תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל מי שיש לו סמסונג 990 יוכל להעלות לי תתוכנה SAMSUNG PC Studio 2.0.9 למה אין לי אותה ואין אותה באינטרניט בבקשה מתחנן מצווה ואל תנעלו אני ממש מתחנןןןן :jump:
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
חברה מאתי אתר טוב לאימיול מוריד לי טוב על 20 ככה תוך יומיים יורד סרט או משחק ופתאום בקדמליה הכל ניהיה צהוב ומוריד לי לאט מאוד ואפילו לא מוריד למה איך אפשר לפתור את הבעיה ואיל לי low id ד"א
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש ויסטה 64 BIT פרימיום האם 64 BIT מהיר יותר מ-32 BIT בפועל ? האם משהוא ראה מבחן ל-2 המערכות ? שאלה 2 באם אני רוכש את גירסת OEM האם במחשב הבא התוכנה תפעל לי ? או הגירסה טובה רק למחשב אחד . שאלה 3 מתי יוצא SP1 לויסטה ?
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
התקנתי את VM והכל עובד אבל אני לא מצליח לגלוש ברשת כאשר גם המחיצה המקורית מחוברת.. (רושם לי שהDEVICE תפוס (כלומר המודם) יש דרך לגלוש גם ב VM וגם במערכת המקורית בו זמנית ? הלכתי ל EDIT ושם ל automatic bridging ושם הפעלתי את הauto אבל זה לא עזר לי
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי חייגן לאינטרנט של ברק,והזן אלארם לא נותן לו לחייג,איך אני יכול לאפשר לו לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני מאחד כוננים עם התוכנה magic partition
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה ואני לא מוצא לה פתרון. אני מעוניין להקליט תוכניות טלויזיה שאני רואה בעזרת דפדפן הטלויזיה של וינאמפ(winamp( מישהו יודע איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את זה? המטרה היא להקליט תוכניות שמופיעות realtime כדי שאוכל לראותם בזמני החופשי. הקבצים הם כמובן VIDEO
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
יש לי וירוס שכל תוכנה שאני פותח הוא מוחק לה קבצים והיא מפסיקה לפעול, עכשיו הוא מחק גם את הnod 32 ועכשיו כל אטניוירוס אחר שאני מתקין הוא ישר משבש אותו! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
כל פעם שהמחשב עולה אז החלון הזה קופץ לי: אני עושה FIX ואז הכל מסתדר. אבל הבעיה היא שאין לי כוח לעשות את זה כל פעם... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הורדתי משחק בביטקומט.( כ 5 ימים), כ 2 גיגה דחוס. בכל אופן לאחר ההורדה המערכת מבקשת לצרוב 4 דיסקים וכך אומנם עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להפעיל את המשחק אני מתבקש להכניס דיסק מספר 4 , אני עושה כן ושום דבר לא קורה.צרבתי שוב את הדיסק הבעייתי ושוב אותה בעיה. האם ההורדה נדפקה מה דעתכם ???
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנה שיכולה לקטלג לי את השירים ושאפשר למצוא בה בצורה סופר מהירה שירים תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כמה שהתוכנה פשוט אבל אולי אני לא יודע בה אפשרויות נוספות... רציתי להדביק כתובית על סרט שיש לו מסך רחב אבל... הבעיה היא שאני רוצה להדביק על האזור התחתון שלו (האזור השחור...) וזה מדביק לי על האזור האמצעי בסרט יש אפשרות לכוון אותה שתדביק על האזור למטה יותר??? או מי שמכיר תוכנה פשוטה כזאתי גם אותו סיגנון אבל שיהיה בה אפשרות איפה להדביק את הכתובית??? תודה מראש לכל מי שעוזר פה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי כולם. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל אני לא יודע איזה פורום מתאים יותר, אז הנה השאלה שלי: יש לי כמה דיסקים המכילים פרקים של סדרה בפורמט VCD (עם כל התיקיות והכל). הייתי רוצה לאחד את כל הדיסקים האלה ל-DVD אחד או שניים. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות את זה? ואיך? אני לא מתכוון לקידוד מחדש או משהו כזה, אלא פשוט איך מעתיקים את כל הקבצים מהדיסקים השונים כך שנגן ה-DVD ידע לקרוא את כל הפרקים בצורה טובה? תודה מראש לעוזרים, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום , לפי דעתי הנושא שייך לפורום תוכנה אבל אם זה שייך לרשתות ואינטרנט אנא העבירו ,תודה . ולעניין: אני עובד מאחורי נתב RTA1025W,התקנתי את התוכנה על מחשב יחיד שלי . אישרתי את המירנדה,והאייסיקיו והגלישה כמובן .במצב Normal. אך כשאני מאשר את המסנג'ר במצב Normal ומנסה להתחבר ,הוא לא מתחבר. כשאני מעביר את הSysgate לAllow on ,אז הוא מתחבר . מה פתרון לבעייה זו במצב Normal ?.. כמו כן האם אתם ממליצים על פירוול זה ?..
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב כשאני כימעט מסיים את ההתקנה הוא נותן לי ההודעת השגיאה הזאת - devise setup error 25009.........contact your support personaL ניסיתי להתקין כמה גירסאות אבל שום דבר לא עובד לי....... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר את כל המידע הנוכחי בoutlook שלי(כל הדואר,תיקיות וכו') לoutlook במחשב החדש שלי? אם כן,איך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי סרבר של cs&ventrilo עכשיו האדמין השני של הcs לא מצליח להיכנס לונטרילו וכולם כן מישהו יכול בבקשה לעשור לי? ונט 84.95.247.29 פורט 1234 קאונטר 84.95.247.29:20007 תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי CORE 2 DUO 6600. אני יכול להפעיל אותו כ2מעבדים או כמעבד אחד.(דרך ה BIOS). באיזו תצורה הכי כדאי לעבוד עם המעבד כשאני ממיר סרט בתכנת TMPGENC? מה יהיה שונה בצורת העבודה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס XP מקורי וקיבלתי עידכון של הדפדפן אספלור החדש.. התקנתי אותו הכול טוב ויפה אבל יש מין תוכנה כזאת בדפדפן שעושה את הכתב בדפי האינטרנט יותר ברור כזה וטיפה מודגש. גלשתי באינטרנט ואחר כך יצאתי מהאינטרנט וזה שאלה אותי משהוא על האם אני רוצה להשאיר את הפונקציה על המחשב לחצתי על לא. ואחר כך שמתי לב שגם במחשב אני רואה ככה וזה מעצבן!!! אני רוצה גם להוריד את הפונקציה הזאת מהאינטרנט מי צריך את זה... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את זה לפחות מהמחשב בבקשה אני חייב תשובות דחופות! תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 12.02.2007 בשעה 17:34:47 אני מיצתער על הדאבל אבל היסתדרתי תודה בכול זאת!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום! לפני שבוע קניתי מחשב amd 3200 חדש. הרצתי עליו את התוכנה ושני דברים לא ברורים לי, בקטגוריה של הבנצ'מארקים של המעבד כתובoptimisation override has been engaged on this cpu האם זה אומר שמבוצע עליו אוברקלוק. הוא עובד במהירות 2000 mhz. הבעיה השנייה היא בטמפרטורה, התוכנה רושמת שהלוח והמעבד זוכים לטמפרטורה נוחה 25 מעלות אך הספק נמצא תמידית ב71 מעלות, איך זה יכול להיות יש לי מארז קוברה של ריידמאקס בעל 3 מאוררים 80 מ"מ , כאשר אני מצמיד את היד המארז ממש קריר ולא חם בכלל. 71 מעלות זאת טמפרטורה מאוד גבוהה והייתי שם לב לכך לא? אולי המודד טמפרטורה התקלקל המפרט כולל amd3200, GA-K8N F9,120 sata w.d,512 A DATA,ספק 420w תעזרו לי בבקשה בקשר לשתי הבעיות הללו
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-