תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכל האנשים יש לי בעיה של צבע בחיבור של המחשב לTV בחיבור SVIDEO רגיל. הבנתי שצריך להחליף את צורת החיבור מPAL ל-NTSC דרך הדרייברים, השאלה שלי היא איך עושים זאת בדרייברים של ATI?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כאשר אני מוסיף קובץ וידיאו אז אני בוחר להוסיף קובץ AC3 אז בתוצאה הסופית אני מקבל AC3 בסטריאו ואני רוצה סראונד 5.1 לכן אני מבקש תוכנה חילופית שעובדת כמו התוכנה הזו. ויש עוד בעיה כאשר אני נכנס לOPTIONS ואז לENVIRONMENTAL SETTING אז הוא אומר לי תחת הסעיף של AC3 ENCODING SETTING שאין לי פלוג אין של AC3 אבל התקנתי אחד כזה ואני לא יודע למה זה לא עובד ?? בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים אני רואה סוג של בהירות... איך אני מסדר את זה? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להמרת סרטי וידיאו ידידותית ביותר ועושה עבודה טובה בלי להרוס את האיכות של הסרט בעיקרון יש לי דיסק מקודד ל VCD ואני רוצה להפוך אותו ל DIVX בלי להרוס את האיכות ושלא יתפוס יותר מדי מקום הסרט המקודד...
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שפה אני ימצא מישהו שיכול לעזור לי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לי WIN XP, ואני מנסה להתקין את המשחק SIM CITY DELUXE, יש 2 פיילים שפותחים אותם עם DEAMAN TOOLS וכאשר אני מפעיל את הTOOLS ומנסה להפעיל את הAUTORUN של המשחק משום מה זה לא עובד, חושב כמה שניות ולא עולה, הדברים האחרים הפייל כן עובדים... חשוב לציין שאותו משחק כן עולה אצל חברים שלי ואצלי לא. ועוד חשוב לציין שאני מנסה לסגור את המחשב אחרי כמה זמן, הוא מבקש ממני לסגור את הAUTORUN....שבעצם בכלל לא עלה לי.... מישהו יודע מה זה? מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום. נתחיל מיזה, איך אני מוצא את התיקייה של ההיסטורי של אייסי פרו החדש, והאם ניתן להעביר אותו לדוגמא לDISKONKEY ולקרוא אתההיסטורי הזה במחשב אחר. כן אני חטטן במצב שאני נמצא בו כרגע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה Ai Booster של ASUS מישהו אולי מכיר את זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש מחשב נייד עם האנטיוירוס Trend Micro Client Server Suite for Small and Medium Business עכשיו הוא כולל בתוכו דרישה לשרת ביתי כמו IIS או apache. במקרה הזה מותקן אפאצ'. והוא גורם לבעיות בגלישה (לא ניתן להציג דף זה כל דקה, אחרי ריפרש הדף נטען). העפתי את האפאצ', ונראה כי הבעיה נפתרה (לא נמצא ליד המחשב הזה כרגע). עכשיו הבעלים די רגישים בנושא של האנטיוירוס (לא רוצים בתוקף שאני אפנק אותם בנוד32 או משו) האם האפאצ' הזה הכרחי כדי לעדכן או משהו? אם למישהו יש נסיון (סיכוי נמוך) אשמח לדעתו
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני כותב באופיס מילה ואחרי המילה הזאת זה לא כותב כלום גם כשאני מחפש משהו בגוגל זה כותב מילה ואז זה לא ממשיך בקיצור זה קשור בכתיבה בכל מקום תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את ה ROCKETDOCK החדש.ומשום מה איני מצליח להעלים אותו כאשר חלונות נפתחים למסך מלא והוא תמיד נשאר התצוגה כיצד מעלימים אותו כאשר המסך מלא???
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
משום מה התחילו להופיע לי הודעות שאומרות שיש איזושהי בעיה בחיבור באזוראוס(כלומר הוא לפעמים מתנק חלק מהטורנטים ומתחבר מחדש) וכדי להמנע מזה אני צריך להתקין את הגרסא החדשה שיצאה של JAVA ו(1.5).משום מה זה נראה לי חשוד.יווצאת גרסא חדשה ו"במקרה"נוצרות לי בעיות,והוא יודע שיש גרסא חדשה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- MICROSOFT GROOVE (חלק מתוכנות OFFICE 2007* לסינכרון קבצים בין שני מחשבים הוא עובד ומסנכרן לי אך לפעמים הוא מודע לי לי את ההודעה הבאה "Cannont contact provisioning server. Click here for more information" מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי מפה של ישראל ואירופה שתומכת ב-XP וGPS עם USB ? אני פשוט קונה רסיבר של GPS למחשב נייד לאוטו ומחפש תוכנת מפה שתומכת ב-XP ולפי מה שהבנתי אין הרבה כאלה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הרבה מהתוכנות שיש לי על המחשב שאני פותח נסגרים מייד אחרי שאני פותח אותם ואני לא יכול להשתמש בהם
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגרסא היא 6.0.0.303 : האם תוכלו לעזור לי בבקשה? כשהאנטי-האקר של הקספרסקי על traning mode (שזה נדמה לי ה-deafult\recomended אבל זה לא משנה לצורך העניין) כל פעם שאני מנסה להתחבר לאיסיקיו הוא מבקש שאני יאשר את זה . כשאני על low security אין את הבעיה הזאת,כי זה אומר לאפשר גישה לאינטרנט לכל תוכנה(חוץ מיוצאות דופן ...משהו כזה) ברצוני להישאר את traning mode ולעשות שהוא לא יבקש אישור שלי כל פעם שאני מפעיל את האיסיקיו והמסנג'ר . ניסיתי להכניס את שניהם לtrasted zone ולא עבד,אז ביטלתי. ( setting>protection>trasted zone) מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולהסביר לי כיצד לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כיביתי את הפייר וואל וכיביתי הכל, עשיתי ריסט אבל עדיין זה לא מתחבר... אולי זה בגלל שיש לי רשת עם ראוטר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
us robotics 0766 8028844 מצאתי ב driver-guide אך הקובץ פגום מקור נוסף?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שצריך להיות כל מניי ספריות... (בדיסק) מחפש תוכנה קטנה ופשוטה לצריבת VCD, לא רוצה את NERO
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני תמיד השתמשתי בגוסט לגיבוי הדיסק שלי בפורמט fat וזה עבד מצוין ולאחרונה אני ניסיתי לגבות מחיצות ntfs וכל פעם שאני משחזר המחשב אומר שהשחזור נכשל אני משתמש בגוסט 2003 מה יכול להיות הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיל את הפונט של התרגום בתוכנה מדיה פלייר 11 ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, אני מצרף תמונה של הבעייה אצלי, לא עשיתי שום שינוי, לא שיניתי שום דבר שקשור בפונט, הוא הפך לBOLD, ואני לא מצליח להחזיר את זה למצב הנורמלי.. למישהו יש מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? למי שיש ויסטה ויסתכל איך זה אצלו אני בטוח שישר ירגיש בהבדל... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתנצל את כוח העיבוד ווידיאו שבכרטיס איזה תוכנות תומכות בתקנים האלו? והאם בחבילת הקודדים K-LITE יש את התמיכה?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי איפה למקם את השאלה הזאת (ולא רציתי לחטוף על הראש ב "נושא לא מתאים") יש לי בעיה: כשאני מדבר עם אנשים אחרים דרך הmsn במצלמת אינטרנט שלי יש לי רעש חד (כמו רעש של מישהו שמקרב מיקרופון לרמקול, כזה ציפצוף שורק??) אז ככה........ מה יכולה להיות הבעיה??? אוריה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-