עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ABLB,

שלום רכשתי מסך LCD - samsung 931c חיברתי אותו בחיבור Dvi והתקנתי את הדרייבר שמצורף עם המסך , ההתקנה נתקעה באמצע- עקב שגיאה בווינדוס פירמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של SAMSUNG והבעיה עדיין חזרה?! האם יש למישהו עצה כלשהי? אגב הדרייברים הכרחיים לצורך כיונונים של הצבעים במסך. תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מנסה לחבר ג'ויסטיק ישן עם חיבור midi על מנת שיעבוד על המחשב החדש,ולכן חיברתי כרטיס קול pci ישן. הכרטיס הוא ensoniq audio pci 3000 עם שבב es1370 שעל פי חיפושי הוא תואם soundblaster pci. אם יש למישהו מושג איך לגרום לעסק לעבוד אני אשמח. תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by The Dom,

יש לי שאלה לגבי בבילון... אף פעם באמת לא התנסיתי בתוכנה ותהיתי אם היא יכולה לתרגם דף שלם... או אם יש תוכנה בכללי שיכולה לתרגם דף שלם(?) תודה ראש

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזריזות. במחשב של העבודה קיים OUTLOOK 2003. אני לא יודע מה קרה במהלך הסופ"ש, אבל עכשיו התוכנה מודיעה על שגיאה בקובץ ה-PST ולא מוכנה לקבל דואר חדש, להוציא דואר או לבצע שינויים בדואר קיים. גוגל אמר לי להריץ כלי לתיקון PST, אבל אני לא מוצא את קובץ ה-PST! הרצתי סריקת דיסק לתיקון שגיאות בכונן (של XP)- לא עזר. תצוגת התיקיות מכוונת להציג קבצים נסתרים. בתוכנה עצמה ניתן לגשת לכל המיילים ולקרוא אותם, אבל אי אפשר לייצא תקובץ PST חדש (שוב מופיעה השגיאה). *אני שוקל לנסות שיחזור מערכת, אבל מפחד שזה יהרוס את הסיכויים לשחזר את הקובץ במידה והוא נמחק בצורה כלשהי. מצאתי את הקובץ. מסתבר שקבצי מערכת היו מוסתרים. לכן גם החיפוש לא איתר אותם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני צריך המלצה לתוכנה שממירה סרט ממצלמה דיגיטלית ל WMV ? יש לי תתוכנה Any DVD Converter Professional וזה מספיק באמצע ,ניסיתי סוגי סרטוני DVD אחרים גם לא עובד

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. שלום , אני מחפש תוכנה שבה אפשר לשלוט במחשב המרוחק ואפשר להתקין בו תוכנה , ובמחשב השולט אני לא יכול להיות תוכנה כלומר חייב להיות מבוסס WEB , ובקיצור: controlled-program based controller-web based ללא אישור מהנשלט הרבה הרבה יותר עדיף , אם אין אני אסתפק תודה מראש אריאל

7. אני רוצה לצלם את עצמי במצלמת אינטרנט שלי ושיהיה לי זמן להתרחק כמה שניות יש תוכנה שתספור עד 10 ואז תצלם ? משו כזה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by 8us.co.il,

שווה לי לקנות את הלוגו הזה לחנות מחשבים העוסקת בתיקון ומכירה + חנות וירטואלית? http://www.pixellogo.com/logos-cards/non-exclusive-logo-card/B-Logo-945 השם MYCOMP מה אתם אומרים אליו???

9. Started by shanibh,

היי, לא ידעתי כל כך להגדיר מה אני רוצה לעשות, אז צירפתי קובץ תמונה, בעיקרון חשובים לי שני דברים שלא הצלחתי לעשות בטבלה: 1. בקריטריונים של הטבלה בקצה הטבלה לעשות מעין אלכסון ובו להכניס שני פרמטרים, אחד עבור השורות אחד עבור העמודות 2. עבור הקריטריונים האחרים של השורות והעמודות, להוריד את המסגרת לגמרי, שהפרמטרים יהיו מחוץ לטבלה אם מישהו יודע גם איך לעשות את מספר אחד באקסל הייתי שמח לדעת גם. לא ע"י עיצוב והוספת מסגרת של אלכסון ואז לשחק עם הרווחים, זה מעיק... תודה...(מצורף הקובץ תמונה לא לשכוח להסתכל) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

BERYL יכול לעבוד גם על ווינדוס XP? אם כן אז איך?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by eladbu,

בעיה עם גימייל עשיתי לגימייל פרופיל באאוטלוק 2003 בצורה מסודרת ולפי כל ההנחיות באתר גימייל הבעיה היא שברגע שאני עושה שלח קבל זה מושך מיילים ממש באיטיות ואפילו נתקע ומפסיק פתאום בגלל שהוא לא מצליח למשוך מיילים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. ראיתי שיש אפשרות כזאת בהגדרות של החשבון שלי ביוטיוב: Always play HD on fullscreen (when available סימנתי את התיבה, אבל עדיין כאשר אני עובר למסך מלא בסירטונים, זה נשאר על האיכות הנמוכה יותר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by coorva,

