עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by orendia,

שלום, אני צריך תוכנה שמחפשת שם או חלק משם בתוך תיקייה ועד לרמת קובץ למשל יש לי קובץ מסוג DAT ובתוכו ישנו רשומות של מספרים לדוגמה 123456 ואני מריץ חיפוש על כל המחשב על מספר 123456 אני רוצה שהתוכנה תמצא לי את הקובץ שבו מופיע המספר הזה (קובץ DAT),בדקתי את זה עם קבצי WORD וזה עובד על ידי החיפוש הסטנדרטי של מערכת ההפעלה אבל לא על קבצי DAT אשמח להצעות..

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by davidcohen,

מישהו יכול להמליץ על תכנה לחיפוש קבצים במחשב ? פשוט מאז שעברתי ל win 7 אני ממש לא מסתדר על ה search ...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by oded6188,

במקום העבודה שלי מדפיסים כרטיס באופן ידני (עם המכונה הזאת שמדפיסה שעה על הכרטיס) לפני 6 שעות נגמר החודש, ואני רוצה לחשב בדיוק כמה שעות עבדתי... להתחיל לחשב 10 כרטיסים של 10 עובדים שונים זה מורט עצבים יש תוכנה שאפשר להכניס לה את הנתונים והיא תעשה את החישוב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shimronfio,

היי, האם יש תוכנה כמו core-temp שמחשבת את סה"כ כמות צריכת החשמל של המחשב והמסך?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  5. Started by bykeking,

אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה, שתאפשר לי לחתוך ולהדביק אחד לשני קבצים MP4. תודה!

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by blackbimer,

מחפש בבקשה תוכנה שבעזרתה אני יוכל לחתוך קטעי מוזיקה ולחבר בינהן.. תודה וחג שמח !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני צריך להוריד כמה דקות מהתחלה של סרט, עם איזו תוכנה אני עושה את זה מבלי לקודד מחדש את הסרט?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית לחיתוך סרטי FLV העניין הוא שכל תוכנה שניסיתי הוא מציין שאי אפשר לפתוח את הקובץ, אבל הקובץ אינו פגום ואפשר להריץ אותו עם כל נגני סרטים... ניסיתי FLV CUTTER וכל מיני תוכנות והם פשוט לא מצליחים לפתוח את הקובץ. אודה לכם על פיתרון. גם יכול להיות שהבעיה היא אחרת וצריך לשנות משהוא בהגדרות... תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

מחפש תוכנה טובה קטנה וחינמית לחיתוך קבצי MP3...בלי המרות!!! תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dima_ga,

הורדת סרט שלם בשביל קטע אחד...איך אני יכול לחתוך את הקטע הזה בלבד ולשמור אותו כי אני לא צריך את כל הסרט. מישהו מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מסרט?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Proww,

אהלן. אני מחפש תוכנה קלילה ופשוטה לחיתוך שירים (לכל הפורמטים בערך.) יש חיה כזאת? אם כן אשמח לעזרה והצעות.

12. Started by nondos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הדיסק הקשיח שלי מחדש מבלי לפרמט אותו ומבלי לאבד את הנתונים שעליו שאלה נוספת האם חלוקה כזאת תפגע בביצועים הוא שהיא בדיוק כמו חלוקה שעושים בעת פרמוט הדיסק הקשיח? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עשיתי מה שכתוב במדריך ב SUBCENTER ואמור היה לצאת לי שני חלקים יצא רק חלק אחד אז אני רוצה לחלק את הסרט לשני חלקים??? חוץ מזה מה הפורמט של הסרט כדי שיעבוד כ VCD???

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by bacoola,

אני מחפש תוכנה שתופעל על המחשב כל הזמן ותמנע כל מיני פונקציות שאני רוצה לדוגמא אם מישהו רוצה למחוק משהו, לשחק בסוליטר וכו' הוא לא יכול. מצאתי תוכנה כזאת אך היא לא ניתנת לקנייה או להורדה אלא רק לבתי ספר (blocktare) קישור:http://www.geocities.com/purenweb/BlocktareHM.htm תודה מראש

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  15. Started by zzrxox,

פלאשים פירסומות וכדומה. מה המומלצת ביותר שתעבוד גם על אקספלורר ופיירפוקס ואני לא מבקש תוסף לפיירפוקס אלא תוכנה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Funkyzord,

איזה תוכנה לחסימת POPUP הכי טובה או שאתם ממליצם

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. פיירוואל לא יודע מה אבל כל פעם שאני נכנס לאינטרנט המחשב נטחן ספייווארים, הצילווו

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by edi17,

שלום חברים, עזרתכם בנושא של תוכנה לחסימת אתרים. אני רוצה תוכנה בה אני יוכל להגדיר אתרים שרק אליהם יהיה אפשר לגלוש. כמובן שהתוכנה חייבת להיות מוגנת בססמא וגם שאי אפשר יהיה להסיר אותה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by stalbetman,

שלום רב, ברצוני לדעת האם יש תוכנה שמאפשרת לי לחסום אתרי איטרנט, גם קטגוריות שמגיעות בתוכנה עצמה, או רשימה של אתרים שאני מכניס לתוכנה ובעזרת סיסמא בלבד ניתן להיכנס לאתר? ישנה תוכנה כזו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

אני מחפש תוכנה שחוסמת אתרים מסויימים... יש לכם משהו כזה? שיהיה אם סיסמה אולי לאתר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by מאור247,

רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת אתרי פורנו וכל מיני תמונות (סקס או אלימות)???

22. שלום כולם ... אני צריך עזרה ממש עזרה ממש דחוף ! בבקשה אם אפשר תוכנה שחוסמת כניסה ל צ"ט במיוחד של נענע ! אני לא רוצה שמישהו יכול לכנס לצ'ט בבקשה ?[ תודה מראש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  23. אהלן, אתם מכירים את ההודעה שקופצת מה-Firewall בכל פעם שתוכנה מסוימת מנסה לגשת לרשת? ואז ניתן לסמן האם מותר/אסור/תמיד מותר/תמיד אסור? אני מחפש תוכנה כזו, רק לכרטיס הקול שלי. אני מעונין לסמן של-Internet Explorer אסור לגשת לכרטיס הקול. נמאס לי מהפלאשים והפרסומות המזמרות. ל-Winamp למשל, אני אתן Full access. מה דעתכם? מישהו שמע על דבר כזה? מוטי

24. Started by sheff2k1,

מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שמהווה פילטר תוכן?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  25. Started by dani k,

היי אנשים, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל לחסום את הגישה לפורנוגרפיה. חשוב לי שתהיה תוכנה כמה שיותר קלה ושקטה, זאת אומרת שלא ירגישו שהיא מותקנת, ומצד שני שלא תחסום לי גם את ynet.... שאלה נוספת היא אם יש תוכנה שמסוגלת לחסום את הגישה לפורנו גם באימיול ? תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים