תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני עושה חיפוש ב אנטי וירוס והוא מצא לי איזה 3 טרויינים אני מוחק אותם או שם בקוורנטין ולחר זמן קצר מופיע הודעה על אותו טרויין שהאנטי וירוס מחק באותו מקום הקובץ חוזר למחשב מה לעשות?????? :s05: :s05: ועוד שאלה: ניסיתי גם לבדוק וירוסים בשרות הבדיקה באתר של פנדה וזה התקין לי קבצים במחשב בשביל שיוכל לבצע את הבדיקה ועכשיו אני לא יכול לבצע בדיקה עם האנטי וירוס שלי איך אני מוחק את הקבצים שהפנדה שם במחשב?? תודה רבה לעזורים!!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש DAO/ SAO RAW SAO RAW SAO + SUB RAW DAO מה ההבדל, מה הכי מהיר ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והתקנתי דיסק ווינדוס מקורי (והדגש על מקורי) (home edition) ואחרי כמה ימים הוא פשוט שבק חיים. הגעתי למצב שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש מבלי להגיע באמת לווינדוס. לפני שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא מראה מסך כחול לשבריר שנייה (אי אפשר בכלל לראות מה כתוב). אז החלטתי לפרמט את המחשב עם הדיסק ווינדוס וגיליתי לתדהמתי שגם את זה אי אפשר. ההודעה שמופיעה על המסך אומרת: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer כתוב גם שאם הוספתי חומרה חדשה אז שאני אסיר אותה או אעדכן (כמובן אני לא יכול לעדכן) (אני לא הוספתי שום חומרה!!) כתוב גם stop: 0x00000051 (0x00000003,0x00000003,0x00000000,0xE11F5000 מה עלי לעשות? איך א…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מכיר את pcanywhere וגם שמעתי על שירות דרך הדפדפן שולה כסף ונקרא gotomypc. האם יש תוכנות שדומות לpcanywhere? תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אח שלי משתמש ב XP PRO הרגיל, ומשום מה שהוא מנסה לפתוח את הקובץ הוא מקבל: icq5_1_hebrew_setup.exe is not a valid Win32 application. וכי למה?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את האפשרות לOFFLINE FOLDERS שיש בXP. אם מישהו מכיר אשמח להמלצה. אפילו אם זה לקנייה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב אני משתמש בתוכנה הזאת להוספת כתוביות לסרטים אז אני פשוט לוקח סרט אחד ועושה output format שהיה AVI אבל הסרט במקום 700 מגבייט יוצא 30G איך אני יכול לעשות שהסרט לא ישנה כל כך את הגודל שלו ?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי בעית התחברות במסנג'ר הוא מתחבר בלי סוף בלי שום EROR והוא נשאר במצב הקיים . אני רוצה להעיף אותו מכל כיון ולא כל כך מצליח חוץ מ ADD /REMOVE לא הצלחתי יותר מזה וגם שעשיתי התקנה חדשה הוא שמר לי את ההגדרות של המייל העכשיוי העפתי את כל המסנג'ר והמסנג'ר הישן כן התחבר בלי בעיות , כנראה משהו בפרופיל נדפק ... (יש לי גם מסנג'ר פלס וSWEETIM - העפתי את שניהם אבל אני לא רואה קשר בין השניים ) אני רוצה לדעת איך מעיפים אותו לגמריי מהמחשב בלי שום זכר ברגסטרי ! בשביל להתקין פרופיל חדש . תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי בעיה באינטרנט יש אתרים כמו ONE או המייל החדש של וואלה שאני פשוט לא מצליח לראות אותם כמו שצריך.. לדוגמא במייל החדש של וואלה אני לא רואה כלום רק את האפשרות חיפוש. ובONE אני לא יכול ללחוץ על התפריטים בצד. משהו מוזר כי במחשב של אחי אני כן מצליח . אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני אשמח לעזרתכם. בעייתי היא כדלקמן: נכנס אליי סוס טרויאני (ת'אמת- באשמתי, לחצתי "אוקיי" על איזה הורדה בלי לשים לב). הוירוס הזה כל הזמן פותח לי אתר שנקרא spylocked.com ומנסה לאנוס אותי להוריד כביכול תוכנה שתפטור לי את הבעיה. בנוסף הוא התקין לי איזשהו toolbar שקורא לעצמו security toolbar 7.1, ובשורת המשימות יש לי אייקון אזהרה מהבהב שכשלוחצים עליו הוא ישר פותח לי את האתר אינטרנט spylocked. ניסיתי להוריד את הרכיבים המותקנים דרך "add or remove programs" של ווינדוס- אבל כל פעם שלחצתי remove, קפץ חלון שמחייב לעשות reboot לפני המחיקה, וחוזר חלילה. ה-AVG antivirus לא הוריד לי את הוירוס. בבקשה תעזרו לי- אני עובד עצות!!!
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך פיירוול שיהיה קליל.. לא מציק שקופץ כל שנייה ועושה את העבודה בשקט.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי סוס טוריאני והוא הורג אותי פשוט הוא כותב במסך כחול על כול המחשב שיש אזהרה לפריצת אבטחה קוראים לטוריאן הזה Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c אז רציתי לדעת איך אפשר לטפל בו? בבקשה עזרה!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
פתאום נפתחו לי מלא לשוניות ריקות בלי סוף עד שנתקע המחשב והייתי חייב לסיים את המשימה של IE מה גרם לכך מישהו יודע ? באג ידוע? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הורדתי את המקסטון החדש גירסה 2 ואני נורא אוהב את הדפדפן הזה ותמיד השתמשתי בוא. הבעיה שלי עם הגרסא החדשה זה להגדיר את פתיחת הסימניות כמו שאני רגיל. כלומר, כשאני עושה לחצן ימני ואז" פתח בכרטיסיה חדשה" אז הוא פותח כרטיסיה חדשה ונכנס אליה וזה מעצבן אותי בטירוף כי ככה כל פעם אני צריך לחזור לכרטיסיה הקודמת שלי כי אני רגיל לפתוח כמה ואז לעבור על מה שפתחתי. מישהו יודע מה לעשות ?.. מקווה שהבנתם אותי.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. חשבתי להתקין את התוכנה אבל יש לי כמה שאלות לפי כן: 1. האם יש אפשרות לקנות טלפון אלחוטי שרק הוא יצלצל כאשר מישהו עם התוכנה הנ"ל מצלצל אלי? 2. האם גם השיחות לחו"ל למישהו שיש לו את התוכנה הן בחינם? 3. האם צריך ראוטר או שיש טלפונים אלחוטים שמתחברים למודם? 4. מישהו יכול להמליץ לי על טלפון אלחוטי לSKYPE? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שאני נכנס לאתר הזה www.go4score.com, התוצאה אצלי היא הפוכה. למשל במשחק הפועל עכו - עירוני ראשל"צ, התואה היא כרגע 1-0 לראשון (שמשחקת בעכו), כלומר ה1 בצד שמאל (של ראשל"צ) וה0 בצד ימין (של עכו). הבעיה שאצלי זה הפוך. כלומר ה-1 בצד ימין - כאילו עכו מובילה 0-1. מה העניין?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://img213.imageshack.us/img213/7910/icqms3.jpg
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ( יותר נכון לאחי) . תופעה שהחלה לפני בערך שבוע שבה כל פעם שאני צופה בסירטון/ סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה אני רואה את זה בזום X50 האם מישהו מכיר את התופעה ? האם מישהו יודעת על פיתרון אפשרי ? תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
או במלים אחרות - מקליטה ושומרת בזמן אמת את כל מה שכרטיס הקול שולח לרמקולים, בעדיפות לפורמט mp3. ואני לא מתכוון לשרוורים שמקליטים דקה וזהו, כאלה לא חסרים לי.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם ושני כוננים קשיחים RAID1 כדלקמן: לוח אם P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 דיסק קשיח * 2 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II הבנתי שמייד עם תחילת ההתקנה של - WINDOWS XP אדרש להשתמש בדרייבר כלשהו על דיסק FLOPPY שלא נמצא ברשותי. אודה באם תוכלו להכווין אותי כיצד אוכל להשיגו או קישור להורדה, ומה בדיוק עלי לעשות בהתקנה. תודה מראש. אורן
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, זה תמיד קורה לי.. וזה מתחיל להפריע.. כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, הוא מראה לי את השגיאה "לא ניתן להתחבר", ואז אני עושה תקן שגיאות, ואז הוא נכנס.. מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
שלום אני כבר כמה ימים מנסה לצרוב דיסק של data של דיודי החלפתי את התוכנה של הנרו שלי היא יותר מתקדמת עכשיו וזה עושה לי השגיאה הזאת החלפתי כמה דיסקים פעם של החברה verbatim פעם של teac מה יכולה להיות הבעיה? הנה תמונה עם הדגם של הצורב שלי והבעיה http://img176.imageshack.us/img176/9452/74937423gd6.png
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-