עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by icebreak,

למי שלא רוצה להיכנס ל WINDOWS UPDATE (בגלל כל מני סיבות ), יש את זה: http://www.neowin.net/comments.php?id=26780&category=software

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by rjjb7,

שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט סרט באותו זמן שהוא פועל במחשב. ז"א, אם אני רואה במחשב סרט מסויים התוכנה אמורה להקליט את הפריימים של הסרט שפועל וכאשר אני מורה לתוכנה להפסיק להקליט היא אמורה ליצור לי קובץ חדש שבו הסרט שיצרתי. (משהו בסגנון של הלחצן המוכר Print Screen שלוכד תמונה אחת רק התוכנה אמורה ליצור קובץ וידאו לא קובץ תמונה..) כל מי ששואל את עצמו למה לעזאזל זה טוב הרי הסרט כבר אצלי בהאדריסק למה לי להקליט אותו שוב?!? הנה כמה תשובות אפשריות: 1) אם אני רוצה רק חלק מהסרט בתור קובץ נפרד ויותר קטן. 2) אם זהו בכלל סרטון פלאש שהועלה לאינטרנט ואני רוצה את אותו סרטון כקובץ אצלי במחשב 3) לערוך את הסרט שבהארדיסק כפי שאני רוצה כלומר לחתוך חלקים וכדומה 4) ולדעתי הסיבה החשובה ביותר…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by etzarfat1981,

שלום, אני משתמש ב- MICROSOFT GROOVE (חלק מתוכנות OFFICE 2007* לסינכרון קבצים בין שני מחשבים הוא עובד ומסנכרן לי אך לפעמים הוא מודע לי לי את ההודעה הבאה "Cannont contact provisioning server. Click here for more information" מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by ofeky1,

משום מה הכונן שלי לא קורא תדיסק תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by davidreznic,

היי. יש תוסף למדיה פלייר של MS או נגן אחר שמציג ליריקס בזמן ניגון שיר?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. לא מצליח לפתוח מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by shlomik101,

שלום אני משתמש באאוטלוק אקספרס וכל פעם משתנה לי השרת של הספק דואר ל 127.0.0.1 שכנראה זה המחשב עצמו כלומר זה לא איזה תוכנת ריגול או משהו למיטב הבנתי זה יכול להיגרם מה-XP או מאנטי וירוס אני משתמש בחבילה של מקאפי אני אודה למי שיוכל להסביר לי איך לתקן זאת ניסיתי ,adware, spybot וזה עדיין קורה אני כבר משתגע מזה

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by nadav77,

יש לי בעיה אין לי תדריבר של הכרטיס קול שלי כי פירמטי תמחשב שלי ואין לי תדיסק של הכרטיס קול הנה הכרטיס קול שלי : sis 7012 audio device מישהו יכול לביא לי דריבר בבקשה ! תודה למי שמביא :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by solo53,

רדיו אינטרנט בוינאמפ איך מגעים לחלון שבו רשימת ערוצי הרדיו לא מוצא את הכפתור שכתוב עליו רדיו אינטרנט בוינאמפ הישנים היה פשןט יותר מדובר על הגירסה 5.2

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. לא מתחבר לי כבר 3 חודשים !!?? התוכנה פשטה רגל ?? השרת ? הרבה יותר טובה מאי מיול ..מהירה..... מה קרה לה ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את התוכנה ואני רוצה להקים שרת ftp איזה כתובת ip אני יכול לתת לו?!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  12. שלום אנשים, אני מחפש דרך להעביר קבצים באמצעות תקיה שלמה שהמכילה קבצים ך שאוכל להעביר את כל התקיה ולא כל קובץ בנפרג. ניסיתי במסנג'ר ך הצד השני אינו תומך בכך. במייל לא עובד (OUTLOOK האם קיימת דרך פשוטה להעביר תקיות המכילות קבצים רבים? שני הצדדים אני והצד השני משתמשים בXP PRO ניסיתי גם להשתלט על המחשב השני ולהעביר אך זה לא אפשרות COPY PAST לא מאופשרת תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by noambaum,

יש לי רק קובץ BIN ללא ה-CUE ואני צריך לצרוב. NERO ו- FIRE BURNER לא מוכנות לצרוב,אם איזו תוכנה עליי להשתמש? תודה מראש!

14. מחפש תוכנה שתדע לנהל את הזיכרון שכל אפליקציה שפותחים אותה ,משתמשת מהזיכרון במחשב. יש לי תוכנה שברגע שפתחתי אותה אני שם לב שכל זמן מסויים היא פשוט לוקחת יותר ויותר זיכרון מהמחשב עד לקריסת התוכנה. אציין שבדקתי את המחשב לוירוסים וספייוור . לכן אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לקבוע מראש בכמה זיכרון תוכל כל תוכנה ותוכנה להשתמש ובכך להציב גבול עבור כל תוכנה . win XP SP2 עם 512MB זיכרון.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  16. כשאני כותב, רק חלק מהאותיות נכתבות כראוי ואילו חלקן נכתבות בצורות שונות כמו ריבועים פסיקים במקום לכתוב א ת האות המבוקשת. לעומת זאת בתכנת WORD כל האותיות נכתבות כראוי. מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by shainov,

שלום לכולם,חג פסח ב שמח. יש לי בעיה כאשר אני גולש באתרים מסויימים (דוגמת YNET WALLA) ופתאום מבצבץ לי סרטון WEB כשאני מפעיל אותו הוא מראה לי אותו בצבעים "נמרחים" וירוק,צהוב וכחול כאלו..יש לי DIVX PACK CODEC PACK מה אפשר לעשות עם זה..להתקין חבילת CODEC אחרת?? ואם כן איזה מומלצת??או שאולי זו בעיה אחרת לגמרי??

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. היי יש לי בעיה ואני לא מוצא לה פתרון. אני מעוניין להקליט תוכניות טלויזיה שאני רואה בעזרת דפדפן הטלויזיה של וינאמפ(winamp( מישהו יודע איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את זה? המטרה היא להקליט תוכניות שמופיעות realtime כדי שאוכל לראותם בזמני החופשי. הקבצים הם כמובן VIDEO

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  19. התקנתי ויסטה על המחשב, אולם כל כמה דקות במקרה הרע, או כמה שעות במקרה הטוב - המחשב "מאפס" את עצמו. אני מקבל מסך כחול, ספירה מהירה עד 100 (נראה לי), ואז המחשב עושה restart. דיברתי עם טכנאי והוא אמר לי שזה קורה בגלל הדרייבר של הכרטיס מסך (?!). הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 7600 GT. האם זו הסיבה ? אפשר לקבל דרייבר עדכני ? יש סיבה אחרת אולי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  20. Started by shlomi8,

מישהו יכול להמליץ לי על אנטי וירוס שהוא גם נגד ספיי וכאלה יש לי עכשיו נורטון וכולם אומרים שהוא גרוע....חח אבל מישהו שבאמת מביןןן! וזה דחוף תודה..

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

יש לי בלוח האם שלי GA-G1975X של ג'יגהבייט 3 תכונות ואני לא יודע מה הם... תעזרו לי לדעת מה כל אופצייה עושה: CPU Intelligent Accelerator 2? Memory Intelligent Booster 2? CMOS Reload Switch? מה 3 האופציות האלה?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by oded6188,

כל פעם שהמחשב עולה אז החלון הזה קופץ לי: אני עושה FIX ואז הכל מסתדר. אבל הבעיה היא שאין לי כוח לעשות את זה כל פעם... מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  23. Started by ophir555,

הורדתי משחק בביטקומט.( כ 5 ימים), כ 2 גיגה דחוס. בכל אופן לאחר ההורדה המערכת מבקשת לצרוב 4 דיסקים וכך אומנם עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להפעיל את המשחק אני מתבקש להכניס דיסק מספר 4 , אני עושה כן ושום דבר לא קורה.צרבתי שוב את הדיסק הבעייתי ושוב אותה בעיה. האם ההורדה נדפקה מה דעתכם ???

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by shishko,

שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים