עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shabis,

התקנתי את התוכנה בעבר ועתה אין לי צורך בה ניסיתי להסירה עם add remove ולא הצליח כנראה שהיתה הסרה חלקית עתה בעת הפעלת המחשב יוצאת לי הודעת שגיאה יש לי שתי שאלות: האם יש תוכנה המאתרת תוכנות פגומות ומסירה אותן באיזה קובץ יש את רשימת התוכנות העולות בstart והאם אפשר להסירה משם

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. כשאני כותב מסמכים ורוצה שלחיצה על הטקסט תוביל לקישור מסוים, בדרך כלל אני לוחץ על הייפר קישור, ואז מזין לשם את הקישור שלחיצה על הטקסט תוביל אליו, הבעיה היא, שמשום מה ה-WORD לא נותן לי ללחוץ על הכפתור הימני ולעשות paste (כשאני לוחץ על הכפתור הימני, לא מופיע שום תפריט), ולכן אני לא יכול להוסיף שם קישורים, אלא אם כן אני מוסיף אותם ידנית, וזה בעיה, למישהו יש פיתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by Croopy,

אממ אז ככה אנימ מחפש תוכנה תוכנה שתיקח כל סוג של סרט על המחשב שלי ותקודד אותו ל MPEG4

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. Started by Or94,

אוקיי שנה שעברה קניתי קספרסקי והיום בדיוק נגמר לי התאריך שלו אז נאלצתי למחוק אותו ולהתקין אנטי וירוס חינמי. התחלתי במחיקה של הקספרסקי והכל עבד טוב ואז פתאום באמצע המחיקה הופיעה מסך כחול עם שגיאה. עשיתי ריסט למחשב ואז כשניסיתי למחוק הופיעה לי ההודעה הבאה: This action is only vaild for products that are currently installed ואני לא מצליח למחוק. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by orion23,

אחרי כמה זמן של עבודה מול המחשב הסמן של העכבר נתקע לי בעוד שהמחשב עדיין מקבל נתונים מהעכבר, אני מתכוון שלמרות שהסמן של הכבר לא זז יותר אני עדיין יכול להשתמש בעכבר ע"י הזזה עיוורת של העכבר והרבה הימורים. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. התקנתי במחשב נייד IE7 חוקי.הוא נתקע לי.הסרתי אותו ואח"כ גם האינטרנט לא פעל.עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by אביחי,

אני מבקש המלצה לחבילת אבטחה (לדוגמה: Norton Internet Security 2006)

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה חדשה של התוכנה הפעם מדובר ברשימה קטנה בכמות אבל גדולה באיכות * תמיכה בסקינים * עיצוב מחדש למסך הגדרות תוכנה, הגדרות חשבון פעולות חוצות חשבון * Freepops: השתמש באימייליה עם שרתי דואר מבוססי רשת כגון הוטמייל, יאהו ועוד רבים נוספים * תיקוני באגים אשמח לקבל הערות והארות אתר התוכנה בעברית: http://www.emailaya.com/il אתר התוכנה באנגלית: http://www.emailaya.com

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. או במלים אחרות - מקליטה ושומרת בזמן אמת את כל מה שכרטיס הקול שולח לרמקולים, בעדיפות לפורמט mp3. ואני לא מתכוון לשרוורים שמקליטים דקה וזהו, כאלה לא חסרים לי.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by spidi123,

כאשר אני פותח חלון אקסל הוא לא מראה לי את הסרגל כלים של קובץ, כלים.... מה לדעתכם הבעיה.?

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by deso,

אני עשיתי REGISTER ומילאתי את כל מה שצריך, אך בסוף הוא רושם שיש בעיה ב Error Data ועוד משהו על PROBLEM CONNECTING FIREWALL ??? תודה עריכה: Dissapointment.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. הממ טוב אחרי שלא הצלחתי לפתור את ה memory lack עם FF עברתי ל Maxthon ונתקלתי בבעיה. כאשר נפתח פופ אפ חדש הוא נפתח בתוך חלון האב והוא מוגבל בגודל של החלון איך ניתן לבטל את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by a1516a,

פיירפוקס מציג הרבה אתרים בצורה לא טובה,אי אפשר לראות את כל "שטח" האתר..דוגמא: תיכנסו לכתובת הזאת דרך פיירפוקס ודרך אקספלורר..ותראו שהדף מוצג כמו שצריך רק באקספלורר: http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showtopic=433841&hl=NOD32 למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by AB,

התקנתי איזה תוכנה ........והפסקתי את ההתקנה באמצע כי רציתי להתקין אותה בתקיה אחרת....עכשיו ניסיתי לעשות unInstalle אבל לא יכולתי....ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל זה מתחיל להתקין ואז זה אומר לי שזה סיים אבל למעשה זה לא מתקין... מחקתי את הקבצים שהיא התקינה ידני...אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את התוכנה בשביל לקבל את ה-unInstalle המלא...מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות??

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. Started by Bezo,

שלום כולם. שאלתי היא האם יש בשוק תוכנות נוספות שמקליטות תוכנות משחקים או את המסך. (בוידאו כמובן) .. כדוגמא FRAPS .? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה שתגרום לCD של הלפטופ שלי להשאר סגור כל עוד לא פתחתי אותו. אצלי הCD ממוקם בקדימה של הלפטופ ומדי פעם הוא נפתח לאחר שהרגל שלי נתקעת בו בטעות. פעם מצאתי תוכנה שנועלת את הCD ומשחררת אותו רק כשרוצים ואחרי הפרמוט אני לא מצליח למצוא אותה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by mr_x,

רציתי לשאול שאלה בקשר ל EMULE ו-ZoneAlarm Security Suite version 6. אני משתמש בתוכנת ZoneAlarm Security Suite version 6 ,כאשר אני מפעיל את המיול למרות שאני מקבל HIGE ID אני לא מצליח לעבור את המהירות הכוללת של 30 (כל ההורדות ביחד) למרות שיש לי 1.8 MBPS מהירות חיבור לרשת. בכל פעם שאני מנסה באשף התוכנה של המיול להגדיר מהירות גבוה דווקא מהירות ההורדה יורדת תודה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by dror_gh,

אני משנה בטריליאן את הפונט ל hebrew ואז לוחץ Ok והוא לא מקבל את השינוי וחוזר לי מיידית לwestern לפי מה שהבנתי אני לא היחיד שנתקל בבעיה הזו. הרבה אחרים אני מכיר שנטשו את התוכנה בגלל הבעיה הזו , אבל אני לא יכול. לכן אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה לעשות כדי להשאיר את ההגדרה על hebrew תודה רבה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by moshiko69,

הכנתי סרט ביתי, והשתמשתי ב Ulead DVD MovieFactory 4.0 לצורך הכנת תפריטים. צרבתי את הסרט המוגמר וכשראיתי את הסרט ב DVD התפריט שהכנתי עם ה Ulead DVD MovieFactory 4.0 הופיע לי בסוף הסרט. כלומר, איך שהכנסתי את הסרט ל DVD ישר התנגן לי הסרט בלי התפריט בהתחלה ורק שהסתיים הסרט פתאום הופיע התפריט. איך אני גורם לתפריט להופיע בהתחלת הסרט ולא בסיומו?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by yz101,

מה צריך להתקין כדי שהMEDIA CENTER יכיל את הEPG המעודכן לפי HOT?

22. אני צריך לפתוח תפורטים של האמיול והוא לא שואל אותי אם לאשר או לא. איך אני פותח אותם? דחוף תודה!!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by אופיר,

שומר המסך במחשב שלי לא עובד. אני מחפש איזשהו כלי שיעזור לי לדבג את שומר המסך. התופעה חוזרת גם ב XP וגם ב - 2000. מחשב אחר (חומרה שונה) עם אותן תוכנות (אנטי וירוס, פיירוול) פועל כיאות. אם שומר המסך מקונפג לעבוד (אפילו שהוא לא יפעל) אז החסכון באנרגיה לא עובד ואז המסך לא נכבה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה לגילוי רוגלות??

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים