עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הממ טוב אחרי שלא הצלחתי לפתור את ה memory lack עם FF עברתי ל Maxthon ונתקלתי בבעיה. כאשר נפתח פופ אפ חדש הוא נפתח בתוך חלון האב והוא מוגבל בגודל של החלון איך ניתן לבטל את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  2. עד עכשיו השתמשתי בפיירפוקס אבל אז רציתי לנסות את דפדפן הכרום של גוגל והחלטתי לעבור להשתמש בו. התקנתי אותו והעברתי את כל הסימניות וכל מה שצריך אבל מה שלא עבר אלו הסיסמאות שלי מהפיירפוקס וזה למרות שסימנתי בהגדרות שיעביר גם סיסמאות, היסטוריית גלישה. מה עושים כדי להעביר?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. היה מותן לי במחש net limitter... הסרתי אותו ועכשיו ניסיתי להתקין שוב. כל פעם יש לי שגיאה שכאילו הנטלימיטר כבר מותקן במחשב... הסרתי אותו ! הוא לא מופיע בהוספה\והסרה, הוא לא מופיע בשום חיפוש שאני עושה במחשב וגם לא בערכים של הרגי'סטרי.. אז מה עושים? איפה ניתן לחפש אולי נשאר איזה רמז לתוכננה?? תודה..

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. Started by meni99,

פירמטתי את המחשב אני חייב תוכנה לשחזר את הקבצים הקודמים

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. בוקר טוב יש משהו חינמי כמו TRUE IMAGE ?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  6. דרושה תוכנת שדרוג ממערכת הפעלה ישנה לאקס-פי. דיסק ומדבקה ו/או רישיון. עמוס. 0505790621. Atgg10@gmail.com

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. Started by generalA,

ברשותי מחשב נייד של HP עם כ. מסך intel extreme graphics 2 ורציתי למצוא תוכנה שתציג לי את הסרטים במצב של full screen דרך ה- S-Video ע"י סינכרון מלא לטלויזיה. לא הצלחתי באתר החב' למצוא אולי ישנה תוכנה אחרת לזה ?

8. קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי. -לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP, וגיביתי מס' קבצים חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן). בקיצור, לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהקנתי שוב את FLASH MX, כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Failed to open document". גם כשאני נכנס לתוכנה עצמה ומשם בוחר באופציית Open ובוחר את הקובץ הרצוי לפתיחה הוא לא פותח אותו מאותה הסיבה. אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (התקנתי גם את FLASH MX 2004 בתקווה שאולי דרכה אני אצליח לפתוח את הקבצים, אבל הבעיה נותרת בעיניה ללא ה…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by desert,

אני לא מעוניין באקרובט רידר , יש משהו אחר , קל יותר מבחינת משאבים?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by אופיר,

שומר המסך במחשב שלי לא עובד. אני מחפש איזשהו כלי שיעזור לי לדבג את שומר המסך. התופעה חוזרת גם ב XP וגם ב - 2000. מחשב אחר (חומרה שונה) עם אותן תוכנות (אנטי וירוס, פיירוול) פועל כיאות. אם שומר המסך מקונפג לעבוד (אפילו שהוא לא יפעל) אז החסכון באנרגיה לא עובד ואז המסך לא נכבה.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by manz11,

צריך מדריך שיעזור לי להעביר את סירטי הוידאו שלי (שיש לי במצלמת הוידאו הלא דיגיטאלית) למחשב.. תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by GUNZ,

יש קובץ מצורף עם הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, אני מפעיל סרט וזה מציג לי את זה כך, יש איזה הסבר לזה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  14. ערב טוב לכולם! יש לי בעיה מאוד מעצבנת. באחד הפורומים שאני גולש בכל פעם שאני נכנס לדף אחר או מרענן אני צריך קודם לאשר את ההודעה הזו: http://www.siz.co.il/up.php?file=duy3dmmimya4.gif עם אני לא לוחץ על "כן" או "לא" זה לא מציג לי את הדף.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  15. שלום לכולם, הגרסא היא 6.0.0.303 : האם תוכלו לעזור לי בבקשה? כשהאנטי-האקר של הקספרסקי על traning mode (שזה נדמה לי ה-deafult\recomended אבל זה לא משנה לצורך העניין) כל פעם שאני מנסה להתחבר לאיסיקיו הוא מבקש שאני יאשר את זה . כשאני על low security אין את הבעיה הזאת,כי זה אומר לאפשר גישה לאינטרנט לכל תוכנה(חוץ מיוצאות דופן ...משהו כזה) ברצוני להישאר את traning mode ולעשות שהוא לא יבקש אישור שלי כל פעם שאני מפעיל את האיסיקיו והמסנג'ר . ניסיתי להכניס את שניהם לtrasted zone ולא עבד,אז ביטלתי. ( setting>protection>trasted zone) מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולהסביר לי כיצד לעשות זאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  16. שלום! אחרי תקופת ניסיון די מוצלחת עם הKASPERSKY INTERNET SECURITY 6, חשבנו (המשפחה שלי) לקנות את התוכנה. בדקתי באתר הרשמי של החברה, שלחתי להם אימייל ובדקתי גם בחנויות שמוכרות את התוכנה באנטרנט פה בארץ, ובשום מקום לא הצלחתי לקבל תשובה על השאלה הבאה: כמה רשיונות חוקיים אני מקבל כשאני רוכש גרסת RETAIL אחת של KIS6? אני פשוט יודע שיש מספר חברות (נורטון לדוגמא) שמוכרת למשל 3 רשיונות בחבילה אחת בתשלום אחד. אשמח לקבל תשובה!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  17. Started by M.G.,

