עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Predator,

יש לי 3 HD בזמן שאחד היה מחובר ללוח 2 האחרים היו מחוברים לRAID התקנתי XP ועבדתי זמן מה. עשיתי GHOST לHD שמחובר ללוח לHD שמחובר לRAID. הכל עבר כמו שצריך ואז החלפתי את ההרד דיסק שמחובר ללוח לRAID ןזה שהיה מחובר לRAID ללוח. בקיצור ווינדוס עןלה רק שאת הC הוא השאיר לדיסק שהעברתי לRAID והאות שהוא נותן עבור הדיסק שממנו אני עושה BOOT הוא G בקיצור גיליתי שאת ה PAGE FILE הוא שם על הדיסק הישן (זה שממנו עשיתי GHOST) והSYSTEM ב G ולכן אי אפשר היה לשנות אותיות ביטלתי את הPAGE FILE והצלחתי לשנות לC את האות אבל G אי אפשר, בקיצור ניתקתי את ההרד דיסק הבעיתי וניסיתי לעלות עם ההרד דיסק החדש אבל ווינוס נתקע בשלב העליה. אשמח לפתרונות \ רעיונות

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by Intelee1,

שלום!!! השבוע הורדתי סרט שהסופית שלו שונה לגמרי ממה שמוכר לי AVI OR MPEG. עם מה אוכלים את הרובץ הזה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by Intelee1,

איני יודע מה גורם לבעיה הזאת אבל כשאני רוצה לפתוח קבצים ששמורים לי על הכונן הוא מודיע שישנה שגיעה והתוכנה תסגר!!! ו-UNABLE TOOPEN THIS FILE/FORMAT תעזרו לי בבבקשה , הקבצים האלו חשובים לי נורא!!!! מראש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by Tzion,

שלום לכולם אני צריך איזה תוכנה של מיקסים שנראית כמו פלטה (=פומפקטים+מיקסר) מה שחשוב לי זה בעיקר העיצוב- שזה יראה הכי דומה למציאות. מיקסר וקומפקטים, שיראו כמו שהם נראים במציאות. דוגמא לקומפקט זה Pioneer CDJ-100S, אבל זו רק דוגמא ואני לא חייב את הדגם הספציפי הזה, אבל כן חשוב לי שזה יראה כמו קומפקט, ושזה יכלול את מירב האפשרויות שיש בו, כמו: JET, ZIP, WAH, TEMPO וכו'... בנוסף לקומפקטים, אני צריך שיהיה גם מיקסר. אני לא יכול לתת דוגמא כי אני לא זוכר את הדגם שראיתי, אבל היה בו ווליום לכל ערוץ (רצוי שזה יהיה במיקסר ולא בקומפקטים) מסטר ווליום, אקולייזר, לכל ערוץ, שמורכב משלושה עיגולים כאלה שמסתובבים (BASS, MID, TREBLE) אני לא זוכר איזה עוד אפשרויות היו במיקסר שראיתי (שגם הוא…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by Xenomorph,

הורדתי סרט ואני מעוניין להוסיף לו כתוביות קבועות. לאחר שהוספתי את הכתוביות בעזרת פילטר של vobsub, עשיתי save avi - F7 אבל זה תמיד נתקע לי ב-8 אחוז...מה הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by e.t,

הורדתי את התוכנה (תוכנת עזר ל-eDonkey2000). משום מה אין רשימת שרתים בתוכנה (חשבתי שיהיו איזה כמה שרתים בתור התחלה), כך שאי אפשר להתחבר בכלל. מאיפה אני מעדכן/מוריד/מוסיף רשימת שרתים? יש איזה לינק נחמד לשרתים? אגב, בתוכנה יש אפשרות לעדכן את רשימת השרתים מכתובת URL, אז למישהו יש משהו כזה? תודה.

7. למרות שאני לא חושב שאתם אפילו משתמשים בהם אבל בכל זאת רציתי שתמליצו לי על כמה שומרי מסך יפים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ravid,

אני חייב להתקין אותה אבל הוא רושם שיש לי directx לא מוכר! (יש לי את 9) help!!!!!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם יש לי מספר קבצים מהפצות שונות (נקרא לזה ככה..), עכשיו המשותף לכולם זה הקידוד שלהם, XVID. חלקם אני מסוגל להפעיל בצורה מעולה עם Real One player כי ב divx player 2.0a וב windows media player זה לא מסוגל לפעול, אז בסדר אין לי בעיה עם זה, דווקא להפך זה הנגן המועדף עלי... אבל מספר קבצים אשר באים מהפצה אחרת, לא עובדים כלל, ז"א הנגן נפתח, ואחרי כמה שניות נסגר בכוחות עצמו, עכשיו אני לא יודע מה אני יכול לעשות עוד חוץ ממה שכבר עשיתי.. יש לי מקודד XVID מותקן (למרות שלא הבנתי מה אפשר לעשות עם 2 הקבצים בתיקייה שלו) , יש לי nemo pack מותקן, וזה כמעט כל המקודדים שאני מכיר , הנמו מכיל כמות נכבדת של מקודדים (התקנתי את כולם) ועדיין לא עובד לי פה הקבצים המסויימים הללו.. י…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by mic,

אני שם סיסמא ושם ועושה SIGN IN אוטומטי וזה נכנס ושאני מתחיל מחדש את המחשב זה לא עובד... ושאני מדליק כמובן זה לא נכנס אוטומטי.. למישהו יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מתכוון לאפשרות שהווינדואז עושה שהמסך יכבה אחרי 10 דקות, עם איזה קובץ\פקודה אני עושה את זה ? כנ"ל לגבי כיבוי המחשב לגמרי

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by SHLOMI71,

כאשר אני מנסה להתקין את SR-1a לאופיס 2000 אני מקבל את ההודעה שהעדכון כבר מותקן אצלי למרות שהוא לא. יש פתרון לנושא? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. ברשותי מצלמת וידאו של סוני המצלמת גם תמונות סטילס. קבלתי עם המצלמה תוכנת picturegear 4.1 של סוני - התוכנה משמשת ללכידה מהמצלמה וכן לצפיה בתמונות כמו ACDC. לצערי התוכנה כבר לא ברשותי. באתר של סוני לא הצלחתי להוריד את התוכנה - הקובץ מגיע פגום. האם יש למישהו רעיונות מהיכן ניתן להוריד את התוכנה או לחילופין תוכנה שעושה את אותו דבר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. גליצ'ים כמו בעיות קול פריים פריז וכאלה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. יש לי חיבור כבלים!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

הורדתי קובץ mpeg אבל לצערי יש בו בעיות באודיו, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את הבעיות ההלו?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by Crash5,

אני מתמש בתוכנת DU Meter אשר נותנת אינפרומציה לגבי רוחב הפס בכל רגע נתון. התוכנה גם עוקבת אחרי מהירות מהירות הורדה והעלאה ומציגה אותם על גרף. הבעיה היא, שמההירות שהתוכנה מציגה בזמן הורדה או העלאה שגוייה באופן קבוע וגבוהה עד פי 3 מהמהירות בפועל, כלומר התוכנה מזייפת בערכי המהירות. בדקתי את האפשרויות של שינוי יחידות המידה, אך גם זה לא עזר. יחידות המידה שמופעלות כרגע הן: kB/Sec אני מעונין לדעת, אם יש עוד אנשים אשר משתמשים בתוכנה הזו ונתקלו בבעיה. בנוסף לכך, הייתי מעוניין לקבל המלצה על תוכנה מהסוג הנ"ל (Bandwidth Monitor) שעובדת באופן נאמן יותר, תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. בנוגע לצילום תמונות: עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה ת…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  19. Started by NuXeR,

שיחקתי עם המחיצות והזזתי ?PQ-MAGIC) את המחיצות של הלינוקס, כולל את ה-BOOT . מאז הלילו לא עולה לי , מחקתי אותו זמנית שאני אוכל להשתמש ב-WIN-XP . עכשיו....איך אני מחיזר

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by miki_michal,

מחפש תוכנה (חינם) שגם מקליטה wav וגם מאפשרת המרה של mp3 to wav. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Michelle,

הי, יש לי את דיסק ההתקנה של Office XP וכמובן גם את הסיסמא.... אבל זה לא מקבל אותה! זה תמיד קיבל בעבר ולא הייתה שום בעיה, לאחרונה הייתי צריכה להתקין ווינדוס מחדש והטכנאי שם לי את office 97. האם אני צריכה קודם כל להסיר את ה-97 לפני שאני מתקינה את החדש או שהוא אוטומטית יעדכן את עצמו (זאת אומרת, ברגע שהוא מתקין)? יכול להיות שזאת הבעיה או שאין קשר בין הדברים ? ולמישהו יש רעיון מה עושים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by Silver-Man,

תמליצו לי על תוכנה טובה ל TVOUT

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by mistuki,

במחשב שלי יש רק C ואני רוצה ליצור פיצול לשני מחיצות (C ונניח D) בכדי שאוכל לפרמט את C איך עושים פיצול ? והאם אני יכול להגדיר את הגודל של הפיצול הנוסף ? וכמובן האם כדאי לבצע פיצול?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. אני רוצה להמיר סרט מפורמט DIVX ל - VCD לסרט יש קובץ תרגום הניתן להוספה בצפיה בסרט. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את התרגום לסרט באופן מוחלט כדי שכאשר אני אמיר את הסרט התרגום יהיה בפנים. יש דרך?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by singera,

כאשר אני מפעיל את התוכנה ומפעיל DIVX אני לא יכול לעשות אותו למסך מלא (ALT+ENTER) רקכאשר אני מפעיל קודם כל קליפ MPG ואחכ DIVX מה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.