עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by y_a_n_i_k,

וקופץ חלון כחול, מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by tavor21,

כאשר אני מוסיף קובץ וידיאו אז אני בוחר להוסיף קובץ AC3 אז בתוצאה הסופית אני מקבל AC3 בסטריאו ואני רוצה סראונד 5.1 לכן אני מבקש תוכנה חילופית שעובדת כמו התוכנה הזו. ויש עוד בעיה כאשר אני נכנס לOPTIONS ואז לENVIRONMENTAL SETTING אז הוא אומר לי תחת הסעיף של AC3 ENCODING SETTING שאין לי פלוג אין של AC3 אבל התקנתי אחד כזה ואני לא יודע למה זה לא עובד ?? בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. כשאני מבצע חיפוש של שיר בעברית או כל דבר אחר אז תוצאות החיפוש בג'יבריש מישהו ידוע איך לתקן את זה? ולא אל תגידו לי להוריד את הגירסה החדשה בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  4. שלום לכולם, מקווה שפה אני ימצא מישהו שיכול לעזור לי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לי WIN XP, ואני מנסה להתקין את המשחק SIM CITY DELUXE, יש 2 פיילים שפותחים אותם עם DEAMAN TOOLS וכאשר אני מפעיל את הTOOLS ומנסה להפעיל את הAUTORUN של המשחק משום מה זה לא עובד, חושב כמה שניות ולא עולה, הדברים האחרים הפייל כן עובדים... חשוב לציין שאותו משחק כן עולה אצל חברים שלי ואצלי לא. ועוד חשוב לציין שאני מנסה לסגור את המחשב אחרי כמה זמן, הוא מבקש ממני לסגור את הAUTORUN....שבעצם בכלל לא עלה לי.... מישהו יודע מה זה? מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון - יש לי פלאפון שאין לו אפשרות USB

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  6. לא משנה לי איזה , אקספלורר , פייפוקס, קרום , כל אחד מהם יהיה טוב כי הם יודעים לקחת נתונים אחד מהשני, הבעיה היא שאף אחד מהם לא יודע לקחת נתונים מספארי משום מה..

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by bobby323,

לחצתי על המדייה פלייר והוא השמיע לי את זה אם אני עושה שמירה אז הוא שומר את ה ASX מצאתי תוכנה שמקליטה תוך כדיי שאני שומע אבל זה מאוד איטי

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by 00000,

הורדתי messenger 8, התקנתי והכל הלך יפה. ניסיתי להתחבר, ואז הוא רשם שיש גרסה חדשה יותר, ואני אהיה חייב להוריד אותה אם ארצה להשתמש ב-messenger. זה הוריד לי אותה והתקין לי אותה, לא היה שום שינוי. ניסיתי להתחבר שוב, הוא שוב כתב לי את אותה הודעה. אמרתי, טוב, כנראה מיקרוסופט מבינים מה הם עושים וכנראה צריך לעדכן שוב. התקנתי ולא השתנה שום דבר. זה פשוט לא נותן לי להתחבר. עזרה?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  9. שלום. נתחיל מיזה, איך אני מוצא את התיקייה של ההיסטורי של אייסי פרו החדש, והאם ניתן להעביר אותו לדוגמא לDISKONKEY ולקרוא אתההיסטורי הזה במחשב אחר. כן אני חטטן במצב שאני נמצא בו כרגע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  10. אני רוצה להתקין FIREWALL בוינדוס ויסטה אבל אני לא יודע מה קיים שתומך בויסטה ומה טוב ??? יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. המחשב החדש שלי עובד ברשת - אז יש לי גישה נוחה לכל התיקיות במחשב הישן רוצה לעבור הטמעה חלקה של כל ההגדרות של הטמאת האוטלוק אקספרס>>> תוכנת הדואר שלי ושל אוטלוק > תוכנת ניהול הזמן שלי מי מפנה אותי למיקומי הקבצים ? ואני לא מיתכוון להודעות > כי את זה אני יודע הכוונה היא שיש לי הגדרות דואר וסינון דואר למשל = עבור 4 חשבונות ואני לא מוצא היכן הקובץ הראשי נימצא תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. הורדתי מאתר היצרן את חבילת האבטחה לאינטרנט ואהבתי עכשיו נגמרה לי תקופת ההתנסות ואני רוצה לרכוש אותה ואני מעוניין לדעת אם היא תעבוד גם על windows vista אליה אני חושב לעבור כשתצא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. מה המצב אנשים יש לי בעיה מוזרה במסנג'ר גירסא: 8.5.1302.1018 בעברית פתאום התחיל לי בעיה שאני לא יכול להתחבר למסנג'ר אני רואה את החלון הראשי עם האימיל והסיסמא לוחץ שם התחבר ואז זה מתחבר לי , נאי רואה את הרשימה שלי ופתאום המסנג'ר קופא ולא מגיב כשאני עושה בדיקת פרטים(שלח אל תשלח של וינדוס) זה נותן לי על פרטים : szAppName : msnmsgr.exe szAppVer : 8.5.1302.1018 szModName : hungapp szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000 - C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\msnmsgr.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\appcompat.txt - גיליתי כמה דברים הזויים אני יכול להתחבר עם האימיל הזה דרך המסנג'ר הרגיל שמובנה בוינדוס ועובד בסדר ואני יכול להתחבר עם אימיל אחר …

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by ofeky1,

באיזה ערוצים אתם נמצאים רוב הזמן?? אני ב: #וודקה_לימון #שבלול #דובוני_איכפתלי #שושי

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. הבנתי שזו הרחבה שכשאני עובר הין לשונית ללשונית זה אמור להיות עם אפקט של קוביה תלת מימדית כזו נכון? אז הורדתי את זה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4258 התקנתי עשיתי ריסטרט לדפדפן וכלום . הכל רגיל. איך אני מאפשר את הפעולה.. או בקיצור: איך אני רואה את האפקט של הקוביה??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by bikram,

שלום, 1) הורדתי פיירפוקס בעברית ורציתי לדעת אם בהשוואה לאנגלית הוא מציג בצורה טובה יותר אתרים שכתובים בעיברית? 2) אני שם לב שישנם אתרים שבהם חלק מהכיתוב מופיע ממש קטן- ככה שאי אפשר לקרוא אותו, וגם בדר"כ לוקח יותר זמן לאתר לעלות בהשוואה ל-IE. יש איזה פתרון לכך? תודה רבה ניר

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by Jeka90,

כשאני נכנס לאתר "רשת" אני רואה אותו ככה: http://www.2send.us/uploads/347f9d4950.jpg http://www.reshet.tv/ כשאני לוחץ על איזשהו וידאו אני רואה מסך שחור וזהו... קיצר האתר לא עובד לי. יש לי את גרסת הפלאש האחרונה וגם בפיירפוקס אני רואה אותו דבר את האתר... גם לכם זה ככה או שרק אצלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  18. Started by mmicha,

יש לי את התוכנה BSplayer שאותה אני מאוד אוהב, רק שמשום מה יש לי תקלה עם התוכנה בזמן האחרון. היא עבדה כמו שצריך ושמתי לב שאחרי ששיחקתי (כנראה) ב- WINDOWS MEDIA CENTER (בויסטה) הסאונד עובד אבל לא הוידיאו, וכל שאר התוכנות עובדות לי בסדר גמור כלומר משהו בתוכנה עצמה. מישהו נתקל או יודע איזו הגדרה צריך לשנות כדי שהתוכנה תעבוד נורמלי? נ.ב הסרתי והתקנתי את התוכנה הרבה פעמים בכל מיני צורות ודרכים כבר בעבר וזה לא עזר. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. שלום! אחרי תקופת ניסיון די מוצלחת עם הKASPERSKY INTERNET SECURITY 6, חשבנו (המשפחה שלי) לקנות את התוכנה. בדקתי באתר הרשמי של החברה, שלחתי להם אימייל ובדקתי גם בחנויות שמוכרות את התוכנה באנטרנט פה בארץ, ובשום מקום לא הצלחתי לקבל תשובה על השאלה הבאה: כמה רשיונות חוקיים אני מקבל כשאני רוכש גרסת RETAIL אחת של KIS6? אני פשוט יודע שיש מספר חברות (נורטון לדוגמא) שמוכרת למשל 3 רשיונות בחבילה אחת בתשלום אחד. אשמח לקבל תשובה!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  20. אני לא מוצא דריברים לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול חשבתי שבאינטרנט יש הכול תעזרו לי פליז

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון, כאשר אני נכנס לחשבון שלי בגימייל דרך הממשק הוובי ומשיב לדואר אני מקבל את התגובה שלי ב ThunderBird לתיבת הדואר הנכנס כאילו זה מייל ששלחתי לעצמי, זאת אומרת, אם YY שלח ל XX דואר, אני נכנס לממשק הוובי של גוגל ומשיב לYY לכתובת שלו, כאשר אני בודק הודעות חדשות ב ThunderBird בחשבון של XX אני מקבל את ההודעה ששלחתי ל YY עם שם השולח XX.. קצת סיבכתי אבל יש למישהו מושג על מה אני מדבר?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. לא מצליח לפתוח מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by shlomik101,

שלום אני משתמש באאוטלוק אקספרס וכל פעם משתנה לי השרת של הספק דואר ל 127.0.0.1 שכנראה זה המחשב עצמו כלומר זה לא איזה תוכנת ריגול או משהו למיטב הבנתי זה יכול להיגרם מה-XP או מאנטי וירוס אני משתמש בחבילה של מקאפי אני אודה למי שיוכל להסביר לי איך לתקן זאת ניסיתי ,adware, spybot וזה עדיין קורה אני כבר משתגע מזה

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by nadav77,

יש לי בעיה אין לי תדריבר של הכרטיס קול שלי כי פירמטי תמחשב שלי ואין לי תדיסק של הכרטיס קול הנה הכרטיס קול שלי : sis 7012 audio device מישהו יכול לביא לי דריבר בבקשה ! תודה למי שמביא :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  25. אני לוקח ת'מחשב שלי לבצפר ואני רוצב בדרך לשמוע mp3... אפשר לסדר איכשהו שהווינאמפ יפעל במצב stand by לחיסכון בבטריה??

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים