תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי נתקל בבעיה במחשב, הוא נכנס לאיסיקיו ולאיימיל שלו ולדבריו פורצים לו לשם ומוחקים לו דברים משנים וכול מיני . אני חשבתי אולי יש תוכנה שחוסמת מסתננים לאינטרנט ותעזור לו תודה ...
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? כלומר, איך גורמים לשיר להיות מוגן?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
-
היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
ניסיתי לחלק קובץ גדול למספק חלקים בעזרת WinRar התוצאה היתה : movie.part01.rar movie.part02.rar movie.part03.rar . . . ולא movie.rar movie.r00 movie.r01 . . . אני יודע שזה אותו דבר לשלב הפתיחה אבל בכל זאת אני רוצה שהקבצים יהיו בפורמט של rar .r00. r01. זה דיי משגע אותי שבתוכנה של כל כך מעט אופציות את לא מוצא איך לפתור את הבעיה. (אני משתמש ב WinRar 3.30)
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
התקנתי את VM והכל עובד אבל אני לא מצליח לגלוש ברשת כאשר גם המחיצה המקורית מחוברת.. (רושם לי שהDEVICE תפוס (כלומר המודם) יש דרך לגלוש גם ב VM וגם במערכת המקורית בו זמנית ? הלכתי ל EDIT ושם ל automatic bridging ושם הפעלתי את הauto אבל זה לא עזר לי
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
חבר'ס יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני בוחר מוזיקה אני מקפל את התוכנה כאשר היא ברקע של שורת המשימות עכשיו, אני רוצה לבחור תיקיה אחרת ואני בוחר לי שירים ,מסמן אותם ומפעיל הבעיה היא שהתוכנה קופצת על המסך ומתחילה לנגן יש דרך שהיא לא תקפוץ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אינני מצליחה להפעיל במחשב שלי את ה emule הורדתי את התוכנה אך לא מתחברת איפה נמצא מיקומי הרשת שלי בהתחל שלW.VISTA כשה אני נכנסת לרשת במאפיינים לא ניתן להגיע להגדרות מי יכול לעזור בהדרכה? :kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה משו שנוח להתעסק עם ההגדרות שלו, ספציפית אני רוצה חומת אש שאפשר להגדיר בה *בקלות* פורט לתוכנה ספציפית ככה שתוכנה אחרת לא תוכל להשתמש בפורט הזה ברוב חומות האש שאני מכיר או שאי אפשר לעשות את זה או שזה כולל מעבר בהרבה תפריטים ובכלל מסובך...
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ביומיים האחרונים כל פעם שהקאזה פתוחה לכמה דקות, היא נסגרת פתאום, יש לי קאזה לייט גירסה 2.4.3 באנגלית, ואני לא חושב שהתקנתי משהו שאמור לגרום לזה, ניסיתי להסיר ולהתקין ןזה לא עוזר. למישהו יש פיתרון חוץ מלהתקין גירסה אחרת כי ממש נוח לי עם הגירסה הנוכחית... תודה מראש... דודי הסטלן.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 תקיות שאני רוצה למחוק ואני לא מצליח איפלו אחרי כיבוי המחשב או במצב בטוח פשוט לא מצליח תעזרו לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לבצע clone לסרט כאשר האנלייז פועל לאחר כמה % (כל פעם במקום אחר) מתקבלת ההודעה שבגלל אי יכולת קריאה מהכונן המשימה לא תבוצע בגלל שגיאה ב i\o device . מה לעשות?? יש קשר לתוכנה dvd decrypter (שאגב לא קיימת)??
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור דיסק בקטגוריית junkbox cd וכאשר אני מוסיף שירי mp3 שהורדו מאימיול על רובם הוא נותן שגיאה שאומרת שהם פגומים. עכשיו איך יכול להיות שכל כך הרבה שירים פגומים? אולי זאת בעיה כלשהי? או שבאמת אי אפשר לצרוב את הקבצים האלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מוריד על מהירות מקסימלית במחשב שלי, וברגע שאנחנו מחברים את אח שלי ברשת לאינטרנט, המהירות של ההורדה שלי צונחת לאזור ה50 בזמן שהוא לא מוריד כמעט כלום, הוא מוריד גג על 20 .. יש סיבה הגיונית לזה?
-
- 7 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הנה כל הסאגה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.msg2863515 ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש דרייברים, להסיר ולהתקין דרייברים ידנית, אוטומטית, בפעם האחורנה יש שיפור כי המשחק לא מתרסק במהירות (התרסק אחרי שעתיים וחצי משחק), ועדיין אחרי שהוא מתרסק, או שאני יוצא ידנית, אז אי אפשר להכנס למשחקים לאחר מכן.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעבר כבר כתבתי על הבעיה הזו - כשהאימיול עובד, אחרי כמה שעות החיבור של האינטרנט נופל לי. יש לי מודם ADSL, ואחרי כמה שעות אני רואה שהחיבור "מת" - יש עליו סימן תקלה. מרגע זה - אני צריך לעשות RESET למחשב כדי לפתור את הבעיה. פעולות שעשיתי: - החלפתי מודם - עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת - בדקתי FTP TRAFFIC עם סקריפט - העלאה והורדה של קבצים גדולים בקצב גבוה - אין בעיה. מה שגיליתי עכשיו - זה שבאימיול הMAX CONNECTIONS שלי היה 400. הורדתי אותו לצורך הבדיקה ל-10 - והבעיה נפתרה! אבל זה לא בסדר. אני אמור להשתמש ב400 בלי שום בעיה. מה הסיבה לכך? האם 400 זה באמת יותר מדי? איזה ערך צריך לשים? מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מה הפרט הזה אומר על הסיבה לתקלה? האם יש סיכוי שזו בעיה …
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
ראיתי יש מלא תוכנות שכותבות למשל שהאינטרנט שלך ישתפר ב100 אחוז ....... זה בכלל אפשרי? :s05:
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח דף עם סרט כמו בוואללה חדשות הוא מוציא לי הודעת שגיאה וקורס יש לי את כל העדכונים של הווינדוס sp3 וכרגע אני עם מדיהפלייר 9 ניסיתי גם את 11 אבל הבעיה נשארה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
כאשר אני מוסיף קובץ וידיאו אז אני בוחר להוסיף קובץ AC3 אז בתוצאה הסופית אני מקבל AC3 בסטריאו ואני רוצה סראונד 5.1 לכן אני מבקש תוכנה חילופית שעובדת כמו התוכנה הזו. ויש עוד בעיה כאשר אני נכנס לOPTIONS ואז לENVIRONMENTAL SETTING אז הוא אומר לי תחת הסעיף של AC3 ENCODING SETTING שאין לי פלוג אין של AC3 אבל התקנתי אחד כזה ואני לא יודע למה זה לא עובד ?? בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
במקסטון היתה לי אופציה להכניס לינק כאשר חלק ממנו זה %S וזה היה בעצם המשתנה שאני רושם, ואז הייתי רושם את המילה, רווח מה שאני רוצה לחפש, וזה היה לוקח את הלינק ומדביק במקום %S את המילה ומציג לי את התוצאות, כמו בתמונה שרואים למטה. ובנוסף היתה אופציה להכניס לינק ולשייך אותו על מילה, שכאשר הייתי רושם את המילה בשורת כתובת ולוחץ אנטר, אני מגיע ללינק. כאשר התקנתי את FireFox בזמנו, זה העתיק לי את ההגדרות שהיו לי במקסטון, עכשיו כשאני רושם "תחזית" אני מגיע לדף התחזית שלי. הבעיה שאני לא מוצא בFireFox היכן ההגדרות האלו שמורות. מישהו יודע היכן ניתן לשנות את ההגדרות האלו ולהוסיף חדשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כשאני מבצע חיפוש של שיר בעברית או כל דבר אחר אז תוצאות החיפוש בג'יבריש מישהו ידוע איך לתקן את זה? ולא אל תגידו לי להוריד את הגירסה החדשה בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-