תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אז ככה יש לי בעיה עם סייגיט... שמתי לב בזמן האחרון שהוא לא עולה עם המחשב למרות שמסומן אצלו בהגדרות לעלות בכל סטרטאפ.. ומאוד מעצבבן כל הפעלה להפעיל אותו מאשר שהוא יעלה לבד... אגב פעם הוא היה עולה בהתחלה מה עושים? ניסיתי כבר להוריד את ה"וי" מהאופציה שיעלה כל הפעלה ולאשר את זה ואז להיכנס שוב ולסמן את האופציה שהוא כן יעלה וזה לא עזר.. אז בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
כשאני כותב מסמכים ורוצה שלחיצה על הטקסט תוביל לקישור מסוים, בדרך כלל אני לוחץ על הייפר קישור, ואז מזין לשם את הקישור שלחיצה על הטקסט תוביל אליו, הבעיה היא, שמשום מה ה-WORD לא נותן לי ללחוץ על הכפתור הימני ולעשות paste (כשאני לוחץ על הכפתור הימני, לא מופיע שום תפריט), ולכן אני לא יכול להוסיף שם קישורים, אלא אם כן אני מוסיף אותם ידנית, וזה בעיה, למישהו יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אממ אז ככה אנימ מחפש תוכנה תוכנה שתיקח כל סוג של סרט על המחשב שלי ותקודד אותו ל MPEG4
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
למי שיצא לו להשתמש, התוכנה מסתדרת טוב עם עברית? (בGMAIL השורות מתבלגנות בגלל שילוב של אנגלית וערית, הניקוד לא במקום וכו,) וניתן לסנכרן אותה עם GMAIL?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני משתמש די חדש בתוכנה וכאשר אני מנסה להוריד קבצים קטנים בסדר גודל של עד 20MB שמתי לב שלאימיול לוקח הרבה זמן להוריד את הקבצים ....... מישהו יכול לעזור לי איך לגרום לאימיול לעבוד יותר מהר???? תודה...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רכשתי מצלמת אינטרנט שכרגע אני לא מוצא את שם החברה שלה. ביחד עם המצלמה הגיע דיסק התקנה,אבל מה שאני מתקין,הוא כותב שחסר קובץ מסויים snpstd3.sys זהו שמו של הקובץ,רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא את הקובץ הזה. אם זה לא קשור לפה אני מצטער,מצלמת אינטרנט זה בכול זאת ציוד הקפי.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מהאימיול וכשהקובץ ירד הוא הראה לי במקום צבע ירוק אז הוא הראה לי פסים בצבע צהוב שחור (בינתיים כול הקבצים שהורדתי הם היו בצבע צהוב שחור ואי אפשר לפתוח את הקבצים האלה ) מה אפשר לעשות??
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בשביל להכנס לאתרים מוגנים צריך לעשות enable referers בפיירוול או בדפדפן תסבירו לי איך אני מאשר את הreferers הזה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
העניין הוא כזה: כאשר אני פותח סצנה חדשה אני רואה את הצירים ואת האובייקט רק כאשר אני מקרב מאוד את ה-view וכאשר אני מתרחק מעט - הציר מתחיל להיעלם בהדרגה, כאילו הכל מוסתר ע"י שדה בלתי נראה כלשהו... ניסיתי שינויים של מליון הגדרות ב-prefrences וב - display בנוסף עשיתי repair להתקנה וכלום לא הולך... למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
התקנתי אמיול במחשבי החדש אשר מותקן בו ווינדוס XP SP2 ולאחר כשעה עבודה נופל המחשב וכשעולה יש הודעת שגיאה של "ווינדוס שחזר המערכת לאחר שגיאה חמורה"! לפי דעתי יש קשר לרכיב חומרה כלשהו אך לא נראה לי סביר כי המחשב חדש ונקנה לפני כשבועיים.. אנא עזרה בבקשה חברה הנתונים שלי הם ככה: PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 אפשריים). גוף קירור למעבד-THERMAL-TAKE BIG TYPOON 120 mm כרטיס מסך HIS ATI READON X700 ICEQ II המעבד פועל על 35 באיידילי ועד 42 במאמץ תחת כמה אפליקציות כרטיס המסך פועל ב 32 מעלות באיידיל ועד 44 במאמ…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
פיירפוקס מציג הרבה אתרים בצורה לא טובה,אי אפשר לראות את כל "שטח" האתר..דוגמא: תיכנסו לכתובת הזאת דרך פיירפוקס ודרך אקספלורר..ותראו שהדף מוצג כמו שצריך רק באקספלורר: http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showtopic=433841&hl=NOD32 למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כמה שהתוכנה פשוט אבל אולי אני לא יודע בה אפשרויות נוספות... רציתי להדביק כתובית על סרט שיש לו מסך רחב אבל... הבעיה היא שאני רוצה להדביק על האזור התחתון שלו (האזור השחור...) וזה מדביק לי על האזור האמצעי בסרט יש אפשרות לכוון אותה שתדביק על האזור למטה יותר??? או מי שמכיר תוכנה פשוטה כזאתי גם אותו סיגנון אבל שיהיה בה אפשרות איפה להדביק את הכתובית??? תודה מראש לכל מי שעוזר פה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאימיול יש לי אימיול של אימיול פרוג'קט הרגיל V0.45b והוא לא מתחבר לי לשרתיםמה לעשות אולי תתנו לי פורטים אחרים אני יודע מה תעזרו לי \: בעעעע תודה מראש..!!
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להירשם לSkypeOut כדי להתקשר לחו"ל. יש לי כמה שאלות: בהרשמה רשום שאני צריך להכניס את הפרטים שהאמצעי תשלום שלי שומר עלי (Please use the address your payment provider has on file for you). אז לירשום את מה שרשום ב כרטיס אשראי, בעברית או באנגלית. האם אפשר להשתמש ב ישראכארט? אם אני יתעה במשהו יהיה אפשר לשנות או שזה לא משנה?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני זקוק לעזרה ממכם דחוף! פירמטתי את המחשב לפני מספר ימים ועדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה של הכטיס מסך ומה לא עשיתי נכון.. וידאו עובד והכל, רק שבשחור לבן וחקלם שעובדים בצבע- התמונה לא ברורה ורק חלק מהתמונה צבעונית.. חשבתי שמדובר בבעיית קודקים. התקנתי KLITE ו- XP CODECKS.. שום דבר לא עוזר. כמובן שהדרייברים של הכרטיס מותקנים והכל.. (nvidia - ג'י פורס 6) תודה לכולם על העזרה. marksab
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני מנסה להכנס למסנג'ר מופיעה לי הודעה שהחומת אש חוסמת אותה עכשיו הגדרתי את החומת אש וזה עדיין מופיע לי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע האם ישנה אפשרות לגרור קובץ לרשימת נגינה של הנגן ולמקם אותו באמצע הרשימה (כמו שהיה אפשרי ב 10)? כרגע כשאני גורר קובץ לרשימה אין לי אפשרות למקם אותו במיקום מסויים , אלא הוא אוטומטית מתווסף לסוף הרשימה. הנושא חשוב לי , תודה רבה על העזרה. רותם
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך מסנכרנים תרגום של סרט בפורמט XVID שיהיה מסונכרן לפורמט HDTV? אם איזה תוכנות או שיש למישהו מדריך? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שוטטתי לי במחשב, ונתקלתי בתיקיה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report, שם יושבים להם קבצי ה-LOG של ה-AV שלי - Kaspersky. משום מה אלו לא קבצים קטנים כלכך... יש מה לעשות נגד זה?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לפעמים כשאני טוען דף מסויים בדפדפנים לא משנה אם זה FF זה טוען אותו לבן אם זה IE זה אומר שיש בעיה, אחרי שאני עושה כמה פעמים ריענון לדף הוא ניטען מה הבעיה כאן? האם יש תוכנה שמראה לי איזה תוכנות כמה לוקחות מרוחב הפס שלי?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס בלבד 8.0.0.454 בזמן גלישה הדפים נטענים כמעט במלואם אבל לא מסיימים את טעינתם ( לדוגמה, תמונה או כמה תמונות בדף מסויים לא נטענים וכד' ) אבל אם אני מנטרל את קספרסקי טעינת הדפים מושלמת ומהירה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של התוכנה אבל שמתי לב שב"הגדרות" תחת "רשת" מוגדר אצלי באופן הבא: לדעתי ההגדרות האילו הן מקור הבעיה וצריך לשנות שם משהו כדי שטעינת הדפים תסתיים כהלכה ובאופן מהיר, מה דעתכם והאם אני בכיוון, או שהפיתרון בכלל שונה? רק לידיעה, מכיוון שהתמונה לא עלתה מושלם, כל הפורטים מצד שמאל של התמונה מסומנים אצלי.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקחת ארוע מסויים, לעשות לו COPY ולהדביק אותו ביום אחר? אני פשוט רוצה לחסוך את הכתיבה של ארוע חדש כל פעם
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תראו אני נכנס לאיזה מקום שאני רשום שם.. ועושה התחבר וזה חוזר לי לדף הראשי בחזרה.. היה לי פעם נורטון עד לפני כמה ימים (פרמטיתי את המחשב ועכשיו התקנתי Zone Labs Security) ועשיתי OFF שם לאיזה משהו.. עכשיו בפיירוול Zone Labs Security אין לי מושג איך אני עושה את זה... אם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה בדיוק ואיפה לעשות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס XP מקורי וקיבלתי עידכון של הדפדפן אספלור החדש.. התקנתי אותו הכול טוב ויפה אבל יש מין תוכנה כזאת בדפדפן שעושה את הכתב בדפי האינטרנט יותר ברור כזה וטיפה מודגש. גלשתי באינטרנט ואחר כך יצאתי מהאינטרנט וזה שאלה אותי משהוא על האם אני רוצה להשאיר את הפונקציה על המחשב לחצתי על לא. ואחר כך שמתי לב שגם במחשב אני רואה ככה וזה מעצבן!!! אני רוצה גם להוריד את הפונקציה הזאת מהאינטרנט מי צריך את זה... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את זה לפחות מהמחשב בבקשה אני חייב תשובות דחופות! תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 12.02.2007 בשעה 17:34:47 אני מיצתער על הדאבל אבל היסתדרתי תודה בכול זאת!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צריך לפתוח תפורטים של האמיול והוא לא שואל אותי אם לאשר או לא. איך אני פותח אותם? דחוף תודה!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-