עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי 2 תיקיות במחשב שאי אפשר למחוק אותן !!! מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול למחוק ?! תודה לכל העוזרים מראש !!!

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by sgsg,

יש לי בעיה קטנה עם התוכנה DISKEEPER. אני משתמש ב XP בעברית וכל הטקסטים בתוכנה דורסים אחד את השני. כאילו כל הטקסט מיושר לימין במקום לשמור על המיקום המקורי. מישהו נתקל בבעיה או יודע לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ככה בזמן האחרון אני וחבר שלי התחלנו עסק DJ [וגם די מצליחים בזה ] אז החלטנו שנעשה גם מיקסים משלנו כמו DJים אמיתים,אז תביאו איזה תוכנה שאני יוכל לערבב שם בין שני שירים וגם להוסיף כמה מישלי. תודה :-*

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. Started by lmlm,

1. איך אני מגדיר את hotmail.com בתוכנה? 2. האם אפשר לקבל מיילים משני אימיילים ויותר? (gmail,hotmail) תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. X264 CODEC בגרסת 64bit ??? קיים ? יש כזה דבר ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by naoriko,

אני צריך תוכנה לשליטה בתאורה או המלצה...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. בגרסא הזו האם יש דרך להסיר את מגבלת ה 20...30...אותיות ל SMS אחד ? תודה.

8. Started by noambaum,

בכל פעם שאני מעדכן את הWINAMP אפשרויות הרדיו הופכות ל-SHOUTCAST החדש והוא ממש מעאפן! אפשר לינק לקובץ שיחזיר לי את הרדיו הישן והטוב של הWINAMP שלי? נ.ב. מישהו פה שם פעם לינק אבל חיפשתי ואני לא מוצא את הת'רד ההוא

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by ImAllMostAwake,

מחפש תוכנה לשליטה על רוחב הפס בין שני מחשבים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. התרנתי עכשיו ווינדוס חדש והורדתי את כל התוכנות מחדש אבל כשאני רוצה להיכנס תוכונות מופיע לי השגיאה הבאה: (מצורף תמונה) אותה הודעת שגיאה גם לאייסיקיו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by liiight,

כשאני מפעיל את הEMULE, אז מדי פעם הראוטר עושה מעין חצי ריסט כזה. כלומר, כתוב לי שהכבל רשת מנותק, ואז הוא חוזר להיות מחובר ומקבל IP, אבל החיבור לאינטרנט לא מתנתק. עבדתי בהתחלה עם WAREZFAW ועברתי לגרסה הרגילה של EMULE PROJECT. הורדתי את מס' החיבורים ל100 וזה עדיין עושה את זה. זה עבד לי במשך כמה חודשים טובים כשהחיבורים היו על 2000 בלי בעיות שכאלו. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. שלום לכולם, לצורך עקיפת קצב הרענון למעלה מ60 הרץ אני משתמש באנוידייה ריפרש טול אבל התוכנה אינה מספקת את ההרצים הגבוהים ביותר עם הפורס וואר החדשים ולכן אני נאלץ להשתמש בגרסאת 30.82 הישנה במקצת, אמנם הכרטיס שלי מיושן והוא מדור הג'יפורס 2 אבל הייתי מעוניין בדרייברים החדשים ואם זאת לקבל את ההרצים הגבוהים ביותר משמע: 1152*864@100Hz 1200*1600@72Hz במה אתם משתמשים ואיך זה עובד ? אגב** לא ניתן לעקוף את קצב הרענון של ברירת המחדל בתוכנה..... כבר ניסיתי

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by tomystein,

1. איך אתם מפרמטים? מהי השיטה האהובה עליכם? אתם משתמשים בתוכנות או בדיסק BOOT? מי היא התוכנה הטובה יותר לפרמוט ? ACRONICS או PARTITION MAGIC? יש אחרות טובות? 2. איך אץם יודעים אם אתם מורידים גרסה שהיא BOOT? כשמורידים אז הרבה פעמים רשום שזה BOOT אבל זה לא נכון ואחר כך המחשב לא מזהה את הדיסק כBOOT? איך אתם מוודעים את זה? צריך לצרוב בדרך מסויימת בשביל זה? תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  14. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת האנטי וירוס Bitdefender 8 ויש לי כמה שאלות לגביה: 1.האם היא יעילה בהסרת וירוסים וגילויים? 2.האם היא מתעדכן לעיתים קרובות? 3.האם היא נחשבת כבדה ומעמיסה על המערכת? (לוקחת כ30M של זכרון) ועל אנטי-וירוסים בכללי.. על איזה אתם ממליצים? אני זקוק לאנטי וירוס קליל,שמזהה ומסיר וירוסים בקלות ושמתעדכן לעיתים קרובות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by shabis,

התקנתי את התוכנה בעבר ועתה אין לי צורך בה ניסיתי להסירה עם add remove ולא הצליח כנראה שהיתה הסרה חלקית עתה בעת הפעלת המחשב יוצאת לי הודעת שגיאה יש לי שתי שאלות: האם יש תוכנה המאתרת תוכנות פגומות ומסירה אותן באיזה קובץ יש את רשימת התוכנות העולות בstart והאם אפשר להסירה משם

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by Or94,

אוקיי שנה שעברה קניתי קספרסקי והיום בדיוק נגמר לי התאריך שלו אז נאלצתי למחוק אותו ולהתקין אנטי וירוס חינמי. התחלתי במחיקה של הקספרסקי והכל עבד טוב ואז פתאום באמצע המחיקה הופיעה מסך כחול עם שגיאה. עשיתי ריסט למחשב ואז כשניסיתי למחוק הופיעה לי ההודעה הבאה: This action is only vaild for products that are currently installed ואני לא מצליח למחוק. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by slimshady21,

התקנתי מדיה פלייר 10 , ואני עדיין מקבל עדכונים למדיה פלייר 9 , אז זה בסדר? אני צריך להתקין אותם? ועוד משהו, מה זה עדכון ה-GDI ? זה לא משהו כמו WGA רק בשם שונה?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  18. עשיתי יצוא ל-Bookmarks של פיירפוקס, קיבלתי קובץ bookmarks.html, כשאני פותח אותו באקספורר אני רואה את הקישורים, גם את אלה בעיברית, עד כה הכל טוב ויפה, אבל כשאני עושה Import באקספלורר לקובץ הזה, כל הקישורים בעיברית הופכים לג'יבריש לכל העוזרים תודה

19. Started by yakir8,

שלום יש לי McAfee 2006 ומתי שאני מנשא לפתוח את McAfee AntiSpyware הוא חושב לשניה ולא עושה כלום למה זה ואך אני פותר את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by hararim,

אני מנסה להוריד קובץ גדול(4.5gb) דרך קישור מאתר והאימיול לא קולט אותו כאשר את כל הקבצים האחרים הוא קולט ללא בעיה והקישור תקין בוודאות. האם יכול להיות שיש הגבלה לגודל הקובץ באימיול?ואם כן איך משנים את ההגדרה?

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by deso,

אני עשיתי REGISTER ומילאתי את כל מה שצריך, אך בסוף הוא רושם שיש בעיה ב Error Data ועוד משהו על PROBLEM CONNECTING FIREWALL ??? תודה עריכה: Dissapointment.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. לחברי הפורום שלום ! רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לזהות פנים בזמן ה LOGON ולאבטח לי את המשתמש? לא ידעתי בדיוק איך לנסח זאת אבל אני מתכוון כמו זיהוי טביעת אצבע אבל לפנים. אני ישמח אם מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by ruff stuff,

שלום רציתי לדעת מה הם ההגדרות האופטימליות לקאזה לייט. חיבור adsl 750 . תודה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. התוכנה עולה לי בדוס רושמת כל מיני דברים קיצר לא עושה כלום רק נותנת לי פקודות לרשום מה הם אומרות?? ואיך אני מבטל את זה שהתוכנה עולה לי עוד לפני שהמחשב מעלה את הוינדוס?? (כי זה עושה לי שוב ריסט ואני מתעצבן לחכות עד שיעלה שוב) תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים