עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alartika,

אני מחפש תוכנה שתסתיר את האייקונים בדסקטופ שלי כאשר אני למשל לא נוגע במחשב חמש דקות אז שפשוט האייקונים יעלמו ואם אני מזיז את העכבר אז שהם יופיעו עוד פעם אני פשוט רוצה לעשות את זה שיראו את הרקע בצורה מושלמת בלי הפרעות מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. יש לי סרט בשני חלקים, שאותו אני רוצה להמיר ל - VCD. אבל הבעיה שלי היא שאחד החלקים הוא מעל 90 דקות, ולכן אני צריך לחלק אותו שוב, כדי שאוכל לצרוב אותו. אני רוצה ליצור שלושה חלקים שווים, ולכן רציתי לחבר את שני החלקים - ואז לחלק אותם. הבעיה היא שאי אפשר לחבר אותם - וכשאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה מ - VIRTUAL DUB, שאומרת שלסרטים אין אותו סמפינג רייט. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל... רציתי לדעת אם יש אפשרות למזער את תוכנת הדואל Microsoft Outlook לשורת המשימות/מגש המערכת/System Tray/איך שלא קוראים לזה :-) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  4. Started by shodan,

מחפש תוכנה אמינה שמסוגלת להוריד אתרים שלמים כולל התתי לינקים

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. Started by gshhar,

מישהו יכול לתת לי בבקשה שם של תוכנה (ומאיפה אני יכול להוריד אותה) שמאחדת סרטים. אני מוריד סרטים מהקזה בשני חלקים(700 מגה כל חלק) הסרטים הם בד"כ DIVX וגם רשום לפעמים MPG4 ן-V3 מה זה? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Jack_g,

יש לי בעיה מאוד מוזרה כשאני ממפה כונן כל שהוא עם daemontools אז אני לא מצליח להקליט ממנו תמיד אישהו קובץ כאילו זו מדיה פגומה הוא מודיע אל הודעת שגיא: Data error(cyclic redundancy check). וזה מונע ממני לעשות התקנות של תוכנות משחקים וכו'. מה ניתן לעשות. בבקשה תעזרו. תודה.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by Shmoolik,

יש לי ICQ 2002a , ואני לא יכול לקבל EMAIL EXPRESS , ניסיתי כל מיני דברים , וכל פעם שניסיתי לבדוק אם זה עובד , שלחתי לעצמי דרך האתר של ICQ ולא קיבלתי כלום! ניסיתי ללכת ל PREFERNECES ואז EMAIL PREFERNCES , שם ל EMAIL ALERTS , ואז ADD EMAIL ACCOUNT , ובחרתי ICQ MAIL , וסיסמא ואימייל סרבר הוא לא נותן לבחור , רק DESCRIPTION ושם משתמש. מה שאני לא כותב שם הוא אומר לי שהשם משתמש שלי לא נכון או הסיסמא. למישהו יש דרך ? או משהו אחר לפיתרון ? תודה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by tomer_et,

לא יודע בדיוק איך התוכנה הזאת הגיע אלי אבל ראיתי שיש לי על המחשב את תוכנת AudioCatalyst. משהו יודע מה היא עושה ולמה היא קשורה והכי חשוב... איך מעיפים אותה מהמחשב??? כשאני מנסה להסיר אותה בדרך הרגילה אני מקבל הודעה שאומרת: could not open install.log מה עושים.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by talkfir,

יש לי ICQ 2003a build3800(הכי חדש).. כשאני עושה switch user למשתמש אחר,ואז חוזר חזרה למשתמש שלי-אני רואה פרח אפור..הבנתי שזה ה NetDetect.. שהיה לי את icq 2001b ,בעיה זו לא היתה! עברתי לחוצץ אחר,חזרתי לשלי והאיסיקיו נשאר כפי שהו! ?any ideas

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. אני צריך תוכנה שלוקחת קבצים מן ההרד דיסק והופכת אותם ל ISO או ל BIN וכד' ...

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  11. אני משתמש ב - Norton Internet Security גרסת 2003 כבר דיי הרבה זמן. היום כשניסיתי לגלוש באינטרנט (בדפדפן) לא הצלחתי עד שסגרתי את Norton Internet Security. בהורדה ושליחת דוא"ל לא הייתה לי בעיה. בדקתי וראיתי שהפורט לאינטרנט (80) פתוח והדפדפן שלי מורשה ליצור קשר עם הרשת. מה יכול, בתוכנה, למנוע ממני לגלוש באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. מי שיש לו עכבר כלשהו של לוג'יטק בטח שם לב לחוסר הנדסת האנוש בדרייברים שלהם לגבי הגדרת מס' השורות בעת סיבוב הגלגלת בעכבר(ע"ע בסקירה על הMX700), קיצר סמתי לב TWEAK UI בTAB של הMOUSE ישנה אופצייה להגדיר את מס' השורות בצעדים בודדים וזה עוקף את ההגדרה של הדרייבר. עד כאן הכל טוב ויפה ואפילו [glow=red, 2, 300]נפלא![/glow] אבל מה, אליה וקוץ בה! בכל איתחול של המחשב ההגדרה הזו מתאפסת(לעשה חוזרת לערך הראשוני שלה(שורה אחת)) וצריך להגדיר אותה מחדש, מישהו יודע על איזה טריק או שיטה כלשהיא לגרום לו לזכור את ההגדרה או משהו בסגנון? למנהלים: לא ידעתי באיזה פורום למקם את ההודעה תעבירו אותה כראות עינכם

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. אני חושב שהכותרת אומרת הכל ... אבל בכל זאת מי שלא הבין ;D יש כל מיני קבצים עם כל מיני סיומות למשל "FILE.RAR" אז אני צריך תוכנה שיוצרת סיומת CAB ... את הקבצים עם הסיומת הזאת ניתן לפתוח עם WINRAR אבל לא מצאתי את האופציה שם איך יוצרים כזה קיבוץ מקווה שהבנתם מה שאני רוצה .... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by EagleX2,

אוקיי. לא מצאתי פורום מתאים שלאלה הזאת אז החלטתי לשאול פה והשאלה שלי פשוטה מאוד איך להגדיר את השרת אפצ'י?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות לגבי AutoCad: 1) מה הגירסה הכי חדשה שלה? 2) למה משתמשים בה? הבנתי משהו עם שרטוט , אשמח לקבל פירוט יותר מפורט קצת בתודה מראש, יאיר

16. לפי ההוראות התקנה של תוכנה מסויימת ואני לא יודע היכן לרשום את הערכים , אנא עיזרו לי זה ממש דחוף. Add the following string to your Enviroment Variables: LM_graphic_FILE = c:\flexlm\graphic.dat ניסיתי ב REGISTRY ולא מצאתי שום רמז , גם בתוכנה ניסיתי .. זה חיוני להרצת התוכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by zolder,

פירמטתי את המחשב שלי (רק כונן C),של השירים ששמרתי בכונן אחר לא עובדים עם ה-WINAMP,אז הורדתי אותו מחדש ושוב הם לא עובדים אלא רק ב-WINDOWS MEDIA PLAYER,גם סרטים לא עובדים לי עם ה-RADLIGHT,התוכנה נפתחת וכשאני לוחץ על הסרט ולוחץ OPEN אז זה לא מגיב,הם כן עובדים ב-WINDOWS MEDIA PLAYER. דרך אגב,ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את התוכנות מחדש-וכלום,וכשאני מביא סרט על דיסק אז הוא כן עובד עם ה-RADLIGHT. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. תודה מראש ..

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by gal_il50,

למה ה-WINAMP שלי(גרסה 3)קורא רק שירים באנגלית? את השירים בעיברית הוא מציג לא בג'יבריש אלא עם מלא סימני שאלה והוא לא קורא אותם. מה הבעיה? דרך אגב יש לי WINDOWS XP PRO

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. שלום, אני מחפש אתרי תוכנות איכותיים מהעולם שמתעדכנים בתכיפות ושניתן לקרוא על התוכנות ולהורידם, משהו בסגנון downloads.com תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם שתי שאלות 1.האם התוכנה של ה-windows xp של ה-defragmenter טובה? 2.איזו תוכנה לפי דעתכם הכי שווה לעשות defragmenter ? ??? ???

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by Qrex,

חברים אני משתגע יש לי את הדבר הזה כל היום או שהוא מוריד 2K לשניה או ON WAIT אני לא יודע מה לעשות תעזרו ליבבקשה אני צריך שזה יעבוד מהר!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני חושב שיש לי תוכנות כאלה במחשב ואני מאוד זקוק לתוכנה כזאת!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by AviadF,

יש לי בעיה עם מדיה פלייר 9.0. כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: windows media player an internal apllication error has occurd איפה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by Duke Of Luck,

שלום שוב אנשים עזרה ממש דחופה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מוריד סרט מהאינטרנט, אני רואה ביחד עם הסרט רקע בצבע ירוק ובסרטים שהורדתי לפני חודש רואים מעולה וזה כבר 5 סרטים אחרונים שהורדתי רואים עם המסך הירוק איך אפשר לסדר את זה?? מקווה שתעזרו לי מאוד בבקשה תודה רבה :spiny: Duke Of Luck

• 4 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים