תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתעסק רבות לאחרונה בהתקנות חוזרות ונישנות של מערכות הפעלה למחשבים שונים אשר חוזרים אלי שוב כתוצאה משימוש לא נכון של המשתמש שלהם. התגברתי על הבעיה ע"י יצירת אימג' בעזרת תוכנת Ghoost למערכת ההפעלה עם כל התוכנות הנילוות . הבנתי כי אני יכול ליצור תקליטור DVD שיכיל גם את ה IMAGE למחשב וגם את ה GHOST כך שהכל יעלה אוטומטית אם אני יוצר את הבוט מכונן התקליטורים. איך ומה צריך כדי לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
זה קובץ WMV וכל הקבצים מהסוג הזה נראים בצבעים בוהקים של צהוב, ירוק אדום. משהו לא בסדר בפילטר אני משתמש בקאזה קודק וFFDDSHOW.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש אופציה בנרו שאני יכול לראות שם את כל מה שצרבתי עד עכשיו? :\
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. באימיול אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית,של חלקים פגומים במהלך ההורדה של תכנים בין אם זה קבצי וידאו או קבצי ISO או RAR וכו'. לגבי קבצי וידאו זה פחות מפריע אבל זה יותר קריטי בקבצי ISO וRAR למיניהם.....במהלך הורדה תמיד מופיע לי בLOG משהו עם PART XX CORRUPTED ואחרי זה RECOVERD PART XX MB FROM XX MB.ובד"כ אחרי שאני מוחק את הקובץ ומוריד שוב זה מוריד את הקובץ מחדש ללא בעיות,אבל בצורה שכיחה למדי זה חוזר שוב בהורדה החדשה של הקובץ.די התייאשתי מהעניין.אני בטוח שיש עוד אנשים שנתקלו בהודעות הללו שדי דופקות את הקובץ,האם מישהו הצליח עם פתרון כלשהו? השאלה שלי מתקשרת לביטרונט בעניין זה,האם גם בביטרונט יש את הבעיה הזו?ואם כן איך אני אמור לזהות אותה בLOG? תודה. נ.ב מבחינת גרסאות תוכ…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי מחיצות במחשב C עם XP וD עם ויסטה עכשיו D יש לי גיבויים שאני מעלה את המחשב יש לי בחירה איז וינוודס להעלות. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה ואני לא מצליח לא נותן בכלל .. ואני לא רוצה לפרמט את D יש לי שם פול קבצים .. מה ושים במצב כזה למישהו יש פתרון או תוכנה הכל חוץ מתוכנה unlocker בתודה מראש לעזורים !
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם או קישור להורדה חינמית או טרייל וירזיון.. תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
התרנתי עכשיו ווינדוס חדש והורדתי את כל התוכנות מחדש אבל כשאני רוצה להיכנס תוכונות מופיע לי השגיאה הבאה: (מצורף תמונה) אותה הודעת שגיאה גם לאייסיקיו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חינמי וקל לשימוש שיקטין את הגודל של השירים שבעתיד יכנסו לפלאפון שלי... תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
POPTRAY 3.1 אני רוצה להגדיר חסימה ומחיקה של דואר ספאם או כאלו שאני לא מעוניין לקבל מהם דואר. אני מבין שההגדרה צריכה להיות לפי כתובת מדוייקת של השולח (במקרה של אלו שאני לא מעוניין לקבל מהם. איך עושים זאת? לעומת זאת דואר ספאם מגיע אקראי והחמור מכל הוא ששמתי לב שחלק לא מבוטל מהספאם לא קשור לכתובת שלי כלל וכלל, לדוגמא: אם הכתובת שלי היא SIIN אז אני מקבל דואר שמיועד לשמות דומים כמו SIIIIN , SIIN53, NNSIIN וכו. איך אני מגדיר בתוכנה הנ"ל חסימות ובעיקר מחיקות מהשרת? (שלא יופיע בחלון הודעות הדואר בתצוגה המקדימה)
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
השאלה בכתורת... כלומר מה הם משפרים... ואם משהו יכול לתת לי קישורים לעידכונים לדרייברים :(1 מסך 2 מעבד(ים)) nvidia geforce 7800 gt amd athlon 64X2 dual core processor 3800+,mmx,3dnow (אני באמת רוצה לדעת מה הם עושים- לא שאלתי את זה בשביל העדכונים-אני לא מבין במחשבים אז לא איכפת לי כול כך מזה )
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
למישו יש דרך להוריד את הסירטון הזה? קישור לדף: http://tv.adobe.com/#v=http%3A//adobe.edgeboss.net/flash/adobe/adobetvprod/caffe_fibonacci/10_cfb_001.flv%3Frss_feedid%3D929%26xmlvers%3D2 תודה מראש לכל העוזרים. ניסיתי כבר עם כמה תוכנות, הבעיה היא שה-FLV מוטמע בתוך ה-SWF ולא בתוך HTML.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי צורב אחד שהוא DVD אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות copy לדיסק DVD.. אני מישתמש בתוכנה נירו 7. אין אפשרות שבפעם הראשונה הוא יקרא את הדיסק שאני רוצה ליצרוב ובפעם השנייה אני יכניס דיסק ריק והוא יצרוב? אם לא איזה דרך יש? תודה..
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי אם מחקו מההיסטוריה ( בכוכבית של המועדפים, יש אופציה לראות היסטוריה של עמודי הגלישה ) יש מצב איכשהו לשחזר את זה? לראות נניח שביום שבת מחקתי את "גוגל" או משהו כזה? סורי אם אני לא קשורה לפורום.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מנסה לראות קטעי פלאש שמעולם לא עבדו לי בפיירפוקס, באקספלורר (בו הם תמיד עובדים), אך מסיבה מסומימת, מהיום בצהריים כל פעם שאני נכנס נגיד לוחץ play באסקפלורר אני עובר ישר באותו דף לפיירפוקס, שם הוידאו לא עובד. (באתר של קשת ארץ נהדרת\ כל השאר) תודה לעוזרים! :]
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להגדיר את המיקרפון של האוזניות או המיקרופון הרגיל ואני לא מצליח ניסיתי הכול.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת: כאשר אני מתקין את התוכנה הנ''ל אחרי פירמוט וממשיך להתקין תוכנות אחריו. האם ברגע שאני רוצה לבצע שיחזור הוא מוחק לי לגמרי (כולל קבל dll) את ההתקנות עד למועד שיחזור שבחרתי. כך שלמעשה אין צורך יותר בפירמוט?!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני ואחי עשינו רשת המופעלת דרך ראוטר וכרטיס רשת בנייד, ומהירות האינטרנט היא 1.5, שמתי לב שבזמן האחרון מאז התקנו את הרשת, האינרנט נהיה איטי, וכשאני נכנס לאימיול ומנסה להתחבר לשרת כלשהו, זה רושם לי את זה : 09/05/2008 01:21:58: אזהרה Razorback 3.1 (193.138.205.25:5000) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. 09/05/2008 01:21:59: LowID -- Trying Again (attempts 1" תודה מראש לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום קניתי HD נייד וכאשר אני מחבר אותו למחשה הוא עובד לי במהירות נורא איטית וחסרת תועלת. אני מחפש דרייבר להתקן hi speed usb בבקשה מישהו יכול לתת לי קישור !!!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את kazaa משום מה היא נתקעת לי, וב windows task messenger אני רואה שהיא סטטוס של not responding. ניסיתי להתקין כמה גירסאות שונות, אך בכולם הבעיה זהה. נראה לי שהבעיה הזו התחילה מאז שהתקנתי את ה SP2, אך אני כלל לא בטוח. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח דף עם סרט כמו בוואללה חדשות הוא מוציא לי הודעת שגיאה וקורס יש לי את כל העדכונים של הווינדוס sp3 וכרגע אני עם מדיהפלייר 9 ניסיתי גם את 11 אבל הבעיה נשארה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לראות סרטים בmp4. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ לפורמט אחר וכמו כן אני רוצה להקטין את הקובץ. אם למשהו יש מושג שייתן לי קישור לתוכנה כזאת והסבר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
חבר שלי מחק חומר חשוב מאוד מההארדיסק שלו! עכשיו איך קוראים לתוכנה שמראה את כל החומר שמחקת ולא כתבת עליו מחדש?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
במקסטון היתה לי אופציה להכניס לינק כאשר חלק ממנו זה %S וזה היה בעצם המשתנה שאני רושם, ואז הייתי רושם את המילה, רווח מה שאני רוצה לחפש, וזה היה לוקח את הלינק ומדביק במקום %S את המילה ומציג לי את התוצאות, כמו בתמונה שרואים למטה. ובנוסף היתה אופציה להכניס לינק ולשייך אותו על מילה, שכאשר הייתי רושם את המילה בשורת כתובת ולוחץ אנטר, אני מגיע ללינק. כאשר התקנתי את FireFox בזמנו, זה העתיק לי את ההגדרות שהיו לי במקסטון, עכשיו כשאני רושם "תחזית" אני מגיע לדף התחזית שלי. הבעיה שאני לא מוצא בFireFox היכן ההגדרות האלו שמורות. מישהו יודע היכן ניתן לשנות את ההגדרות האלו ולהוסיף חדשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-