תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן כאשר קופצת לי השגיאה הנ"ל, האינטרנט מתנתק פתאום, ואי אפשר לשמוע מוסיקה. החייגן מראה שגיאה, והווינדוס טוען שאין חומרה שיכולה להפעיל צלילים. ברגעים שזה קורה פתאום הווינדוס מחליף ערכת נושא לכמה שניות ואז חוזרת הערכה הרגילה. את הבעיה אני פותר בריסט, אבל הבעיה חוזרת שעה אחרי ההפעלה מחדש. יש לי ווינדוס אקס פי. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
יש לי את ההופעה של אינפקטד משרום, ואני רוצה לשמוע את זה בקובץ של mp3 איך אני עושה את ההעברה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אות למעשה... אל תתפסו יותר מידי למה זה מהר\דחוף זה ממש סיפור ארוך(אבל זה באמת דחוף). אני צריך אחת שלא עושה יותר מידי בלאגן בהחלפה(למרות שבינתיים אין שם כלום),ונורא חינמית,וכן שעובדת עם NTFS. אייל
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
1) יש לי קובץ Bin ו Cue ואני לא יכול להשתמש בתוכנות כדוגמת Deamon tools, אני חייב לצרוב. איך צורבים את הקבצים האלה ומקבלים את אותה תוצאה כמו בשימוש בתוכנה כמו Deamon Tools שאני רואה את כל הקבצים כולל ה Exe בתוך כונן במחשב ולא רק את שני הקבצים שצרבתי Bin ו Cue על דיסק כמו שצרבתי אותם? 2)אתם מכירים תוכנת אנטי וירוס כלשהי שתעבוד על ווינדוס XP עם SP1 בלבד (לא, אין לי אפשרות לשדרג ל-2). תודה, אביב.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא כל כך בטוח שהניא בעיה פשוט לא הצלחתי להבין יש את התיקייה programData הורדתי אימיול וזה לא רוצה להוריד כלום אני בטוח שזה שומר את הקבצים שם ומנסה לקרוא את הקבצים בתיקייה האחרת עכשיו יש לי עוד שאלה איך נפתרים מכל השאלות על ההרשאות האלה כל תוכנה שאני רוצה להתקין או כל משהו שאני רוצה לעשות אני נתקל בשאלה האם לאפשר לתוכנית להמשיך.... תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את ה8800GTS וחיברתי אותו עם DVI והמתאם המתאים לטלויזיה (למקום היחידי שהוא יכול להתחבר) אני לא מצליח שהמחשב יזהה את הטלויזיה אין לי מושג למה (הדרייברים מעודכנים של הכרטיס מסך)
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי בעיה בFF: עד עכשיו לא היו לי קישוריות (סימניות) עכשיו רציתי לעשות אז לחצתי בשורת טפריתים למעלה לחץ ימני וסימנתי בv סרגל כלים סימניות. ופתאום כל דף שאני נמצא בו הוא מרצד אם אני מוריד את הV מהסרגל סימניות הזה אז הדף לא מרצד. מה גם שבסרגל סימניות אין שום לינק למרות שהוספתי
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
פתאום התוכנה לא מפעילה לי סרטים (רק סרטים של QUICKTIME פועלים אבל AVI ו MPG לא) ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין לא מסתדר ואומר שכנראה יש בעיה עם CODEC אך לא אומר איזה CODEC בדיוק.. אצלי במחשב מותקן K-LITE CODEC הכי חדש שיש 2.84.... האם מישהו יודע איך לסדר את זה??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בפתיחה ראשונה בכל יום , internet explorer נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני נכנס לדפדפן אני גולש קצת ואז שאני יוצא זה מסיים לי את התהליך -explorer לבד.. לא את האינטרנט,את המחשב יענו פתאום הכל נעלם כזה ואז זה חוזר אחרי כמה שניות.. משהו דפוק .. זה קורה לי רק שאני נכנס לאינטרנט אין לי ווירוס אין לי כלום!!בדקתי אין כלום!
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להסיר את visual Studio .NET אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: Setup is unable to determine a valid ordering for the installation. See the error log for further details ניסיתי להתקין מחדש ולהסיר, וניסיתי להסיר במצב בטוח - לא עזר. מצורף קובץ Error-Log של ההתקנה מערכת ההפעלה שלי היא Win xp pro sp2 תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי למעלה מ 50 סרטים במחשב ואני רוצה להדביק את הכתובית על הסרט לצמיתות.. באיזה תוכנה אתם ממליצים להישתמש ? עם אפשר תוכנה מהירה ......!!! :-\
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
היי אנשים אני חדש פה.. אני צריך עזרה ממש דחופה.. יש לי בעיה עם ה system works.. ואני רוצה להסיר את התוכנה במלואה לגמרה.. שלא תשאיר שום דבר מאחוריה במקרה ואני ירצה להתקין בעתיד תוכנה זאתי עכשיו כשניסיתי להסיר דרך ההסרה היא עדיין השאירה קבצי register מאחורה מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה ולהגיד לי איך להסיר? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רואים תמונה אך אין סאונד בחלק מהסרטים שהורדתי, מה עושים? תודה עריכה: הסתדרתי
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, משום מה אינני מצליח לבצע יצוא אנשי קשר מאאוטלוק 2003 לאקסל או לכל תוכנה אחרת בטענה "שכלי התרגום לא קיים ולא ניתן להתקינו". האם ישנה אפשרות אחרת ליצא את אנשי הקשר מהאאוטלוק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התקנתי את התוכנה לבדיקת כרטיס מסך AquaMark3, וזה מה שהוא נותן לי זמן קצר אחרי שאני מתחיל להריץ את התוכנה קובץ מצורף) מה זה יכול להיות, תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אממ אז ככה אנימ מחפש תוכנה תוכנה שתיקח כל סוג של סרט על המחשב שלי ותקודד אותו ל MPEG4
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
בזמן האחרון הפיירפוקס מתנהג נורא מוזר. כשאני נכנס לאתר אז זה מראה רק חצי ממנו (לפעמים זה קוטע סקריפטים באמצע) ואני צריך לעשות כמה פעמים "רענן" כדי שזה יראה את כל האתר במלואו. בבקשה תגידו לי איך אני מסדר את זה. אי אפשר לגלוש ככה.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם ההגדרות האופטימליות לקאזה לייט. חיבור adsl 750 . תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסנגר לייב ועד עכשיו לא היה בעיות איתו... עכשיו פתחתי חשבון חדש....ואני לא מצליח להתחבר אליו...כל פעם שאני מנסה המסנגר הופך ללא מגיב...ולחשבונות אחרים אין לי בעיה... ועוד דבר...ניסיתי למחוק את ההתקנה והצלחתי.... התקנתי שוב והבעיה לא נפתרה....אבל עכשיו אני לא יכול להסיר אותו כי הוא לא מופיע ברשימה של "הוספה הסרה"...כי גם בהתקנה הוא נתקע באמצע והפך ללא מגיב...מה אני עושה? יש פתרון....התקנתי לייב 8 וזהו...
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שגיאה באאוטלוק 2003 בעת יצירת תזכורת -cannot postpone the reminder מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לתת לי עיצה טובה לפתירת הבעיה הזאת ? ? צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שאני מנסה להכנס לאתר כלשהו אז זה לא נכנס ורושם לי ככה Please enable referers in your firewall or browser מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-