תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות להוריד מפענחי dvd לmediaplayer 9 יש ארבע מפענחים שונים. האם כדאי להוסיף מפענח dvd למדייה פלייר במקום תוכנת dvd מלאה. אם כן אז איזה אחת מהרשימה: http://windowsmedia.com/9series/Personalization/Plugins.asp?page=4&lookup=Plugins#DVDDecoder
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
-
1. היכן אני בודק את עוצמת הווליום של צד מסויים(R או L) וכיצד אני משווה את העוצמה בשני הצדדים?(צד ימין תמיד יותר חזק, ואני מעוניין שהם יהיו שווים). 2. באיזו אופציה בתוכנה אני יכול להשתמש כדי לנקות רעשים מהסאונד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי גרסה 2002A בילד 3722 אחרי שאני מתחבר, זה מה שהוא מראה לי...:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי יש לי כמות גדולה של קבצים (1000+) שאני צריך לכווץ לזיפ כל קובץ בנפרד כך שיהיו לי 1000+ קבצי זיפ שבכל אחד מהם קובץ ששמו הוא שם הזיפ .... האם יש דרך\תוכנה קלה לעשות זאת ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב Outlook Express ואני לא מצליח לא לשמור את הקבצים המצורפים ולא לגשת עליהם בכלל. אני מקבל הודעה" OE Removed access to the following unsafe attachments in your mail" WTF?? למישהו יש אולי פיתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
הבעיה די פשוטה, אנשים מורידים ממני בקצב סביר ביחס לשיתוף שלי ואילו אני לא מצליח להוריד מעבר ל- 4K!!! לעומת זאת האקספלורר בכבודו ובעצמו מוריד בקצבים של למעלה מ- 10K במקרה הגרוע !!! קצת מוזר לא! אולי הבעיה אצלי, במערכת ההפעלה? לא שיניתי כלום בהגדרות (XP PRO) שמגיעות כ- ב.מחדל. אם יש גולשים שנתקלו בבעיה אשמח לחוות דעתם. או דרכים לשיפור המצב (המחפיר) נ.ב 1. לעיתים נדירות החמור מגיע לאזור ה- 10K 2. אני מחובר ברשת כבלים (משהו פרטי ולא של החברות הגדולות) הייתי מגדיר אותו כ 20-40K ~ (האקספלורר מגיע לעיתים ל- 25K). תודה,
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ANY SUGGESTIONS?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הורדתי קאזה V2. הכל עובד למעט כתיבה בעברית - יוצא הכל גיבריש. לא מצאתי שם את ה ENCODING שח\יש באקספלורר. איך מתקנים? מע הפעלה XP.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין אותה אז מופיעה שגיאה בקשר לקובץ msvcr70.dll אז למה זה ואיך אני יכול לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם יש לכם תוכנה הנקראת Memtest86 3.0 אני חיפשתי באינטרנט ואין אותה בכלל :-\ האם מישהו יכול לשלוח לי אותה ב E_MAIL :hi: ה E-MAIL תודה.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל ADSL אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יהיה יכול דרך המחשב ליסגור שיחות יוצאות דרך הטלפון בבית,או לענות לשיחות ממתינות וכו. המחשב והטלפון כמו אצל כולם על אותו קו,ויכולים לעבוד ביחד(ADSL) למי שיש תוכנה כזאת ויכול להמליץ,אני מודה מאוד... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
האם קיים וירוס שיגרום לתוכנת האניט-וירוס להיסגר כל פעם שפותחים אותה(זה מה שקורה לי) ומה אני יכול לעשות בנידון אני הודה אם תענו לי מהר(זה המחשב של אחותי ועוד שבוע וחצי היא טסה לחו"ל)
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את התוכנה זה אומר לי את השגיאה ההבאה: בבקשה תעזרו לי..!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו בית שלוש קומות שבכל קומה יש מחשב שבו מצלמת אינטרנט ומיקרופון. עכשיו אני מחפש תוכנה פשוטה ומהירה שתוכל לשבת קבוע ב System Tray שדרכה נוכל להיתקשר אחד עם השני (כולל וידיאו). תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את אחת מתוכנות האופיס עולה לי הודעה שהוא מעדכן לפרונט פייג' והוא צריך את הדיסק התקנה. אני לא יודע מה זה הפרונט פייג' ואני לא צריך אותו אבל בגלל זה אני צריך לפתוח את התוכנות קודם ורק אח"כ מסמך שאני רוצה איך מבטלים זאת?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד הייתי רוצה לדעת האם יש תוכנה או אפשרות אפילו בתאוריהלהשתמש בinfrared של המחשב כדי שיהיה ניתן לשלוט על המחשב באמצעות שלט. אני לא משוגע פשוט חשבתי אם אפשר שמחשב וpalm יקשרו דרך אינפרה וpalm יכול לשמש כשלט לטלוויזיה למה שיהיה ניתן לשלוט על המחשב עם שלט של טלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שאומרת האם הdvd הוא מולטיזון, ואם הוא לא האם יש תוכנה שיודעת להפוך כל dvd (זהdvd של מחשב נייד ולא בא לי שהוא יהרס) למולטיזון.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת (חיבור משותף של 2M- במקרה הממוצע 20K לא להתלהב) ובזמן האחרון ההורדות נהיו ארוכות ואף בלתי נסבלות. הורדתי כל מיני עזרים ד.קזה 2 ו= KAZOOM .... וללא הצלחה. ניסיתי כל מיני סוגים של קבצים וממקורות שונים וללא הצלחה. אולי משהו מוגדר אצלי לא טוב? משהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? רק לשם ההדגמה - אני לא מצליח להוריד יותר מהר מ- 3K!!! בד"כ המצב הוא שיש קובץ שיורד בקצב "מהיר" 1-2K מדי פעם הוא "מפציץ" ב- 3K לזמן מוגבל. והשאר מגרדים את ה- 0.7K במקרה הטוב, או לא עוברים את ה- 0.5K. רצוי לציין שאני מוריד לא יותר מ- 5 קבצים ואותו הדין גם להורדת שני קבצים במקביל. **תנסו לדמיין הורדת סרט של שני חלקים ב- 0.09K לאורך........המון זמן. אם יש רעיונות או תוכנות יותר טובות....... תודה נ…
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי (למעשה לחבר...) אחרי שמרנדרים את הסרט הוא יוצא "קופץ" - כומר לא זז חלק (כלומר FPS נמוך מאוד). מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אז ככה התוכנה פשוט לא מתחברת לשום סרבר! איך אפשר להתחבר לסרברים?!?! בבקשה תעזרו לי כי שמעתי שזאת תוכנה טובה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אי סי קיו ושכחתי את הסיסמא שלה, יש לי א תהקבצים החשובים של הדטא יש למישהו הצע מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-