תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן ,יש לי וינדוס 7 . ואני משתמש ב solidworks 2012.בעבר היתה מותקנת גירסת 2010 ושם הייתי לוחץ על כפתור הגלגלת ומזיז את העכבר ויכול לקבל כל נקודת מבט שארצה.פה אני לוחץ וזה נותן לי תפריט של הוינדוס באמצע המסך של התוכניות שפתוחות ברקע...מי יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי אז ככה, זה הציור אבל אני לא ידוע מה לעשות מאחורי המפל.. חשבתי אולי לעשות ניגדיות, קרוב לצופה טבע וצמחייה ובתוך התמונה לעשות מפל ענק ומה שמצוייר מאחורי המפל יהיה תעשייתי וערים מודרניות (לא שיש לי נסיון בציור ערים אבל נגיד).. עכשיו אם יש לכם רעיון שתפו! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, אספתי היום את המחשב החדש של אחותי, הפעלתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד שניסיתי להתקין את המתאם רשת אלחוטית "Wireless network adaptor IEEE 802.11G" בסוף ההתקנה הוא רשם לי שחסרו לי קבצי DLL (NETOS/NETDI/SETUPX( שאותם הורדתי והוספתי לווינדוס, אחרי שמחקתי והתקנתי שוב את התוכנה של המתאם הוא רשם שיש לי שגיאה בSUREGCREATKEY, הרצתי חיפוש בגוגל אבל אין שם שום תוצאת חיפוש שקשורה לבעיה שלי ספציפית. לכל העוזרים תודה רבה. נ.ב. קצת פרטים על המפרט ווינדוס ויסטה 32 ביט 4 ג'יגה זכרון פנימי HD4850 512 MB
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעצב בפלאש, וכבר זמן מה שאני מחפש את התוסף למברשת צבע: pressure sensitive התוסף נראה כך: (מה שמראה החץ האדום..) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו כאשר הוא לא מופיע אצלי בתוכנת הפלאש.. אני משתמש בFlash Macromedia 2004 MX. מישהו יודע איפה למצוא את התוסף ולהוסיף אותו לפלאש, אם אפשר?? תודה חברים..
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כמובן שאיך שרואים את הכותרת מבינים מה קורה כל הפורטים שאימיול משתמש בהם פתוחים. שיניתי אותם לכול מיני צירופים, לא עבד סגרתי כל מיני תוכנות שמשתמשות באינטרנט (Skype MSN...), לא עבד ביטלתי בכלל את הפיירוול, לא עבד מה לעשות חברה?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להתקין אוטוקד 2009 על windows 7 מופיעה לי שגיאה שאי אפשר להתקין את המוצר על מערכת ההפעלה הנוכחית.(תרגום מאנגלית) אשמח לקבל עזרה בנושא בתודה טאז
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם אפשר עם NORTON GHOST לעשות IMAGE למחשב דרך כבל USB לUSB ? האם GHOST תומכת בצורב חיצוני USB ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מקבל משוב ממספר מקורות ב EMAIL בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו רוצה רוצה להשתלט על המחשב שלי זה נורא מלחיץ אותי ..... דוגמאות להודעות והמקורות שלהן ... מקורות כרגע (שקיבלתי אחד משני ההודעות) : serv@fcradio.net serv@elamex.com dan adams [dan_tughx@logoluso.com] Susan martin [susan.martin@telcan.com] sandra [gonzalez_1998@fcradio.net] sandra [sandra.hernandez@niet.com] סוגי "התיקון" שהם מצעים (אחרי פריסת השמות בלבד ..מקובץ דחוס ): data.elm.pif ..readme.log.cmd Update-KB1437-x86.exe משהו נתקל בתופעה זהה אני שמח שישתף אותי .....
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מחשב חדש עם לוח ASUS P5QL-E התקנתי את הדרייברים מהדיסק+ דרייברים מהאתר של החברה מה שמוזר הוא שבמנגר דיוויס הוא מזהה אודיו אבל חלקית כמו בתמונות מה אפשר לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אם אין לי אנטי וירוס חלופי רק חינמיים? וגם סתם כך, עד כמה זה סיכון להתקין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה פה והגעתי בעקבות המלצה חמה של חבר. בעקבות לימודי התואר שלי יוצא לי להתקין תוכנות רבות למחשב חלקן חוקיות וחלקן לא חוקיות. מכיוון שחלקן לא חוקיות חלקן גם לא עובדות או שיש בעיה עם ה-activation ולכן חלקן משאירות לי כנראה שאריות התקנה גם לאחר שאני עושה הסרת תוכנה דרך לוח הבקרה. לאחר שאני מנסה להתקין תוכנה חדשה שוב, התוכנה כבר דורשת לעשות ישר activation או פולטת אותי החוצה כי כביכול נגמרה תקופת הניסיון. הומלץ לי להוריד את תוכנת registry cleaner לשם ניקוי המחשב מעודפי התקנה. רציתי לשתף אתכם בקורה ולקבל ממכם תשובה לגבי מה כדאי לי לעשות? האם ההמלצה שקיבלתי טובה? ואם כן, מאיפה להוריד את התוכנה? מה הכי טוב? נאמר לי שאתם הטובים ביותר ותגובתכם מהירה ואדיבה אז תודה…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לפיירוואל שחסום בעיקר תוכנות שיוצאות מהמחשב. כל קובץ שרוצה ליצור קשר החוצה שיאפשר להתיר או לחסום? ואותו דבר קבצים שחודרים פנימה? איזה אופציות יש? שיהיה תומך WIN VISTA.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם ערכת MUI עברית של XP מתאימה לMCE? תודה רבה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, בחודש-חודשיים האחרונים הנירו מסרב להמשיך לי דיסקים מולטיסשן. בדקתי שאני צורב אותם כמו שצריך ומסמן את ה-V של מולטיסשן דיסק ולא מסומן סגירת דיסק. אני מכניס את הדיסק חזרה ובנירו אני בוחר קונטיניו מולטיסשן דיסק, הוא מראה לי בטראק סלקט את הטראק הצרוב, אבל לא מאפשר לי ללחוץ עליו והכפתור אוקי באפור. אגב, הצורב נק 3540 עם הפרימוור האחרון. הסרתי והתקנתי מחדש את הנירו וזה לא השתנה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, אפשר לשחזר קבצים מהארד דיסק אחרי פרמוט? פעם שמעתי משהו כזה שעולה 500 דולר.. זה נכון? יש אופציה אחרת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קבצי וידאו שהם על mp3 וכשאני מפעיל אותם בתוכנה של כתוביות אז אין כתוביות זה כאילו לא זז או משהו כזה זאת אומרת שרואים את הסרט אבל אין כתוביות כי אין להם מתי להכנס ואני חושב שהבעיה היא שזה איכות של אמ פי 3 ולא של mepg אז אני רוצה לדעת איך אפשר להפוך את הקובץ מאמ פי 3 ל אמ פי אי גי כי אני חושב שזו הבעיה. אני יודע שזה נשמע קצת מסובך מה שאמרתי אבל אם מישהו יודע אז אני מקווה שהוא יעזור. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול, אם לא אז תעבירו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אם אני מעוניין להתקין Windows 2000, Windows 2003, Windows XP ו- Windows Vista באיזה סדר אני אמור להתקין אותם? האם ליצור מחיצות לוגיות לדיסק? האם יווצר תפריט BOOT אוטומטית ואם לא איך אני יוצר אחד כזה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כאשר אני ניכנס לתוכנה הזאת הוא כותב לי DRIVER NOT LOADED TRY RUNNING AS ADMINISTRATOR...אולי זאת בעייה בביוס ב EP43-DS3 שלי (שמעתי שיש להם הרבה בעיות בביוס)... OuTsIDe
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD שכתוב עליו DIVX איזה פורמטים הוא יודע לקרוא ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי גרסה 7.5 וזה מסרב לחבר אותי לרשימת הקשר שלי..! הוא כותב לי שיש איזה בעיה ב"קובץ מחשבים מארחים.." http://img329.imageshack.us/my.php?image=65764tf.jpg
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
ההתקנה עצמה מתנהלת כרגיל, רק בסוף ההתקנה (בשלב: "Registering program identifiers). הנה השגיאה המדויקת: Error 1402. Could not open key: unknown\mscomctl2.animation.2\CLSID. Verify that bla bla lba . . . אחרי אישור, ההתקנה עושה Rollback. כנראה שזה בעיה כלשהי בהרשאות של ה-Regisrty. ניסיתי פתרונות שונים שהציעו בגוגל שום דבר לא עזר. אולי למישהו יש איזה הברקה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
היי, מדיות 720P שקודדו עם מאטרוסקה (MKV) ממש עובדים לאט, בדיליי ובכבדות... האם ניתן לפתור את הבעיה הזו ע"י קודק משופר ? או האם ישנו נגן אשר פותר את הבעיה למי שמכיר... אשמח לעזרה ופרטים אודות קודק MKV הבעייתיות שלו כיצד ניתן לפתור
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות כרטיסי ביקור יש פונקצייה שאיתה ניתן להשתמש באחת מתוכנות האופיס בכדי להכין כאלה?? אם לא יש למישהוא המלצה לתוכנה שניתן להכין בה כרטיסי ביקור..?? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-