תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאלה לי אליכם: האם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לראות איתה כתוביות בסרטים חוץ מradlight? ??? אם כן איזה? ואיפה אני יכול להוריד אותה זה די חשוב תודה DUKE OF LUCK :ylsuper:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה שפותחים איתה סרטים והיא מחפשת אוטומטית את הכתוביות במחשב ופותחת אותם,האם זה נכון ואיפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אני עושה בסרט שהכתוביות בהתחלה תואמות את הקול אבל אח"כ לא? ניסיתי עם התוכנה VirtualDub אז בהתחלה זה בסדר אבל באמצע הסרט כבר לא.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי,הורדתי סרט...וגם כתוביות אליו...עכשיו הכתוביות הם בפורמט srt השאלה שלי היא,עם איזו תוכנה אני משתמש כדי לחבר את הכתוביות עם הסרט..אני חושב שהבנתם למה אני מתכוון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , מחפשת תוכנה לכתיבה במחשב עם עט כמחברת. מישהו יודע איזה תוכנה זאת בתמונה ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה טובה לכתיבה מתמטית (כל הצורות וכל מה שיש בתחום המתמטיקה...) חשוב שתהיה נוחה ופשוטה לשימוש ניסיתי להשתמש ב-word אבל זה פשוט לא נוח! וגם אין הכל.... או שלא פתחתי את החלק הנכון? :-\ רק תקנו אותי אם זה לא נכון - הוספה -> אובייקט -> microsoft eqution 3.0. ניסיתי עם התוכנה הנ"ל, לא משהו... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה לכל תוכנה שמנחה איך להקליד בעיוורת ? (כעיקרון אני כבר יודע איך אבל אני משתמש רק בשתי אצבעות ) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע בשביל לכתוב מתמטיקה במחשב אני משתמש ב open office, אבל תהיתי-האם אתם מכירים משהו נוח יותר וטוב יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חיצונית לWORD לכתיבת נוסחאות, בדומה לMathType אבל במידת האפשר אם יש, שתיהיה FREEWARE תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לכתיבת תוים? [רצוי עם אפשרות לכתיבה להרכבים.] תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח Abit SG-71 ואני לא מוצא מקום ממנו אני יכול להשיג את התוכנה Abit EQ ניסיתי בהמון אתרים וכל התקנה לא פועלת אצלי (ברגע שאני נכנס יש file open error) חשבתי אולי אני לא מוריד גרסה נכונה או שהיא לא מתאימה ללוח המסויים שלי בקיצור, מה שאני מנסה לבקש זה קישור טוב להוריד את התוכנה שתעבוד עם הלוח שלי (אני מקווה שזה לא נוגד את החוקים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לילדים קטנים ללימוד ה "אלף בית " . תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני תוכנה בסגנון הזה, שתסביר איך לנהוג ותלמד תמרורים ותעשה בחנים והכל. תודה מראש slim_shady
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ללכידת ווידאו ממצלמת אינטרנט? מצלמתי בכל מקרה היא GPT I-cam 340. תודה מראש, בן
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס PVR-150 ואני מעוניין להעביר קלטות וידאו שיש לי בבית לוידאו למען ישמרו מספר שנים קדימה... יש לכם המלצה לתוכנה שיהיה נוח לעשות זאת בעזרתה?? לא קריטי ממש לערוך אבל חשוב לי אם יש אפשרות של תוכנה שתדע לעצור הקלטה כשנגמרת הקלטת זה יהיה נחמד שאני לא אמתין סתם ליד כל קלטת....
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, בזמנו השתמשתי ב honestech ללכידת סרטוני וידאו ממכשיר vcr המחובר למחשב אך זה היה עם os win xp. עם win7 זה לא עובד ! ניסיתי להוריד גירסא אחרת וכבר יומים שאני מנסה להתנער מהוירוסים והרוגלות :-( מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חינמית שעובדת גם עם win7 ללכידת וידאו ממכשיר vcr? תודה !
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512 mb עם vivo ואני צריך תוכנה שתאפשר לי לקלוט וידיאו מהממיר או מהטלויזיה על המסך
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי .אני מחפש תוכנה שמסוגלת ללכוד את הנעשה על גבי המסך (משהו כמו PRINT SCREEN) אבל בתור קובץ וידאו תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה ללכוד את המסך ,שיש ב WINAMP בלפאג אין ,יש שם כל מיני ציורים "פסיכודליים". אני רוצה ללכוד את זה בצורת וידאו. איך עושים את זה? איזו תוכנה עושה את זה בצורה איכותית...? תודה
-
שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה כל צליל שעובר דרך כרטיס הכל, כלומר כל צליל שיוצא מהמחשב. 10x
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזה קליפ שהוא לא קיים בצורה של שיר ואני רוצה להפוך אותו לשיר כדיי לשים אותו בנגן שלי (שלא תומך בוידאו) ולכן עליי להמיר אותו לאחד מהפורמטים של המוזיקה (לא משנה אם זה OGG או כול דבר אחר....) האם יש תוכנה כזות? ואם כן איזה? (ומאיפה אפשר להוריד?) תודה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אהלן יש לי סרט וידאו ואני מעוניין ללכוד מתוכו תמונה כדי להדפיס אותה. יש לי כרטיס Asus V7700 Deluxe עם כניסת וידאו. השאלה היא אם כדאי לי להשתמש בתוכנות המקוריות שבאות עם הכרטיס או שיש לכם איזושהיא תוכנה טובה שתעשה את העבודה... תוכלו להמליץ לי על אחת? תודה רבה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מנסה להעביר תמונות וסרטים מסרטת וידאו בעזרת שימוש בכניסות הנמצאות על כרטיס מסך, ג'יפורס 4. אם יש תוכנות מסויימות שאתם ממליצים אליהן, אני אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום יש לי חומר שצילמתי פעם אם מצלמת וידיאו על דבי DVD עכשיו אני רוצה לקחת משם כמה תמונות והכי חשוב כמה קטעי וידאו קצרים. אז השאלה שלי שלי היא באיזה תוכנה ניתן לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-