תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחר שהתקנתי את כרטיס המסך, (והוא גם אתקין משהו שנקרא hdmi audio driver) לא שמעתי ברמקולים הימני קדמי והשמאלי קדמי. הסרתי את ההתקנה והתקנתי את הדרייברים מחדש (מהדיסק של לוח האם) וכעת איני שומע בכלל בכל הרמקולים. (יש לי 5.1) כשניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס קול מהאתר של אסוס (יש לי לוח P5Q PRO) קובץ ההתקנה נותן לי הודעה does not support this operaing system: WNT_5.1P ?? אני על XP SP3
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
כשאני כותב, רק חלק מהאותיות נכתבות כראוי ואילו חלקן נכתבות בצורות שונות כמו ריבועים פסיקים במקום לכתוב א ת האות המבוקשת. לעומת זאת בתכנת WORD כל האותיות נכתבות כראוי. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כשהוא בסוף הסריקה של ה REGISTRY הוא פשוט נתקע. גם בסריקת ה SMART וגם ב FULL. הורדתי גרסא אחרונה ועשיתי UPDATE ועדיין זה נתקע. למשהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ערכתי את "המפרט", בפרופיל שלי בפורום, ואחרי שעשיתי שמירה כל הכתוב נהיה ענק :-X. צירפתי תמונה. ניסיתי לעשות איפוס דפדפן, אבל לא עוזר. זה קורה לי רק בפורום של HW אגב, בפורמים ואתרים אחרים זה לא קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
התקנתי את VM והכל עובד אבל אני לא מצליח לגלוש ברשת כאשר גם המחיצה המקורית מחוברת.. (רושם לי שהDEVICE תפוס (כלומר המודם) יש דרך לגלוש גם ב VM וגם במערכת המקורית בו זמנית ? הלכתי ל EDIT ושם ל automatic bridging ושם הפעלתי את הauto אבל זה לא עזר לי
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו מחשב שמשלב מעבד core 2 duo נגיד e6400 ואני מפעיל עליו xp רגיל...ממה שהבנתי הליבות לא יעבדו וכך גם ה64 ביט.... ואם זה נכון אז האם XP 64 BIT יכול להיתמודד עם מעבדים כפולי ליבה או שהוא לא מפעיל אותם או שמפעיל אך לא היטב.... בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא זה יהיה מעולה... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה, פתאום המסך של ה OUTLOOK TODAY שלי התחרבש (בעברית צחה 'מוצג לא נכון') מספר מילים פשוט יוצאות בג'יבריש (לא ב ENCODING הנכון...) ואין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תראו בעצמכם הפתרון יתקבל בברכה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של חברת DELL. לפני שבוע בערך הייתה הפסקת חשמל בבית מאז המחשב עלה מידי פעם עם מסך כחול, עד ליום שהארד דיסק כבר לא זיהה את הפרטישיין. התקנתי WIN בהארד דיסק נוסף שהיה לי , וחיברתי את הכונן הקודם בנסיון לראות האם המחשב יזהה אותו ויהיה אפשרי להוציא ממנו נתונים. אז ככה המחשב מזהה את הכונן. ברגע שאני מנסה להכנס לכונן הוא רושם לי שהכונן לא מאותחל. ניסיתי לשחזר נתונים עם התוכנה: Recover My Files, היא מוצאת לי בס"כ איזה 300 קבצים לא משמעותיים. אני אשמח לעזרה. אפילו מבעל מקצוע כמובן תמורת תשלום. תודה לכולם ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בדקתי באתר של NVIDIA וראיתי שכתוב למעלה שזה ל7800 ו 7900 האם זה יתאים לי גם ל 7600 ? אם תוכלו לתת קישור למקום המדוייק אודה לכם מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה להתקין FIFA 2009 , אך רושם לי - '' לא היתה אפשרות גישה אל שירות WINDOWS INSTALLER . זה עלול להתרחש כאשר המחשב שלך פועל במצב בטוח או WINDOWS INSTALLER אינו מותקן כראוי. אבקש את עזרתכם בבעיה הנ"ל. תודה לעוזרים \ עונים .
