תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת אם הפינג גבוה/נמוך וקלה לתפעול.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי מערכת Dual Boot של ויסטה ו XP, כל אחד על מחיצה שונה. אני רוצה להסיר ויסטה, אבל לפני שאני דופק את הכל, רציתי לדעת אם Ghost יכול לעזור לי בדרך כלשהי? אני יודע שיש שם אפשרות לעשות גיבוי 1:1 של המחשב... שאין לי איך לעשות את זה (דיסקים?! אין לי כונן חיצוני). יש דרך כלשהי לעשות סוג של Rescue Disc במקרה שאני גומר עם NTLDR / BOOTMGR is missing? אני לא יודע איך זה בנוי, אולי שומר את ההגדרות של המחשב, אולי סתם דברים נחוצים למקרה של כשילת מערכת? בעקרון אני פשוט שואל אם יש תכונה כלשהי ב Ghost שרלוונטית למצב שלי. מה אתם הייתם עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שגיאה באאוטלוק 2003 בעת יצירת תזכורת -cannot postpone the reminder מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לתת לי עיצה טובה לפתירת הבעיה הזאת ? ? צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אוקי אני מקבל שגיאה כשאני מנסה להתקין או להסיר את התוכנות Daemon Tools ו Alcohol 120%. זה קרה ביגלל התוכנה Anti Blaxx [המיזדיינת הזאת]. [מישהו אולי יכול לישלוח לי תקבצים האלה? [attachment deleted by admin]
-
שלום לכולם, מקווה שפה אני ימצא מישהו שיכול לעזור לי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לי WIN XP, ואני מנסה להתקין את המשחק SIM CITY DELUXE, יש 2 פיילים שפותחים אותם עם DEAMAN TOOLS וכאשר אני מפעיל את הTOOLS ומנסה להפעיל את הAUTORUN של המשחק משום מה זה לא עובד, חושב כמה שניות ולא עולה, הדברים האחרים הפייל כן עובדים... חשוב לציין שאותו משחק כן עולה אצל חברים שלי ואצלי לא. ועוד חשוב לציין שאני מנסה לסגור את המחשב אחרי כמה זמן, הוא מבקש ממני לסגור את הAUTORUN....שבעצם בכלל לא עלה לי.... מישהו יודע מה זה? מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הוינדוס וכמובן גם את הביטורנט (VUZE). היו לי לפני כן, קבצים שהייתי בתהליך הורדה שלהם וכעת הם לא מופיעים שם איך אני ממשיך להוריד אותם מאותה נקודה ? (אין לי את קבצי הטורנט עצמם)
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לא משנה לי איזה , אקספלורר , פייפוקס, קרום , כל אחד מהם יהיה טוב כי הם יודעים לקחת נתונים אחד מהשני, הבעיה היא שאף אחד מהם לא יודע לקחת נתונים מספארי משום מה..
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לחצתי על המדייה פלייר והוא השמיע לי את זה אם אני עושה שמירה אז הוא שומר את ה ASX מצאתי תוכנה שמקליטה תוך כדיי שאני שומע אבל זה מאוד איטי
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. נתחיל מיזה, איך אני מוצא את התיקייה של ההיסטורי של אייסי פרו החדש, והאם ניתן להעביר אותו לדוגמא לDISKONKEY ולקרוא אתההיסטורי הזה במחשב אחר. כן אני חטטן במצב שאני נמצא בו כרגע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי! ביצעתי גיבוי למחשב עם תוכנת Acronis TrueImage Deluxe צרבתי אותו לאחר מכן ניסיתי לפתוח אותו במחשב אחר. כשהגעתי בתוכנה לבחירת קובץ האימג' קיבלתי את ההודעה הבאה: this is not the MAIN VOLUME of the image archive please insert the volume marked main volume to start working wite this archive מהי פשר הודעה זו? מה זה MAIN VOLUME? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים... אני מחפש תוסף שימנע מהקספלורר להפתח אוטומטית במסך מלא יש אתרים שמכניסים קוד ואז הדפדפן נמתח אוטומטית על כל המסך נמאס לי מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
אהלן, אף פעם לא השתמשתי בOUTLOOK, רק עכשיו שקניתי 6288 וראיתי איזה קל הסינכרון ביניהם התחלתי להשתמש בו.. יש דרך להוסיף אירועים כמו חגים בצורה אוטומטית? (חגים עבריים..) במקום לעבור על כל חג ולהוסיף אותו..
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
סגרתי את האי סי קיו דרך ה-task manager דרך הפרוסס ואחרי שהפעלתי תאיי סי קיו מחדש אין יותר תסימן של האישור יעני הוי הזה ולא הספקתי לראות מי זה היה יש דרך לשחזר לחזור אחורה שזה שוב יופיע לא נראה ...שאפשר אה? חשוב לי לדעת מי זה היה פשוט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי דיסקים של 780MB / 90Min. ואני לא מצליח לנצל אותם עם הנרו.שניסיתי לצרוב 780MB הא אמר לי שאין מספיק מקום. ולא ראיתי שום אפשרות שתודיע לו שיש מקום. יש רק אפשרות של דיסק DVD או דיסק רגיל. יש אפשרות כזאת בנרו ? או שצריך תוכנה אחרת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, צרבתי דיסק תמונות, ועל הצריבה הראשונה הוספתי צריבה נוספת(multisession disk), ובעקבותיה כאילו נמחקו התמונות הראשונות מהדיסק (הדיסק איננו CD RW). ממבט על המאפיינים של הדיסק כאילו קיימים בו 389 MB במקום הקיבולת שלו (700MB). אודה לכל עצה איך אני יכול להיות נגיש ל- session הראשון שנצרב. בן
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי מפה של ישראל ואירופה שתומכת ב-XP וGPS עם USB ? אני פשוט קונה רסיבר של GPS למחשב נייד לאוטו ומחפש תוכנת מפה שתומכת ב-XP ולפי מה שהבנתי אין הרבה כאלה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, 1) הורדתי פיירפוקס בעברית ורציתי לדעת אם בהשוואה לאנגלית הוא מציג בצורה טובה יותר אתרים שכתובים בעיברית? 2) אני שם לב שישנם אתרים שבהם חלק מהכיתוב מופיע ממש קטן- ככה שאי אפשר לקרוא אותו, וגם בדר"כ לוקח יותר זמן לאתר לעלות בהשוואה ל-IE. יש איזה פתרון לכך? תודה רבה ניר
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ואני צריך לדעת מה השם של האייקון של הסייר תודה מראש לעוזרים עריכה: הסתדרתי כתבתי explorer.exe והוא שם לי את האייקון
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן כאשר קופצת לי השגיאה הנ"ל, האינטרנט מתנתק פתאום, ואי אפשר לשמוע מוסיקה. החייגן מראה שגיאה, והווינדוס טוען שאין חומרה שיכולה להפעיל צלילים. ברגעים שזה קורה פתאום הווינדוס מחליף ערכת נושא לכמה שניות ואז חוזרת הערכה הרגילה. את הבעיה אני פותר בריסט, אבל הבעיה חוזרת שעה אחרי ההפעלה מחדש. יש לי ווינדוס אקס פי. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה BSplayer שאותה אני מאוד אוהב, רק שמשום מה יש לי תקלה עם התוכנה בזמן האחרון. היא עבדה כמו שצריך ושמתי לב שאחרי ששיחקתי (כנראה) ב- WINDOWS MEDIA CENTER (בויסטה) הסאונד עובד אבל לא הוידיאו, וכל שאר התוכנות עובדות לי בסדר גמור כלומר משהו בתוכנה עצמה. מישהו נתקל או יודע איזו הגדרה צריך לשנות כדי שהתוכנה תעבוד נורמלי? נ.ב הסרתי והתקנתי את התוכנה הרבה פעמים בכל מיני צורות ודרכים כבר בעבר וזה לא עזר. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
צריך דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך שלי GF7950GX2 בבקשה זה דחוף.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר ימים רכשתי את Geforce NX 6200 (היה לי לפני כן 5200). עכשיו התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכשאני מרכיב אותו על המחשב אין צורך במחיקת הדרייברים של הכרטיס המסך הקודם אלא פשוט להוציא את הישן להכניס את החדש ולהוריד שוב דרייבר מהאינטנרט ולהתקין... שוב... זה מה שעשיתי... אך שמתי לב למשהו מוזר.. היה לי סואט 4 וכשאני נכנס אליו אני כאילו רואה את המודולציות של המשחק כלומר לא רואה תתפריט אלא רק את ההתרחות האחורית... ורואה קוביות כאילו וסרטוטים כאלו... כאילו אני לא רואה תמשחק אלא תטכניות שלו... בנוסף הגלילה בדפי האינטרנט הפכה לכזאת יותר כבדה... (מי שמבין למה אני מתכוון) הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ... ולומר לי האם פעלתי בדרך הנכונה ???
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-