תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותח תתוכנה אז היא נפתחת אפשר לשמוע אבל אני לא רואה את הנגן עצמו ואת הוידיאו זה כאילו מתחבא בצד ימין בצד כזה איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
כיביתי את הפייר וואל וכיביתי הכל, עשיתי ריסט אבל עדיין זה לא מתחבר... אולי זה בגלל שיש לי רשת עם ראוטר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אהלן כאשר קופצת לי השגיאה הנ"ל, האינטרנט מתנתק פתאום, ואי אפשר לשמוע מוסיקה. החייגן מראה שגיאה, והווינדוס טוען שאין חומרה שיכולה להפעיל צלילים. ברגעים שזה קורה פתאום הווינדוס מחליף ערכת נושא לכמה שניות ואז חוזרת הערכה הרגילה. את הבעיה אני פותר בריסט, אבל הבעיה חוזרת שעה אחרי ההפעלה מחדש. יש לי ווינדוס אקס פי. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
עברתי לפייר פוקס ויש לי כמה שאלות 1. נכון שלוחצים CTRL+ENTER אז זה מוסיף co.il אז בפיירפוקס זה מוסיף .com יש איזה דרך להפוך את זה לCO.IL גם? 2. שמעתי שיש תוספים לפייר פוקס אתם יכולים להגיד לי פה איזה תוספים -מומלצים- (רק) לשים? 3. התמונות נטעות ממש לאט לעומת IE יש פתרון? 4. פתאום סתם כי מתחשק לו הפיירפוקס מתחיל לקפוץ....הוא זז למעלה למטה מן רעידה כזאת וזה מעצבן מה עושים? 5. יש לי תוכנה ששומרת את הסיסמאות וזה מכניס אותם שאני לוחץ על כפתור לשדות שצריך..איך אני שם את זה גם בפיירפוקס? ודרך אגב אני חדש בפיירפוקס...
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אם אני מקנפג את הzonealarm אצלי לעלות עם עליית המחשב אז המחשב עולה לאט אם אני לא מאפשר לתוכנה לעלות עם עלית המחשב אז הכל עולה מהר כרגיל יש לי win xp sp2. מה הבעיה ומה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ANTIVIR ו-AVG ו-SPYBOT14 RESIDENT ומערכת XP עיברית SP2 מרוב הגנות הדברים הבסיסיים לא עובדים. כשאני מגיע לאתר בו אני נדרש להתקין פקדי ACTIVX, אני מחכה לסרגל הצהוב למעלה כדי לאשר את ההתקנה אך הוא לא מופיע ולכן אינני יכול לאשר התקנה. יש עוד תופעות דומות אך זה נראה כנובע מאותה סיבה. יש למישהוא כיוון מהיא הסיבה? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה PINACLE STUDIO PLUS 10 ללכידת וידאו... (ניסיתי גם בתוכנות Adobe Premiere, Cyberlink PowerDirector, הבעיה דומה) חיברתי את המצלמת וידאו הדיגיטלית למחשב (בעזרת חיבור FIREWARE) אני נכנס ל- CAPTURE ושאני מצלם עם המצלמה אני רואה את זה במחשב, אבל כאשר אני מעביר למצב PLAY שאוכל להקליט מה שהקלטתי בקלטת DV עם המצלמה אני לא רואה את זה בתוכנה... (אין PREVIEW זאת אומרת... אני לא רואה מה אני מקליט וגם לא יוצא קובץ) מה אני עושה לא נכון? איפה הבעיה? תודה לעוזרים מראש נ"ב הדגם הוא JVC GR-D250...
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי בעיה בFF: עד עכשיו לא היו לי קישוריות (סימניות) עכשיו רציתי לעשות אז לחצתי בשורת טפריתים למעלה לחץ ימני וסימנתי בv סרגל כלים סימניות. ופתאום כל דף שאני נמצא בו הוא מרצד אם אני מוריד את הV מהסרגל סימניות הזה אז הדף לא מרצד. מה גם שבסרגל סימניות אין שום לינק למרות שהוספתי
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
בפתיחה ראשונה בכל יום , internet explorer נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני עובד ברזולוציה גבוה בגלל המסך, ואני סתם הורס לעצמי את העניים בגלישה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי איפה למקם את השאלה הזאת (ולא רציתי לחטוף על הראש ב "נושא לא מתאים") יש לי בעיה: כשאני מדבר עם אנשים אחרים דרך הmsn במצלמת אינטרנט שלי יש לי רעש חד (כמו רעש של מישהו שמקרב מיקרופון לרמקול, כזה ציפצוף שורק??) אז ככה........ מה יכולה להיות הבעיה??? אוריה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה שמתנת את הקבצים שהתקלקלו בtemp ????
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
שלום חדש פה,ויש לי שאלה. האם אפשרי לצלם תמונות מתוך סרטון במחשב? כי בסקרינשוט זה לא עובד. תודה לעוזרים יונתן.
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום , עד לפני יומיים הכל היה בסדר ויכלתי לקבל קבצים באייסיקיו ( 5 ) אבל בדיוק שחבר רצה לשלוח לי תמונות ( חשובות יש לציין ) האייסיקיו חדל לקבל קבצים הICQ למשך כמה זמן יכל לקבל , אך כעת הוא לא מסוגל בכלל ... * יש לי רשת ביתית כבר כחצי שנה .. * ניסיתי גם להתקין איסיקיו 2003B ולהגדיר שיש לי פיירוול וזה לא הולך.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה לשליטה על רוחב הפס בין שני מחשבים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של חברת DELL. לפני שבוע בערך הייתה הפסקת חשמל בבית מאז המחשב עלה מידי פעם עם מסך כחול, עד ליום שהארד דיסק כבר לא זיהה את הפרטישיין. התקנתי WIN בהארד דיסק נוסף שהיה לי , וחיברתי את הכונן הקודם בנסיון לראות האם המחשב יזהה אותו ויהיה אפשרי להוציא ממנו נתונים. אז ככה המחשב מזהה את הכונן. ברגע שאני מנסה להכנס לכונן הוא רושם לי שהכונן לא מאותחל. ניסיתי לשחזר נתונים עם התוכנה: Recover My Files, היא מוצאת לי בס"כ איזה 300 קבצים לא משמעותיים. אני אשמח לעזרה. אפילו מבעל מקצוע כמובן תמורת תשלום. תודה לכולם ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אל תשאלו למה, סיפור ארוך.. אני זקוק בשביל אחי הגדול דרייברים לכרטיס מסך ענתיקה ששמתי כרגע זמנית במחשב שלו. החברה - Cirrus Logic, דגם CL543X/CL544X כל אתר שמצאתי בינתיים אומר לי שאני צריך להוריד קודם איזה תוכנה של זיהוי דרייברים או חרטה כזאת או אחרת. אשמח אם מישהו יעזור לי ואולי יצליח למצוא לי הורדה ישירה לדרייבר הזה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי דיסק קשיח מסוג wdc wd2000jd-55hbb0 SATA 200 GB 7200 קניתי אותו בבאג ולפי מה שהטכנאי אמר אני זקוק לדרייבר בשביל להתקין וינדוס מחדש כלומר גיסרא אחרת ברשותי וינדוס XP HOME SP2 והוא עושה לי בעיות הוא פוגע לי בתיפקוד הסימולטור ! איך אני משיג את הדרייבר אותו האיש שעבד בחנות עזב ואין מי שיטפל בי אשמח עם תעזרו לי כל טוב !
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אינני מצליחה להפעיל במחשב שלי את ה emule הורדתי את התוכנה אך לא מתחברת איפה נמצא מיקומי הרשת שלי בהתחל שלW.VISTA כשה אני נכנסת לרשת במאפיינים לא ניתן להגיע להגדרות מי יכול לעזור בהדרכה? :kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי אני מנסה לעשות UNINSTALL למשחק SPLINTER CELL-CHAOS THEORY ומקבל הודעת שגיאה, כל מה שניסיתי לא עובד ואין אפשרות להתקין את המשחק שוב ואז לנסות כפי שמופיע בצילום מסך: *דיסק מקורי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
תוכנה שאני אוכל לבנות בה אתרים (פשוטים יחסית) בלי כל ידע מוקדם בhtml בקיצור תוכנה גרפית שאני לא אצטרך להתחיל להתעסק עם שורות קוד וכל מני דברים כאלו ואם אפשר אז רצוי חינמית
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-