אני משתמש ב-Bittornado כקליינט הביטורנט שלי. יש לי חיבור 1.5mbps של אינטרנט מהיר, ולמרות זאת ההורדות שלי נורא איטיות - 10-20kbps, אלא אם כן לקובץ יש ממש הרבה seeds וממש מעט leechers, שבמצב כזה ההורדות יכולו להגיע ל-40-45kbps. אני שמעתי על אנשים שבאמצעות אותו החיבור לאינטרנט מורידים על 180-190kbps אותם קבצים שאני מוריד. קראתי את כל המדריכים להעלאת מהירויות ההורדה, ניסיתי להתקין את הפאטץ' שמוריד את הגבלת מכסת הפורטים ב-SP2, ניסיתי לפתוח פוטים חלופיים, אחרים שאמרו לי שהם טובים, ניסיתי לכבות את הפיירוול שיש לי, ניסיתי לשחק עם הגבלת מהירויות ה-download וה-upload, ניסיתי להשתמש בקליינטים אחרים (Bitlord, Uttorrent), אך שום דבר לא עזר. הציעו לי גם לפרמט את המחשב, אך זה המוצא …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by redead,

מישהו הצליח? אם תוכנה חליפית שאפשר להשתמש בה כדי לקדד למפי3 .?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. ^ אשמח אם הוא יוכל להשאר מחובר לזמן ארוך\אין סוף. אם זה דפדפן או כל דבר אחר - אשמח לעזרה. יש לציין שניסיתי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מחפש תוכנת צפייה שאפשר להפוך בה את התמונה ב180 מעלות. ושתהייה אפשרות לצפות עם כתוביות. תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by AviGothic,

היתי עד לא מזמן עם WIN XP והכול עבד טוב. התקנתי VISTA 64BIT המחשב עובד מצויין חוץ מהשמע, אני לא שומע כלום לא מאוזניות ולא מהרמקולים. מנהל ההתקנים מראה שהדרייבר עובד תקין והכול בסדר. ניסיתי הכול(ממממ...טוב כמעט הכול)! כול מה שיש בHELP של מערכת ההפעלה, עדכנתי לדרייבר הכי חדש לפי לוח האם שלי וכו... לפי מערכת ההפעלה הכול תקין אצלי אבל אני עדיין לא שומע כלום. (הפעלתי את הרמקולים, הווליום בסדר, החיבורים בסדר או כול דבר שכיח אחר כבר נבדק...) אני ממש עובד עצות.... מפרט המשחב שלי: מעבד: amd athlon 64 x2 Dual core ptocessor 3800+ 2.00GHz זיכרון: 4GB מערכת הפעלה: vista 64- bit כרטיס מסך: gf 7900 gs דגם לוח האם: GA-M55plus-S3G כרטיס קול מובנה. אם צריך עוד משהו אשמח להוסיף, תודה מראש …

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  22. מה משמעותו של קובץ הSWAP איך מוצאים אותו ואיך מעבירים אותו ממקום למקום אם צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ככה בזמן האחרון אני וחבר שלי התחלנו עסק DJ [וגם די מצליחים בזה ] אז החלטנו שנעשה גם מיקסים משלנו כמו DJים אמיתים,אז תביאו איזה תוכנה שאני יוכל לערבב שם בין שני שירים וגם להוסיף כמה מישלי. תודה :-*

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  24. יש לי 3 דפדפנים על המחשב כרגע: אקפלורר, כרום ופיירפוקס. מתוכם, רק האקספלורר עובד והשניים האחרים מציגים:"דף אינטרנט זה אינו זמין." את הכרום ניסיתי להתקין מחדש ואת הפיירפוקס התקנתי כדי לבדוק אם גם הוא לא עובד. עדיין, שניהם מסרבים לעבוד. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים