עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yoakall,

שלום רציתי לגלות את הסיסמא שלי באיסיקיו כי אני טס לחו"ל ורוצה להשתמש בו שם ובטעות מחקתי אותה ועכשיו אני לא מצליח להיזכר בה. הבעייה שאני גם לא יודע איזה אי מייל נתתי כאשר התחברתי לאיסיקיו בהתחלה ככה שאני תקוע בלי אפשרות להיתחבר לאיסיקיו. הבעיה שאני מחר טס לחו"ל ואני צריך בדחיפות לגלות את הסיסמא. מישהו יודע מה אפשר לעשות..? אני נואש. תודה יניב.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by bati6,

אני מנסה לשלוח תמונות לחבר שלי שגר בחול, יש תמונות שהוא מצליח לשלוח ויש תמונות שלא, למה ככה? יש מגבלה לסקייפ בשליחת תמונות? הגודל של התמונות שהוא כן מצליח והגודל של התמונות שהוא לא מצליח, אותן גודל. אפילו אלה שהוא מצליח גדולות יותר. מה שכן שמתי לב, אלה שהוא לא מצליח לשלוח זה תמונה לאורך ומה שהוא כן שולח אלו תמונות לרוחב תודה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by topgun,

שלום יש לי בעיה מציקה בספריה (library) של ווינאמפ. אני מצרף תיקיות לספריה, וזה מזהה והכל בסדר. הבעיה היא שכשאני מנסה להסיר את התיקיות מהספריה - הקבצים שהסרתי לא נעלמים, אלא נשארים ב-local media... מישהו יודע איך להפטר מהקבצים (שירים, קטעים, כלמיני) המציקים האלה? אני משתמש בווינאמפ 5.04, winXP pro sp2. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by misvin,

שלום, יש לי בעייה עם לינק http://9.zahav.ru/live אני לא יכול לראות את ערוץ 9 בדפדפנים Firefox ו-Chrome. אין לי שום בעיה לראות את הערוץ 9 ב-Internet Explorer. כמו כן, ערוץ 9 ניתן ראות בלי שום בעיה בכל הדפדפנים בלינק http://zman.com/live פרטים טכניים: Windows 7 Internet Explorer 8 Firefox 3.6.9 Chrome 6.0.472.55 הבעיה קיימת גם ב- Windows XP/Vista

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום, אחרי שהמחשב נמצא במצב המתנה הוא לא נמצא על 50% כמו שהגדרתי בריווה טיונר אלא על 30%.. למרות שהגדרתי בתוכנה שהמחשב יעלה אוט' עם 50%... וזה עובד רק כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק... האם יש אפשרות לעשות שגם במצב המתנה הכרטיס מסך יעלה אוטומטית עם 50%? מקווה שזה הפורום הנכון, תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by ydyehuda,

Hi Freeware is mandatory. Its for school thanks, yehuda

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. מישהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה טובה למוזיקה אלקטרונית אך לא רק דאנסים אלא דגש על טראנסים טכנו וכו'? או שהכל ביחד הכי עדיף... אני מאמין שeJay יהיה טוב אבל יש המון כאלו, ואין לי מושג בזה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. שלום, פירמטתי את הווינדוס מחדש מקובץ IMAGE שיצרתי דיי מזמן וכבר יצא לי לעשות אותו דבר ולא קרתה לי הבעיה הזו. אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב וכו , וגם לא כל מיני פירסומות (למשל הפירסומת שמתחת ל"חדשות מחשבים" פה באתר מעל החיפוש מצד שמאל ..) בעיה מאוד מוזרה. ניסתי להתקין פלאש של אדובי עוד פעם אבל לא עזר.. אשמח לעזרה .. תודה רבה רבה מראש ! קבלו ביטול - הסתדרה הבעיה. התקנתי את Adobe Flash באופן ידני ולא דרך האקספלורר (כמו התקנת תוכנה רגילה) והכל הסתדר :]

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. היי, היום, באמצעות Thunderbird, עשיתי סדר בהודעות דוא"ל שלי ב- Gmail ע"י כך שאיתרתי הודעות גדולות המכילות תמונות, שמרתי את התמונות למחשב ומחקתי את ההודעות מתיבת הדואר. את הגדרות התוכנה הגדרתי מבעוד מועד לפי המדריך של גוגל: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=iw&answer=78892# כך שכאשר אני מוחק הודעה זה "מסמן אותה כמחוקה". באמת ראיתי שכאשר מחקתי את ההודעות הגדולות זה סימן עליהן פס ומצידן איקס, כאילו נמחקו. לאחר מכן הן נעלמו. לרוע מזלי, למרות שהמתנתי שהסנכרון יסתיים, ואף הפעלתי מחדש את התוכנה כדי לסנכרן שוב - ההודעות שמחקתי קיימות בשרת (ב- Gmail, כאשר אני נכנס באמצעות הדפדפן). אך ב- Thunderbird איני מוצא אותן בשום אופן. נורא צר לי על כך ומאוד הייתי שמח לקבל …

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. התקנתי את האנטי וירוס החינמי avira antivir personal free הוא בהחלט על הכייפאק. הבעיה שהוא לא מתעדכן לבד צריך לעדכן אותו ידני. זה חלק ממהגבלות החינמיות? או שאפשר להגדיר שיתעדכן אוטמטית? נכנסתי ל- f8 להגדרות ומסומן לו להתעדכן. תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by klingon,

האם יש הבדל, ברמת התוכנה, בין אופיס 2013 לבין אופיס 365 ? או שבעצם ההבדל הוא בדרך התשלום ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Nurit2005,

ברצוני להכין כפתור המאפשר נגן\השתק מנגינה. מה הא הקוד שאני מוסיפה ללחצן ב- ACTIVE?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by yonay,

עשיתי טעות! שדרגתי קאזאה 2.1 ל- 2.4.12 (גרסה אחרונה). מאותו רגע - רק בעיות. נסיתי לחזור לגרסה הקודמת - לא ניתן. נשארתי עם העדכון המחורבן. הבעיה כעת:- כל בקשה ב"חיפוש" p2p נענית, כמעט מיד, בכותרת: "החיפוש הסתיים ללא תוצאות".חיפוש ב"גוגל" עובד בסדר. נראה כי הקאזאה שלי פשוט לא מתחברת ל-p2p ואני לא מצליח לחבר אותה. כל ההוראות של אתר קאזאה אינן מצליחות לפתור את הבעיה. פניה לפורום שלהם , אף היא, אינה נענית. יבורך כל העוזר - ביחוד אם ניתן יהיה להתקשר אליו בהמשך ולהציק לו בבעיות נוספות - אם תיקרנה. תודה, יונאי yonayo@netvision.net.il

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  14. שלום מישהו יודע על תוכנה שאפשר לסרוק תוכנית של בית ולהעביר אותה לתוכנה שתהיה בעלת קנה מידה ? ניסיתי לעשות זאת עם 3D Home Architect אבל זה לא הצליח מישהו מקיר במקרה תוכנה אחרת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by gargoil,

שלום לכולם! המחשב השני שלי כנראה נדבק בוירוס שניקרא pagefile.exe. המצב הוא כזה: לא רואים את כונן C בסייר. רק אם נכנסים ל system\manage\ משם רואים את C. או דרך command prompt. הוא מנסה לגשת כל הזמן לכונן A. חלק גדול מהאפשרויות אינו פעילות למשל: אין גרך לראות hidden files כי folder options לא קיים. לאחר חקר ברשת גיליתי שכנראה חטפתי את הוירוס הזה אבל לא מצאתי את הדרך להיפטר ממנו. אני מריץ אנטיוירוס של mcafee. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by dani1236,

שלום חבר'ה למי שעורך קליפ של תמונות מאירועים שונים בתוכנה הנ"ל נתקל בטח בעניין הוספת האפקטים השונים, וכאן שאלותיי,,,,1. האם ניתן להוסיף אפקטים למעבר בין התמונותבאופן מיקרי ובלחיצה אחת לכל התמונות? 2. האם גם ניתן להגדיר זמן קבוע להופעת התמונות בלחיצה אחת גם כן? 3.אולי מישהו מכיר איזה שהוא מדריך בעברית לתוכנה המצויינת הנ"ל.? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. הייתה לי את אותה הבעיה פעם, בגלל זה התחלתי לעבוד עם AVG. אבל בגלל חוסר יעילות, חזרתי ל-NOD32, וההתנגשות עם הביטורנט כמובן חזרה. אז כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט (BITTORNADO), התוכנה נתקעת אחרי 4-5 דקות בערך. את גרסת הביטורנט אני לא מתכוון לשנות, אז יש דרך לסדר את הבעיה או ששוב צריך למחוק את ה-NOD32 ולנסות אנטי ווירוס אחר?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by viper_sb,

אני מצליח לקבל רק תמונות אבל קבצים אחרים .. אני מאשר וישר הוא מבטל את זה מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  19. פעם הצלחתי לעשות את זה דרך אתר, נראה לי של לוג'יטק. עכשיו אני רוצה להתחבר למצלמה שלי ממחשב אחר לא בבית, ואני לא יודע איך. מישהו מכיר תוכנה קלה לשימוש או דרך אתר כלשהו קל לשימוש לעשות את זה ? תודה. עריכה: ראיתי פה בתארד כלשהו, את התוכנה webcamXP.. היא נראית לי מסובכת מדי .

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  20. יש לי דיאגרמה (תמונה גדולה) שהיא מחולקת לכמה חלקים הרעיון שלי הוא לעשות כמו אתר או תוכנה שתעזור לי כך שכשאכנס אראה את כל התמונה וברגע שאלחץ על איזור היא תגדיל לי אותה ותקרב באופן כללי אחרי 4 קירובים אני ארצה שברגע שאלחץ על התמונה המקורבת אני אוכל לראות את הקבצים המצורפים אליה הרעיון קצת מסובך אבל ממש לא . לדוגמא : יש לי תמונה של מפת ישראל את המפה חילקתי לפי ערים כל לחיצה תקרב אותי בזום מסוים עד שאני יגיע לזום רביעי בערך ואז כשאלחץ על לדוג : ירושלים אני יקושר מיד לתקיה שנמצאת אצלי על המחשב שמכילה את כל הקבצים שצירפתי לעיר ירושלים התחלתי לעשות את זה עם maparea ב html אבל זה סיבוף רציני ועבודה לא יוצאת יפה כמו שרציתי אני אשמח לכל רעיון יצירתי תודה ושיהיה …

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by gilad_r,

שלום לכולם יש לי מסך 3d של lg ואני משתמש בתוכנה tridef 3d 1.8.5 הורדתי סרט אבל אני לא מצליח לראות את הכתוביות עבדתי לפי המדריך אבל ללא תוצאות בנגנים אחרים אני כן רואה את הכתוביות אשמח לעזרה בתודה מראש גלעד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כותב משהו עם SocketError..... אתם חושבים שזה איכשהוא קשר לWINSOCK2 (לא התקנתי)?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by alons126,

הי התקנתי AVAST הוא עושה לי את זה (ראו תמונה) עכשיו..הוא עושה לי את הסריקה הזאת אבל לחבר שלי הוא לא עשה לו את הסריקה הזאת( אם זה משנה לשנינו יש WIN 7ׂ) פעם היה לי AVAST באותה גירסא והוא לא עשה לי את זה איך זה אפשרי שלי הוא עושה את זה ולו (החבר שלי) הוא לא עושה את זה? זה חיוני הסריקה הזאת? מה יקרה אם אני יבטל את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by 00000,

יש קובץ וידאו שבא בארבע חלקים. בינתיים סיימתי להוריד רק את הראשון וכשאני מנסה לחלץ הוא מבקש את השני. אהע רוצה לחלץ את הראשון ולצפות בו בנפרד. כיצד? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.