תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה לזיהוי קבצים פגומים עוד לפני שפותחים אותם....(לא קבצים עם וירוס או רוגלות)אלא פגומים מבחינת הקובץ .?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה המפורסמת שאומרת לך בדיוק חלק חלק מה יש לך במחשב, דגם חברה והכל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנה אשר מזהה את החומרה של המחשב אשר תומכת בקורנרו, כגון אוורסט או סנדרה. כרגע שתיהן לא מזהות לי את המעבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בשעה טובה ובעזרת הפורום קניתי את המחשב אוסיף מפרט מתי שהמחשב יהיה בידיים שלי.... אבל השאלה שלי כזו יש איזו תוכנה שעובדת בדוס ככה שכאשר אני אקח את המחשב בחנות אוכל להריץ במקום כדי לבדוק שהרכיבים שקניתי זה מה שהם שמו לי ואני מדבר מניסיון של פעמיים שקניתי מחשב ודפקו אותי (כמובן שחזרתי אליהם ורבתי איתם ושמו את הנכון ) ושמעתי שזה קרה לפחות לעוד 3 אנשים שאני מכיר אישית אם אין אז האם אפשר לדעת בביוס האם המעבד הוא באמת q6600 g0 is the memory ocz urban elite 800hz is the mother board really is p35c-ds3r
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה טובה לזיהוי תקלות בחומרה כזאת שמעידה עם התקן כלשהו לא עובד כראוי או שלא עובד בכלל מודה על עזרתכם שבת שלום לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להראות לי מה רמת הקרינה בסביבה או מיפוי של אזורי הקרינה החזקים?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
[glow=red,2,300][/glow][shadow=red,left][/shadow][move][/move] תקשיבו אני ממש מבקש אם אתם יכולים בבקשה לעזור מאיפה אני מוריד תוכנה לזיוף אישור של קפ"ח ומכבי וכו' הבנתם זה חש :s07 :וב כול עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוכל לחבר לי 2 סרטים CD1 וCD2 ל קובץ אחד גדול מבלי לפגוע באיכות של הסרט. רק להדביק בלי לקודד
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שמחפש תוכנה שאפשר לקחת קטע וידאו ולהשים עליו מוסיקה שם של תוכנה יספיק תודהה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רב שלום במידה ואני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט ב- USB ע"מ לעשות בה שימוש ב- MSN MESSENGER, האם אני חייב להתקין את דיסק עם הדרייבר של המצלמה או שהיא תעבוד בלי צורך בהתקנה של התוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי שתיי חלקים של סרט ואני רוצה לעשות מזה חלק אחד יש איך אני משיג תוכנה כזאת?? ומה השם שלה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה שמחברת קבצים כאלה אני אשמח מאוד לשמוע!!! אני צריך כזו תוכנה דחוף!!!
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתחבר בין שני קבצי מוזיקה שאני יוכל לשמוע את שני הקבצים ביחד (אחד על השני).. מישהו יודע איזה תוכנה יכולה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לחבר שני מחשבים להעברת קבצים דרך חיבור LPT תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לחלק חצי אנכי של סרט. למי שלא הבין, האפקט שבתוכנית של אלי יצפאן שהוא מחבר 2 תמונות ואז רואים אותו בכל צד של הסרט פעם אחת לימור לבנת ופעם אחת ראש הממשלה. בקיצור הוא חוצה את התמונה לחצי ומחבר אותה לחצי אחר מפילם אחר. אני מחפש תוכנהשיכולה לקחת חצי מסרט ולחבר אותו לחצי השני של הסרט האחר. יש לי Adobe Premiere Pro אז אם מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה שם, שידריך. תודה מראש לעוזרים.
-
בזמן האחרון שמתי לב שהחיבור לאינטרנט מתנתק לי בלילה שאני שם את הEMULE להוריד דברים, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק לי כל פרק זמן מסוים את החיבור ובמקרה של ניתוק לבצע חיוג אוטומטי?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? לפעמים (הרבה פעמים!!!) שאני לא בבית והמחשב מוריד,פתאום יש ניתוק,הייתי רוצה תוכנה,שכאשר זה קורה,היא "תחייג" מחדש (יש לי ADSL). מישהו מכיר כזו תוכנה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן הבטרייה במחשב נייד אצלי נגמרת מאוד מהר אני צריך תוכנה שתראה לי את המצב של הבטרייה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום רב יש לי סרט שממנו אני רוצה לחלץ אודיו (מוזיקה), עכשיו הבעיה היא שבסרט יש שני סוגי אודיו, ואני רוצה לבחור באודיו שאני רוצה. ישנה תוכנה שעושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי קובץ מאוד גדול 1.2 ג'יגה ואני מחפש תוכנה שתחחלק אתו ל 2 (בכדי לצרוב) ובבוא העת תדע גם לאחד אותו ללא פגיעה בנתונים
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכם, תהיתי אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על תוכנה טובה לחיפוש אחר מחרוזות של מידע בתוך קבצים בוינדוס. אני מחפש תוכנה שתדע לבנות אינדקס מתאים, ולאחזר את המידע במהירות (בשונה מהחיפוש של וינדוס עצמו שפשוט סורק את כל הקבצים במערכת בכל פעם מחדש) תודה לממליצים, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה שמות של תוכנות שמחפשות proxy..אשמח גם לקבל תגובות על התוכנות או מכלאה בעלי ניסיון..תודה! ועוד יותר אני מעדיף-שתרשמו לי כאן בבקשה את כתובת הפרוקסי הכי מהירה שמצאתם ושהיא עובדת כמובן ושאתם משתמשים בו..וזהו.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר תוכנה לחיפוש אלבומי מוזיקה חדשים מתוך רשימת אומנים מוגדרת ? למשל - אם יש לי כבר אלבומים של בערך 100 אומנים אני רוצה לדעת כאשר אחד מהם מוציא אלבום שאין לי אותו (למשל ע"י התחברות ל-DB של מוזיקה כמו allmusic וכו'). תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה שעושה פעולה דומה לתוכנה Everest? שמחפשת דרייברים לחומרה לא מזוהת במחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לחיפוש טקסט בתוך כל מיני סוגי קבצים (העיקרי שבינייהם כמובן הוא word) עד היום עבדתי עם תוכנה חינמית שנקראת exalead, הבעיה שאני לא יכול לחפש איתה קבצים גם ברשת. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר תוכנה כזאת חינמית שיכולה לחפש לי גם קבצים ברשת? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-