עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, במחשב שלי הפכתי קובץ AVI לפורמט DVD וכולל את כל הקבצים הנלווים, אני מחפש בבקשה תוכנה שיוצרת את הקובץ שעושה פרקים לעחר שצורבים. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by xtract1,

התקנתי פיירפוקס של מוזילה באנגלית. התקנתי כמו שצריך והכל. אבל שאני לוחץ על האיקון זה מראה את השעון חול ופשוט עוצר ושום דבר לא נפתח. חשבתי שזה מחכה לאישור מהנורטון כמו שבדר"כ אבל חיכיתי המון זמן וזה לא קרה. וניסיתי שוב ושוב והתקנתי מחדש וכלום. מה נראה לכם שזה? (הורדתי מהאתר המקורי ויש לי XP PRO SP2) צריך גם לציין שניסיתי להכניס אותו לרשימה של ה exception בפיירוול של הוינדווס,וגם לאחר שעשיתי לו PERMIT בנורון אנטי וירוס ואינטרנט סקירטי.. לא הולך.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by StorM FighteR,

איך נכנסים לסרבר בונרילו? דחוף

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  4. היי, אני צריך להכין מצגת...דיי רצינית אני חושב שה-POWER POINT כבר דיי מאוס... יש תחליפים טובים ויעילים ופשוטים להכנה והצגה אך עדיין מרשימים, או אפילו מרשימים יותר או ש-PPT היא ברירת המחדל? תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Colombo-Manch,

לא מצאתי כאן דיון רציני על תוכנות אנטיוירוס בו אני יכול להגיב, אז אני מפרסם את זה כאן. מקווה שזה בסדר. בכל מקרה מישהו התנסה באנטיוירוס הזה? הוא עלום שם בעיקר בגלל שאתה חייב להתחבר לשרת של האתר באמצעות אימייל וסיסמא (מה שאומר שכמובן צריך לרכוש אותו לתקופה של עד שנתיים...) ??? מה שכן שמעתי שהוא טוב במיוחד למשתמשי P2P...האם זה נכון? ועד כמה? על תגובתך המהירה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. באימיול הישן היה אופציה במקש ימני בעכבר ואפשרות לזרוק מקורות עם תור מלא , אין חלקים וכו' באימיול החדש זה לא מופיע , או שזה אחרת מישהו יודע ? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. אפשרויות כמו עוצמה, השתקה וכדו'... כל תוצאות החיפוש בגוגל ממש סתמיות ותוכנות צד שלישי שנתקלתי בהן מכילות SPY. יש לכם המלצה טובה? XP PRO

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

מחפש תוכנת parental guard , שחוסמת תוכן לא רצוי (פורנו וכד')

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  9. Started by miki891,

שלום אני משתמש בתוכנה premiere pro 7, אני רוצה לכתוב מילים ברקע בתוך הסרט. אני נסיתי בתפריט שנקרא Title, אבל אני לא יכול לבחור font. כי שם בתפריט בתוך Title כולם בצבע אפור שקוף. לא יכול לבחור שם. איך אני מצליח לפתוח שיהיה אופציה לבחור פונטים מילים Font בתוך התפריט title. אולי אני טועה במקום שלא נכון לעשות עריכה מילים. תעזרו לי בבקשה איך עושים? ובנוסף איך עושים להוסיף בסרט מוסיקה בתקליטור שיש לי, ולהכניס בו בתוך הסרט מוסיקה? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ליפתור את הבעיה שלי. בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by POD,

אני מקבל את השגיאה הזו כשאני מנסה לבדוק את ההגדרות שלו. מישהו יודע למה זה קורה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. טוב אז ככה: יש לי אנטי וירוס Kesparsky ואני רוצה לנעול איתו הורדות למחשב שלי.. סתומרת שכל הורדה למחשב שלי תיצטרך סיסמא שאני אבחר מקווה שאתם יודעים איך..

12. Started by assaf990,

של חברת Tenebril Incorporated. האם היא תוכנה איכותית או סתם תוכנה?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by maverick,

אני יודע שבגירסאות אחרות אפשר לעשות קבלת קבצים אוטומטית ממשתמש/ים מסויימים. האם אפשר לעשות זאת גם כאן. לא מצאתי את האופציה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by idan1836,

אני מחפש תוכנה שתהפוך לי תמונה רגילה לתמונת תווים אבל בצבע של התמונה ולא שחור לבן כמו פה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Lioriiii,

שלום רב, מה שלומכם? רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ב-CITRIX ל-DOS? הורדתי את התוכנה ל-DOS ומשום מה היא נתקעת לי? האם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.???

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  16. אפשר לעשות mount לכונן סידירום דרך DOSbox? ועוד שאלה, איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפוש שעשיתי באתרים שונים ככה שכשאני פותח את גוגל או משהו דומה, לא יפתח לי חלון שמראה לי את החיפושים הקודמים שעשיתי?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. או לגרום לתוכנה לא לשמור מסמכים אחרונים :s05:

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by kikkler,

כשמישהו שולח לי קובץ, אני מקבל רק מספר UIN ולא ניק - אפשר לשנות את זה איכשהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. Started by maverick,

איך אני מוסיף את שורת ה-BCC (עותק מוסתר) באופן קבוע להודעות שלי באאוטלוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by aladin_7,

אני מעוניין להכן סרט DVD ולהוסיף את קבצי הכתוביות כך שאני יוכל לבחור איזה כתובית אני רוצה לראות. מישהו יודע איך אני עושה דבר כזה ויכול להסביר את כל הדרך (כולל אזה תוכנה צריך ועוד.....) תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  21. יש תוכנה שבודקת את המעלות של המעבד במעמץ? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by AMD-GUY,

אין לי כבר כמה ימים צלילים במסן >< בכלים- אפשרויות- כללי כל האיזור של הצלילים מסומן כמו שצריך אבל אין צלילים!! מישהו יודע איך לעזור לי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  23. אני רוצה לצרוב דיסק של תמונות שכשאני שם אותו בסידירום הוא יעלה עם מוסיקה שאני יוכל ליבחור ויהיה תפריט לתמונות שאני ישים בו אבל למחשב, מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by ronen_ca,

יש לי בעיה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והאימאילים שלי מאוד חשובים ואין לי מוווסג איך אני שומר אותם זה ממש ממש חשוב ודחוף אז אצפה לתשובה !

• 0 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.