עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by -JustMe-,

Shalom! I cant write in hebrew cuz its new computer... i wanted to ask- what is the best and recomended AntiVirous today? and where i cant get it from? Thank You!

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  2. שלום רב, יש לי בעיה עם הקאספלורר שלי, אני נכנס לאתר לדוגמא תפוז, ןמנסה ללחוץ על קישור על נגיד רואה תמונה ומנסה להגדיל אותה, זה לא נפתח ולא עושה כלום. ידוע לכם איך לפתור את זה? עשיתי מחיקת קוקיז ומחיקת קבצים לא עזר. חשבתי להסיר את האקספלורר ומכאן לשאלה הבאה, יש אפשרות להסיר אותו? אם כן איך? נסיתי להתקין עליו אקספלורר חדש אבל ישנה הודעה שאומרת שהגירסא שלי יותר מתקדמת מגירסאת ההתקנה ולכן זה בלתי אפשרי. כיצד מסרים בכל זאת את האקספולרר? חשוב לציין כי מדבור באקספלורר 6... תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by Burned,

אתמול התחלתי להשתמש בזה וזה נראה דיי טוב.. השאלה שלי היא איך אפשר לשנות גודל של מודל שהורדתי.. הורדתי מודל של מקלדת וזה קטן מאוד ולא מתאים לשולחן ??? עריכה: הצלחתי..

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  5. אהלן, דחסתי סרט מסוים שגודלו 810MB,ב WINACE ל 700MB,אבל התווסף לי בתיקייה עוד קובץ,בעל אותו שם,רק עם סיומת с00, עד כמה שאני מכיר זה גם קובץ דחוס. השאלה שלי אם אני חייב להשאיר אותו? כי אני רוצה לצרוב את הסרט והקובץ ה C00 הזה לוקח 75MB לכן מה עושים?(ביחד 775)-אין לי צורב DVD. אני חייב לצרוב אותו גם? או שאני יכול למחוק אותו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  6. אם כן אשמח לדעת איך תודה, yosside

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  7. Started by solo53,

באתר של http://www.yes.co.il בכפתור של מדריך מישדרים למעלה כל לחיצה עליו היתה פותחה טב מימין עכשיו כבר לא הדף מישנה איך מוגדר אצלכם באופציות המקסטון תחת הגדרות טב

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  8. יש מחשב נייד עם האנטיוירוס Trend Micro Client Server Suite for Small and Medium Business עכשיו הוא כולל בתוכו דרישה לשרת ביתי כמו IIS או apache. במקרה הזה מותקן אפאצ'. והוא גורם לבעיות בגלישה (לא ניתן להציג דף זה כל דקה, אחרי ריפרש הדף נטען). העפתי את האפאצ', ונראה כי הבעיה נפתרה (לא נמצא ליד המחשב הזה כרגע). עכשיו הבעלים די רגישים בנושא של האנטיוירוס (לא רוצים בתוקף שאני אפנק אותם בנוד32 או משו) האם האפאצ' הזה הכרחי כדי לעדכן או משהו? אם למישהו יש נסיון (סיכוי נמוך) אשמח לדעתו

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by אנדי,

שלום לכולכם, מזה מספר חודשים, חומת האש שלי (comodo, win11) מקפיצה לי הודעה על קובץ של ‘אוואסט אנטי-וירוס’ ששמו icarus.exe, שמעוניין להתחבר לשרת מרוחק. האירוע מתרחש כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הסיבה לכך היא ‘שאוואסט’ יוצרת בכל הפעלה תיקייה זמנית חדשה בשם אחר שבה יש עותק חדש של הקובץ הזה, ולכן אי אפשר ליצור עבורו כלל מיוחד בהגדרות חומת האש הקובץ עצמו הוא קובץ חוקי לחלוטין, שמשמש את מערכת עדכון התוכנה של ‘אוואסט’. חפרתי ברשת בחיפוש אחר פתרון לבעיה (כולל בפורומי התמיכה של ‘אוואסט’ עצמה) אך לא מצאתי.. יתכן גם שלא חיפשתי טוב. האם מישהו נוסף נתקל בתופעה הזו? הצעות לפתרון?… תודה מראש.

10. Started by DJPOWER,

תודה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, אני מפעיל סרט וזה מציג לי את זה כך, יש איזה הסבר לזה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by Qball26,

יש פרקים של LOST ושל PRISON BREAK של איזה פולני אחד.. הוא לוקח את הסדרות ומקדד אותם במקום 370 מגה ל-117 מגה (בסביבות). אז הנה מה ש-GSPOT פלט לי על הקידוד הזה.. מה רע בקידוד הזה: אני רק אציין שהאיכות בין ה-117 מגה ל-370 מגה, כמעט בלתי נראית לעין.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by LIgor86,

שלום, פתחתי חשבון חדש במסנג'ר (windows live messanger) ואיני יודע איך לעשות חיפוש לאנשים אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. Started by rjjb7,

שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט סרט באותו זמן שהוא פועל במחשב. ז"א, אם אני רואה במחשב סרט מסויים התוכנה אמורה להקליט את הפריימים של הסרט שפועל וכאשר אני מורה לתוכנה להפסיק להקליט היא אמורה ליצור לי קובץ חדש שבו הסרט שיצרתי. (משהו בסגנון של הלחצן המוכר Print Screen שלוכד תמונה אחת רק התוכנה אמורה ליצור קובץ וידאו לא קובץ תמונה..) כל מי ששואל את עצמו למה לעזאזל זה טוב הרי הסרט כבר אצלי בהאדריסק למה לי להקליט אותו שוב?!? הנה כמה תשובות אפשריות: 1) אם אני רוצה רק חלק מהסרט בתור קובץ נפרד ויותר קטן. 2) אם זהו בכלל סרטון פלאש שהועלה לאינטרנט ואני רוצה את אותו סרטון כקובץ אצלי במחשב 3) לערוך את הסרט שבהארדיסק כפי שאני רוצה כלומר לחתוך חלקים וכדומה 4) ולדעתי הסיבה החשובה ביותר…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. ערב טוב לכולם! יש לי בעיה מאוד מעצבנת. באחד הפורומים שאני גולש בכל פעם שאני נכנס לדף אחר או מרענן אני צריך קודם לאשר את ההודעה הזו: http://www.siz.co.il/up.php?file=duy3dmmimya4.gif עם אני לא לוחץ על "כן" או "לא" זה לא מציג לי את הדף.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by volvo2005,

יש לי בעיה מעצבנת שכל הזמן שאני ניכנס לאקספלורר הווינדוס נותן לי הודעת שגיאה מעצבנת (ההודעות האלה של ה-dont send) בקוצור אני לא יודע מה לעשות איך אפשר לתקן את זה מבלי לפרמט את המחשב ?? תודהה מראש!

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. Started by slim_shady,

כיביתי את הפייר וואל וכיביתי הכל, עשיתי ריסט אבל עדיין זה לא מתחבר... אולי זה בגלל שיש לי רשת עם ראוטר או משהו?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  18. אם כן, גם את האיכות? בכל מקרה אני רוצה לנסות, למישהו יש מושג באיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ואם אפשר הסבר קצרצר גם איך. תודה מראש ;]

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. אהלן, לפני בערך ארבעה חודשים קניתי מחשב חדש - 2 ג'יגה זיכרון עם ווינדוז XP (הום אדישן) sp 3. יש לי גם מדיה פלייר בגרסה האחרונה ביותר (11). למרות שהתקנתי עליו את כל הקודקים שהיו לי על המחשב הקודם, באתרים מסוימים אני עדיין לא מצליח לראות וידיאו (בעיקר באתר של ספורט 5). עברתי על כל מדריך אפשרי, כולל כאן באתר, ניסיתי כמעט כל דבר (כולל הסרת הקודקים והתקנה מחדש של אחרים), אבל לא הצלחתי לטפל בבעיה... באתר של ספורט 5 אני שומע סאונד - אבל המסך שחור לגמרי. ובחלק מהסרטים שאני מנסה לנגן על המחשב שלי הצבעים בכלל לא קרובים להיות נכונים (שחור-לבן-ורוד-ירוק שכזה). האם יש כאן מישהו שיהיה מוכן ללכת איתי צעד-צעד עד שנפתור את הדבר הזה? אגב, באתרים אחרים אני דווקא כן מצליח לראות וידיאו... …

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by LeftRight,

עברתי לפייר פוקס ויש לי כמה שאלות 1. נכון שלוחצים CTRL+ENTER אז זה מוסיף co.il אז בפיירפוקס זה מוסיף .com יש איזה דרך להפוך את זה לCO.IL גם? 2. שמעתי שיש תוספים לפייר פוקס אתם יכולים להגיד לי פה איזה תוספים -מומלצים- (רק) לשים? 3. התמונות נטעות ממש לאט לעומת IE יש פתרון? 4. פתאום סתם כי מתחשק לו הפיירפוקס מתחיל לקפוץ....הוא זז למעלה למטה מן רעידה כזאת וזה מעצבן מה עושים? 5. יש לי תוכנה ששומרת את הסיסמאות וזה מכניס אותם שאני לוחץ על כפתור לשדות שצריך..איך אני שם את זה גם בפיירפוקס? ודרך אגב אני חדש בפיירפוקס...

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  21. יש לי מקלדת של logitech Elite ועל המקלדת יש קיצורי דרך (למי שלא מכיר) לדוגמא כפתור של HOME אז הוא נכנס לאינטרנט (הכוונה ל Explorer) איך אני משנה את כל הכפתורים שיפתחו לי עם הדפדפן של FIREFOX?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  22. אני משתמש בתוכנה PINACLE STUDIO PLUS 10 ללכידת וידאו... (ניסיתי גם בתוכנות Adobe Premiere, Cyberlink PowerDirector, הבעיה דומה) חיברתי את המצלמת וידאו הדיגיטלית למחשב (בעזרת חיבור FIREWARE) אני נכנס ל- CAPTURE ושאני מצלם עם המצלמה אני רואה את זה במחשב, אבל כאשר אני מעביר למצב PLAY שאוכל להקליט מה שהקלטתי בקלטת DV עם המצלמה אני לא רואה את זה בתוכנה... (אין PREVIEW זאת אומרת... אני לא רואה מה אני מקליט וגם לא יוצא קובץ) מה אני עושה לא נכון? איפה הבעיה? תודה לעוזרים מראש נ"ב הדגם הוא JVC GR-D250...

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by kobra12,

מחפש דרביר לwindows xp64 של כרטיס טלויזה של avermedia מדגם m785 תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים