עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 בנוסף כתוב לי בחלון של מאפייני הצלילים שאין התקן שמע.... וכשאני מנסה לפתוח את החלון של בקרת העוצמה הוא מראה חלונית כזאתי.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by ido2309,

שלום לכולם! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר את כל המידע הנוכחי בoutlook שלי(כל הדואר,תיקיות וכו') לoutlook במחשב החדש שלי? אם כן,איך? תודה!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  3. שגיאה באאוטלוק 2003 בעת יצירת תזכורת -cannot postpone the reminder מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לתת לי עיצה טובה לפתירת הבעיה הזאת ? ? צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by aviv23,

יש לי סרבר של cs&ventrilo עכשיו האדמין השני של הcs לא מצליח להיכנס לונטרילו וכולם כן מישהו יכול בבקשה לעשור לי? ונט 84.95.247.29 פורט 1234 קאונטר 84.95.247.29:20007 תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by Black Knight,

לפני כדקה התקנתי את הגרסא 1.5 של Firefox החדש, ומלבד הגלגלת שבעכבר אין לי דרך לעבור במסמך למעלה או למטה, משום שנעלם לי ה"קו" שאיתו הייתי רואה גם את אורך המסמך וגם יכולתי לזוז ביתר קלות. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? ------- נפתרה הבעיה, מתברר שהבעיה הופיעה בסקינים מסוימים. נא לנעול.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  6. Started by yz101,

מה צריך להתקין כדי שהMEDIA CENTER יכיל את הEPG המעודכן לפי HOT?

7. עדיף על McAfee ?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. Started by dj_horse,

שלום אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה, ואחרי שהתקנתי את התוכנה בגירסה 7.5 ,אני ניתקל אחרי ההתקנה בשגיאה במערכת הפעלה ,שניקראת קום סורגאט...משהו כזה, ושמערכת הפעלה אומרת שזה הפסיק לפעול. לא ידעתי איפה להכניס את ההודעה אז הכנסתי פה מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  9. הורדתי מאתר היצרן את חבילת האבטחה לאינטרנט ואהבתי עכשיו נגמרה לי תקופת ההתנסות ואני רוצה לרכוש אותה ואני מעוניין לדעת אם היא תעבוד גם על windows vista אליה אני חושב לעבור כשתצא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  10. שלום לכולם !.. יום שישי 29/08/08 הגיע המחשב החדש שהוזמן ביום ראשון 23/08/08 בקיצור אני צריך תוכנה טובה המומלצת ביותר לנקות מכל מני דברים מזיקים שבאים מהאינטרנט בקיצור בשביל לשמור על שלמותו אז האם אפשר לינק לתוכנה (רצוי חינמית) תודה רבה לעוזרים

11. Started by adfx166,

היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?

12. Started by etzarfat1981,

שלום, אני משתמש ב- MICROSOFT GROOVE (חלק מתוכנות OFFICE 2007* לסינכרון קבצים בין שני מחשבים הוא עובד ומסנכרן לי אך לפעמים הוא מודע לי לי את ההודעה הבאה "Cannont contact provisioning server. Click here for more information" מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. שלום לכולם, הגרסא היא 6.0.0.303 : האם תוכלו לעזור לי בבקשה? כשהאנטי-האקר של הקספרסקי על traning mode (שזה נדמה לי ה-deafult\recomended אבל זה לא משנה לצורך העניין) כל פעם שאני מנסה להתחבר לאיסיקיו הוא מבקש שאני יאשר את זה . כשאני על low security אין את הבעיה הזאת,כי זה אומר לאפשר גישה לאינטרנט לכל תוכנה(חוץ מיוצאות דופן ...משהו כזה) ברצוני להישאר את traning mode ולעשות שהוא לא יבקש אישור שלי כל פעם שאני מפעיל את האיסיקיו והמסנג'ר . ניסיתי להכניס את שניהם לtrasted zone ולא עבד,אז ביטלתי. ( setting>protection>trasted zone) מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולהסביר לי כיצד לעשות זאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by free fraek,

יש לי בעיה באמיול .. אני פותח אותו והוא מתחיל להוריד ואחרי כמה דקות הוא נתקע ולא מוריד לא כלום לא מגיב ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות "סיים תהליך" יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  15. הי, אני מחפש תוכנה שמיועדת לעבודה עם 2 מסכים ומאפשרת להעביר תוכנה בלחיצת כפתור או שתיים, בין המסכים.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  17. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. הקובץ וידאו נמצא בקישור למטה והוידאו הוא מס' 14 ו-15 שנקרא "מכשיר ביתי לגיהוץ פנים" http://www.reshet.tv/content_page.aspx?dynamic_page_id=241

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  18. וזה אחרי שכל תוכנות מה- STARTUP עולות ל-WINXP, והמחשב מוכן לפעולה. ואז מופיעה ההודעה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by מיכה,

שלום לכולם. המחשב פועל באיטיות. כל פעילות נמשכת זמן רב, כולל חיבור לאינטרנט. בבדיקת ביצועים, פעילות ה - CPU, מגיעה עד 100%. הפעילות יורדת עד אחוז אחד וחוזרת עד 100%. הפעילות - לא יציבה. ביצעתי את הפעולות הבאות, כשבסיום על פעולה הפעלתי את המחשב ועשיתי בדיקת ביצועים - התוצאה המתקבלת הינה איטיות שלא משתנה. הפעולות שעשיתי: 1. ניקיון עם קומפרסור. כולל פירוק כל הכרטיסים והרכבה חדש. 2. התנתקתי מהאינטרנט. 3. פירקתי את כל הכרטיסים: תקשורת, מסך, כרטיסי זיכרון וכרטיסי הזיכרון. התקנתי כל כרטיס זיכרון בנפרד בכל אחד מ - 2 הסלוטים בנפרד. 4. פירקתי את המאוורר והמעבד, ניקתי, מרחתי משחה והרכבתי מחדש. 5. פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו אותו מחדש, עם תכנת ההפעלה בלבד - ללא התקנה של תוכנות נוספ…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  20. Started by itaic,

שלום לאחר שהתקנתי את כרטיס המסך, (והוא גם אתקין משהו שנקרא hdmi audio driver) לא שמעתי ברמקולים הימני קדמי והשמאלי קדמי. הסרתי את ההתקנה והתקנתי את הדרייברים מחדש (מהדיסק של לוח האם) וכעת איני שומע בכלל בכל הרמקולים. (יש לי 5.1) כשניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס קול מהאתר של אסוס (יש לי לוח P5Q PRO) קובץ ההתקנה נותן לי הודעה does not support this operaing system: WNT_5.1P ?? אני על XP SP3

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  21. Started by CobraBoy,

אני שומע בתוכנה בעיקר רדיו אז אני חשבתי אם אפשר להקליט את השירים ישירות מה WINAMP אם יש כזה דבר איזה PLUGIN שיאפשר הקלטה ישירות מהתוכנה ?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  22. אני רוצה תוכנה פשוטה שתוכל להשמיע צלילים בתדירות שאני אגדיר לה, גם אם זה מעבר לתחום הנשמע(כלומר, תוכנה שתוכל להפיק גם תדרים שהם אולטרהסאונד ו\או אינפרהסאונד, בהנחה שהרמקולים שלי יכולים להפיק את זה. קיים?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by KRS1,

בעבר סוני סיפקה עם מכשירי המינידיסק שלה את תוכנת openmg - jukebox, כיום היא מחלקת גם עם הדגמים היותר חדישים וגם עם הפחות חדישים ( כגון mzn510,mzn707) את תוכנת ה sonicstage. מישהו ניסה ויודע מה היתרונות של ה sonicstage לעומת ה jukebox?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by asaf999,

שלום לכולם לפני כמה זמן פירמטתי את מחשבי אך כעת איני מוצא דרייבר לכרטיס הקול.... כיצד אוכל לבדוק איזה כרטיס קול יש לי? אני יודע שהוא מובנה בלוח אם תודה

• 3 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.