תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי הרבה מאוד ebooks ואני רוצה להשליט קצת סדר. אני מחפש תוכנה שתאפשר להגדיר לכל ספר tags (כותרת, מחבר, סגנון וכו'), לבצע חיפוש לפיהם. פיצ'רים נוספים כמו שינוי שם הקובץ, מילוי ערכים והורדת כריכות מהאינטרנט וכדומה יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
צריך תוכנה לניהול סריקות עם דגש על ease of use. זה מיועד לאחותי שמחשבים זה לא הצד החזק שלה. עדיף חינמית אם אפשר. היא משתמשת בסורק עם פידר של HP ואין לי יותר מידי דברים טובים להגיד על התוכנה/דרייבר שמגיע מHP. ממש הפתיע אותי שHP הוציאו כזאת תוכנה non-user friendly.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני יודע שבמאק זה מאוד חשוב שתהיה תוכנה שמנהלת את הפונטים ופותחת רק את אלו שצריך בשביל לעבוד כי אחרת זה מאוד מכביד על המחשב (תוכנה פופולרית "מזודה"). אבל ב-PC פשוט זורקים אותם לתוך תיקית גופנים בקונטרול פאנל. האם יש צורך בתוכנה כזו? ואם כן מה היא עושה. ניתקלתי בתוכנה שנקראת X-FONTER אבל אני לא מבין בדיוק מה היא עושה ואם יש בה צורך, מישהו אולי מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת ניהול לקבצי מדיה (ווידאו/אודיו/תמונוצ) עם JukeBox המנהלת את הקבצים עם הקישורים שלהם ומסוגלת ךהפעיל את קבצי הווידאו/אודיו עם נגן שאבחר. משיהו מכיר תוכנה טובה כזו ? הלא בהכרח תוכנה חופשית...
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לניהול קבצי מדיה מוזיקה וסרטים בסגנון עץ.כוונתי היא שאם אני רוצה סרט מדיסק מסויים אני אפתח את התוכנה אקליד את שם הסרט והתוכנה תפנה אותי לדיסק הנכון.כל זאת אחרי שאני אבנה מסד נתונים קטן מראש.לדוגמא נשר הברזל 2 -- סרטי פעולה --- דיסק מספר 3 תיקיה מספר 2 הרעיון שלי לעבוד כמו האקספלורר של חלונות בצורת תתי תיקיות (עץ !!) חשבתי לבנות תיקיות בתוך תיקיות עם קבצי וורד ועם השמות אבל אני בטוח שיש תוכנה עם מה שאני צריך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לסדר סרטונים לפי קריטריונים לדוגמא אורך הסרטון. הקבצים הם כל מיני (לא אותם סיומות) ונראה שווינדוס פשוט לא מצליחה לעשות את זה כמו שצריך גם בטוטאל קומנדר זה לא עובד. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לניהול רוחב הפס? לדוגמא אם אני מפעיל אימיול ואיסיקיו מסנג'ר ואקספלורר ואני רוצה להקצות יותר משאבים (רוחב פס) למשהו אחד- יש תוכנה בשביל זה? אולי משהו שדומה ל ויינדוס ט אסק מנג'ר של ויידוס אקס.פי רק בשביל רוחב הפס ולא זיכרון וסי.פי.יו?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר לשרת של העבודה ולמרכזיה כדי לקבל טלפונים במידת הצורך אני מחפש תוכנה שנתנח לי את התעבורה ברשת שאני יוכל לראות אם משהו מפריע כי יש לי המון תקלות של איטיות ושמע בחיבור עצמו, יכול להיות מאוד שגם תוכנה שיודעת להגדיר לנהל QOS יכולה לעזור לי בנושא הזה כי אז אני יוכל להקצות רוחב פס שמור לאותו חיבור ללא הפרעות
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי בעיה באיתחול המחשב. זה לוקח 8 דקות. איך אני יכול לדעת מה קורה בזמן הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזו תוכנה שכנראה "השתילה" את עצמה ללא ידיעתי ועולה כל הזמן ב-STARTUP ואני לא מצליח לאתרה לא ב-MSCONFIG ולא ב- REGISTRY. פרטים: עולה חלון ובכותרת שלו כתוב INDICATOR ואז הוא כותב the program already running מדובר בWIN98 אני מחפש איזוהי תוכנה לניתור כל התוכנות וה-SERIVICES שעולים בSTARUP (כזאת שתריץ את כל התוכנות שרצות ברקע אחת אחת ותעשה PAUSE בין כל תוכנה ככה שאוכל ליראות מה מריץ את INDICATORה הזה)
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש תוכנה לניטור המערכת והרשת, תוכנה צד שלישית כמובן ולא ב perfmon - Performance של מייקרוסופט כמובן מניסיונכם, ולא מחיפוש מגוגל, תודה רבה על תשומת הלב. לילה טוב
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
האם יש תוכנה המנטרת ומייעלת ביצועי המחשב (מבחינת זכרון RAM וכד' ) המותאמת ל- windows 7.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה לניטור חום של המארז ושל הרכיבים?כדי לוודא שהכל תקין
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום חברה. אני צריך תוכנה שמנטרת טמפרטורות (לפחות) וכל מידע נוסף יהיה תוספת טובה. התוכנה צריכה לתת לי איתות במחשב המרכזי כאשר מחשב ספציפי מתחמם או נכבה וכו. הרשת היא רשת סגורה בתוך עסק, והתוכנה תותקן על כל מחשב והמידע צריך לזרום על מחשב המרכזי
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט (+ מאיפה להוריד) שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מישהו מכיר עוד תוכנות כאלו? אני מכיר אחת Wireshrk להורדה: www.progs.co.il אני מחפש מחשב שמזבל את הרשת [ של 4 מחשבים]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת חינמית שאפשר לראות איתה סרטים דרך הכונן DVD ???
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר/ יכול להמליץ על תוכנה חינמית יעילה לניקוי הרג'יסטרי עבור XP ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני מחפש תוכנה טובה ואפקטיבית לניקוי הTemp וה Registry הטמפ תופס לי המון מקום ופעם הייתה לי תוכנה שניקתי יותר מחצי ממנו שהיה לא נחוץ אבל מחקתי אותה ואני לא זוכר את שמה... וגם ברגיסטרי יש המון ערכים ושטויות שלא צריך! אני אודה מאוד אם תוכלו לתת לי לינקים לתוכנות שהשתמשתם בהן והייתם מרוצים! בתודה Anas-Nanas
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שישנם לא מעט תוכנות כאלו שמסירות זבל מהמחשב ומפנות יותר מקום בדיסק. אודה להמלצה לתוכנה טובה כזאת שגם יודעת מה למחוק .
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה איזו תוכנה חינמית שאפשר לנקות איתה את המחשב בצורה טובה.. משהו כמו window washer, ובסגנון Ad-Aware תודה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה הזו שמנקה את הרג'יסטרי והאייקון שלה הוא מין ברק? היה לי ותה פעם ושכחתי איך קוראים לה ואני רוצה אותה עוד פעם.. [כרגע אני משתמש ב ACEUTILITIES ו SYSTEM MECHANIC בשביל ניקוי הרג'יסטרי] יש למישהו להציע תוכנה טובה יותר או המומלצת ביותר?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-