עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. אתמול שלחתי כמה מיילים ברצף דרך האאוטלוק 2007, אך נאלצתי לסגור את התוכנה לפני שכל המיילים נשלחו בפועל (דבר שעשיתי כמה וכמה פעמים בעבר ללא שום בעייה). כשפתחתי שוב את האאוטלוק וניסיתי לשלוח את המיילים שהצטברו ב OUTBOX נתקלתי בבעייה. המיילים לא נשלחים למרות שאני לוחץ אקטיבית על SEND/RECEIVE ולא ניתן למחוק אותם מכיוון שהתוכנה טוענת שהם בתהליך שליחה (מה שבפועל לא קורה). מישהו נתקל בתופעה שכזו ויודע איך לפץור אותה?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by Dante_9,

האם יש אפשרות לקחת ארוע מסויים, לעשות לו COPY ולהדביק אותו ביום אחר? אני פשוט רוצה לחסוך את הכתיבה של ארוע חדש כל פעם

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  3. אני זקוק לשתי הגרסאות? תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by kobine,

עשיתי ריסט למחשב ושפתחתי את הפיירפוקס הוא חזר למצב כאילו זאת פעם ראשונה שמפעילים אותו (נמחקו המועדפים והדף בית נהיה firefox start ) אני צריך לטעון את הפרופיל שלי כדי שהמועדפים יחזרו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by Cryptonite,

שלום,רציתי לדעת איך אוכל לשמור על ההסטוריית הודעות שלי במחשב בדרך הנוחה והקלה ביותר שיש פעם שעברה עשיתי העתק הדבק,אבל עכשיו זה דורש ממני לעדכן את התוכנה ואני מפחד שההסטורייה תימחק אז אם אין אפשרות לשמור הסטורייה בדרך כלשהי(רק העתק והדבק),תוכלו להגיד לי אם ההסטורייה נמחקת בעת עדכון התוכנה? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by artv8,

היי, שלום לכם לאחרונה יש לי כמה בעית באינטרנט 1. יש סרטוני פלאש שהוא לא יכול להציג למרות שיש לי גרסה אחרונה של ה -flesh player. מה יכולה להיות הבעייה? 2. יש לי הודעת שגיאה 3. לפעמים הוא מודיע לי שהאתר לא יוצג כראוי (גם כשנכנסתי לכאן קיבלתי את ההודעה הזו) מה הבעייה שלו? אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אי אפשר לשלוח מיילים ב firefox במייל של וואלה. האם ניתן לסדר זאת?

8. לעיתים קרובות ה- Exploler ניתקע, ואיני יודע מדוע. דף מנסה להיטען, ללא הצלחה, ולאחר שניות ארוכות אני מקבל מסך שחור, ולבסוף חלונית קטנה המודיעה שהתוכנית אינה מגיבה, ומאפשר שלוש אפשרויות: המתנה עד שיגיב, הפעלתו מחדש או יציאה. מערכת ההפעלה היא ויסטה - ראו מפרט מחשב שלי. אשמח אם מישהו שהיתה לו בעיה כזו, ופתר אותה, יספר לי איך פתר, או באם למישהו יש רעיון לפתרון.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by VL,

איפה נעלמו כל האפשרויות: http://img366.imageshack.us/img366/2305/lmn6bk.jpg ??? אם אני לא טועה אפשר לסדר את זה דרך gpedit.msc אבל אני לא זוכר לאיפה צריך להיכנס...

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  10. שלום. יש לי וינדוס מקורי Service pack2. עכשיו שאני פותח את הדפדן רשום לי שגיאה וישר הוא נסגר X: מזל שיש פיירפוקס. מה לעשות?

11. Started by jean-paul,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית אם אפשר, להורדת אתרים שהסיומת שלהם היא php. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  12. שלום , אח שלי הקטן מחק לי 4 cull of duty והיו לי שמה שמירות חשובות , עכשיו ניסיתי עם תוכנה ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך , איזה תוכנות טובות אתם ממליצים לשחזור פיילים ? תודה רבה לכם , חג שמח !

