תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, עד לאחרונה השתמשתי בתוכנת utorrent לצרכי ההורדות שלי, מוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. בימים האחרונים אני סובל מהאטה משמעותית בקצב ההורדה שלי באמצעות תוכנות torrent (כנראה בגלל חניקה מצד ספק האינטרנט). רציתי לבקש המלצות על הדרך היעילה ביותר (מהירות הורדה/אמינות המידע/מגוון המידע/ וכו') להוריד קבצים...
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שאני מוריד קובץexe אני מקבל קובץ מדיה מה עושים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי דיסק קשיח מסוג wdc wd2000jd-55hbb0 SATA 200 GB 7200 קניתי אותו בבאג ולפי מה שהטכנאי אמר אני זקוק לדרייבר בשביל להתקין וינדוס מחדש כלומר גיסרא אחרת ברשותי וינדוס XP HOME SP2 והוא עושה לי בעיות הוא פוגע לי בתיפקוד הסימולטור ! איך אני משיג את הדרייבר אותו האיש שעבד בחנות עזב ואין מי שיטפל בי אשמח עם תעזרו לי כל טוב !
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
למישו יש דרך להוריד את הסירטון הזה? קישור לדף: http://tv.adobe.com/#v=http%3A//adobe.edgeboss.net/flash/adobe/adobetvprod/caffe_fibonacci/10_cfb_001.flv%3Frss_feedid%3D929%26xmlvers%3D2 תודה מראש לכל העוזרים. ניסיתי כבר עם כמה תוכנות, הבעיה היא שה-FLV מוטמע בתוך ה-SWF ולא בתוך HTML.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני מאחד כוננים עם התוכנה magic partition
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מחפש תוכנות כמו אנטי וירוס טוב, תוכנת צריבה, ואופיס. הבנתי שבאופן אופיס אין OUTLOOK זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה חדשה של התוכנה הפעם מדובר ברשימה קטנה בכמות אבל גדולה באיכות * תמיכה בסקינים * עיצוב מחדש למסך הגדרות תוכנה, הגדרות חשבון פעולות חוצות חשבון * Freepops: השתמש באימייליה עם שרתי דואר מבוססי רשת כגון הוטמייל, יאהו ועוד רבים נוספים * תיקוני באגים אשמח לקבל הערות והארות אתר התוכנה בעברית: http://www.emailaya.com/il אתר התוכנה באנגלית: http://www.emailaya.com
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה ב-norton ghost גירסאות 9 ו 10 שתיהם לא מזהים לי את הכוננים בתור צורבים וכך אני לא יכול לגבות ישר לDVD ,התוכנה מזהה את הכוננים בתור כונני read only תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תמיד כשאני מכבה את המחשב מבלי לסגור את התהליכים של ה-Catalyst ידנית (CLI.exe) קופץ לי מן חלון ש-NET Broadcast 1.5 או משהו דומה לא הצליח לסגור את עצמו ואני צריך ללחוץ על "סיים עכשיו". בנתיים אני בכלל לא משתמש בקטליסט, ואם אני כן משתמש בו אז אני מוודא שאני סוגר את כל התהליכים שלו לפני שאני מכבה את המחשב. אני יודע שזו בעיה מוכרת בדרייברים של ATi, אבל יש לה פתרון? ATi לא שמה לב לזה כשהיא מוציאה דרייברים חדשים? חשבתי שהם אשכרה יקראו את "הפידבק" הזה שאנחנו נותנים להם.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם ההגדרות האופטימליות לקאזה לייט. חיבור adsl 750 . תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
התקנתי איזה תוכנה ........והפסקתי את ההתקנה באמצע כי רציתי להתקין אותה בתקיה אחרת....עכשיו ניסיתי לעשות unInstalle אבל לא יכולתי....ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל זה מתחיל להתקין ואז זה אומר לי שזה סיים אבל למעשה זה לא מתקין... מחקתי את הקבצים שהיא התקינה ידני...אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את התוכנה בשביל לקבל את ה-unInstalle המלא...מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות??
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחם לי
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 בנוסף כתוב לי בחלון של מאפייני הצלילים שאין התקן שמע.... וכשאני מנסה לפתוח את החלון של בקרת העוצמה הוא מראה חלונית כזאתי.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה עד אתמול השתמשתי במסנגר 8 לייב. פתאום ניסיתי להוסיף את ידידה שלי לרשימה והוא לא נותן לי... לא מאפשר לי ללחוץ על הכפתור בכלל של ההוספה. אני לוחץ עליו וכלום לא קורה. ואצלה אני מופיע ברשימה... נכנסתי למסנגר דרך אתר אינטרנט שמפעיל את המסנג'ר בג'אווה , ופתאום אני רואה שהיא כן ברשימה שלי... העפתי את המסנג'ר 8 והתקנתי 7.5. שם הכל עובד סבבה . פתחתי לעצמי מייל חד והעברתי את כל הרשימה.. עכשיו הבעיה: יש לי מייל חדש ורשימה חדשה. במסנגר 7.5 הכל עובד סבבה. כשאני נכנס למסנג'ר 8 זה לא עובד לי! נכנסתי ממחשב אחר וזה כן עובד. נכנסתי עם שם משתמש אחר והמסנגר 8 גם עובד! אז מה אני עושה??!!! הסרתי והתקנתי 20 פעם כבר וזה לא נותן לי להיכנס עם המשתמש החדש שלי במסנג'ר 8 במחשב שלי!!! יש שיטה ל…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לראות סרטים בmp4. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ לפורמט אחר וכמו כן אני רוצה להקטין את הקובץ. אם למשהו יש מושג שייתן לי קישור לתוכנה כזאת והסבר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי מערכת Dual Boot של ויסטה ו XP, כל אחד על מחיצה שונה. אני רוצה להסיר ויסטה, אבל לפני שאני דופק את הכל, רציתי לדעת אם Ghost יכול לעזור לי בדרך כלשהי? אני יודע שיש שם אפשרות לעשות גיבוי 1:1 של המחשב... שאין לי איך לעשות את זה (דיסקים?! אין לי כונן חיצוני). יש דרך כלשהי לעשות סוג של Rescue Disc במקרה שאני גומר עם NTLDR / BOOTMGR is missing? אני לא יודע איך זה בנוי, אולי שומר את ההגדרות של המחשב, אולי סתם דברים נחוצים למקרה של כשילת מערכת? בעקרון אני פשוט שואל אם יש תכונה כלשהי ב Ghost שרלוונטית למצב שלי. מה אתם הייתם עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שלום חברים. ברצוני להגדיר בשרת האקצ'נג שלי שכאשר יוזר יפתח את האוטלוק, יוצג מסך פתיחה בו כתוב - X ו Y. היכן אני מגדיר זאת? והיכן זה מתבצע על שרת האקצ'נג או per יוזר בתוכנת ה - Outlook?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני זקוק לשתי הגרסאות? תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הוינדוס וכמובן גם את הביטורנט (VUZE). היו לי לפני כן, קבצים שהייתי בתהליך הורדה שלהם וכעת הם לא מופיעים שם איך אני ממשיך להוריד אותם מאותה נקודה ? (אין לי את קבצי הטורנט עצמם)
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
דרושה תוכנת שדרוג ממערכת הפעלה ישנה לאקס-פי. דיסק ומדבקה ו/או רישיון. עמוס. 0505790621. Atgg10@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-