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי חייגן לאינטרנט של ברק,והזן אלארם לא נותן לו לחייג,איך אני יכול לאפשר לו לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אינני מצליחה להפעיל במחשב שלי את ה emule הורדתי את התוכנה אך לא מתחברת איפה נמצא מיקומי הרשת שלי בהתחל שלW.VISTA כשה אני נכנסת לרשת במאפיינים לא ניתן להגיע להגדרות מי יכול לעזור בהדרכה? :kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מדוע יש שני process-ים כאלו (AVP), אחד רשום לי כ-system והשני רשום לי על שם היוזר שלי במחשב. יש גם הבדל בצריכת הזיכרון של כל אחד מהם, אם אני לא טועה, זה שרשום כ-system צורך יותר זיכרון אבל לא ברמה היסטרית בכלל. האם יש צורך בשני ה-process-ים האלו או שאחד מהם לא נחוץ בכלל?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ביומיים האחרונים כל פעם שהקאזה פתוחה לכמה דקות, היא נסגרת פתאום, יש לי קאזה לייט גירסה 2.4.3 באנגלית, ואני לא חושב שהתקנתי משהו שאמור לגרום לזה, ניסיתי להסיר ולהתקין ןזה לא עוזר. למישהו יש פיתרון חוץ מלהתקין גירסה אחרת כי ממש נוח לי עם הגירסה הנוכחית... תודה מראש... דודי הסטלן.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר. יש לי גם פיירפוקס אבל שאני מנסה להפעיל את האספלורר הוא פותח לי רק את דף הבית ולא מוכן לפתוח אתרים אחרים בנוסף אחרי שהסרתי את האקרובט והתקנתי אותו שוב הוא מסרב לעבוד. הוא נותן לי כל מיני הודעות שגיאה למרות שהורדתי את הגירסה החינמית
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור דיסק בקטגוריית junkbox cd וכאשר אני מוסיף שירי mp3 שהורדו מאימיול על רובם הוא נותן שגיאה שאומרת שהם פגומים. עכשיו איך יכול להיות שכל כך הרבה שירים פגומים? אולי זאת בעיה כלשהי? או שבאמת אי אפשר לצרוב את הקבצים האלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ולא FRAPS כי משום מה הם מסרבת לעבוד לי על המחשב ... כל פעם שאני מתקין ומנסה להפעיל פשוט כלום לא קורה ... לא יודע למה התוכנה פשוט לא עולה. בקיצור אני מחפש תוכנה אחרת כמו FRAPS בדיוק שתיהיה כמובן הכי קלה שאפשר כדי שאני אוכל לצלם את עצמי משחק תוך כדי משחק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, בעקרון אני משתמש עם רדמיון ואין לי הרבה בעיות אבל רציתי לנסות את REALVNC ויש בעיה אחת שמעצבנת אותי במחשב שלי אני משתמש ב- TVOUT באופן קבוע והוא מושאר דולק בתור דסקטופ נוסף, התצוגה הראשית (מסך המחשב) מוגדר בתור תצוגה 2 והטלויזיה בתור 1 עכשיו שאני מתחבר עם REALVNC הוא מראה לי רקע ריק של הדסקטופ השני וצריך לגלול כדי לראות את הדסקטופ הרגיל רק שאני מבטל את הטלויזיה זה נפתר אבל אני רוצה להשאיר את זה דלוק כל הזמן לא להדליק ולכבות איך אני מגדיר לו שיראה לי רק את התצוגה שמוגדרת בתור ראשית (אצלי כרגע תצוגה מספר 2)? שאני מתחבר עם רדמין אין לי את הבעיה הזאת הוא מתעלם פשוט מהטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כרגע אני עובד על חלונות...אבל יש לי תמונה שגיביתי של המערכת לינוקס שהייתה אצלי, אני רוצה לשחזר אותה אבל לא מוצא כלי שיפתח לי את הקובץ כדי שאוכל להעתיק את כל התכולה. ניסיתי קרך לייוסידי למיניהם אבל כנראה שהייתה בעיה עם הקובץ, אז אני מחפש תוכנה שתעבוד על XP שתוכל לפתוח את קובץ התמונה. תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כאשר אני מקבל דואר עם קישור לאתר מסויים ומנסה להתחבר דרך הקישור מופיע לי eror שלא מאפשר לי להתחבר
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני לא רוצה אותו בטול בר . ועוד עינין מוזר אני רוצה להיכנס לתוכנה קליק פעם ראשונה היא לא מופיעה ורק רק אחריי לחיצה שניה על העכבר היא עולה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה סרטונים (לא סרטים לא חוקיים וכאלה אלא צלומי וידאו וסטנד-אפ מחו"ל) והייתי רוצה לכתוב להם תרגום כדי שגם ההורים שלי יוכלו לצפות בהם ולהבין מאחר והם לא מבינים אנגלית.. יש כאן למישהו שם של תכנה שעושה את זה ?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-