עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The Ball,

התחלתי לשחק במשחק והוא קרס לי בקטע מסויים. לאחר מכן הסרתי, התקנתי מחדש ואותו דבר, באותו מקום הוא קרס. הסתכלתי ב"דוח השגיאות של ווינדוס" והוא אמר לי שהבעיה בקובץ C:\DOCUME~1\yan\LOCALS~1\Temp\7072_appcompat.txt שבספרייה temp. מישהו יכול לעזור? עריכה: עכשיו בדקתי שוב, ובכל פעם שאני נכנס הקובץ הבעייתי שגורם לקריסה משתנה. מה שכן, כל הקבצים האלה הם מאותה ספריית temp.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by slimshady21,

התקנתי מדיה פלייר 10 , ואני עדיין מקבל עדכונים למדיה פלייר 9 , אז זה בסדר? אני צריך להתקין אותם? ועוד משהו, מה זה עדכון ה-GDI ? זה לא משהו כמו WGA רק בשם שונה?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה חדשה של התוכנה הפעם מדובר ברשימה קטנה בכמות אבל גדולה באיכות * תמיכה בסקינים * עיצוב מחדש למסך הגדרות תוכנה, הגדרות חשבון פעולות חוצות חשבון * Freepops: השתמש באימייליה עם שרתי דואר מבוססי רשת כגון הוטמייל, יאהו ועוד רבים נוספים * תיקוני באגים אשמח לקבל הערות והארות אתר התוכנה בעברית: http://www.emailaya.com/il אתר התוכנה באנגלית: http://www.emailaya.com

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. לדוגמא אם אני שומע עכשיו רדיו מהאינטרנט, שאני אוכל לשמור את השיר או את התוכנית שאני שומע כרגע...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by eladh16,

שלום יש לי את כרטיס הרשת 3com etherlink xl 10/100 pci 3c905c-tx, ושידרגתי את המערכת ל vista. באתר 3com מצאתי את הדריבר של אותו כרטיס הרשת אבל הוא מתאים רק לגירסאות יותר ישנות מ vista(עידכון של 2003). אפשר לעשות משהו בעניין? תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by Impreza,

אני עובד עם הכרטיס EZMAKER של AVERMEDIA שמתחבר ל USB 2 עד היום לא היו לי בעיות איתו בלכידת וידאו אבל עכשיו שניסיתי אין תמונה ניסיתי עם 3 תוכנות שונות, NERO, ULEAD וגם MOVIE MAKER ואין לי תמונה. יש סאונד אבל בדקתי והכל מחובר כדאוי וגם ההגדרות של התוכנות נכונות כמו שהיו ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, לשחק עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום יש לי McAfee 2006 ומתי שאני מנשא לפתוח את McAfee AntiSpyware הוא חושב לשניה ולא עושה כלום למה זה ואך אני פותר את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. היי, רציתי לרכז בת'רד אחד גדול את כל התוכנות שצריך בדיוק לאחר הפרמוט, לא קרה לכם שפרמטתם ומאוד רציתם פתאום איזה תוכנה ועדיין לא התחברתם לרשת, או שהתחברתם ושחכתם את שם התוכנה? כנזכר לעיל רציתי לרכז את כל התוכנות הדרוש ממש לאחר ההתקנה של המחשב, אני רוצה לשם דגש יותר על התוכנות ה"מיינסטרימיות" שמשתמשים בהם ביום יום ופחות תוכנות נישה כמו Photoshop , 3DsMax וכו' אני אתחיל ממספר תוכנות שבהתאמה נחלק את כל התוכנות לתתי קטגוריות כמו "צריבה","אבטחה", ISO Tools,(תוכנות) שיתוף קבצים\הורדה שונות וכו' טוב, אני אתחיל: WinRAR Nero 6.6 (או 7) ACDSee PhotoManager (או Power PACK עם רוצים גם עורך תמונות פשוט) Emule\Bittorrent\FlashFXP\Whatever ICQ MSN MESSENGER MV2 Player ו\או VLC Player אנט…

9. Started by turbovr6,

חברה כל פעם שאני מנסה להכנס למסנג'ר מופיעה לי הודעה שהחומת אש חוסמת אותה עכשיו הגדרתי את החומת אש וזה עדיין מופיע לי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by rotman,

שלום , מישהו יודע האם ישנה אפשרות לגרור קובץ לרשימת נגינה של הנגן ולמקם אותו באמצע הרשימה (כמו שהיה אפשרי ב 10)? כרגע כשאני גורר קובץ לרשימה אין לי אפשרות למקם אותו במיקום מסויים , אלא הוא אוטומטית מתווסף לסוף הרשימה. הנושא חשוב לי , תודה רבה על העזרה. רותם

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב, כל זמן מה אני מתנתק מכל הפורומים, מהאימייל וכל הדברים האחרים שדורשים התחברות. אני תמיד מסמן "זכור אותי" בהתחברות אבל זה לא עוזר. אני משמתמש ב-IE8 וזה לא היה ככה בהתחלה. האבטחה מוגדרת לי בינונית-גבוהה, הפרטיות מוגדרת בינונית. אני לא מוחק קוקיס (לא באופן מודע לפחות) בהיסטוריית הגלישה רשום לי שדפדפן שומר היסטוריית גלישה למשך 20 יום. אפילו ניסיתי להסיר את IE8 אבל הבנתי שאי אפשר להסיר את IE8 אם מותקן אצלי SP3 על ה-XP. האם מישהו מכיר דרך אחרת? בכל ההתחברויות המחשב זוכר את המשתמשים והסיסמאות(מופיעים ברשימה) אבל צריך להקליד אותם כל פעם מחדש. בפיירפוקס זה לא מתרחש. אני לא מעוניין לעבור לפיירפוקס מפני ש-IE8 מהיר יותר משמעותית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  12. Started by itaic,

ב AVG הוא לא מצליח להתחבר לשרת וב S&D בשביל ההתקנה הוא צריך להתחבר לשרת ואני לא מצליח בנוסף לזה בלי קשר.. בימים האחרונים יש לי איטיות משוועת בגלישה כל עמוד כמו פה ב באתר לוקח 2-3 דקות תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by pentax,

אני לא מצליח לשנות שפה מעברית לאמגלית (או להיפך) באמצעות alt+shift כאשר אני נמצא בחלון של IE7. מצאתי שזה באג ידוע אבל חוץ מ- workaround שהוא Alt+ פעמיים shift לא מצאתי איך פותרים את הבעיה... האם מישהו יודע? תודה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  14. אני צריך תוכנה שבעקרון תראה בכמה אנחנו מנצלים תספק כח שבמחשב. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  15. Started by moonjib,

חבר הוריד את soul calibar 3 , ויש 44 חלקים שכל אחד 50 מגה~ , השאלה זה איך צורבים את זה? עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by pizzaguy,

שלום הורדתי שיפור מסויים למדיה פלייר 11 וזה סתם דופק לי הכל ואין לי מושג איך להעיף אותו משם!! ניסיתי הכל כבר אין לי מושג

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  17. כשאני מפעיל אותה, נפתח לי המסך פתיחה שלה( ריבוע קטן ואומר לי שהוא סורק את הרכיבים) ופה התוכנה נתקעת (לא מגיבה) התוכנה לא מגיעה למסך שניתן להריץ אותה, ניסיתי כמה פעמים להתקין ולמחוק. יש פיתרון?

18. Started by eli_kats,

אני מחפש תוכנה להמרת סרטי וידיאו ידידותית ביותר ועושה עבודה טובה בלי להרוס את האיכות של הסרט בעיקרון יש לי דיסק מקודד ל VCD ואני רוצה להפוך אותו ל DIVX בלי להרוס את האיכות ושלא יתפוס יותר מדי מקום הסרט המקודד...

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. Started by Swimmer,

מדובר בתוכנה כמו וורד, רק מאוד ישנה.... אבא שלי צריך להוציא קבצים של אנשטיין והדרך היחידה היא דרך אינשטיין... החיפוש לא מצא משהו... אם ומישהו מכיר דרך להמיר את הקבצים אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

זה מה שזה כותב אני ישמח עם תעזרו http://img299.imageshack.us/img299/9066/15mj.jpg תודה מראש יונתן

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. שלום לכולם אז ככה אין יותר מדי מקום בכותרת לפרט אז אני יסביר מה אני מחפש ... לצורך העניין יש לי במחשב קובץ MP3 שבמקור הוא בכלל היה WAV שהמירו אותו בעזרת איזושהיא תוכנה...(סתם דוגמא) אני צריך תוכנה שיכולה להגיד לי מה סוג הקובץ המקורי שהיה מלכתחילה ובנוסף שתגיד לי גם בעזרת איזה תוכנה ניתן לפתוח אותו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by generalA,

ברשותי מחשב נייד של HP עם כ. מסך intel extreme graphics 2 ורציתי למצוא תוכנה שתציג לי את הסרטים במצב של full screen דרך ה- S-Video ע"י סינכרון מלא לטלויזיה. לא הצלחתי באתר החב' למצוא אולי ישנה תוכנה אחרת לזה ?

23. לילה טוב לכולם.. אני מחפש דרך שכל השירים שנמצאתי תחת אותו אומן, או אותו אלבום באופן אוטומתי יקבלו תמונה זהה. כלומר שאני לא אצטרך לעשות את זה באופן ידני. זה נקרא תחת האיטונס כ Artwork. תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  24. כשקניתי את המחשב התקנתי את vemule 0.47a ולמען האמת הוא משמ איטי לעומת מה שהיה לי במחשב הישן(שאני לא זוכר מאיפה הורדתי). למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי להאיץ את האימיול?? או שיש לכם איימיול אחר מומלץ? *סליחה אם זה לא המקום לשאלה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by yotam360,

שאני פותח את מנהל המשימות explorer.exe עובד כל הזמן אפילו שאני מדליק את המחשב ולא פותח כלום. זה אמור ליהיות ככה??

• 3 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים