תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש: מעבד כפול ליבה של AMD 4400+, 2GB RAM וכרטיס מסך x1950, מערכת הפעלה XP pro sp2. אלו עיקרי המפרט. המחשב עובד בצורה מעולה ואני מבסוט עליו, משחקים כמו HL2, Hitman bloodmoney, NWN2 רצים חלק עם האפשרויות הכי גבוהות הבעיה היא במשחקים יותר חלשים. לדוגמא במשחק GTA: san andreas אני נתקל בבעיה מוזרה. כשאני נכנס לבתים פתאום הכל רץ מהר מאוד (השעון של המשחק, האנימציות) ואי אפשר לתפקד. חשוב לציין שלפעמים הבעיה הזאת נעלמת ופתאום היא חוזרת. עוד חשוב לציין שGTA הוא לא המשחק היחיד שזה קורא בו, זה קורה גם בworms 3d וכנראה בכל משחק יחסית חלש שאני אתקין. הידע שלי במחשבים יחסית נרחב ואני לא מצליח להבין את הבעיה הזאת, אשמח אם תעזרו לי בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום ! רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לזהות פנים בזמן ה LOGON ולאבטח לי את המשתמש? לא ידעתי בדיוק איך לנסח זאת אבל אני מתכוון כמו זיהוי טביעת אצבע אבל לפנים. אני ישמח אם מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
למה אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת? מה היא אומרת?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי x800GT והורדתי את הדרייבר הכי חדש של ATI 6.1 אני צריך למחוק את הדרייברים הישנים של הכרטיס מסך או שזה בסדר להתקין עליהם? יש לי במחשב ati control panel ו.. catalyst control center אני צריך למחוק את שניהם? תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כל פעם כשאני נכנס לOutlook אני צריך להזין ססמא, שמתי לב שאי אפשר לסמן את remember password האפשרות הזו חסומה... יש לציין שפתחתי כרגע משתמש חדש בOutlook ומאז נוצרה הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
השפה שאני משתמש היא אנגלית....שאני מחפש קובץ כלשהו ואני כותב בעברית אז בשורת החיפוש רואים עברית...אבל ברשימת הקבצים שהוא מצא רואים סינית... הנה הבעיה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני זקוק לעזרה ממכם דחוף! פירמטתי את המחשב לפני מספר ימים ועדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה של הכטיס מסך ומה לא עשיתי נכון.. וידאו עובד והכל, רק שבשחור לבן וחקלם שעובדים בצבע- התמונה לא ברורה ורק חלק מהתמונה צבעונית.. חשבתי שמדובר בבעיית קודקים. התקנתי KLITE ו- XP CODECKS.. שום דבר לא עוזר. כמובן שהדרייברים של הכרטיס מותקנים והכל.. (nvidia - ג'י פורס 6) תודה לכולם על העזרה. marksab
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום תוכנה אחת: תוכנה למצלמת אינטרנט: שאפשר לצם וידאו וסתם תמונות.. תוכנה שניה: תוכנה שממירה קובץ DIVX לIFO או BUF.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחם לי
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה MYHTPC - התוכנה היא ממשק משתמש פשוט הנעזר בתוספים ובתוכנות חיצוניות על מנת לנהל את המדיה שלנו. (גירסה מלאה ולא זמנית)
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקחת ארוע מסויים, לעשות לו COPY ולהדביק אותו ביום אחר? אני פשוט רוצה לחסוך את הכתיבה של ארוע חדש כל פעם
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי CORE 2 DUO 6600. אני יכול להפעיל אותו כ2מעבדים או כמעבד אחד.(דרך ה BIOS). באיזו תצורה הכי כדאי לעבוד עם המעבד כשאני ממיר סרט בתכנת TMPGENC? מה יהיה שונה בצורת העבודה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
באאוטלוק - כשאני מנסה לחפש איש קשר ולוחץ ENTER קופץ חלון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב.... מחקתי פעם את התוכנה של symantec אבל עדיין כיאלו משהו נשאר לי מזה וזה מה שמופיע לי איך שאני פותח את המחשב http://img78.imageshack.us/my.php?image=problem1an9.jpg
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין FIREWALL בוינדוס ויסטה אבל אני לא יודע מה קיים שתומך בויסטה ומה טוב ??? יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכם. התקנתי במחשב לפני דיי הרבה זמן את התוכנה emule למי שמכיר. עכשיו יש לי הרבה דברים שאני לא מבין בא. ואיך היא מתנהלת, ואיך היא עובדת. 1. שה- emule עובד לי במחשב (כאילו שהוא מופעל), המחשב שלי ניהיה מאוד איטי כל דבר שאני פותח לוקח לו הרבה זמן לפתוח אותו, אבל שהאימיול לא פתוח אז המחשב עובד לי בסדר גמור. 2. שאני נכנס לתהלכים של המחשב אני רואה שמה שהאימיול מראה לי 77,700kb שזה הרבה מאוד. השאלה שלי האם אימיול אמור ככה להאט את המחשב? והאם ככה זה אמור להראות לי בתהליכיפ כזה הרבה משאבים שהוא תופס ? מה אתם מציעים לי לעשות בנוגע לזה..? מפרט קטן: יש לי win xp 2800mhz עם זיכרון 512ddr. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
שמעו יש לי 2 מחשבים בבית התקנתי בחדש את קספרסקי הכי חדש 6 וזה עבד חלק אחרי שהכנסתי את ה-KEY ובמחשב הישן עשיתי אותו דבר התקנתי וזה ופתאום מתי שאני מכניס את ה-KEY אז זה לא נותן לי להשים וזה אותו דבר הקובץ,אותו דבר אז מה לפי דעתכם הבעיה? וכבר מחקתי והתקנתי כמה פעמים בישן וזה לא מצליח
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להתקין מס' פעמים את הVisual Studio 2008 וכל פעם יש לי את אותה השגיאה בהתקנה, הנה התמונה של השגיאה. גם את הframwork3.5 שהורדתי מהאתר של microsoft הוא לא מתקין לי וטוען שההתקנה נכשלה. חפרתי את כל הפורומים באנגלית/עברית אך לא מצאתי את שורש הבעיה. יש לציין שאת c# exspress הוא מתקין בהצלחה אך מראה לי בעייה בעיצוב של הקוד(וזאת שרק עשיתי לו new project- windows applicaion ) הנה תמונה גם של זה: אז ככה לפני שתענו אני רוצה לעדכן אותכם בפרטי המחשב ומערכת ההפעלה: vista 32bit Hebrew 4000 mb ram 6550 dualcore2duo אם יש עוד פרטים שאני צריך להביא רק תגידו אני משתגע, מה אפשר לעשות?? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שאלה האם התוכנות המופיעות במאגר עדכניות? האם נבדקו לאי המצאות וירוסים וכד' ומעל הכל האם התוכנות החינמיות הן הטובות כיום בשוק (בהמשך לנושא העדכניות)
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי במספר אתרים שלא יכולתי לשמור את הגרפיקה שלהם כקובץ ארכיון mht. כאשר ניסיתי לשמור אותם אז במהלך ההורדה הופיעה הודעה the page can not be saved. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואיך אני פותר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
היי לכולם יש לי ANTIVIR ו-AVG ו-SPYBOT14 RESIDENT ומערכת XP עיברית SP2 מרוב הגנות הדברים הבסיסיים לא עובדים. כשאני מגיע לאתר בו אני נדרש להתקין פקדי ACTIVX, אני מחכה לסרגל הצהוב למעלה כדי לאשר את ההתקנה אך הוא לא מופיע ולכן אינני יכול לאשר התקנה. יש עוד תופעות דומות אך זה נראה כנובע מאותה סיבה. יש למישהוא כיוון מהיא הסיבה? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
כאשר אני מתקין את ה- Photoshop הוא זורק לי את ההודעה המצורפת בקובץ ששמתי כאן. וזה למרות שהדיסק בכונן... ניסיתי עם Daemon Tools והכל כולל Safedisk , ניסיתי גם העתקת הדיסק as is לקשיח... אבל שום דבר לא עוזר וההודעה נשארת... ניסיתי לחפש בגוגל וגם שם יש ת'רד אחד רלוונטי ולא ענו לאותו מסכן.. בבקשה אל תגרמו לת'רד שלי להישאר יתום ותתרמו מהידע .... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-