עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Wingedbull,

הוא נוטה להתקע ולא להגיב אחרי כמה זמן בכניסה לאתרים מסויימים. זה לא היה לי לפני כן במחשב הקודם, זה בגרסאת MAXTHON 2, זה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה. תודה. *הסרתי והתקנתי מחדש כבר, אבל הבעיה חוזרת על עצמה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by alonezer,

בניתי אתר פשוט לבית ספר שלי בPublisher והעליתי אותו לאינטרנט עכשיו הבעיה היא שהאתר מיושר לשמאל ובצד ימין יש כאילו את הרקע שזה לא טוב.. איך אפשר לישר את הכל לצד ימין?(בPublisher שאני מעצב אז הכל לצד ימין אבל רק באינטרנט לא..) תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by natan805,

אני צריך בשביל win 7 כי רק בגלל התוכנה אני עדיין תקוע ב winxp

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by er0101,

זה לא מפריע לי. אני רק רוצה לדעת מה גורם לזה. זה קורה רק במחשב אחד למרות שהמקלדת מחוברת לKVM של 2 מחשבים. שניהם עם XP SP2. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  5. Started by MightYaad,

אני יודע שהפורום מדבר על עיצוב במחשב אך מאחר שיש כאן מעצבים רבים קיוויתי שאקבל כאן עזרה... יש לי מרפסת שבניתי בחוץ ואני מתלבט איזה צבע של תאורה לשים בה.... יש אפשרות לצבע כחול צהוב לבן אדום וירוק... אני צריך שהצבע גם יהיה יפה וגם יספק מספיק אור כדי להאיר את המרפסת.... יש להדגיש כי המנורות יהיו מכוונות לצמחים ולא ישירות על המרפסת... יש לי גם מנורת פלורסנט רגילה ומנורת פלוטרסנט אולטרה סגול אם למישהו יש רעיון איך לשלב את זה...

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  6. לא מוצא את התקייה של icq6 בregiestry מישהו יודע איפה זה נמצא?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  7. Started by ilgon1,

האם אפשר להתקין גירסה עברית (MV) לחבילת התוכנה design standard 6 adobe creative suite שברשותי (חבילת התוכנה חוקית )?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  8. לא ארחיב הרבה אך אני מחפש תוכנה שבה אוכל להוריד שידורי רדיו לדוגמא http://www.103.fm/programs/page.aspx?c41t4nzVQ=EM&cntrVQ=EFL {בבקשה לא להקים דיון סביב נושא התוכנית זה עדיף בלילה במשמרת על יוסי סאיס} לקובץ מדיה כדי שאוכל לשמוע את התוכניות האהבות עלי בעבודה {ניסיתי לחפש את הקובץ של השידור בתקיית cache אך לשב } מצאתי תוכנות אשר מסוגלות לבצע דברים לאחר חיפוש בפורום פה אך את הלינק הם לא הצליחו לפענח או לקבל ממנו מידע . יכול להיות שזה לא הלינק הנכון ? בתודה נילס . :

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

ממולץ מאוד להתקין את התוכנה הזו למי שאין מפה. תוגנה שימושית לצפיה במודלים תלת-מימדיים. DWF הינו פורמט גלובלי בדומה ל PDF אך לאובייקטים. ניתן ליצא מודלים וסצנות לפורמט זה ולשתף אנשים אחרים שאין להם את תוכנה בה יצרתם את המודל. * מומלץ לפרסם בפורום זה את העבודות שלכם בפורמט זה.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. עזרה...[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 18:56:57 ביינתים הצלחתי להתחברבכל זאת אני עדיין רוצה לדעת למה לא יכולתי להתחבר...אני מבין שהבעיה לא הייתה בראוטר כך שצריך להעביר את ההודעה לפורום תוכנה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by lee.,