13. Started by dvvon,

כשאני פותח תתוכנה אז היא נפתחת אפשר לשמוע אבל אני לא רואה את הנגן עצמו ואת הוידיאו זה כאילו מתחבא בצד ימין בצד כזה איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  14. Started by בזיק,

אם אני מקנפג את הzonealarm אצלי לעלות עם עליית המחשב אז המחשב עולה לאט אם אני לא מאפשר לתוכנה לעלות עם עלית המחשב אז הכל עולה מהר כרגיל יש לי win xp sp2. מה הבעיה ומה לעשות?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  15. אני לא מצליח להדביק כתוביות במקום בגלל שאני צריך להפוך את הסרט מvbr לcbr ואני לא מצליח מישהו פה יכול לעזור לי ככה שהמטרה הסופית היא להדביק כתוביווווווווווווווות [br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 15:46:55 ועוד משהו... ניסיתי לפי מדריך לשמור את האודיו של הסרט כקובץ wav ואז לחבר אותו ולשמור אבל זה שומר לי את הקובץ כקובץ ששוקל המון (איזה 12 ג'יגה ויותר)

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. חבר שלי סיים להכין את הסרט שלו בmovie maker וכשהוא בא לשמור אותו אז יש את השגיאה הבאה ! יש לו מספיק מקום על המחשב פנוי (50 gb) וכל הקבצים שהוא השתמש בהם נמצאים באותו מקום אם זה קשור לתהליכים אז הנה תמונה של התהליכים ! http://img372.imageshack.us/img372/9253/bla4pz.jpg

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. חבר שלי נתקל בבעיה במחשב, הוא נכנס לאיסיקיו ולאיימיל שלו ולדבריו פורצים לו לשם ומוחקים לו דברים משנים וכול מיני . אני חשבתי אולי יש תוכנה שחוסמת מסתננים לאינטרנט ותעזור לו תודה ...

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. Started by eladbu,

העניין הוא שניסיתי להתקין את זה כבר יותר מ 5 פעמים הכל עובר טוב ויפה כולל הפיקס עדכון אבל פשוט הוא לא מוצא לי כלום! בפעם הראשונה הוא מצא ומאז נעלמו עקבותיהים של הפיילים באינדקס! אני רושם למטה אותיות שאני יודע בוודאות שקיימות גם סימנתי את כל המחיצות שלי וחיכיתי לאינדקסינג וכלום חייב להיות לזה פתרון כי בזמן הקצר שהשתמשתי בזה זה פשוט יותר מטוב

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by noambaum,

יש לי רק קובץ BIN ללא ה-CUE ואני צריך לצרוב. NERO ו- FIRE BURNER לא מוכנות לצרוב,אם איזו תוכנה עליי להשתמש? תודה מראש!

20. מחפש תוכנה שתדע לנהל את הזיכרון שכל אפליקציה שפותחים אותה ,משתמשת מהזיכרון במחשב. יש לי תוכנה שברגע שפתחתי אותה אני שם לב שכל זמן מסויים היא פשוט לוקחת יותר ויותר זיכרון מהמחשב עד לקריסת התוכנה. אציין שבדקתי את המחשב לוירוסים וספייוור . לכן אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לקבוע מראש בכמה זיכרון תוכל כל תוכנה ותוכנה להשתמש ובכך להציב גבול עבור כל תוכנה . win XP SP2 עם 512MB זיכרון.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. כשאני כותב, רק חלק מהאותיות נכתבות כראוי ואילו חלקן נכתבות בצורות שונות כמו ריבועים פסיקים במקום לכתוב א ת האות המבוקשת. לעומת זאת בתכנת WORD כל האותיות נכתבות כראוי. מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by naoriko,

אני צריך תוכנה לשליטה בתאורה או המלצה...

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by DS,

חברה שמעו. אני עכשיו מסתכל סרט וכששמתי לו תרגום ב BSPLAYER התרגום לא מתאים לזמן. כתוב משהו ורק אחרי זה יש את זה מישהו יכול לעזור לי? זה בפורמט RM

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by shainov,

שלום לכולם,חג פסח ב שמח. יש לי בעיה כאשר אני גולש באתרים מסויימים (דוגמת YNET WALLA) ופתאום מבצבץ לי סרטון WEB כשאני מפעיל אותו הוא מראה לי אותו בצבעים "נמרחים" וירוק,צהוב וכחול כאלו..יש לי DIVX PACK CODEC PACK מה אפשר לעשות עם זה..להתקין חבילת CODEC אחרת?? ואם כן איזה מומלצת??או שאולי זו בעיה אחרת לגמרי??

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  25. אם אני רוצה להוסיף את האיש ה201 הוא אומר לי שהסרבר נכשל בהוספה...אם אני מוחק מישהו מה200 ומוסיף את אותו אחד אז זה בסדר הוא מצליח להוסיף אותו לרשימה למלא נאשים שאני מכיר יש יותר מ200 אנשים באייסי איך הם יכולים ואני לא ? עריכה: הצלחתי..צריך להוסיף אותו לקבוצה אחרת.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים