תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כשאני בא לראות סרט/קטע וידאו, אני רואה אותו שחור מדי, בקושי ורואים משהו - ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה והכל תקין, כנ"ל במסך.. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כשמישהו שולח לי קובץ, אני מקבל רק מספר UIN ולא ניק - אפשר לשנות את זה איכשהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות חוץ מלהעיף Extentions? *מותקן על WINXP PRO+SP2 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
וזה אחרי שכל תוכנות מה- STARTUP עולות ל-WINXP, והמחשב מוכן לפעולה. ואז מופיעה ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
פתאום התוכנה לא מפעילה לי סרטים (רק סרטים של QUICKTIME פועלים אבל AVI ו MPG לא) ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין לא מסתדר ואומר שכנראה יש בעיה עם CODEC אך לא אומר איזה CODEC בדיוק.. אצלי במחשב מותקן K-LITE CODEC הכי חדש שיש 2.84.... האם מישהו יודע איך לסדר את זה??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי קובץ אימאג' ששוקל 7.23 גיגה....איך אני צורב אותו?????(זה די וי די 9) משהו כזה....
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לעבוד בתיקון מחשבים, ואני לא יודע איזה תוכנות אני צריך לקחת איתי: מהם 3 האנטיוירוסים הכי טובים? 3 המשחקים הכי יפים? 3 תוכנות ניקוי הטובות? חוץ מתוכנות בסיסיות אלה אני צריך עוד תוכנות כגון: תוכנה לבדיקת זיכרון מיקרוסופט וורד תוחנה לבדיקת חום של המעבד, ונתוני חומרה. דיסק של ויסטהה ואקס פי פוטושופ winrar האם שחכתי משהו? תוסיפו את תוכנות "החובה" לדעתכם, כמו כן אני ישמח 5אם תענו לי על שאלות ה מהם 3 ה... הכי טובים. תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם למישהו ברור מדוע לפעמים הוספת אירוע מתלווה בסימון האירוע בצבע רקע, ולפעמים רק הפונט נצבע (התעלמו מהמחיקות השחורות)? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן, עד לאחרונה השתמשתי בתוכנת utorrent לצרכי ההורדות שלי, מוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. בימים האחרונים אני סובל מהאטה משמעותית בקצב ההורדה שלי באמצעות תוכנות torrent (כנראה בגלל חניקה מצד ספק האינטרנט). רציתי לבקש המלצות על הדרך היעילה ביותר (מהירות הורדה/אמינות המידע/מגוון המידע/ וכו') להוריד קבצים...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כי זה מה שיש בתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לעריכת סרטים שתהיה קלה לשימוש ומקצועית. אני עכשיו משתמש ב-Adobe Premiere Pro 2.0 אך יש לי בעיות איתה כי היא לא תומכת בהרבה קודקים של סרטים וגם במעברים אם אני חותך קטע ועושה מעבר לקטע אחר היא מכניסה במעבר חלק מהקטע שמחקתי. אז תמליצו לי בבקשה על תוכנה נוחה וטובה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני מאחד כוננים עם התוכנה magic partition
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, בעקרון אני משתמש עם רדמיון ואין לי הרבה בעיות אבל רציתי לנסות את REALVNC ויש בעיה אחת שמעצבנת אותי במחשב שלי אני משתמש ב- TVOUT באופן קבוע והוא מושאר דולק בתור דסקטופ נוסף, התצוגה הראשית (מסך המחשב) מוגדר בתור תצוגה 2 והטלויזיה בתור 1 עכשיו שאני מתחבר עם REALVNC הוא מראה לי רקע ריק של הדסקטופ השני וצריך לגלול כדי לראות את הדסקטופ הרגיל רק שאני מבטל את הטלויזיה זה נפתר אבל אני רוצה להשאיר את זה דלוק כל הזמן לא להדליק ולכבות איך אני מגדיר לו שיראה לי רק את התצוגה שמוגדרת בתור ראשית (אצלי כרגע תצוגה מספר 2)? שאני מתחבר עם רדמין אין לי את הבעיה הזאת הוא מתעלם פשוט מהטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי את כרטיס הרשת 3com etherlink xl 10/100 pci 3c905c-tx, ושידרגתי את המערכת ל vista. באתר 3com מצאתי את הדריבר של אותו כרטיס הרשת אבל הוא מתאים רק לגירסאות יותר ישנות מ vista(עידכון של 2003). אפשר לעשות משהו בעניין? תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי חשבון אימייל בדומיין פרטי והוא כבר מסונכרן עם האווטלוק. עכשיו השגתי לי גם חשבון gmail ואני רוצה שגם הוא יהיה באווטלוק אבל שההודעות לא התערבבו... יש מצב?! ד"א, אני לא התקנתי את החשבון שהשני על זה ואין לי מושג איך לעשות את זה אז step by stpe יהיה נחמד ;D תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שנועלת את מערכת ההפעלה XP ומאפשרת רק להשתמש בדפדפן ולגלוש באינטרנט ולא לעשות שום פעולה אחרת אם מישהו מכיר כזאת תוכנה אשמח לקבל המלצה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
באיסיקיו אני לא יכול לחפש משתמשים בעברית + רואים סימני שאלה.. הבעיה השניה היא שלפני שהתקנתי את הדרייבר של העכבר (wheel mouse optical), שלחצתי לחיצה אמצעית על לינק בFirefox זה פתח לי את זה בTAB חדש.. עכשיו זה לא.. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש ב4 תוכנות לבדיקת ספייוור ואדדוור spybot search and destroy spy sweeper ad aware spydoctor. אני משתמש גם באנטי וירוס קספרסקי אבל זה לא קשור כרגע עכשיו אני פשוט לא מבין איך יכול להיות שאני מריץ אותן אחת אחרי השנייה ותמיד, כל אחת מוצאות עוד משו שהקודמת לא מצאה. איך זה יכול להיות ? ואיך אפשר לפתור את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על microsoft office 2007 אני משתמש בוורד ואני רוצה להזיז תמונה אבל אני לא מצליח לעשות פריסה ב"צמוד" איך עושים את זה בוורד 2007 ב 2003 פשוט הייתי עושה מקשה ימני ובהגדרות תמונה בוחר בצמוד עריכה : לא חשוב הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני משתמש בWMP כי בWINAMP אני לא שומע עם כל ששת הערוצים, רק שמאל וימין וWMP למשהו שולח אות לכל הערוצים, איך אני מתקן את זה? מקודם הכל עבד פיקס אבל בפעם האחרונה שעשיתי ת'פורמט זה התחיל לעשות את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לפעמים כשאני טוען דף מסויים בדפדפנים לא משנה אם זה FF זה טוען אותו לבן אם זה IE זה אומר שיש בעיה, אחרי שאני עושה כמה פעמים ריענון לדף הוא ניטען מה הבעיה כאן? האם יש תוכנה שמראה לי איזה תוכנות כמה לוקחות מרוחב הפס שלי?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום אנשים! לפני כחודש בהמלצת הפורום הזה התקנתי את האנטי וירוס של NOD32 ופייראול של ZONEALARM. במילים פשוטות אני לא הכי מרוצה מהם ואני לא בטוח שזאת חבילת הגנה המושלמת. עשיתי בדיקות מקיפות באתרים נוספים והבנתי שיש אנטי וירוס של AVIRA שנחשב מעולה. אני אשמח לשמוע דעות של מביני עניין בנושא. אני רוצה לשקיע כסף על מנת לדאוג שהלפטופ שלי יישאר בלתי פגיע. עד לא מזמן עבדתי עם מקאפי ואני חושב אולי דווקא לרכוש את החבילת אבטחה שלהם. ראיתי את הנושא הנעוץ אך המידע עדיין חלקי... בתודה מראש, עפר
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-