עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DS,

חברה שמעו. אני עכשיו מסתכל סרט וכששמתי לו תרגום ב BSPLAYER התרגום לא מתאים לזמן. כתוב משהו ורק אחרי זה יש את זה מישהו יכול לעזור לי? זה בפורמט RM

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  2. ערכתי את "המפרט", בפרופיל שלי בפורום, ואחרי שעשיתי שמירה כל הכתוב נהיה ענק :-X. צירפתי תמונה. ניסיתי לעשות איפוס דפדפן, אבל לא עוזר. זה קורה לי רק בפורום של HW אגב, בפורמים ואתרים אחרים זה לא קורה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by ran_sion,

אז ככה, פתאום המסך של ה OUTLOOK TODAY שלי התחרבש (בעברית צחה 'מוצג לא נכון') מספר מילים פשוט יוצאות בג'יבריש (לא ב ENCODING הנכון...) ואין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תראו בעצמכם הפתרון יתקבל בברכה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של חברת DELL. לפני שבוע בערך הייתה הפסקת חשמל בבית מאז המחשב עלה מידי פעם עם מסך כחול, עד ליום שהארד דיסק כבר לא זיהה את הפרטישיין. התקנתי WIN בהארד דיסק נוסף שהיה לי , וחיברתי את הכונן הקודם בנסיון לראות האם המחשב יזהה אותו ויהיה אפשרי להוציא ממנו נתונים. אז ככה המחשב מזהה את הכונן. ברגע שאני מנסה להכנס לכונן הוא רושם לי שהכונן לא מאותחל. ניסיתי לשחזר נתונים עם התוכנה: Recover My Files, היא מוצאת לי בס"כ איזה 300 קבצים לא משמעותיים. אני אשמח לעזרה. אפילו מבעל מקצוע כמובן תמורת תשלום. תודה לכולם ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by i_iaf,

שלום רב ברשותי דיסק קשיח מסוג wdc wd2000jd-55hbb0 SATA 200 GB 7200 קניתי אותו בבאג ולפי מה שהטכנאי אמר אני זקוק לדרייבר בשביל להתקין וינדוס מחדש כלומר גיסרא אחרת ברשותי וינדוס XP HOME SP2 והוא עושה לי בעיות הוא פוגע לי בתיפקוד הסימולטור ! איך אני משיג את הדרייבר אותו האיש שעבד בחנות עזב ואין מי שיטפל בי אשמח עם תעזרו לי כל טוב !

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  6. השאלה שלי היא, מדוע יש שני process-ים כאלו (AVP), אחד רשום לי כ-system והשני רשום לי על שם היוזר שלי במחשב. יש גם הבדל בצריכת הזיכרון של כל אחד מהם, אם אני לא טועה, זה שרשום כ-system צורך יותר זיכרון אבל לא ברמה היסטרית בכלל. האם יש צורך בשני ה-process-ים האלו או שאחד מהם לא נחוץ בכלל?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by yotam360,

חיפשתי באתר שלהם ולא הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. Started by scot,

אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר. יש לי גם פיירפוקס אבל שאני מנסה להפעיל את האספלורר הוא פותח לי רק את דף הבית ולא מוכן לפתוח אתרים אחרים בנוסף אחרי שהסרתי את האקרובט והתקנתי אותו שוב הוא מסרב לעבוד. הוא נותן לי כל מיני הודעות שגיאה למרות שהורדתי את הגירסה החינמית

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by orion23,

אחרי כמה זמן של עבודה מול המחשב הסמן של העכבר נתקע לי בעוד שהמחשב עדיין מקבל נתונים מהעכבר, אני מתכוון שלמרות שהסמן של הכבר לא זז יותר אני עדיין יכול להשתמש בעכבר ע"י הזזה עיוורת של העכבר והרבה הימורים. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by idanyow,

שלום, אני נתקל בבעיה כשאני משתמש בנגן פלאש באתרים כמו יוטיוב למשל. יש לי כרטיס קול סטנדרטי של REALTEK עם כמה ערוצים... מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT - 2 speakers REAR - 2 speakers SIDE - 2 speakers והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים רגילים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ. אבל, בפלאש-פלייר- למשל יוטיוב, שומעים רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש בבית, זה בלתי אפשרי. אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. לדוגמא אם אני שומע עכשיו רדיו מהאינטרנט, שאני אוכל לשמור את השיר או את התוכנית שאני שומע כרגע...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. עשיתי יצוא ל-Bookmarks של פיירפוקס, קיבלתי קובץ bookmarks.html, כשאני פותח אותו באקספורר אני רואה את הקישורים, גם את אלה בעיברית, עד כה הכל טוב ויפה, אבל כשאני עושה Import באקספלורר לקובץ הזה, כל הקישורים בעיברית הופכים לג'יבריש לכל העוזרים תודה

13. Started by -R-E-L-,

יותר נכון miniDVD. :lamer: :s05:

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. Started by gromeck,

אני מעונין לדעת: כאשר אני מתקין את התוכנה הנ''ל אחרי פירמוט וממשיך להתקין תוכנות אחריו. האם ברגע שאני רוצה לבצע שיחזור הוא מוחק לי לגמרי (כולל קבל dll) את ההתקנות עד למועד שיחזור שבחרתי. כך שלמעשה אין צורך יותר בפירמוט?!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by bd,

primax Colorado 19200 xp לסורק ! יש לי תדיסק והוא עד ל 98 ! בע חיפשתי בגוגל מצאתי משו אבל לא עזר לי

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by ilas,

כאשר אני מקבל דואר עם קישור לאתר מסויים ומנסה להתחבר דרך הקישור מופיע לי eror שלא מאפשר לי להתחבר

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by AmStAf-,

יש לי דבר כזה . יש לי אפשרות של סטריאו מיקס אבל היא באפור . יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה? ניסתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שוב . אני לא יודע אם זה של הצ'יפ או של הלוח אמ. יש ביכלל דרך לדעת? הכרטיס קול שלי זה: alc 883 אשמח לפיתרון. תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  18. Started by deso,

אני עשיתי REGISTER ומילאתי את כל מה שצריך, אך בסוף הוא רושם שיש בעיה ב Error Data ועוד משהו על PROBLEM CONNECTING FIREWALL ??? תודה עריכה: Dissapointment.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  19. Started by a1516a,

פיירפוקס מציג הרבה אתרים בצורה לא טובה,אי אפשר לראות את כל "שטח" האתר..דוגמא: תיכנסו לכתובת הזאת דרך פיירפוקס ודרך אקספלורר..ותראו שהדף מוצג כמו שצריך רק באקספלורר: http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showtopic=433841&hl=NOD32 למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  20. אני לא רוצה אותו בטול בר . ועוד עינין מוזר אני רוצה להיכנס לתוכנה קליק פעם ראשונה היא לא מופיעה ורק רק אחריי לחיצה שניה על העכבר היא עולה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by Omri643,

הפעלתחי את התוכנה וגרמת לה לזהות את הקול שלי הקול שלי מזוהה טוב,אבל יש בעיה דוגמא: נגיד בא לי לפתוח את START אז אני אומר לו סטארט,הוא מבין את הקול שלי וכותב אפילו למעלה START MENU אבל זה לא נכנס לתפריט עצמו של הסטארט ככה גם בתיקיות נגיד אני אומר לו Omri הוא כותב למעלה Open Omri אבל לא נכנס לתיקייה וגם שאני עושה Show Numbers זה לא פותח לי את התיקייה(לא רק בדסקטופ) אבל שאני אומר לו נגיד Open Firefox הוא מראה לי את התפריט הזה,אני אומר לו מס' ואז אוקיי וזה עולה! וגם בתוך הפיירפוקס,אני אומר להראות מספרים,בוחר נגיד טאב כלשהו ואומר אוקיי ,זה נכנס!!! מישהו יודע מה הבעיה? זה ממש מעצבן!!!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by IlanF,

למה אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת? מה היא אומרת?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by myossi0,

יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by turbovr6,

חברה כל פעם שאני מנסה להכנס למסנג'ר מופיעה לי הודעה שהחומת אש חוסמת אותה עכשיו הגדרתי את החומת אש וזה עדיין מופיע לי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים