עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים (ככה סתם בלי שום סיבה) מקשי החיצים, HOME/END וPAGE UP/DOWN מפסיקים להגיב אצלי ורק איתחול של הFF מציל אצת המצב ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, פרופיל חדש (ללא שום תוספות) אבל זה לא זה למישהו יש עוד רעיון לפני שאני זורק את השועל לקיבינימאט?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by overload,

שלו את זה בעבר, כמה פעמים, אבל אף פעם לא היתה פה תשובה. אז אני ישאל שוב, אולי יתמזל מזלי איך מוסיפים כתוביות לסרט בפורמט DVD שנמצא על המחשב? מצאתי בכל הרשת רק מדריך אחד (שמופיעה בהרבה אתרים בגרסאות שונות) אבל הוא ממש מסובך ודורש איזה 5 תוכנות שונות והוא מבר על הכנסת כתוביות לDVD על דיסק, ובכל מקרה לא הבנתי אותו. אני רוצה לדעת איך להכניס כתוביות (נגיד בפורמט SRT, ) לסרט DVD שיש לי על המחשב כבר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by coorva,

מבקש עזרה בקישור ללינק ששם ניתן להוריד את macromedia stand alone flash player 8 תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by bugosdckh,

יש לי בעיה במוניטור בפרמייר 1.5 כאשר אני רואה סרט דרכו לאחר חמש דקות הוא מפסיק אוטומטי האם יש דרך הפסיק זאת? דבר נוסף האם מישהו יודע איך אפשר לראות על מסך שלם? תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by abo,

אהלן אנשים טובים אז ככה. היום ישבתי וחשבתי על זה שיש לי בלוטוט במחשב ויש לי מקלט ובטוח גם משדר IR. עכשיו עשיתי גוגל וניסיתי ממש הרבה לחפש אם אפשר להשתמש בהתקן הבלוטוט במחשב שלי בתור דיבורית בלוטוט- מבחינה רעיונית, מה כבר צריך, מיקרופון? (יש לי מובנה בלפטופ) ורמקול ? (יש לי מובנה בלפטופ גם כן...) בקיצור מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה??? דבר שני, התקלקל לי השלט למערכת סטריאו, שעובד על IR, ויש לי משדר IR במחשב, אז אולי יש גם איזשהי תוכנה שיודעת ליצור במחשב שלט רחוק שישדר למערכת?????? יש לי HP TX2510US. תודה!!!! יאללה תעשו חיל!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם! ישנה תוכנה שנקראת ETRUST שחוסמת גישה לאתרים! האם ניתן לעקוף אותה?ולגשת לאתרים למרות החסימה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. יש לי את הבעיה של הCONECTING בKAZAA (או KAZZA לא יודע מה ההבדל) LITE 202. הורדתי את העידכון של השרתים (האחרון שMILK-INK הביא פה ) שצריך אבל אני חושב שהוא מלפני איזה חודש או יותר, ואני לא יודע איפה מוצאים חדש יותר. באפשרויות הגדרתי גם שם משתמש. בכל זאת זה לא מתחבר. מה לעשות? עריכה: עברתי לKAZAA RESU... וזה פועל, סליחה על ההתרדה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by Nemesis,

הי, יש לי סרט שהורדתי מ UMD. רוצה לצפות בו במחשב ולא ב PSP. יש דרך? הצלחתי להפעיל את הוידאו ע"י הרצת קובץ ה MPS לאחר התקנת מספר קודקים, אבל הוידאו קופצני קצת, וסאונד אין.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. עד לפני שהתקנתי משחק מסויים שהתקין לי דירקסט 9.0C הכל היה בסדר יש לי מחשב מאוד חזק הוא מפעיל לי את הכל המשחיקם החדשים רק לאחר שהתקנתי משחק סימולטור טיסה של מיקרוסופת שהתקין לי משהו מסויים יש לי בעיה להכנס למשחק הישן ג'נרלס כל המשחקים האחרים עובדים לי בדקתי יש לי על המחשב דירקסט 10 המחשב לא עושה לי בעיה אם שום משחק נסיתי למחוק ולהתקין שוב את הג'נרלס אבל לא יש בעיה שמשהו השתנה הינה ההודעה הוא רושם לי לעדכן את הדריקס או למינימום 8.1 או יותר חשוב לציין שהמשחק עבד על לפני שהתקנתי את הסימולטור טיסה של מיקרוסופט תמונה http://www.zix.co.il/images/z-108343628.jpg

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. היי, פתאום התחילו לי בעיות בניגון וידיאו.. לא התקנתי או הסרתי שום נגן/קודק או תוכנה כלשהי (גם לא קשורות). בxbmc פתאום התחלתי לקבל מסך יכול - סידרתי את זה כשהלכתי להגדרות וביטלתי hardware accelaration של dvxa2...אבל הוידיאו לא חלק והשגיאה יכולה להגיעה 30-40% (הפרטים שרואים כשלוחצים O) מוזר שפתאום זה בעייתי. במדיה פלייר כל קובץ MPG מציג מסך שחור ורק סאונד. יוטיוב התחיל גם להציג מסך ירוק וזה מסתדר כשאני מבטל את הhardware accelaration אבל ככה הסרטונים מקרטעים כשאני עובר למסך מלא. בכלליות אני שומע את המאווררים של הכרטיס מסך עוברים ל"הילוך גבוה" הרבה מאוד פעמים מהרגיל ולאורך זמן ניסיתי להתקין מחדש קודקים ודרייברים וזה לא מסתדר... יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. 1.העברתי למחשב בעבודה, דרך דיסק-און-קי, תיקייה שבה מותקן דפדפן אופרה, ומתוכה אני יכול להפעיל ישר את הדפדפן. זה נכנס לי לכל האתרים בצורה תקינה, רק כשאני נכנס לפורום של תפוז, ההודעות הראשונות מוצגות בצורה תקינה, אבל השאר מתחילים להיות מעוותים, ואני לא יכול ללחוץ עליהם! (אני גם לא רואה את כל ההודעות). איך אני פותר את זה? 2.אני רוצה להעביר התקנה של פיירפוקס על דיסק-און-קי, בדיוק כמו שיש לי עם האופרה. זאת אומרת שאפעיל את הפיירפוקס באופן ישיר מהדיסק, בלי צורך להתקנה על המחשב שאני משתמש בו. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by zvi123,

היה לי תוכנת סינון אתרים (מסננת) של netvision . מאחר ולא היה אפשר להחליף סיסמא שלחו לי מסננת אתרים עם קוד מוצר חדש להתקנה . נסיון ההתקנה לא הצליח והודיע general error . דהיינו ההתקנה לא הושלמה. משום מה -אחרי ההדלקה של המחשב הופיע למטה סימן צהוב עגול של puresight שחוסם את כל האתרים ומביא דף של 012 שמפנה לתמיכנ שלהם. - דברתי איתם והם אמרו שהדרך היחידה היא להוריד את התוכנה ולהתקין מחדש ואז לעשות הסרה. - נסיתי זאת וגם כאן ההתקנה לא מסתיימת בגלל general error . כמבן שהתוכנה לא נמצאת בלוח הבקרה ( בהסרת תוכניות ) . אני כרגע תקוע ??.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by fish123,

מישהו כאן יודע איך אפשר לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ל30MB ולשמור על איכות גבוהה? אני ניסיתי ולא הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by Skippy,

שלום, אני מחפשת את קובץ העברית של דור 5 וחצי הוא נקרא 52G-HEB.EXE ומכיוון שהאתר נסגר קשה למצוא את הקובץ (אפילו באימיול) למישהו יש את הקובץ או שיודע מאיפה אני יכולה להוריד אותו? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by timac,

איך אני יכול להעביר רשימה של אנשים מאי סי קיו אחד לאחר??

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. לפני כמה ימים הורדתי Photoshop CS4 ובהתקנה שלו האנטי וירוס שלי (NOD 32) גילה וירוסים ו232 התקפות... הסרתי את התוכנה ומחקתי את כל הקבצים, עשיתי סריקה עם האנטי-וירוס שוב על כל המחשב וגם ADAWARE וSPYBOT וזה לא מצא לי כלום. מאז יש לי תקלה חמורה עם הדפדפנים שלי (IE ו-FireFox). הפיירפוקס נתקע אחרי שאני מפעיל אותו, הIE גם אבל שורד קצת יותר.. אני לא מצליח להכנס לאתרים, הוא פשוט מראה לי דף ריק ובכללוית מאוד איטי... ניסיתי להשתמש גם בANTI-MALWARE אבל כשהורדתי עם הפיירפוקס זה בכלל לא הפעיל לי את ההתקנה ועם הIE זה התקין אבל לא הצלחתי להריץ את התוכנה..כל הזמן בהפעלת המחשב וגם בזמן לאחר מכן, מופיעה לי שגיאה שGOOGLE INSTALLER חייב להסגר...נ.ב אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת וממש לא בראש…

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  17. Started by sxtomer,

שלום אני מחפש מוד טוב לאימיול שלא מאיט את האינטרנט ומוריד טוב כי הורדתי פעם מוד של אקסטרים וזה עשה לי את האינטרנט איטי אז בבקשה תנו לי מודים טובים תודה sxtomer

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. שלום חברים. אני מחפש תוכנה לבניית תבניות אתר - TEMPLATES אשמח אם תעזרו... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by The Dom,

למרות שאיבדתי את המתאם אפשר להעביר מילים? ואם כן יהיה אפשר בכלל להבין אותם?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by esharone,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה פנדה אינטרנט סקיורטי והיא עובדת טוב אבל יש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה בגלל התוכנה ואז התוכנה עולה והכל בסדר צרפתי תמונה של ההודעת שגיאה מישהו יודע מה לעשות? באתר של פנדה לא מצאתי פיתרון

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by psycho killer,

איך אני יכול להשיג סקינים לICQ 5 ?? או איזה תוכנה שמכינה סקינים לICQ 5 ??

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by Nirbj,

אני מנסה להיכנס לשיחה בלייב צאט עם אנשים וכל פעם מפנים אותי למסך לבן ובו רשום שאני צריך להתקין תוכנה מיוחדת כדי להתחיל את השיחה. למישהו יש מושג על איזה תוכנה מדובר על מנת להפעיל את הלייב צאט ?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  23. הכוונה בצורה חיצונית(אין אפשרות מובנית בתוכנה). אתאר את הבעיה שיש לי: אני לא מצליח לגשת לאתר מסויים או להתחבר אל הקליינט שלהם לשרת כבר יומיים. אני כן מצליח לעשות זאת עם פרוקסי(לאתר בלבד מן הסתם), ולכן השאלה שבכותרת. נתונים נוספים: אני עם 012+כבלים בחיבור ללא חייגן. אני לא האדם היחיד שסובל מהתקלה הזאת(ראיתי בפורומים) אבל הם לא נותנים לי עדיין תשובות("העניין בטיפולמחלקת הסניפינג(WTF?) שלנו") ולכן אני מחפש פתרון יצירתי. נ.ב- אני כבר יומיים איתם וניסינו מלא דברים אז אל נא תציעו דברים טריוואלים(מדי). תודה לעוזרים, אתם תותחים.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  24. ראיתי כל מיני תוכנות כמו מבית INTEL או עכשיו ראיתי מבית ATI נראה לי ואתם אומרים קוראים לזה תוכנות דיאבנוזה אני מחפש שם של תוכנה שאני יוכל בשעה מסויית בלי תזמון אוטמטי פשוט אני בא לתוכנה ומלמיך תכוח איוור של המאוור דוגמה.. כמו שאחד כתב פה שבער לו הכרטיס מסך אז הוא הלמיך את מהירות הזיכרונות איך אני עושה את זה כל זה? ואם אתה צריכים איזה של המעבד שלי או שם של הלוח אם תשאלו ואם זה לא מתאים מצטער תעבירו בבקשה. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by silky,

אהלן, כשאני לדוגמא בהוטמייל.קום ופותח דואר בעברית הוא מקודד לפי WESTERN EUROPEAN במקום HEBREW WINDOWS ואז הכל בגי'בריש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.