עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חדש פה,ויש לי שאלה. האם אפשרי לצלם תמונות מתוך סרטון במחשב? כי בסקרינשוט זה לא עובד. תודה לעוזרים יונתן.

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by kobi_af,

: תודה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי תכנה שעובדת רק בדוס ואני צריך להכין דיסקט הפעלה לדוס יש לי xp ואני צריך שיעבדו העכבר(אלחוטי של מיקרוסופט) והכרטיס קול רילטק 97 אונבורד מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה כמובן תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  4. Started by yotam360,

חיפשתי באתר שלהם ולא הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  5. שלום לכולם, אני התקנתי את התוכנה לבדיקת כרטיס מסך AquaMark3, וזה מה שהוא נותן לי זמן קצר אחרי שאני מתחיל להריץ את התוכנה קובץ מצורף) מה זה יכול להיות, תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. לא speedfan בבקשה כי אני לא מצליח לשנות דרכה את מהירות הסיבוב של במאורר למעבד תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. שלום אולי מישהו מכיר תוכנה שמראה את כמות המתח/הספק שכל המחשב מנצל יחד מתוך הספק?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by Croopy,

אממ אז ככה אנימ מחפש תוכנה תוכנה שתיקח כל סוג של סרט על המחשב שלי ותקודד אותו ל MPEG4

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

יש לי בלוח האם שלי GA-G1975X של ג'יגהבייט 3 תכונות ואני לא יודע מה הם... תעזרו לי לדעת מה כל אופצייה עושה: CPU Intelligent Accelerator 2? Memory Intelligent Booster 2? CMOS Reload Switch? מה 3 האופציות האלה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by omri_ro,

מה מקש הקיצור להצגת/הסתרת הזמן שנותר עד לסיום הסרט?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by ShahafH,

שמעו אנשים עשיתי Repair לוונידוס ועכשיו זה עשה לי בעיות עם הCCC. מחקתי והתקנתי מחדש אבל כשאני מדליק את המחשב הוא אומר שהתוכנה צריכה להסגר. איך פותרים את הבעיה? תודה. עריכה: אפשר לנעול, פתרתי את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by TectoR,

אתמול המחשב שלי השתגע וכל פעם דקה שתיים אחרי שעלה, תוכנות התחילו להיתקע והסרגל למטה (עם ההתחל וכו') נתקע. עשיתי שיחזור מערכת אבל זה לא עזר, אז פירמטתי את המחשב. הכל היה בסדר עד הבוקר, ועכשיו שוב אותה בעיה, הסרגל למטה נתקע וגם כמה תוכנות. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by dannygnh,

אני זקוק דחוף ביותר לדריברים ללוח אם בשם : gfxpro ht2543cb1 נסיתי בהמון אתרים ולא הצלחתי.

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by a1516a,

פיירפוקס מציג הרבה אתרים בצורה לא טובה,אי אפשר לראות את כל "שטח" האתר..דוגמא: תיכנסו לכתובת הזאת דרך פיירפוקס ודרך אקספלורר..ותראו שהדף מוצג כמו שצריך רק באקספלורר: http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showtopic=433841&hl=NOD32 למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. בעבר כבר כתבתי על הבעיה הזו - כשהאימיול עובד, אחרי כמה שעות החיבור של האינטרנט נופל לי. יש לי מודם ADSL, ואחרי כמה שעות אני רואה שהחיבור "מת" - יש עליו סימן תקלה. מרגע זה - אני צריך לעשות RESET למחשב כדי לפתור את הבעיה. פעולות שעשיתי: - החלפתי מודם - עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת - בדקתי FTP TRAFFIC עם סקריפט - העלאה והורדה של קבצים גדולים בקצב גבוה - אין בעיה. מה שגיליתי עכשיו - זה שבאימיול הMAX CONNECTIONS שלי היה 400. הורדתי אותו לצורך הבדיקה ל-10 - והבעיה נפתרה! אבל זה לא בסדר. אני אמור להשתמש ב400 בלי שום בעיה. מה הסיבה לכך? האם 400 זה באמת יותר מדי? איזה ערך צריך לשים? מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מה הפרט הזה אומר על הסיבה לתקלה? האם יש סיכוי שזו בעיה …

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. קניתי לא מזמן מחשב חדש: מעבד כפול ליבה של AMD 4400+, 2GB RAM וכרטיס מסך x1950, מערכת הפעלה XP pro sp2. אלו עיקרי המפרט. המחשב עובד בצורה מעולה ואני מבסוט עליו, משחקים כמו HL2, Hitman bloodmoney, NWN2 רצים חלק עם האפשרויות הכי גבוהות הבעיה היא במשחקים יותר חלשים. לדוגמא במשחק GTA: san andreas אני נתקל בבעיה מוזרה. כשאני נכנס לבתים פתאום הכל רץ מהר מאוד (השעון של המשחק, האנימציות) ואי אפשר לתפקד. חשוב לציין שלפעמים הבעיה הזאת נעלמת ופתאום היא חוזרת. עוד חשוב לציין שGTA הוא לא המשחק היחיד שזה קורא בו, זה קורה גם בworms 3d וכנראה בכל משחק יחסית חלש שאני אתקין. הידע שלי במחשבים יחסית נרחב ואני לא מצליח להבין את הבעיה הזאת, אשמח אם תעזרו לי בהקדם.

17. ראיתי יש מלא תוכנות שכותבות למשל שהאינטרנט שלך ישתפר ב100 אחוז ....... זה בכלל אפשרי? :s05:

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by galCool,

שלום תוכנה אחת: תוכנה למצלמת אינטרנט: שאפשר לצם וידאו וסתם תמונות.. תוכנה שניה: תוכנה שממירה קובץ DIVX לIFO או BUF.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by dani2k,

שלום יש לי שאלה על microsoft office 2007 אני משתמש בוורד ואני רוצה להזיז תמונה אבל אני לא מצליח לעשות פריסה ב"צמוד" איך עושים את זה בוורד 2007 ב 2003 פשוט הייתי עושה מקשה ימני ובהגדרות תמונה בוחר בצמוד עריכה : לא חשוב הצלחתי

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. היה מותן לי במחש net limitter... הסרתי אותו ועכשיו ניסיתי להתקין שוב. כל פעם יש לי שגיאה שכאילו הנטלימיטר כבר מותקן במחשב... הסרתי אותו ! הוא לא מופיע בהוספה\והסרה, הוא לא מופיע בשום חיפוש שאני עושה במחשב וגם לא בערכים של הרגי'סטרי.. אז מה עושים? איפה ניתן לחפש אולי נשאר איזה רמז לתוכננה?? תודה..

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  21. ההודעה התחילה לקפוץ מלפני שבועיים... הורדתי כל תוכנה אפשרית של אנטי ספיווארים וכל הדברים האלה.. (מצטער אני כנראה די בור בכל העסק...) ואני לא מסוגל להעלים אותה... הסריקה של התוכנות גם לא מוצאות שום דבר ואומרות שהכל תקין... בין היתר.. לא יודע אם בגלל זה או בגלל משהו אחר שגם כנראה יושב לי על המחשב מהירות הגלישה איטית יותר ממה שהיתה... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by y_a_n_i_k,

וקופץ חלון כחול, מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  23. לפעמים כשאני טוען דף מסויים בדפדפנים לא משנה אם זה FF זה טוען אותו לבן אם זה IE זה אומר שיש בעיה, אחרי שאני עושה כמה פעמים ריענון לדף הוא ניטען מה הבעיה כאן? האם יש תוכנה שמראה לי איזה תוכנות כמה לוקחות מרוחב הפס שלי?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  24. שאני מנסה להכנס לאתר כלשהו אז זה לא נכנס ורושם לי ככה Please enable referers in your firewall or browser מה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. Started by J S Bach,

היי, יש לי כמות עצומה של מוסיקה על המחשב בקובצי WAV לא דחוסים שהם מאווווווד כבדים ורציתי להמיר אותם לFLAC בשביל שאוכל להכניס את הכל לנגן. כמוכן רציתי לשמור על הקבצים הקודמים רק פשוט לקחת ולשכפל אותם בFLAC תוך כדי שמירת כל המבנה של התיקיות. [נ.ב. - ניסיתי את ה-BATCH CONVERT ב-DBPOWERAMP, אך משום מה זה העתיק ללא התיקיות והיה בלגאן אחד עצום. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים