תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך X300 לא חזק במיוחד וגם אני לא מיתכוון להישתדרג.. השאלה היא: כאשר אני מכבה את הLCD כשהמחשב עדיין דלוק ובא להשתמש בו לאחר כמה שעות אני מזיז את העכבר והמסך לא נידלק אני נאלץ לעשות ריסט למשב כדי לחזור להשתמש בו.... מה שניסיתי זה: 1, הגדרות צריכת חשמל - בכל המצבים, שמתי: לא לכבות כלום 2, שומר מסך כבוי 3, הגדרות כ.מסך ב- ATI CATALIST לדעתי תקינות 4, המחשב מחובר עם כבל DVI TO HD
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם נודע לי שאפשר להפעיל את google earth ללא חיבור אינטרנט. הכוונה לדגום מפות ולהעביר אותם למחשב. משהו נתקל פעם בתוכנה/שיטה לעשות זאת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד לפני יומיים היה לי BITLORD שהיה מוריד מהר מאוד רוב הזמן (30-120 KBPS). ואז ראיתי שכולם מדברים על AZUREUS שהיא טובה ומהירה אז הסרתי את BITLORD והתקנתי את AZUREUS. והפלא ופלא התוכנה לא עוברת את ה- 30 KBPS בכל ההורדות גם יחד!!! אז שאלתי היא האם יש למישהו מושג איך להאיץ את התוכנה ע"י שינוי ההגדרות? (יש כזאת חיה?) ואני אשמח גם לקבל תמונות של אנשים שמורידים מהר בעזרת התוכנה...
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במחשב הראשון : וינדוס אקס פי + ערכת המקודדים של ליאון הארט + מדיה פלייר 9 כללל הסרטים פועלים במחשב השני : וינדוס 2000 פרופשיונל + ערכת המקודדים של ליאון + מדיה פלייר 9 גירסאת וינדוס 2000 רק חלק (קטן) מהסרטים עובדים והשאר מראים חלון שחור וזהו. נאדה.. אבל רואים למטה בפס שהסרט רץ וממשיך וממשיך..
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אני חדש בכל הקטע של העיצוב גראפי, אני רוצה ללמוד להשתמש בתוכנה coreldraw 12, אז יש לי כמה דברים: 1)מישהו יכול להסביר לי על התוכנה הזאת, מה עושים איתה וכל זה? 2)מישהו יכול לתת מדריכים לתוכנה? 3)היא מסובכת להבנה? תודה למי שייעזור
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כל פעם זה מוחק לי סיסמאות באתרים http://img529.imageshack.us/img529/7118/ccleanerqu7.jpg
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וקלה, למתחילים, לשליטה על מאווררי המחשב. מתאימה לווינדוס 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בנתיים אפשר רק לחדשים 066 ו 065 אפשר להיקשר אליהם פשוט תורידו את ה0 משל066886886 תעשו 97266886886*
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אהלן הורדתי סרט וכשאני מנסה להריץ אותו קדימה ידנית, כלומר להוזיז את הסמן קדימה או אחורה, הסמן חוזר חזרה אל הנקודה שהסרט נמצא והסרט ממשיך רגיל. כשאני פותח את הסרט דרך ה-media player שמגיע עם המקודד הסרט נתקע. כיצד אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כל כמה פעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא קורס ומבקש לשלוח הודעה למייקרוסופט! ניסיתי כבר כמה פעמים להסיר את הנגן פלאש וזה לא עזר !! מה עוד אפשר לנסות בשביל לפתור את זה?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את האנטיוירוס המומלץ kav5.0.372 ואחרי ההתקנה כמובן עשיתי ריסט אחר כך הפעלתי את האינטרנט ואז שום תוכנה לא עבדה כמו למש ICQ מסנגר אפילו לא יכולתי לגלוש לשום אתר משום מה הגירסה הזו חסמה אותי זה קרה לעוד מישהו פה :s05: תודה מראש לכול העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת עריכה של קבצי MIDI אני רוצה לקצר את השיר...
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של טושיבה מסידרה L300 אשר תומך ב bluetooth המטרה שלי הייתה לחבר עכבר אלחוטי בלוטות' לניידים. בעזרה של ויסטה כתוב שאני אמור להיכנס ללוח בקרה -> התקני קול וחומרה -> bluetooth (לא זוכר כרגע את הקיצור במדוייק אבל אפשר להבין מזה) הבעייה שלי היא שאני לא מוצא את הקיצור ל bluetooth שם. מישהו יודע איפה אני מוצא את זה??
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה למחשב לאמא שלי, אז אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ובעברית. מישהו מכיר תוכנה כזו??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה פשוטה וקנה שכל מטרתה הוא ללחוץ על מקש ה ENTER לאחר זמן שאני אגדיר. יש דבר כזה מוכן?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש עוד אנשים שלא מצליחים להתחבר למסנג'ר? מהבוקר הוא לא מתחבר לי וגם האתר של hotmail לא זמין.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מצמת אינטרנט של סמסונג מדגם פליאומקס pwc-7000x במערכת ההפעלה הקודמת מסוג xp היא פעלה מצוין במערכת ההפעלה הנוכחית מסוג -vista premium אינני מצליח להשיג את כל האפשרויות הכלולות בתוכנה-כלומר תוכנת המעקב שמפעילה את המצלמה עם גילוי תנועה האם יש מישהו שיכול לעזור בנושא הנל? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את זה שמתקינים אקפלורר 7 ובפעם הראשונה שפותחים, יש את הקטע של התחלת עבודה עם הדפדפן ושואלים אותך איזה ספק חיפוש תרצה, מסנן מסוים, ועוד כמה שטויות אז שאני פותח את הדפדפן יש הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הדף הזה.. ורק אחרי שאני עושה דף הבית הוא נכנס.. מה עושים כדי שישר אחרי שאני פותח את הדפדפן יילך לדף הבית?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה SYBASE אני מחפש אותה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם יש מליון דברים להורדה אבל אני לא יודע מה בדיוק להוריד תודה מראש טל
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש (זה שנים) במוזילה וכמובן גם בפיירפוקס באתרים שונים התוצאות (מראה) לא פועלות טוב במוזילה ולכן אני משתמש באינטרנט אקספלולר ( ) אני יודע שיש תוסף שמאפשר ע"י לחיצה ימנית על העכבר ליפתוח את אותו העמוד בדפדפן אחר אבל אני רוצה קיצורי דרך (בתור כפתורים) ישירות על הדפדפן (ליד הGO) אם מישהו מכיר איזה תוסף או דרך לעשות זאת אני ישמח לקבל הסבר תודה אנשים טובים עריכה: לפני שפתחתי את הת'רד הזה חיפשתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134454.0 ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אך אני יכול להסיר(או לפחות "לכבות") פלאגינים של פיירפוקס שמותקנים אצלי? מדובר על פלגינים שמופיעים בabout:plugins
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה כשאני גולש וניכנס לקישורים מגוגל ובמקום להגיע לקישור אז ניפתח לי הרצוי לכחצי שניה ואז משום מה מועבר ישירות לאיזה אחד מי 3 אתרים שמפרסמים סקס בין היתר יש לי אנטי וירוס AVG ובנוסף Lavasoft Ad-Aware SE Professional מה לעשות ? זה מאוד דחוף לי כי אני צריך עכשיו לאסוף חומר לסמינר... תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
-
התקנתי את הגרסא החינמית של avira antivir personal מהאתר שלהם. נראה כמו אחלה אנטי וירוס, עושה את העבודה אך מצד שני הוא לא מתעדכן אוטמטית. נכנסתי ב- f8 ובאופציית update > automatic update מסומן ב-v ה- active. ועדין לא מתעדכן כל יום. מה יכולה להיות הבעיה? נסיתי כבר הכל וכלום לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-