תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! האם יש תוכנה שמאיצה ת מהירות הורדת הקבצים באיימש? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
עד אתמול השתמשתי בסידרת NORTON INTERNET SECURITY 2002/2003, והיה מאטה את ביצועי המחשב באופן משמעותי, מישהו מכיר תוכנת FIREWALL שעובדת ברקע בלי להפריע לביצועים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי mpeg בגודל של כ 430 מ''ב אבל כאשר אני הופך אותם ל divx בעזרת virualdub הם הופכים לקבצי 600 מ''ב, מה לעשת כדי לכווץ אותם ואיזה הגדרות לשנות?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם יש דרך לכווץ קובץ וידאו - מסוג MPG או AVI? במידה וכן, איך ולאיזה פורמט? כוונתי, שיש לי כמה קבצי MPG דיי גדולים ואני רוצה לדעת אם... אני יכול לעשות אותם קטנים יותר. ניסיתי להמיר אותם ל - AVI עם VirtualDub אבל לא כל כך ידעתי איזה סוג של כיווץ לעשות - ובסוף קיבלתי קובץ יותר גדול. יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות את התוכנה הזאת ועד עכשיו עדיין לא מצאתי אותה אולי מישהו פה יודע מאיפה אפשר להשיג אותה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מקבל דואר עם לניק לאתר מסוים, כשאני לוחץ על הלינק לפתחת האתר, נפתח לי רק הדפדפן בלי העמוד, איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי יותר מידי בעיות עם ה - IEXPLORER. אני רוצה להסיר אותו ולהתקין אותו מחדש. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לעשות את זה? אני עובד עם WIN XP PRO SP1 בהסרת תוכנה אני רואה רק אפשרות להסיר את הגישה אל הדפדפן מה - DESKTOP וה - STER MENU. HELP בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
זוהי תוכנת התקשרות לחו"ל דרך המחשב. אתר הבית:http://www.e-phone.co.il/main.html התעריפים שלהם מאוד זולים!!! אבל מחיר המינמום שחייבים לשלם הוא 25 $ אני מעונין להתקשר לארה"ב דרכם. אשמח לקבל תגובות או המלצות אחרות... ;D תודה מראש משה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי קובץ שיש בו תרגום לסרט והסיומת שלו היא SUB אבל אני רוצה לחלק את הקובץ הנ"ל ל-2 חלקים כדי שיתאים בדיוק לסרט, כיון שהסרט הוא גם 2 חלקים. עם איזו תוכנה עלי להשתמש כדי שאוכל לחתוך את התרגום בזמן המתאים ולפתוח לו קובץ המשך??
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! התקנתי את החמור ואין לי שום שמץ של מושג איך אני משתמש בו הצילו הצילו הצילו בבקשה עזרה איך משתמשים בו תודה מראש ושבת שלום לכולם!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי-וירוס 2003 פרו. בכל פעם ששולחים אי-מייל אז נפתח חלון כזה שמראה שמתבצעת סריקה, אבל מה קורה כשמקבלים אי-מייל? מתי מתבצעת הסריקה? אין שום חלון כזה או אחר. (עכשיו כתוב לי כמעט ליד כל אי-מייל spam control. זה קשור?)
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי פופ-אפ שנפתח עם כל חלון שאני נכנס אליו (כמו המחשב שלי, חיפוש ועוד...). אני לא מצליח לבטל אותו. קוראים לו משהו כמו Claim Your Reward!! וזה לא וירוס ולא שום דבר כזה (בדקתי עם נורטון אנטי-וירוס). הצילו!!!!! זה נדבק אלי!!!! מה עושים?????? אני לחוץ!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Textיש לי בעיה לפעמים שאני מוריד טראקים(לצערי אין לי עדיין אינטרנט מהיר אז אני צריך להפסיק לפעמים באמצע ההורדה) וכאשר אני מפסיק ומתנתק מהאינטרנט לפעמים כשאני חוזר שוב ורוצה להמשיך להוריד מאיפה שהפסתקתי פתאום כל מה שירד כבר נעלם וטראק מתחיל מההתחלה מ 0 % למישהו זה קורה גם? או שזו התוכנה שלי שדפוקה? ולמה זה קורה בכלל ומה צריך לעשות? כי זה מזה משגע אותי!!! :-\
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי חיבור כבלים ולא נתקלתי בבעיה הזאת קודם, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיפטר ממנו. בצד שמאל יש לו 6 כפתורים. באמצע 6 חלונות רשימה. ומשמאל חלון חיפוש. הצילו SOS
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לאיזה ביצועים הגעתם עם מחשב כמו זה או דומה לזה ב-3dmark 2001 se celeron 1000mhz@1400 fsb 140 gigabyte ga-6vxe via 694t 256mb pc-140 ati radeon 8500 64mb ddr creative live
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתזכיר לי כל מיני דברים , נגיד אני אומר לה שב12.12.2002 אני עובד בשעה 20:00 ששעה לפני זה תזכיר לי או משהו בסגנון... אם מישהו מכיר תשתפו אותי בזה אני צריך דחוף... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ??? לי ולחבר שלי יש NORTON INTERNET SECURITY 2003 כשרק לו היה את התוכנה דיברנו במסנג'ר במיקרופון בלי בעיות. מאז שגם אני התקנתי אותה אנחנו לא יכולים לדבר במיקרופון במסנג'ר, אלה רק להתכתב. אם מישהו יודע על דבר כזה ויכול לעזור, אז שיגיד. נ.ב זה פעם שנייה שאני כותב את ההודעה הזאת, אז בבקשה לעזור לי, זה חשוב!!! :-X
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בבקשה תעזור לי אני חייב תורגמן דחוף הבביליון שלי דפוק (עברה תקופה הניסיון...) שיהיה עברי-אנגלי-עברי (יש לי מבחן קשה...)
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם אני יכול להעזר ב winamp או ב musicmatch ?יש לי אותם..אצטרך אז plugin או משהו .. אם לא בתוכנות האלה,אז באיזה? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לאתר אנשים לפי כתובת ה i.p שלהם ? הסיבה לכך היא שמישהו מנסה לפרוץ לי למחשב ,אני מקבל את ה אי.פי שלו אבל הפיירוול לא מאתר אותו. אני יודה לכם אם תעזרו לי זה מתחיל לעצבן אותי
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מחשב AMD XP1800 על לוח Gigabyte GA-7VXP עם 256MB DDR, מערכת הפעלה WinXP Pro ו Office XP Pro, כל העידכונים האפשריים ועדיין יש בעיה באאוטלוק, שעוברים מהודעה להודעה לוקח משהו כמו 10 שניות או יותר....? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שאני מפעיל את NERO לוקח לו כמעט 2 דקות לזהות את הצורב. איפה התקלה? התקנתי לא מזמן XP PRO ובהתחלה הNERO זהה את הצורב בשניות, אבל אז עדכנתי כמה דרייברים, וזו התוצאה יש למישהו הסבר?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איך אפשר לפתור את הבעייה הנ"ל ברגע שאני מוריד קובץ אקרובאט הוא פותח לי את התוכנה ולא רואים שום דבר במסך
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-