלת אותו עם שם משתמש וסיסמה. המחשב מבקש שם משתמש וסיסמה לפני שהמסך הזה של טעינת הוינדוס עולה .. מישהו מכיר את זה אולי ?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by ofir38,

אני צריך תוכנה שנועלת את המחשב ברגע שאני מפעיל אותה ורק עם סיסמא אני יוכל לפתוח את המחשב. בזמן שהמחשב עובד למשל באינטרנט והאימיול עובד אני רוצה לנעול אותו עם סיסמא ושאף אחד מהבית שלי לא ייגע בו.. מישהו יוכל לתת לי קישור לתוכנה כזאת? זה דחוף מאוד. תודה רבה לעזורים

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by koboc9,

אני מחפש תוכנה/דרך שתמנע גישה לתקיות. מי שירצה להיכנס לתקיות או להפעיל קבצים שבתוך התקיות יצטרך להכניס קוד. יש דבר כזה? תודה!

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  19. Started by k22,

לארחונה התקנתי וינדוס ויסטה והתוכנה lock my pc לא עובד היא מתאימה רק לוינדוס xp ומטה אין אפשרות להתקין את התוכנה lock my pc על ויסטה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. שלום, מבקש עזרה בחיפוש תוכנה לנעילת מחשב בזמנים מסויימים לוינדוס xp לדוגמא: אפשרות לקבוע שהיום בתאריך X בשעה X המחשב ינעל בעצמו. אין לי בעיה שהתוכנה תהיה בתשלום העיקר שתעשה את העבודה תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  21. Started by veredaniel,

שלום אני מחפשת תוכנה שניתן להגדיר בעזרתה סיסמה לכניסה לתיקיות ספציפיות כמו בסרטים האם קיים? מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by daido,

היי ושלום ראיתי את ההמלצות לגבי תוכנות, אך לא הצלחתי להבין איזה תוכנה יכולה לענות על שאלתי: אני מחפש תוכנה שנועלת עם סיסמא, וגם כאשר אני מוחק את התוכנה לנעילת התיקיה לא אוכל לפתוח את התיקיה. כלומר אצטרך בכל מקרה להקין את התוכנה וגם להכניס סיסמא. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. Started by yair23,

בטעות מחקתי את העזרים של הווינדוס ואין לי פה את הדיסק של ההתקנה .. מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להמיר את היציאות בכרטיס קול המובנה ל REAR ול CENTER ... ומאחר ואין לי את התוכנה שתי הכניסות נשארות בתור כניסה למיקרופון .. יש עוד תוכנה חוץ מהתוכנה שבאה עם הווינדוס שיכולה לשנות את זה ? יש לי כרטיס קול מובנה AC97 ... ומאחור יש 3 כניסות\יציאות .. אחת מהן כרגע פעילה ..

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by Necessary_Evil,

ש-לום אנשים. מה שלומכם? טוב? יופי. למישהו יש המלצה על תוכנה לסורק? נאבד לי הדיסק עם התוכנה אני חושבת שזה היה iphoto plus או משהו כזה...(אני בטוחה שזה פה _איפשהו_... ) קיצר, יש לכם תוכנה אחרת להציע לי? תודה! נ.ב- מקבלים עוד כוכב על כותרת עיניינית להודעה? :

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by ZXY1,

מחפש תוכנה אוניברסלית לכול סורק עדיף חינמית תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים