תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להמרה מ DTS to AC3 מבלי לפגוע באיכות ה3D ובכלל של הסרט. תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי כמה סרטים שאני צלמתי וחנות הצילום המירה את זה לDVD וברצוני להמיר את הסרט לקובץ במחשב.... אתם מכירים תוכנה כזו?? תודה מראוש!!!
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי לכולם! אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה לתוכנה (לא חייבת להיות חינמית אגב) להמרת סרטי DVD לפורמט AVI. ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות לאחר חיפוש בגוגל וכולן לא ממש ידידותיות למשתמש. המון תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתמיר קבצי MP3 ל-MIDI ותעבוד, בניגוד להרבה שמצאתי בגוגל ולא עבדו. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמו הכותרת... תוכנה שממירה MP3 להשמעה בקומפקט דיסק.. תודה תום.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר קבצי PDF לקבצי Power Point? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שממירה קבצי MPG בפורמט VCD לקבצי AVI (פורמט DivX או XviD), וכוללת גם את הקודקים הדרושים. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קובץ בסיומת .vob לפורמט MPEG או כל פורמט אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה להמרת WAV ל- FLAK יש דבר כזה ? לא להיפך WAV > FLAK
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה להמרת WAV ל MP3 אם אפשר תוכנה חפשית תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המחיר לא משחק אצלי תפקיד, העיקר שהתהיה תוכנה טובה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה המסוגלת להמיר מדיוידי לויסידי או פיצוח לתוכנה dup-dvd
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי מומלצת (ממשק יפה ונוח לשימוש) להמרת דיסק מוסיקה לקבצי FLAC? אני מעדיף תוכנת קוד פתוח, או תוכנה חינמית. כמו-כן, אני מעדיף שלתוכנה תהיה גם אפשרות לעשות Rip לדיסק מוסיקה גם לפורמטים אחרים (כמו MP3 ו-OGG), ולהמיר קבצים בודדים מפורמט אחד לאחר. מה דעתכם על BonkEnc?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תכנה להמרת ווידאו, מAVI ל WMV (או כל פורמט אחר שנתמך ע"י הzune). מה שאני מחפש זה משהו כמה שיותר נוח וקל לשימוש, לדוגמא כמו שעובד הכלי של מיקרוסופט להקטנת תמונות: בקליק ימני על הקובץ. או לכל הפחות בגרירה לאיזה חלון של התכנה כי כרגע אני עם winavi ושם צריך כל פעם למצוא את הקבצים עם סייר. אשמח לעזרה והמלצות תודה רום
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמרת קבצי וידאו 720P שצולמו ב-PANASONIC SZ7 (פורמט AVCHD) לקבצי XVID או DIVX סטנדרטיים ככל האפשר כך שינוגנו ע"י נגני DVD פשוטים שתומכים ב-DIVX (הדגמים הפשוטים שעולים 100-200 ש"ח). ניסיתי את HANDBRAKE המצויינת (גם חינמית ופורטאבילית) אבל משום מה הקבצים לא נוגנו באף אחד משלושת הנגנים שניסיתי. יש אולי תוכנה מומלצת אחרת או הגדרות מסוימות לתוכנה הנ"ל כדי שזה יעבוד? לגגל אני יודע וניסיתי לא מעט תוכנות, אבל עדיין לא הגעתי לתוצאה הרצויה. אני מקווה לקבל עצה ממישהו שניסה ומכיר ולא מגוגל אם אפשר. תודה מראש, גונן.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה ידידותית להמרת וידיאו אני צריך להמיר מmkv ל avi תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
עריכה: Change log ---------- Version 1.1 build 44 - 26.08.11 Added window for manual input of desired currency. Added another option for the result window, now you can select if you want it to appear in the taskbar or near the mouse pointer. Added settings file. Added offline icon indicator until the program successfuly retrieves all the data from Bank of Israel. Fixed taskbar icon, it now appears once and not after every mouse click. Version 1.1 build 42 - 17.08.11 Added currency selection window if the program does not recognize its symbol (must be numeric). Added title with currency name to the result window in taskbar. Settings.xml file ----…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים שבוע נעים, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית \ שיתופית) טובה להמרת סרטי DVD לפורמט DIVX?! הכוונה כמובן לקבצי AVI,המופצים בP2P תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הDVD שלי לא קורא DIVX, אבל הבנתי שאני יכול לצרובאת הסרטים כ SVCD ואז הוא יקרא את הקובץ. איך אני הופך את הסרט לSVCD? עדיף תוכנה חינמית
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר כל סרט שאני אכניס לכל פורמט אחר באיזו רזולוציה שאני רוצה מה התוכנה הכי טובה בשביל זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
יש לחבר שלי נגן IAUDIO X5 שתומך בMPEG אבל רק ברזולוציה של 160X128 האם יש תוכנה שממירה סרטים לרזולוציה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי חברים, אני בקרוב קונה IRIVER Clix וארצה להכניס לתוכו מספר סרטונים. יש אולי תוכנה פשוטה שתאפשר לי בקלות להמיר קבצי סרטים/ סרטונים ל MPEG-4? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
צריך תוכנה להמרת פורמטים של סרטים נגיד מ-AVI ל-mpg או דיסק של 700 מגה לדיסק של DVD 4.7 גיגה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להמרת קבצי powerpoint עם פסקול לקבצים שניתן להציגם ב- dvd . ניסיתי את E.M. ppt converter והצלחתי להמיר את הקובץ אך ללא הפסקול בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-