תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היה לי פעם תוכנה שכאילו גלאי כשראה משהו זז אז הוא צילם תמונה וגם היה בתוכנה משהו לשידור לאינטרנט תודה ולא אכפת לי אם זה שתי תוכנות נפרדות
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן חברים.... אני די חדש בתחום פורום האתר... לפני זמן מה קניתי מצלמת אינטרנט ואיני מוצא את דיסק התוכנה שלה..מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה להורדה ושימוש??? אודה לתשובה במהרה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מחפש תוכנה טובה שאוכל למקסס בה טראקים כמו שצריך.כרגע אני נעזר בatomix mp3 אך אני בטוח שישנן תוכנות טובות יותר ומקצועיות יותר. אודה לכם באם תעזרו לי בעצה +לינק להורדה... סומך עליכם. סוף שבוע נעים!!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
חג שמח מעוניין במידע על תוכנה אשר ממירה שירים לפורמט mp3 תודה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה (כמו ווינאמפ למשל) למחשב שהפונקציה הכי חשובה בה תהיה - אפשרות לקבוע זמנים שונים לניגון מ-PLAYLISTS שונים , כך שבשעה מסויימת תוחלף התיקייה שנוגנה עד עכשיו והתוכנה תעבור לניגון אקראי מתיקיה אחרת לגמרי. משום מה אני לא מצליח למצוא דבר כזה. אולי יש מישהו שמכיר ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ואני לא מדבר על וינאמפ אלא על תוכנה שיכולה להפעיל דיסקים בצורה דיגיטלית בדיוק כמו המדיה פלייר. והכי חשוב שיהיה לה אקוליזר ואפשרות להקטין אותה לTRAY כי זה ממש משגע שהמדיה פלייר נמצא תמיד בTASKBAR. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום אני משתמש בItunes 9 ,הייתי רוצה לדעת האם ניתן להשתמש בGenius כמשתמש ישראלי,והאם ניתן לפתוח חשבון בitunes ללא כרטיס אשראי. בנוסף אם מישהוא ממליץ על תוכנת מוזיקה יעילה ויפה כמו הItunes וגם חכמה אני אשמח לקבל המלצה-כמובן חוץ מwinamp,windows media .
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום צריך עבור פרוייקט שבו מחשב אחד בעזרת איפינטי של AMD יחובר ל כ 8 מקרנים בחדרים שונים ויקרין בכל אחד מהם סרט שונה ... האם אתם מכירים תוכנה שתוכל לעזור בניהול של זה?? לדוגמא שאוכל להגדיר לה לאיזה יציאת וידאו לנגן והיא תרוץ על מסך מלא או לחלופים שתוכל לתת לי תצוגה קטנה בחלון של מה מציג אחד המקרנים על מסך ראשי שיהיה ליד המחשב ??? יש רעיונות??
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ MPG שאני מנסה לצפות בו דרך מדיה פלייר של windows 7 אבל יש בעיות צפיה קלות, וחשבתי להתקין נגן אחר שיריץ את הסרט בצורה חלקה. האם יש קשר בין הדברים?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש תוכנה ,שהיא לא אקספלורר, שניתן לנגן איתה סרטוני פלאש?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי הכל בשביל ניגון סרטי בלוריי במחשב: טלוויזיה full hd, כונן בלוריי חדש וכמובן שאר המפרט שתומך בניגון הפורמט. אלא מה?! מסתבר שלקנות כונן במיוחד לשם מטרה זו ב-900 שקל כנראה לא מספיק ודרושה כנראה תוכנה במיוחד לזה. לאחר שיטוטים מייגעים ברשת הדבר הריאלי היחיד שמצאתי היא התוכנה POWERDVD 9 שהורדתי את גירסת הניסיון שלה שמספיקה רק לניגון DVD אבל לא בלוריי ואם אני רוצה בלוריי צריך לקנות את גירסת האולטימט שעולה 95 דולר! אבל אין לי חשק להוציא עוד סכום כסף כזה ולכן יש לי שאלה אלכם- האם אתם מכירים פיתרון חינמי לבעיה שלי שעובד בוודאות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
זקוק לתוכנה שמנגנת סרטים ואפשר להוסיף כתוביות (הכל חוץ מ-MICRO DVD)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בווינאמפ זה לא מנגן את זה ....ניסיתי תוכנות שממירות את זה ל-MP3 וכולם מעאפנות במדיה פלייר זה גם לא מנגן אשמח לעזרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת ניגון של קבצי MP3 ו/או WAV במהירויות שונות (כלומר קצב השמעה של 0.5, 1.25, 1.5 , 1.75 , 2), אבל חשוב שהתוכנה תשמור על קול המקורי לא תעוות אותו (שלא ישמע כבד באיטי או ציפציפ במהיר). ב media player זה קיים אבל זה כן מעוות (מה שמוזר שמתי שזה פס קול של קטע וידאו הוא לא מעוות את קול כאשר מעלים מהירות). בנוסף אם קיים בין אם בתוכנה הזאת ובין אם באחרת, אני רוצה שהיא תמיר את הקובץ להיות מהיר יותר באופן קבוע (למשל שאוכל לצרוב על CD רגיל לשמוע). {הערה: רצוי שתהיה ידידותית למשתמש למרות שאני מוכן גם לסבול} חג שמח לכולם ותודה לעוזרים, טל
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לנהל בקלות את ארכיון הסרטים שיש לי (קרוב ל 1000) אני צריך שהיו לה כמה פרמטרים שלפיה היא תמיין ותציג לי את הסרטים: מספר סידורי שאני יתן, סוג הסרט, שם הקלטת, תאריך, ופורמט צילום. בתודה מראש, עמיר שחר
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל ADSL אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יהיה יכול דרך המחשב ליסגור שיחות יוצאות דרך הטלפון בבית,או לענות לשיחות ממתינות וכו. המחשב והטלפון כמו אצל כולם על אותו קו,ויכולים לעבוד ביחד(ADSL) למי שיש תוכנה כזאת ויכול להמליץ,אני מודה מאוד... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לניהול לקוחות עבור עסק (מכירה ושירות של מטהרי ומכשירי מים) עם עדיפות לממשק פשוט ושפה עברית (הדרישות מהתוכנה - שמירת פרטי לקוחות והתרעה כאשר הגיעה עת מתן שירות תקופתי), יחד עם זאת תגובה לכל תוכנה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אולי מישהוא מכיר תוכנה לניהול מאמרים וספרים בסגנון של ספרייה. תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שהבנתי ש - MAGIC PARTITION לא עובד על ווינדוס ויסטה 64 ביט וגם הכלי ניהול שיש מובנה בה לא עובד לי, אני פונה אליכם בבקשת עזרה לתוכנה אשר כן תוכל לשרת אותי ! בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי תוכנה טובה בעברית לניהול מחסן? שאני יכול לעדכן את כל הפריטים שיש לי במחסן ואת הכמות וכל פעם שאני מוציא אז אני מוריד מהמלאי ולהיפך? התוכנה גם צריכה להנפיק חשבונית כלשהיא או משהו.... בנוסף אני צריך תוכנה לניהול תקציבים.... תקציב שנתי כולל. כמה הולך על זה וכמה על זה... משהו פשוט. לא מי יודע מה יש למישהו אולי? המון המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הטלוויזיה למחשב שלי כאשר היא ממוקמת בחדר אחר ואני לא מעוניין לעשות העתקת מסך (duplicate screen) לטלוויזיה אלא שיהיה משודר עליה רק מה שאני רוצה (גליון אקסל) ככה שאני אוכל לעבוד על המחשב ובמסך השני יופיע תמיד הגליון. נסית לעשות הרחבת מסך (extend screen) ועשיתי אותו מסמך אקסל עם קישור בין התאים של השניים כדי שאוכל לערוך באחד והשינוי יופיע מיידית בשני.. אך מסתבר שהאקסל (2010) לא נותן את האפשרות לפתוח שני מסמכים בשתי חלונות נפרדים אני מחפש פתרון ובחפירות שעשיתי בגוגול לא הצלחתי להגיע לפתרון ( אשמח לשמוע הצעות תוכנה (עדיף חינמית ומומלץ שתהיה קלילה) או פתרון כלשהו... המון תודות מראש לכל העוזרים :))
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש המלצה לתוכנה לניהול משותף של קבצים עבור מספר מחשבים שמחוברים לאותה הרשת בסדר גודל של 10 מחשבים בחברה. המטרה בעיקר היא לנהל תיעוד של שינוי הקבצים לכן אני לא לוקח את אחד השירותים החינמיים של גוגל דרייב או דרופבוקס. הדגש כרגע על תוכנה חינמית, משיטוט שלי ברשת אני מוצא רק תוכנות שהגרסה החינמית שלהן מוגבלת ביותר וכרגע זה לא דבר רלוונטי. אשמח לשמוע האם מישהו מכיר תוכנה כזו. תודה. טל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכו למהליץ על תוכנה טובה לניהול סיסמאות של חשבונות EMAIL וכן חשבונות אחרים לאו דווקא תוכנה ששומרת מספרים של כרטיסי אשראי אלא סיסמאות של כל מיני אתרים? תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי תקיית קבצים מאוד לא מאורגנת בהארדיסק של 2TB היא פשוט מכילה המון קבצים מפורמטים שונים אני מחפש תוכנה שתעזור לאפיין כל קובץ ותצמיד לו או צמונה ופרטים ושתתן לי לסייר בינהם בקלות ובממשק ידידותי ניסיתי כלמני דברים אבל הם מאוד חלשים ולא יודעים להתמודד עם כל מני דברים מה אני חושב שצריך להיות בתוכנה כזו: - היכולת לעקוב אחר שינויים בתקיה או כונן ולעדכן את בסיס הנתונים שלה - היכולת להביא מידע מהאינטרנט אודות קובץ ולהציג אותו באופן ידידותי למשתמש - היכולת לסמן קבצים כנצפו/ או לזכור איפה עצרו לאחרונה - למצוא כתוביות באינטרנט - לרוץ מהמחשב האישי מבלי ללכוד את המסך כולו ולאפשר המשך עבודה ( מסכים מרובים) - היכולת לתשאל ואו ללבקש עזרה באפייון קבצים ולא לצפות ממני לעשות את הכל ידני…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-