עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם הוא ימשיך לרדת, או שפתיחה שניה שלו לקריאה תשבש את ההורדה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Proww,

לא אמור לצאת היום? זה לא מעדכן לי

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. שלום מערכת הפעלה חלונות 7. מסך דל U2410. האם ניתן לנצל את שטח העבודה הגדול כך ששני אנשים יגלשו במקביל (לכל אחד יהיה עכבר עצמאי)?

• 7 תגובות
    • 6.6k צפיות
  4. Started by b-or,

עדכנתי לא מזמן, לא מרגיש שינוי. באמת שלא הבנתי את הקונספט להוציא גרסא כל פעם שצריך לתקן באגים, מה רע ב4.0.2 לדוגמה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by SLI/CF,

היי יש לחבר שלי בעיה כאשר הוא מנסה להוריד משהו מהאינטרנט גם באקספלורר וגם בקרום מופיעה לו ההודעה הבאה "SQLSTATE[00000] [1129] Host '192.168.0.34' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'" ניסיתי להחליף את קובץ ההוסט וזה עדיין לא עזר אבל הקובץ עצמו נקי עכשיו והוא לא רוצה להשתמש במנהל הורדות אם מישהו רוצה הציע את זה אז...תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by roeesnir,

Win 7. אני מחפש דאדגט לשולחן העבודה, שיודע לי כשנכנס מייל. יש כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by Joli,

זה מתאים לכמה פורומים אבל נראה לי שזה הכי מתאים לפה... בכל מקרה למי שלא מכיר את התוכנה, התוכנה נועדה כדי להפוך את הפלאפון למצלמת אינטרנט. וכדי לחבר את שהפלאפון צריך להגדיר בתוכנה לאיזה כניסת USB חיברת את המכשיר. הבעיה שהתוכנה מזהה לי רק COM1 שאני לא יודע איזה כניסה זאת, עברתי חיבור חיבור והיא לא מזהה לי את המכשיר. חשוב לציין שכשהיה לי WIN XP התוכנה זיהתה את כל היציאות במחשב (עם אותו מחשב). תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by Imtheman,

יש לי מחשב עם WINDOWS XP HOME עם אופיס 2007 אני רוצה לפרמט אותו אבל אין לי את המפתח של האופיס (לא יודע למה אבל אייבורי הדביקו רק את המדבקה של הווינדווז ) יש דרך להוציא אותו מהאופיס??

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. אני צריך תוכנה רק כדי לפתוח קבצי AUTOCAD ? יש אחת כזאת? או שאני יהיה חייב להתקין את התוכנה המלאה בשביל זה ?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. שלום רב, נתקלת בהודעה שמבקשת כי אליכם להתקין את התוכנה solutioncenter שימו לב זהו וירוס... הדרך היחידה להסירו היא דרך תוכנת ה-Windows Installer CleanUp אשר ניתן להורידה בקישור הבא

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by DisCus,

אחר צהריים טובים. יש לי בעיה עם כל הדפדפנים והבעיה היא בקודים, כשאני כותב משהו ושם עליו צבע או מדגיש, זה מה שמופיע לי: אמנם זה נראה ככה, אך לאחר שאני שולח את אותה התגובה, זה מופיע כמו שזה אמור להיות. ראו: חבר'ה, אני חייב תשובה הגיונית לזה, משום שזה מתרחש בכל הדפדפנים שאותם ניסיתי (IE9, FIREFOX, GOOGLE CHROME). אם תוכלו להסביר לי כיצד לשנות את זה בכדי שהקודים אינם יופיעו גם לפני השליחה, אני אשמח מאוד. נ.ב - במידה ופתחתי את הנושא במקום הלא נכון, אבקש שתעבירו לי אותו. תודה והמשך יום נעים.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by bennash,

תודה מראש לכל תגובה אפשרית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by gal_il50,

מה אתם אומרים אולי נפתח פוסט של תוספים ל-Google Chrome כמו זה של Firefox 4 ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. שלום לכולם! בעיקרון אני הצלחתי להפעיל את הקבצים האלה בMEDIA PLAYER 12, אחרי שהתקנתי FREE APE PLAYER וזה הוסיף לי אוטומטית קודק של הקבצים האלה למערכת. אבל כשאני מפעיל איזשהו שיר, אני לא יכול לשלוט בסליידר של הזמן, (כלומר אני לא יכול להעביר את השיר לאמצע לדוגמא, וכתוב לי שמשך הזמן של השיר 0 שניות). אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Proww,

מישהו כאן מהפורום התנסה עם הגירסה החדשה? (יצאה היום גירסת התנסות). מי שהתנסה מוזמן לשתף את חוויותיו עם הגירסה החדשה.

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by IME3,

הייתה לי פעם תוכנה ממש טובה אבל אני לא זוכר מה השם ולא מצליח לאתר כרגע הייתי יכול בתוכנה הזאת להכניס טווחים של קבצים ללחוץ פליי וללכת לעשות משהו אחר בזמן שהתוכנה הייתה מורידה את כל מה שסידרתי לה צריך בעקרון תוכנה שיודעת לעבוד עם טווחים למשל בקבצי תמונה [001-300].jpg ויודעת לשמור אוטומטי את הקבצים לתקייה ולעבור הלאה ללינק טווח הבא הייתה לי תוכנה מעולה פעם שעשתה בדיוק את זה הייתי שם 100 לינקים הייתה סורקת הכל ומורידה מישהו מצוי ?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  17. כבר כ5 שנים אני משתמש בmaxthon בכל הזמן הזה הוא שירת אותי ולא נתקלתי איתו בבעיות מיוחדות. הסיבה היחידה שנשארתי עם הדפדפן עד עכשיו היא רק בגלל האפשרות של לפתוח לינקים על ידי גרירה ושחרור הלינק ע"י הלחצן הימני בעכבר , אני נורא אוהב את האפשרות הזאת והיא נורא נוחה לי , אני יכול לפתוח כך הרבה לינקים בזמן קצר. הבעיה היא שmaxthon 2 הוא כבר דפדפן מיושן , ברמה של explorer 6\7 ואני רוצה להתקדם, התקנתי את maxthon 3 החדש והוא פשוט נוראי, אני לא מצליח למצוא את האפשרות של עריכת הסרגל כלים, אין לו תמיכה בהמון אתרים, האופציה של הפתיחת לינקים האהובה עלי לא עובדת בגוגל , צימצמו את האפשרויות לערוך את הטאבים ועוד. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דפדפן שיש לו תוסף או אופציה של פתיחת לינקים כמ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by oriki9999,

שלום לכולם! אני משתמש בWIN7 וכאשר אני מנסה להעביר סרט מסויים (או לשנות את השם שלו\למחוק אותו) הוא מציג לי את הבעיה : "the action cannot be completed because the file is open in windows explorer" ולא מוחק\משנה שם\מעביר את הקובץ. מישהו נתקל בזה פעם\יודע איך לסדר את זה? בתודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ההורים אהבים שלי נוסעים למדינה רחוקה. בבית שלהם יש מדייה סנטר מבוסס VISTA והוא מחובר למלצלמה USB פשוטה. אני מעוניין לעשות מערכת הבטחה בבית שתאפשר לצלם אם משהו זז בבית וגם תישלח לי תמונה\התארה ל אימייל 1)האם יש משהו כזה ? 2) האם אפשר לחבר יותר ממצלמת USB 1 למערכת ? תודה GSM.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי בעיה נורא מעצבנת שכול כמה שניות האינטרנט נתקע לאיזה שנייה ואני לא יכול ללחוץ על כלום . וגם כשאני רושם משהו כשזה נתקע (למשל עכשיו) אז אני לא רואה שאני רושם משהו ופתאום המילה מופיעה . איך אפשר לסדר את זה . תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by dima.tunik,

תגידו חבר'ה יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב והיא תדמה לי ניהול רשת גדולה? וגם התקלות ותקלות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by hananmori12,

שלום, אחי נכנס מהמחשב שלי לפני כמה ימים מהאקספלורר לפייסבוק, והוא צריך לשלוף משם את הסיסמא כי הוא לא זוכר אותה, איך אני יכול למצוא אותה? ההיסטוריה שם שמורה ל20 יום, תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by oryosef1,

שלום חברים אני מחפש תוכנה להחלפת ערוץ ימין בשמאל ולהיפך ברמקולים. יש ברשותי Logitec X-530 ווינדוס 7 64BIT הסיבה היא שאני מיקמתי את רמקול ימין בצד שמאל היא שאליו נכנסים החוטים של הקול מהמחשב (שקצרים...) ואני לא יכול להחליף בינו לבין רמקול שמאל. מקווה שתעזרו למרות שניסיתי לחפש בגוגל...

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. שלום לכולם מצאתי דרך להפעיל את האפשרות של REALVIEW בכרטיסי גיפורס רגילים, אני לא יודע אם זה כבר ידוע אבל יש דרך פשוטה מאוד! (ללא צורך להפוך לSOFTQUADRO) אם אתם מעוניינים אני אפרסם את הפרטים אני כרגע לומד על SOLIDWORKS 2010 כרטיס: 8500GT זה פשוט מדהים ליראות את המטריאות באיכות האמיתי ללא רונדר

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by BarBee,

אני מנסה לנצל את הכרטיס מסך הפיזי של המחשב, אבל אני לא מוצא אפשרות לזה. התוכנה משתמשת במשהו חלש שאין לו קשר למה שיש במחשב, וזה מגביל. יש בכלל אפשרות לזה? לפני כן ניסיתי את VirtualBox, אבל היא הרגישה פחות פונקציונלית. תודה

• 11 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים