עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Burned,

אתמול התחלתי להשתמש בזה וזה נראה דיי טוב.. השאלה שלי היא איך אפשר לשנות גודל של מודל שהורדתי.. הורדתי מודל של מקלדת וזה קטן מאוד ולא מתאים לשולחן ??? עריכה: הצלחתי..

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי. -לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP, וגיביתי מס' קבצים חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן). בקיצור, לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהקנתי שוב את FLASH MX, כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Failed to open document". גם כשאני נכנס לתוכנה עצמה ומשם בוחר באופציית Open ובוחר את הקובץ הרצוי לפתיחה הוא לא פותח אותו מאותה הסיבה. אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (התקנתי גם את FLASH MX 2004 בתקווה שאולי דרכה אני אצליח לפתוח את הקבצים, אבל הבעיה נותרת בעיניה ללא ה…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by MYST,

Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  4. כשקניתי את המחשב התקנתי את vemule 0.47a ולמען האמת הוא משמ איטי לעומת מה שהיה לי במחשב הישן(שאני לא זוכר מאיפה הורדתי). למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי להאיץ את האימיול?? או שיש לכם איימיול אחר מומלץ? *סליחה אם זה לא המקום לשאלה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by yotam360,

שאני פותח את מנהל המשימות explorer.exe עובד כל הזמן אפילו שאני מדליק את המחשב ולא פותח כלום. זה אמור ליהיות ככה??

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  6. Started by GUNZ,

יש קובץ מצורף עם הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by assaf990,

של חברת Tenebril Incorporated. האם היא תוכנה איכותית או סתם תוכנה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by RavivRavR,

אני מחפש תוכנה צריבה קלה שתעבוד על VISTA 64BIT,אם אפשר אז ללא התקנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by במבה רטובה,

7.0 ? יש גם live ? זה אותו הדבר ? ומאיפה מורידים

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by Qball26,

יש פרקים של LOST ושל PRISON BREAK של איזה פולני אחד.. הוא לוקח את הסדרות ומקדד אותם במקום 370 מגה ל-117 מגה (בסביבות). אז הנה מה ש-GSPOT פלט לי על הקידוד הזה.. מה רע בקידוד הזה: אני רק אציין שהאיכות בין ה-117 מגה ל-370 מגה, כמעט בלתי נראית לעין.

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by ZorD,

שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) כשאני מכניס סיסמה משלי ואחר כך מנסה להתחבר למחשב שלי (יש אופציה כזאת, זה למטרות בדיקה או משהוא כזה) אז אני נכנס לאתר ששם אני אמור למלא את שם המשתמש שלי והסיסמה ותמיד …

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי סרט בXVID ואני רוצה לראו תבDVD אז ניסיתי לצרוב VCD אז הנרו קודד אותו אבל זה היה 783 מגה ויש לי דיסקים של 780 איזה בעסה ביזבזתי שעה מהחיים שלי מה לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by volvo2005,

יש לי בעיה מעצבנת שכל הזמן שאני ניכנס לאקספלורר הווינדוס נותן לי הודעת שגיאה מעצבנת (ההודעות האלה של ה-dont send) בקוצור אני לא יודע מה לעשות איך אפשר לתקן את זה מבלי לפרמט את המחשב ?? תודהה מראש!

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  14. Started by dvvon,

תצודהההההה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  15. שלום. לחבר שלי יש מסנג'ר לדוגמא במחשב שלו. הוא הכניס את הסיסמא והשם משתמש אצלי במחשב במסנג'ר, ואפשר להכנס דרכי למסנג'ר שלו. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין, במסנג'ר אולי, שכל מה שהוא רושם או שרושמים לו, במחשב שלו במסנג'ר שלו, אני אראה? זה ישמר איפשהו בלי שהוא ידע? סתם לדוגמא. תודה

16. Started by MaoR_KilleR,

שלום לכם.......... ;D יש לי כמה שאלות נוביות במיוחדדד.... א) לפי מה שהבנתי, אם ה- IP שלי היא 192.168.1.xxx אז זה למעשה IP "מדומה" שנגרם ע''י הפיירוול של הראוטר (במקרה שלי - linksys) ולכן אני לא יכול לארח חברים למשחקים? ב) למה בכלל יש לי כתובת ip כזאת? ג) יש כמה שיטות שאני מכיר כדי לדעת את ה- ip שלך, אבל איך מגלים את הפורט? ד) ב- device manager, לאחר שאני לוחץ על מאפייני ה- COMMUNICATION PORT COM1, ולוחץ על PORT SETTINGS, יש לי אפשרות לשנות כמה דברים שנראים לי משמעותיים.... מה להגדיר ב- BITS PER SECONDS DATE BITS PARITY STOP BITS FLOW CONTROL המון תודות!!! מאוד

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. שלום יש לי שגיאה כזאת כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצים מסויימים כמו טקסט או MSI(חבילת windows installer)לקבצי הטקסט אני פשוט צריך לעשות פתח באמצעות פנקס רשומות אבל לקובץ הMSI אני לא יכול לעשות את זה כי זה קובץ התקנה של תוכנה מסויימת. הינה השגיאה שקופצת מתי שאני מנסה לפתוח את סוגי הקבצים האלו: אין לי וירוסים ספיוורים טרויינים וכדומה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by mmicha,

יש לי את התוכנה BSplayer שאותה אני מאוד אוהב, רק שמשום מה יש לי תקלה עם התוכנה בזמן האחרון. היא עבדה כמו שצריך ושמתי לב שאחרי ששיחקתי (כנראה) ב- WINDOWS MEDIA CENTER (בויסטה) הסאונד עובד אבל לא הוידיאו, וכל שאר התוכנות עובדות לי בסדר גמור כלומר משהו בתוכנה עצמה. מישהו נתקל או יודע איזו הגדרה צריך לשנות כדי שהתוכנה תעבוד נורמלי? נ.ב הסרתי והתקנתי את התוכנה הרבה פעמים בכל מיני צורות ודרכים כבר בעבר וזה לא עזר. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,

20. Started by avishai1b,

עשיתי פורמט למחשב ואני לא זוכר איזה קודקים הורדתי פעם שעברה, אז הורדתי איזה משהו שלא עובד לי כלכך טוב, האיכות הרבה פחות טובה ממה שהיה לי וגם הסאונד ממש חלוד, אפשר לקבל הצעות לקודקים טובים? (לא חובה HD אבל עדיף)

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by Benja,

1) יש לי קובץ Bin ו Cue ואני לא יכול להשתמש בתוכנות כדוגמת Deamon tools, אני חייב לצרוב. איך צורבים את הקבצים האלה ומקבלים את אותה תוצאה כמו בשימוש בתוכנה כמו Deamon Tools שאני רואה את כל הקבצים כולל ה Exe בתוך כונן במחשב ולא רק את שני הקבצים שצרבתי Bin ו Cue על דיסק כמו שצרבתי אותם? 2)אתם מכירים תוכנת אנטי וירוס כלשהי שתעבוד על ווינדוס XP עם SP1 בלבד (לא, אין לי אפשרות לשדרג ל-2). תודה, אביב.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מחפש תוכנת צפייה שאפשר להפוך בה את התמונה ב180 מעלות. ושתהייה אפשרות לצפות עם כתוביות. תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by קובי 1980,

ערב טוב.דבר ראשון אני מגיב בפורום זה מפני שזו לא בעיה טכנית או אמצעי אכסון אלא רק עם התוכנה powerdvd. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל.אם אני מכניס dvd (גם מקורי) או סתם דיסק עם סרט התוכנה לא משמיעה כלום. הסרט רץ כרגיל אך אין קול. כאשר אני מפעיל קובץ אחר שיושב על הדיסק קשיח אין שום בעיה. כנ"ל אם אני מנסה באמצעות תוכנה אחרת,אבל זאת התוכנה שאני רוצה להשתמש. כמו כן גם אם אני מנסה להריץ דרך הצורב השני שלי סרט (צורב רגיל) התוכנה לא מאפשרת לסאונד לרוץ. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי,אני כבר משתגע עם הדבר הזה. אשמח אם תעזרו לי בהקדם. תודה מראש נ.ב התוכנה אמורה לתמוך בויסטה,זה לפחות מה שכתוב באתר שלהם.

• 6 תגובות
    • 503 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה מקצועית, ומרשימה בעלת יכולות עיבוד ועריכה בנוסף. תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  25. X264 CODEC בגרסת 64bit ??? קיים ? יש כזה דבר ?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.