עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RayZ,

האם התוכנה NOD32 אמורה להאט טיפה את המחשב? ראיתי שכשהיא מופעלת המחשב פועל יותר לאט (חלונות נפתחים אחרי פרק זמן ארוך יותר).

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  2. בפעם הראשונה ש-NOD32 פיספס הייתי צריך להשקיע כמה שעות טובות לנקות ידנית אינפקציה. והפעם...בדיקה אקראית לחלוטין של קובץ "חשוד" שוב מראה ש-NOD32 לא היה תופס את העוין (לו? הייתי מריץ אותו) ומדביק אותי במשהו מאוד מאוד לא נעים ונראה לי גם די מתוחכם! הסיפור התחיל באימייל שקיבלתי לפני כמה שעות. אני כמעט לא מקבל ספאם כי מנגנון brightmail של ספק האינטרנט שלי מנקה לי זבל יותר טוב אפילו מג'ימייל (שגם יש לי, ומדי יומיים-שלושה מעלים דברים חשובים אל תיבת ה-Spam - כלומר זיהוי לא נכון - לדוגמא היום הוא זיהה אימייל מ-SpamCop בתור Spam...דההה) זה האימייל הזדוני שקיבלתי... כמו שאתם רואים, אימייל בספרדית. זיהיתי מיד את ה-passcode key בתמונה כמו שיש לי עבור PayPal+eBay (מחייב אותי להכני…

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. כמו שרשמתי בכותרת, NOD32 מזהה את הפילטר הישראלי של Adblock Plus ב-Firefox 9.01 כוירוס. NOD32 חוקי ומעודכן לגרסה האחרונה. ברגע שאני מפעילה את ה-Firefox והפילטר הישראלי של Adblock Plus מאופשר, NOD32 קופץ עם התראה לוירוס ושואל אם להתעלם או למחוק. אם אני לוחצת על "למחוק", הפילטר מפסיק לעבוד והפרסומות חוזרות. מישהו נתקל בזה? רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים. עריכה: הבעיה נפתרה בעדכון האחרון. פרטים נוספים בפורום של Eset.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  4. האם אפשר לקבוע את שעת העידכונים ? נניח ב-3:00 בלילה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by oorlevi,

הנוד לא נותן לי להוריד את התוכנה וטוען שזה וירוס מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להגדיר שמתי שהמחשב נדלק אז התוכנה תעשה סריקה וירוסים ותקנה אותם באופן אוטומטי ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  7. Started by oorlevi,

לאחר שהתקנתי את התוכנה ועשיתי עדכונים המחשב עשה ריסט ואחר כך קפצה לי הודעה של הנוד וצריך לבחור בין שני המשפטים ולעשות סיים ואני לא יודע איזה משפט לבחור המשפטים הם: disable detection of potentially unwanted applications enable detection of potentially unwanted applications תשובות דחופות תודה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  8. פעם שיש עדכון לנוד יקפוץ בועה או חלון שידווח על עדכון של האנטי וירוס, רציתי עוד לאמר שאין לי סמארט סקיוריטי אלא אנטיוירוס רגיל 3.0.667 תודה לעונים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by nivz,

התקנתי את התוכנה ויש לי את ה"דונגיל" שקיבלתי מסלקום התוכנה לא מזהה אותו ויש לי שם בConnection לבחור רק Cable ו- Infrared איך אני יכול לגרום לה לזהות את הBluetooth?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  10. http://www.euro-nokia.co.il/Data/ForumFiles/nokiamusicproblem.jpg למישהו יש E65 וניסה להעביר שירים לאחרונה לפלאפון עם PC Suite החדש? התוכנה החדשה nokia music בכלל לא תומכת את המכשיר הזה. ועכשיו אי אפשר להעביר מוסיקה שלחתי מייל לנוקיה, פרסמתי הודעה בפורום שם.. אבל ברור שלא תהיה שום תגובה. חשבתי אולי מישהו נתקע גם בבעיה ;D

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by ThE_BesT,

האם יש למישהו שמץ של מושג היכן אני יכול להשיג את הצליל של "הפריצה לאלקטרז" לפלאפון (נוקיה 3310) את התווים או אפילו אתר ששם ניתן ליצור את הצליל בקלות...? אשמח אם תנסו לעזור בתודה מראש גבי...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מסתבר שהתוכנה (בגרסתה האחרונה) אשר משמשת לעידכון קושחת מכשירי הנוקיה לא עובדת על ווינדוס 7

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by godisme171,

אני רוצה לדעת מה היא עושה ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tulz,

אני כרגע מסיר את נורטון ומתקין את Kaspersky,מקווה שהפעם המחשב לא יתקע,תוכלו לתת טיפים אחרונים להסרה המוחלטת שלו?

15. בזמן האחרון ב-liveupdate הוא עושה לי X אדום על Virus Definitions.. כשאני לוחץ על השורה הזאת הוא רושם לי למטה: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted. מישהו יודע כיצד לפתור תבעיה? ניסיתי להתקין את אותה גירסא שוב ושוב והוא לא נותן עדיין לעדכן.. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. Started by someone,

אחרי שהNORTON עשה לי מלא בעיות הסרתי אותו דרך הסרת תוכניות, אבל עכשיו הNorton Protected Recycle Bin עדיין נמצא ושאני לוחץ פעמיים על סל המחזור זה כותב שזה לא נמצא.. וגם כל פעם שאני מדליק את המחשב יש תפריט כזה של SYMANTEC עם 2 אפשרויות BOOT שגם לא ירד אחרי ההסרה... WTF?? איך אני מעיף את זה לגמרי..

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by owen10,

מישהו שמע בדק את האנטי וירוס הזה? איך הוא? שווה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! אני משתמש חדש בפורום זה וזקוק לעזרתכם המקצועית. הבעייה: תוכנת האנטי וירוס (2002 גירסה מלאה)תקעה לי את המחשב, ולכן הסרתי אותה ע"י מערכת ההפעלה win me. וכאן מתחילה הבעייה. כל פעם שמפעילים את המחשב ישנה ההודעה הבאה: Error:NAV Auto-Protect is unable to start: SYMEVNT.386 is not loaded-you may need to reinstall Norton Antivirus to correct the problem. הבעייה שאין ברשותי דיסק לבצע התקנה חדשה אז איך נפטרים מההודעה בדרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by shon,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 שאלתי היא האם בנורטון הזה יש פיירול כברירת מחדל ואיך אפשר לבדוק במסך הראשי של התוכנה אם הוא באמת פועל.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by Athlon_XP,

היי חבר'ה ! שוב אני נתקל בבעיה, כל הזמן שאני מפעיל מחדש את המחשב קופצת לי הודעה מהנורטון אנטי וירוס, זה כבר 5 ימים ככה. הנה לינק לתמונה שתראו את ההודעת שגיאה: http://planet.nana.co.il/BS17/NA.JPG *ד.א - יש לי את נורטון אנטי וירוס2003 ו-WindowsXP Pro.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by ONKYO,

אז ככה יש לי נורטון 2002 כבר בפעם השניה (בפעם הקודמת הוא היה על xp ולא עשה לי בעיות שיפורטו בהמשך) בקיצור כל יומיים בממוצע נמחקים לי כל הכתובות וההשלמה אוטומטית (של ססמאות) בדפדפן (אקספלורר 6 ) זה מעצבן כבר חיפשתי בכל ההגדרות של נורטון ולא מצאתי כלום. אני כמעט בטוח שזה בא מהנורטון כי לפני זה לא היה בעיות... המערכת הפעלה שלי זה win 2000 pro . בבקשה תעזרו לי זה מעצבן מאוד!!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by roei88,

על פעם שאני רוצה לעדכן את הנורטון צריך לצאת מהזון אלרם כי זה חוסם אותו למרות שאישרתי בprogram control יש איזה דרך שזה לא יחסום ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by tulz,

התוכנה הזאת מעטה לי את המחשב,לא רק שהיא תופסת כמעט שליש מהיכולת של המחשב אלא גם לא יעילה מספיק. ניסיתי כמה פעמים למחוק אותה ואחרי שהתקנתי אנטי-וירוס אחר וכל הזמן הוא נתקע,ניסיתי כל מני אנטי-וירוסים (כולם עדיפים על נורטון) וכולם תקעו לי את המחשב שאני מסיר את התוכנה אני לוחץ על ALL שזה שואל אותי כמה להסיר,גם אני מוחק את הדברים שלו מכונן C וזה לא עוזר...האם יש כלי או מדריך כבר להסיר את האנטי-וירוס הזה? כי זה ממש מעצבן ,וכל הזמן הטכנאי שלי שם לי נורטון ואני אומר לו שלא ישים בכלל אנטי-וירוס (כדי שאשים אנטי-וירוס אחר) בקיצור איך להסיר אותו ולחיות עם מחשב מהיר בלי הנורטון? :-\

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by The UnKnown,

מי מהם יהיה האנטי וירוס הבא שלכם? תודה, לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  25. אין מה להוסיף, מה עדיף? מי יותר חזק ומי מספק הגנה אופטימלית? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים