עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=352627 יהיה אפשר לעקוף את זה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. MODS, אני לא יודע אם מותר או אסור אבל ראיתי כמה THREADS שעוסקים בתוכנות P2P. אז ככה, עזבו אתכם מ-EMULE KAZZA IMESH WINMX וכו'... לפחות אם אתם רוצים פרקים של סדרות או סרטים. תתחילו פה: http://bitconjurer.org/BitTorrent בשביל התוכנה עצמה (חינמית לחלוטין). תמשיכו פה בשביל הפרקים/סרטים וכו': http://205.158.61.205 http://wwww.hotfire.net בערוצי IRC (פשוט תעשו חיפוש ערוצים עם המילה TORRENT) והכי חשוב פה: www.google.com חפשו BITTORRENT ותמצאו הרבה...... דוגמא לכדאיות: פרק של BUFFY ששודר בארצות הברית היום נמצא אצלי כבר כמה שעות.... כנ"ל לגבי חברים ER וכל סדרה אחרת... תהנו.

3. Started by i.k,

יש לי בעיה עם הורדת משחקים ב-emule אני מנסה כול הזמן להוריד משחקים או דברים אחרים ולא מצליח תסבירו לי בבקשה איך מורידים משם ואיזה אופציות צריך לשנות בתוכנה כדי להוריד אני כרגע מישתמש עם emule ver 0.26d

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Duke Of Luck,

שלום אנשים!! שאלה לי אליכם יש סרטים שאני מוריד מהאינטרנט והם לא עובדים הורדתי מקודדים (הורדתי את Xvid כי הוא הכי מתאים לסרטים שהם לא עובדים) ועדיין הם לא עובדים, הם קורסים אני משתמש בתוכנת radlight מכיוון שאני רוצה לראות עם כתוביות גם בתוכנות רגילות ומוכרות הם לא עובדות, למשל window media player ששומעים תסרט, אבל לא רואים תמונה האם מישהו יוכל לעזור לי??!! מקווה מאוד שתעזרו לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by Michelle,

היי...יש לי בעיה עם קבצי AVI, אני לא יכולה לראות אותם, רק לשמוע. זה קורה גם ב- windows media player וגם ב- real one player, ניסיתי להמיר את הקבצים ל- mpeg בכמה תוכנות אבל הסתבכתי... ??? יש פתרון לבעיה מבלי להמיר את הקבצים? ואם לא איך ממירים ? תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by smalery,

שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנה "Panasonic MPEG Encoder", שכשאני מתחיל לקודד סרט, לאחר קידוד של 24MB (כאשר הקובץ החדש מגיע לגודל הנ"ל), התוכנה רושמת את ההודעה הבאה: Video Data Rate or VBV Buffer Size Is Too Small והקידוד נפסק. למישהו יש מושג מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by nforce,

חוץ מ- Trilian ? ל- Windows ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. Started by benor,

לפעמים שאני מוריד קבצים במירק אז ההורדה לא מצליחה וזה רושם לי Dcc Pending אתם יודעים מה זה אומר? והאם אפשר לעשות משהו עם זה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by SUBX2,

מישהוא מוכן לתת לי שמות של תוכנות שמצרפות לסרט תרגום והופכת אותו לקבוע על הסרט

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  11. Started by itaysk,

ICQ2003PRO על WINXPPRO מה הבעייה? חרשתי על האפשרויות

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  12. משהו יודע ? אם כן תוכלו לעזור לי ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. (כמעט כל פעם) שאני מגיב בפורום ההודעה אכן נכנסת אבל הרבה מאד פעמים האקספלורר קורס... וזה התחיל רק בזמן האחרון ורק בפורום הזה. מי מה מו?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. קבצי קו לפלאפונים תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מסמן כל קובץ EXE או ACE או RAR תמיד רואים את מספר הגודל שלו בסטטוס בר למטה, ומשום מה את קובצי WINZIP לא רואים, האם יש פיתרון לזה (חוץ מלחיצה ימנית בעכבר לאפשרויות) ?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by MetalB,

הורדתי סרט שאמור גם להיות בו קול כמובן... משום מה אני רואה רק תמונה ואין קול!! בטוח חסר לי איזה codec אבל אני לא מבין איזה התקנתי divx הכי חדש וגם את הישן יותר מה עוד יכול להיות חסר לי ???

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  17. זו תוכנה מצויינת עושה את כל מה שסנדרה עושה אך ביתר קלות ומהירות AIDA 32

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by Peri228,

אני מחפש תוכנה ליצירת קטלוגים ... מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם משהו אני מתחבר לאיזשהו פאב ftp מסוים והוא אומר לי את ההודעה הזאות WinSock 2.0 Connecting to ***** Connected to *******Port 314 220 Serv-U FTP Server v3.0 for WinSock ready... USER pnw 331 User name okay, need password. PASS (hidden) 530 Not logged in. Connection failed Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1 מה זה אומר כי אתמול הצלחתי להתחבר לפאב הזה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by dino,

מהכותרת הבנתם בטח איזה תוכנות עושות את הבעיה, אני מנסה להתקין Norton PersonalFirewall גם 2002 וגם 2003 ויש בעיה, באמצע ההתקנה הוא מעלים את החלון ולא רואים אותו יותר, אחרי שעושים ריסט למחשב לאחר ההתקנה התוכנה לא מגינה אוטומטית על המחשב ואי אפשר לשנות את זה {ניסיתי}, והיא יוצאת הרבה פעמים שאני בתוך התוכנה מעצמה, בקיצר יש בלאגן, יש לי Microsoft Windows 2000Pro + Windows 2000 Service Pack 3, אותו דבר קורה לי גם עם ה-ZoneAlarmPro, ממש מעצבן, אני לא יכול להתקין שום תוכנת הגנה. אז מהר זה דחוף, תעזרו לי כל מי שיודע. תודה מראש, מתן.

21. Started by dor31,

אני לא רואה עברית במירק ורציתי לדעת עם מישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה שיהיה אפשר לראות עברית במירק.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yuvalkob,

היי בזמן האחרון נכנסתי דיי חזק לעניין של עריכת סרטים. רציתי לשאול על התוכנות אדובי פרמייר ואדובי אפטר אפקט: מה כל אחת מהן עושה ומה ההבדל בינהן (עד עכשיו אני עושה הכל עם WIN MOVIE MAKER2). אם יש מישהו שממש מבין ולא איכפת לו להקדיש כמה דקות לעזור לי אז שבבקשה ייצור איתי קשר באיי סי קיו תודה!!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. לכדתי סרטון דרך הכרטיס מסך שלי (geforce 4 ti4200 winfast) והוא יצא ממש ממש גדול.איזו תוכנה יכולה לדחוס אותו לנפח קטן יותר ?

24. Started by Tzion,

הכנסתי שני סרטים לכונן וכשאני מפעיל אותם אני לא רואה תמונה, אני רק שומע את הפס קול. ד"א במאפיינים רשום: סוג מדיה: שמע codec שמע: MPEG Audio Layer-3 96Kbps codec וידאו: לא ידוע

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by tomer_et,

הייתי רוצה להבקש המלצה לשומר מסך ברמה גבוה (באמת).

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים