תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בכול פעם שאני מדליק את הוורד, המון דברים מוזרים מתחילים לקרות. לדוגמה: כל מיני חלונות קופצים, מילים ואותיות מתבלבלות, רווחים בין המילים וכל מיני שטויות כאלה. למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור את זה? מקווה שתעזרו לי מהר. בתודה מראש, מיקי. :s05: ???
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני נכנס לדפדפן אני גולש קצת ואז שאני יוצא זה מסיים לי את התהליך -explorer לבד.. לא את האינטרנט,את המחשב יענו פתאום הכל נעלם כזה ואז זה חוזר אחרי כמה שניות.. משהו דפוק .. זה קורה לי רק שאני נכנס לאינטרנט אין לי ווירוס אין לי כלום!!בדקתי אין כלום!
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
העברתי קובץ מהוידאו למחשב. רק ששומעים את הסאונד רק מצד שמאל. יש תוכנת עריכה שיודעת לטפל בזה ככה שישמעו משני הרמקולים?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
תודה ד"א סופסוף יצא tabmixplus ל FF2
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי 3 דפדפנים על המחשב כרגע: אקפלורר, כרום ופיירפוקס. מתוכם, רק האקספלורר עובד והשניים האחרים מציגים:"דף אינטרנט זה אינו זמין." את הכרום ניסיתי להתקין מחדש ואת הפיירפוקס התקנתי כדי לבדוק אם גם הוא לא עובד. עדיין, שניהם מסרבים לעבוד. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי דיסק קשיח מסוג wdc wd2000jd-55hbb0 SATA 200 GB 7200 קניתי אותו בבאג ולפי מה שהטכנאי אמר אני זקוק לדרייבר בשביל להתקין וינדוס מחדש כלומר גיסרא אחרת ברשותי וינדוס XP HOME SP2 והוא עושה לי בעיות הוא פוגע לי בתיפקוד הסימולטור ! איך אני משיג את הדרייבר אותו האיש שעבד בחנות עזב ואין מי שיטפל בי אשמח עם תעזרו לי כל טוב !
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לבצע clone לסרט כאשר האנלייז פועל לאחר כמה % (כל פעם במקום אחר) מתקבלת ההודעה שבגלל אי יכולת קריאה מהכונן המשימה לא תבוצע בגלל שגיאה ב i\o device . מה לעשות?? יש קשר לתוכנה dvd decrypter (שאגב לא קיימת)??
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
העפתי לו ויסטה ושמתי XP. עכשיו כשאני מנסה להוריד דרייברים מהאינטרנט מהאתר של HP קורה משהו ממש מוזר, קודם כל, באתר של HP הם קוראים למחשב: HP Pavilion dv6000 CTO Notebook PC. כאשר על המחשב עצמו אין שום זכר ל "CTO"... דבר שני, 90% מהדרייברים שם לא מתאימים למפרט של המחשב... (לדוגמא, יש שם דרייבר למעבד AMD כאשר המעבד במחשב הוא אינטל ליבה כפולה...) על המחשב של חבר שלי כתוב רק HP Pavilion dv6000 ולא מוזכר יותר מזה.... והאופציה הכי קרובה לזה באתר של HP זה רק במה שאמרתי לעיל... (CTO)... מישהו יודע מה הסיפור של זה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כל הזמן מתכבה ויוצא אני צופה באיזה סרטון אחרי כמה זמן הוא מחליט לקבל באגים .. מה אני יכול לעשות? אני עכשיו עובד עם הדפדפן המעופש הזה IE7 כשהיה XP לא היו בעיות כאלו או אחרות.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה! אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
התקנתי איזה תוכנה ........והפסקתי את ההתקנה באמצע כי רציתי להתקין אותה בתקיה אחרת....עכשיו ניסיתי לעשות unInstalle אבל לא יכולתי....ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל זה מתחיל להתקין ואז זה אומר לי שזה סיים אבל למעשה זה לא מתקין... מחקתי את הקבצים שהיא התקינה ידני...אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את התוכנה בשביל לקבל את ה-unInstalle המלא...מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות??
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
השפה שאני משתמש היא אנגלית....שאני מחפש קובץ כלשהו ואני כותב בעברית אז בשורת החיפוש רואים עברית...אבל ברשימת הקבצים שהוא מצא רואים סינית... הנה הבעיה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אהלן,צרבתי כרגע סרט על דיסק DVD בעזרת צורב LITE ON וכשאני מכניס את הדיסק לנגן דיוידי הוא קורא אות כמה שניות וכותב משו כמו SEQ PLAY וזהו אין תגובה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח דף עם סרט כמו בוואללה חדשות הוא מוציא לי הודעת שגיאה וקורס יש לי את כל העדכונים של הווינדוס sp3 וכרגע אני עם מדיהפלייר 9 ניסיתי גם את 11 אבל הבעיה נשארה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום אנשים! לפני כחודש בהמלצת הפורום הזה התקנתי את האנטי וירוס של NOD32 ופייראול של ZONEALARM. במילים פשוטות אני לא הכי מרוצה מהם ואני לא בטוח שזאת חבילת הגנה המושלמת. עשיתי בדיקות מקיפות באתרים נוספים והבנתי שיש אנטי וירוס של AVIRA שנחשב מעולה. אני אשמח לשמוע דעות של מביני עניין בנושא. אני רוצה לשקיע כסף על מנת לדאוג שהלפטופ שלי יישאר בלתי פגיע. עד לא מזמן עבדתי עם מקאפי ואני חושב אולי דווקא לרכוש את החבילת אבטחה שלהם. ראיתי את הנושא הנעוץ אך המידע עדיין חלקי... בתודה מראש, עפר
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כשאני מבצע חיפוש של שיר בעברית או כל דבר אחר אז תוצאות החיפוש בג'יבריש מישהו ידוע איך לתקן את זה? ולא אל תגידו לי להוריד את הגירסה החדשה בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
אז ככה, התקנתי הכל כולל כל העדכונים... יש לי נאנו שהוא עובד פיקס ואני מעדכן שירים עם itunes בלי בעייה כשאני לוחץ על update my ipod והכל מתעדכן. כשאני מחבר את האייפוד וידאו החדש הוא מראה את השירים שעליו ואם אני רוצה לעדכן אותו אי אפשר פשוט ללחוץ על update.... מישהו יכול לעזור?? תודה :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה MYHTPC - התוכנה היא ממשק משתמש פשוט הנעזר בתוספים ובתוכנות חיצוניות על מנת לנהל את המדיה שלנו. (גירסה מלאה ולא זמנית)
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה : המפרט הנוכחי הוא: AMD Athlon 2.2Ghz Abit NF7 nFroce2 G6200 2GB ocZ הבעיה היא במציעת הדרייבר ללוח. אחי באיזה שהוא אופן התקין דרייבר של nForce (לא זכורה לי הגירסה), הדרייבר הפעיל את כרטיס הקול המובנה אבל את הכרטיס רשת לא התקין , הוא לא מאתר אותו , באמת שניסיתי המון דרייברים, באמת שחיפשתי בנרות, אני פשוט מיואש :'(. מכיוון שיש עוד מעט מסיבת רשת , אני חייב את הכרטיס עובד . היית לי תקרית נשרף לי הדיסק קשיח והלוח , בדיסק היה לי איזה דרייבר של nForce , איתו לא היו לי בעיות הייתי מתקין הכל היה עובד, לא זכורה לי הגירסה 4. משהו נידמה לי. טוב בכל אופן זאת הבעיה , אם משהו לא מובן אני אשמח לפרט עוד. נ.ב אגב הייתי מיואש עד כד…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הורדתי messenger 8, התקנתי והכל הלך יפה. ניסיתי להתחבר, ואז הוא רשם שיש גרסה חדשה יותר, ואני אהיה חייב להוריד אותה אם ארצה להשתמש ב-messenger. זה הוריד לי אותה והתקין לי אותה, לא היה שום שינוי. ניסיתי להתחבר שוב, הוא שוב כתב לי את אותה הודעה. אמרתי, טוב, כנראה מיקרוסופט מבינים מה הם עושים וכנראה צריך לעדכן שוב. התקנתי ולא השתנה שום דבר. זה פשוט לא נותן לי להתחבר. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הבנתי שזו הרחבה שכשאני עובר הין לשונית ללשונית זה אמור להיות עם אפקט של קוביה תלת מימדית כזו נכון? אז הורדתי את זה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4258 התקנתי עשיתי ריסטרט לדפדפן וכלום . הכל רגיל. איך אני מאפשר את הפעולה.. או בקיצור: איך אני רואה את האפקט של הקוביה??
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס אקס פי - SP1, הבעיה היא כזאת: פירמטתי לפני משהו כמו חצי שנה וכל הזמן היו לי תיקיות שלא קשורות ולא ידעתי אם להעיף אותם או לא, רוב הקבצים זה עם סיומת CHK. השתמשתי בתוכנה Norton Ghost בשביל שכונן D ישאר, כדאי לי למחוק את הקבצים? הנה תמונות: http://img57.exs.cx/img57/1190/untitled450.jpg http://img57.exs.cx/img57/3143/untitled451.jpg http://img57.exs.cx/img57/1356/untitled452.jpg http://img57.exs.cx/img57/8467/untitled453.jpg
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול להאיץ קצת את המחשב. מצבו מדרדר... הוא נהיה איטי (לעיתים בפעולות פשוטות מאוד). ה CPU מראה קפיצות בין 4% ל 30% וכן הורדתי את כל התוכנות ב MSCONFIG שאני יודע עליהן... אם יש לכם עוד הצעות, או שתרצו שאני אצלם תמונת מסך של משהו תגידו... אני מחכה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-