האם ישנה דרך להפוך את הנגן לנגן ברירת המחדל כאשר אני צופה בקטעי וידאו באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by gringo,

שלום לכולם! לאחרונה התשמשתי ב office 2007 portable לשם בדיקה והתרשמות לפני שארכוש ואתקין. הכל עבד תקין וכמצופה עד לפני יומיים. האופיס רואה את הקבצים אשר נוצרו אך בסייר של מערכת ההפעלה הקבצים אינם מופיעים. כאשר אני שומר את הקבצים למיקום שונה שוב הם לא מופיעים . רק לספריית ההתקנה אני יכל לשמור את הקבצים . מה שמוזר הוא שאני מנסה להעתיק את הקבצים מספריית ההתקנה לכונן הרשת בה אני שומר אותם לרוב, הוא מודיע לי שהקובץ קיים ושואל אם ברצוני להחליפו. אם אני מאשר הוא מודיע לי שהוא מחליף אבל אני לא רואה את הקבצים.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אז ככה: קניתי מחשב חדש, לוח אם של ASUS M2N-E התקנתי עליו את הדריבר שהיה בדיסק של הדריברים, וגם הורדתי את הדריבר המעודכן. (SoundMax) אני מנסה לעשות סטריאו מיקס (מערבל סטריאו) כדי להשמיע לחבר שלי שירים דרך המסנג'ר / אי סי קיו. אני מגדיר הכל, מפעיל את הסטריאו מיקס כמו שצריך, מסמן אותו שיפעל, הכל טוב ויפה. רק מה? חבר שלי לא שומע כלום וזה גם לא מסמן לי שהוא שומע. יש לציין שהמחשב שלי חדש (לא יודע אם זה משנה משהו), אבל במחשב הישן הכל עבד כמו שצריך שעשיתי בדיוק אותו דבר. מישהו יודע מה הבעיה? אני מצרף תמונה שתראו שהגדרתי נכון. תודה ענקית לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by kinduv,

שלום! כשאני עושה כיבוי למחשב מופיע לי כמו סיים משימה על המילים ...dde server ואני חייב לעשות סיים משימה בשביל שהתכבה לי! מישהו יודע מזה? זה יכול להיות ריגול? איך מסדרים את זה??? יש עוד בעיה שלא נראה לי קשורה, שהדפדפן נתקע ואני חייב לעשות לו סייםפ משימה ואז הוא נפתח נורמלי עד ש... יש לי Internet Explorer 7 בעברית אשמח אם תעזרו לי :yelclap:

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by DrecK,

לאחרונה כמעט על כל אתר הדפדפן מתריע לי שהחיבור לא מאובטח ולא נותן לי להיכנס גם אחרי שאני מוסיף חריגה(אם אפשר, לא תמיד) איך מבטלים את זה?? תמונות מצורפות

• 5 תגובות
    • 6.3k צפיות
  18. Started by asmy999,

מישהו יודע מה אלו קבצי TWG ו PLT ואיזו תכנה פותחת אותם , והאם קיימת גרסת חינם (לצפייה או שינוי ) לקבצים הללו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nice,

התוכנה עובדת בצורה מאוד פשוטה והיא מאפשרת לכם לראות מה לוקח מקום בכונן וכמה אחוזים,אותו הדבר ניתן לעשות לתיקיות ולפ סיומות קבצים. מאוד שימושית,היא מאפשרת לך לדעת מה למחוק כדי לפנות מקום בכנון. ועוד פלוס גדול - אין צורך להתקין אותה. http://www.webattack.com/get/disktective.html שימושית להפליא.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file???? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by .y.s,

אני מחפש מדריך בעברית או קישורים לתוכנה Ghost 7

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  22. למי שנתקל בבעייה של שימוש מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט עם winamp בסקינים חדשים, לא ניתן להשתמש בכפתורי השליטה על המולטימדיה. גם אני נתקלתי בבעיה הזו, ועד שייצא תיקון ל winamp או לדרייברים של מיקרוסופט ה IntelliType 5.0, מצאתי את התיקון הזה: Hot Keys

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. הי אני משתגע מהוורד הזה אני כותב באנגלית אחרי כמה דקות/שניות שוב יש עברית ושוב לשנות לאנגלית כך זה ממשיך למשהו יש הסבר לזה? עוד שאלה אם כבר אם אני ב CAPSLOCK ורוצה לעשות סימן כזה : יוצא לי סימן כזה: ף ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים שהייתה לי (K-LITE), אבל מאז אני לא מצליח לנגן שום סרט ! כשאני מנסה להפעיל סרט אני מקבל הודעת שגיאה: the source filter for this file could not be loaded (xvid mp3) ניסיתי להחליף מקודדים (הסרה והתקנה מחדש), אבל שום דבר לא הולך. יש למישהו רעיון ?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  25. Started by Galz0r,

נעשה בפלאש... ולא זהלא פילטר של פוטושופ :-* השקעתי דיי הרבה בערך שלוש שעות אבל אני דיי מתחיל בקטע של אילוסטרציות וכישרון ציור אין לי... טוב אז בלי יותר מדיי מילים קבלו את אנג'לינה ג'ולי למרות שקצת כיערתי אותה אבל תסלחו לי טוב? ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.