יש לי נייד Amilo Pro V2055 (ישן מאוד, אבל שמיש בהחלט) שהלך לו המסך (הופך ורוד רוב הזמן). חיברתי לו מסך חיצוני (Benq FP19GX) שעובד איתו בסדר. הבעיה היא שכדי להגדיר לו את הרזולוציה הטבעית, אני חייב לעבוד בדסקטופ מורחב. כל פעם שאני עובר למצב אחר, קלון או מצב בו המחשב מכבה את המסך המובנה ומפעיל רק את החיצוני, הוא קופץ לרזולוציה של המסך המובנה. קצת נתונים טכניים: יש לו כרטיס מסך מסוג: VIA/S3G UniChrome Pro IGP, והתקנתי לדעתי את הדרייברים האחרונים. יש תוכנה שנקראית S3TrayPlus Utility שלא מצליחה יותר מ"מאפייני המערכת". הוא לא מצליח לזהות את סוג המסך החיצוני, ולא זיהה את הדרייברים בדיסק של המסך. הפתרון היחיד שאני חושב שאולי יעבוד זה לשכנע אותו שבכלל אין לו מסך מובנה. השאלה איך אפ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כאשר אני מנסה להפעיל סרט מסויים אני מקבל את הןדעת השגיאה הנ"ל ויש סאונד בלבד בלי תמונה.. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by HwareNewb,

שלום, למישהו יש מושג מתי זה אמור לצאת? כי באתר של MACROMEDIA יש כבר הרבה פרטים , אבל אי אפשר עוד להוריד TRIAL. תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by zodiac,

לאחר סריקה עם הנורטון אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להכנס לכתובת מסויימת ולסרוק אותה, 1) למה שייכת הכתובת (איזה דברים שמורים בכתובת הזו) 2)האם הדבר הזה נגרם כתוצאה מוירוס או שאני יכול לשנות את הגישה לאיזור מהמחשב יש לי XP פרו באנגלית p4 אני מצרף קובץ כדי להמחיש

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by assaf83,

שלום לכם אני מעוניין להוריד סירטוני וידאו סטרימינג מאתר קשת הבנתי שתוכנת WM RecordeR 11 יכולה לעשות תעבודה אך משום מה אני לא מצליח להוריד איתה מאתר צריך להכניס לה כתובת אינטרנט של הסירטון ,אבל הבעיה היא איך אני משיג תכתובת של כל סירטון כי יש תכתובת הראשית שזה לא משתנה בבחירת כל סירטון וידאו אחר וגם זאת לא כתובת של סירטון בכלל http://www.keshet-tv.com/starborn5/lobbyvideo1.aspx זאת הכתובת שיש לי תעזרו לי בבקשה איך אני משיג תכתובת לכל סירטון בפני עצמו תודה רבה מראש לעוזרים אסף

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by cateye,

חג שמח רציתי לשאול שאלה קטנה, יש למישהו רעיון איך אפשרי לקחת את כל הקבצים המשותפים בטורנט ולהעביר אותם לתיקייה ספציפית? הבעיה היא שמדובר בקבצים שהם מפוזרים במחשב, ואני רוצה להעביר אותם למחשב אחר. לא הצלחתי למצוא פתרון, אשמח אם יש למישהן רעיון. תןדה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by LiranUdi,

לפעמים כשאני צופה בסרטים בWMP המחשב פשוט נתקע.. אני רואה את השעון של הWMP עדיין רץ, והסרט נתקע ושומעים את הסרט תקוע כזה.. אין לי מושג למה זה קורה ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות ולהדליק את המחשב שוב. יש פתרון? =\ ועוד משהו אני לא יודע אם זה קשור לפה בידיוק. לפני כמה שעות המחשב פשוט נתקע [סתם נתקע] שום תוכנה לא פעלה חוץ מהדפדפן אבל לא נראה לי שהדפדפן קשור. כשהמחשב נתקע העכבר לא זז שום מקש לא פעל ואז היה צליל כזה "ביפ" 1, אין לי מושג אם זה מהדיסק הקשיח או הלוח אם.. אשמח לקבל עזרה גם לגבי זה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. שלום התקנתי את הXP מחדש..הXP אומנם לא מזהה את המסך אבל במנהל ההתקנים הוא רשום כPLUG AND PLAY מוניטור יעני מסך ברירת מחדל. אם אני אתקין את הדרייבר למסך שלי (F700P) זה יגרום לשינוי בתצוגה ? שוה להתקין את הדרריבר (כי על פני השטח אין הבדל אבל אולי יש איזה הבדל שאני לא מכיר אותו ולא יודע עליו)

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by niv0us,

אני מחפש תוכנות אשר יעזרו לי לעבוד עם מערכת רמקולים 5.1 5400 של קריאטיב אם זה משנה איכשהו. התוכנות שאני מחפש הן תוכנה אשר תאפשר לי לשמוע בכל הרמקולים בכל זמן שארצה ולא רק כאשר אני אצפה בדי וי די אשר תומך ב5.1. שנית אני מחפש תוכנה אשר תגדיר את מיקום הרמקולים ביחס אלי ולפי זה תשנה את רמת הווליום. תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. ואני חייב את זה די דחוף. אם למשהו עוזר, המינידיסק שלי זה MZ-N707. איך מעבירים לעזאזל שירים התוכנה המעצבנת הזו?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by שניצל,

אני מחפש דרך למחוק סיסמה ספציפית שהאקספלורר שמר. אני יודע שאפשר לגרום לו למחוק הכל, אבל זה לא מה שאני רוצה, כי אני רוצה לשמור את שאר הסיסמאות (וחוץ מזה, זה טיפשי שאני אצטרך לעשות את זה...) ניסיתי לחפש בתמיכה של מיקרוסופט ולא מצאתי... וגם חיפוש בגוגל לא הועיל (מצאתי רק תוכנות שמציגות את הערכים, אבל לא משנות אותם....) אני יודע שב-firefox אפשר לעשות את זה, אבל זה לא בשבילי אלא בשביל אמא שלי שרגילה להשתמש באקספלורר. (מה גם שנראה לי שזה סיסמה ששמורה אצלה בעבודה, ולא בבית....) תודה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום חברים חיפשתי באתר של אדובי ולא מצאתי תשובות איזה גרסה של אדובי פלאש תתן לי תמיכה מלאה בעברית?? האם יש FLASH ME כמו שיש PHOTOSHOP ME? ??? אני צריך לדעת סדיוק מה לקנות לפני שאני מאות דולרים עד כמה התמיכה טובה? כל כדי לכתוב טקסטים בעברית בתבניות פלאש עם XML תודה לעוזרים נא לפרט על המגבלויות של העברית אגב, אני מחפש פלאשיסט לחלוק עימי פרוייקט מעניין אני לא יודע לערוך כלום בעיצוב חחח

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  23. שלום, אני לא מצליח לקבוע את זה. אני נכנס למאפיינים של 'פיסקה', מגדיר מיושר לשני הצדדים, ולוחץ על 'ברירת מחדל' למטה, ומאשר. ועדיין, כל חלון חדש שנפתח, הטקסט מיושר לימין. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by bugosdckh,

אני רוצה להמיר קובץ VOB לקובץ AVI באיכות מעולה בלבד. מצאתי כל מיני תוכנות דרך האינטרנט אבל יש איתם הרבה בעיות. האם מישהו מכיר תוכנה איכותית שמביאה גם תוצאות גבוהות.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  25. Started by roeesnir,

הקבצים נשמרים לי על פורמט TMP. ניסיתי לשנות אותם לכל מיני סיומות כגון AVI MP4 FLV. לא עזר. איך אני יכול לשנות אותם לקבצים נורמאליים? (יש לציין שעם VLC אני יכול לראות אותם, אבל אני צריך להמירם לפורמט אחר) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.