תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפשת תוכנה מיוחדת לעריכת mp3 למיני דיסקמי שמכיר מוזמן להמליץ..
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש תגמול מובטח!!!! :hat: :asthanos: :asthanos: :bigglasses: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אם עוד חלון אחד קופץ לי מול העניים אני משתגע. אני חייב POPUP KILLER שפשוט יסגור לי כל כל חלון שעומד לקפוץ. פעם הייתה לי תוכנה כזאת טובה אבל שכחתי את השם שלה. יש המלצות ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
-
תמיד לאחר שאני מפרמט ומתקין את הווידוס מחדש (XP), ה Status Bar ב IE תמיד מופיע ולאחר זמן מה הוא כבר לא מופיע וכל פעם אני צריך ללחוץ VIEW --> Status Bar בכדי שהוא יופיע. האם יש דרך לגרום לו להופיע כברירת מחדל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי להוריד את התוכנה PERTITION MAGIC ובעזרת לעשות פורמט ... (נשמע לי מוזר) אבל אני לא יודע איך לעשות את זה (אם אפשר בכלל) בכל אופן אני לא יודע איך מפרמטים NTFS ! הדיסקט שיש לי לא יודע לפרמט NTFS רק FAT32... הורדתי PERTITION MAGIC 8.0 בבקשה עזרה ! אני מת לעשות פורמט !!! 8)
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם הורדתי אתמול את dx9 והקובץ עצמו תופס לפני ההורדה 291kb וזהו קובץ כפי שאתם יודעים שמוריד את ההתקנה למחשב ולאחר מכן מתקין אותו אבל לא מצאתי אותו בכול ההארדיסק שלי מישהו אולי יודע איפה הוא נמצא ???
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
Text כדי לשדרג אקספלורר מגירסה 5 ל 5.5 במחשב אחר אני מעוניין להוריד התוכנה דרך חיבור מהיר לצורך צריבתו על סידי. ניתן לבצע השידרוג גם עם דיסק תוכנה. ישנן חברות המחלקות כאלה ומכניסות תוספות לתוכנה שגורמות לבעיות מהיכן ניתן למצוא סידי אורגינלי ורצוי חינם? האם קיימת אפשרות להוריד כל התוכנה ללא תוספות מפריעות? ומהיכן? מקישוריות שונות מגיעים לאפשרות להורדת sp2 ל אקספלורר 5 האם הורדת עדכון זה שגודלו כ 500 קילו משדרגת במחשב המוריד התוכנה? האם הדבר כרוך בהורדה נוספת של עדכון ומה גודלו? האם ניתן לשדרג אקספלורר 5 ע"י עדכון מהרשת ולא הורדה מלאה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשה EMULE שלי עובד, כשרק מפעילים אותו עוד לפני שהוא מתחבר לסרבר, הגלישה באקספלורר נעשית איטית כמו מודם 14.400 ניסיתי להתקין תוכנה אחרת, שידרגתי ירדתי בדרגה כלום!!! מה עושים?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משתמש הרבה זמן ב-kazaa ויש לי בעיות איתו ב- windows איך שאני מפעיל לאחרונה את kazza כל ה-windows מאית לי אההה דרך אגב יש לי -windows xp ברגע שאני לוחץ cotrl alt delete אני פשוט לא מאמין הקטגוריה של preformance של המעבד מראה לי 100 אחוזזזזזזז זה פשוט לא יאמן איך שאני סוגר את kazza זה מסתדר חברה זה לא קרא לי אף פעם דבר כזה מה לעשות בבקשה עיזרו לי :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בתוכנות האלא אני צריך אחת טובה וקלה להפעלה... תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/ewingum/Eichut.bmp (15.6Kb - אפשר כבר לראות בדפדפן) feel free to use
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
זקוק לתוכנה שמנגנת סרטים ואפשר להוסיף כתוביות (הכל חוץ מ-MICRO DVD)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה כשהתקנתי את הגרסא האחרונה של CloneCD לא שמתי לב שהיא התקינה לי גם Virtual CloneDrive. השאלה היא - איך להעיף את הדבר הזה? לא מצאתי בתוכנה עצמה אפשרויות כאלה.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי רשת קטנה של מחשב שולחני ועוד אחד נייד שמחוברים לראוטר שמחובר למודם בכבלים איך אני מגדיר במירק כדי שאני אוכל להתחבר? אני מבין שזה קשור לפרוקסי אבל כל מה שניסיתי לא עוזר לא יודע אם זה משנה אבל אני בארה"ב והראוטר מחובר אלחוטית לנייד
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שממריה מ MP3 ל WAV ללא שינוי באיכויות . תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בטורבו ספקל שבע. הבעיה היא שאני לא יכול להתמש בספרייה crt ואם אני מנסה אני מקבל הודעה שביצעתי חילוק באפס, ךמרות שאין קשר. אם מישהו מכיר תיקון ויכול לשלוח לי\אותי, אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איזו לדעתכם עושה את העבודה הכי טוב וחשוב גם קצב העידכונים שיוצאים, אני כיום משתמש ב AD-AWARE גירסה 5.83 BUILD 2.930@6/2002 שלפי הREFUPDATE זה העדכון האחרון האם יש דברים יותר טובים/יעילים?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ואם NERO עושה את זה אז איך מגיעים לזה??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-