תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם ישנה איזשהי תוכנה שתוכל לבדוק במקומי כל זמן מה האם הגיע אלי מייל לתיבה ב Yahoo ולפתוח לי איזה Popup ( כמו שיש ב Gmail ובעוד תוכנות ). בדקתי באתר של Yahoo ולא מצאתי דבר.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
איזה אתרי דריברים אתם מכירים אתר של דריברים ?????????????
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב DVD למחשב ואני מעוניינת לצרוב מספר סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX אל מדיה של DVD. הרעיון הוא, שלאחר הצריבה , אני אשתמש בדיסק לצפייה במכשיר ה-DVD (קורא DIVX)הביתי שמחובר לטלוויזיה. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור תפריט של הסרטים לפני שאני אצרוב על הדיסק ? על מנת שאוכל לבחור בסרט הרצוי בזמן הצפייה ממכשיר ה-DVD הביתי (או שקיים כברירת מחדל באחת מתוכנות הצריבה כמו נרו) . כמו כן , הסרט והכתובית באותו שם ובאותה תיקייה במחשב. האם כך לצרוב על מנת שאני אוכל לראות את הסרט גם עם כתוביות במכשיר ה-DVD הביתי ?.. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם שלחו לי קובץ שנערך ב-וורד של אופיס 2003 הקובץ כולו בפונט GUTTMAN YAD BRUSH כשאני מעלה את הקובץ אצלי (לשנינו אותה גירסת וורד/אופיס בדיוק) אז אומנם מופיע לי בתיבה של הפונטים שהטקסט כתוב בפונט הזה אבל על המסך (וגם בהדפסה) האותיות מופיעות בפונט אחר לגמרי, משהו שדומה יותר ל-MIRIAM כשאני פותח את התיבה של הפונטים ב-וורד אז הפונט הנדרש בכלל לא מופיע בין כל רשימת הפונטים ניסיתי כל מיני אפשרויות של תיקון/התקנה מחדש של אופיס וזה לא עזר. איך אני יכול להוסיף לי את הפונט?? תודה
-
- 0 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום שלשום רכשתי סופסוף אנטיוירוס כמו שצריך, את ZONEALARM, אחת התוכניות היחידות החוקיות שיש לי במחשב :-). בכל אופן, כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחר אל המחשב שלי דרך PCAnywhere הוא מצליח להתחבר אבל לא מראה תמונה ולא מצליח להעביר כלום... השאלה שלי איך אני מקנפג את הפיירוול ככה שכל תקשורת שקשורה בתוכנה הן נכנסת והן יוצאת תאושר אוטומטית... לא מצאתי את ההגדרה הזאת... תודה מראש, מקווה שלא טעיתי בפורום :-) חן
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בעת עליית ה windows מקבלת הודעת שגיאה , כפי שמופיע בתמונה מזה ההודעה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב עם מערכת XP ועליו מותקנת תוכנה ברשיון וחוקית. כדי לחסוך די הרבה כסף. אני מחפש דרך להעתיק את התוכנה בצורה מושלמת. לא רק את תיקיית פרוגרם, אלא גם את כל הקבצים והמפתחות ברגסטרי. ולהעביר את הכל למחשב עם ויינדוס 7. בתקווה שהקבצים יהיו מתאימים גם ל 7. הם יש תוכנה שעושה דבר כזה. או שיש דרך אחרת לזהות את כל הקבצים הדרושים ולדוג אותם אחד אחד ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בניתי קובץ EXCEL עם עברית במערכת עם WIN XP ושמרתי אותו, לאחר כמה זמן פתחתי את הקובץ ואיפה שהיה עברית מופיעים סימני שאלה. ניסיתי על מחשבים שונים אבל עדיין סמני השאלה מופיעים. האם משיהו נתקל כבר בתופעה הנ"ל, ואם כן האם יש פתרון????? בתודה מראש, איתן
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה וכשאני טוען תרגוםSUB התוכנה מראה לי שגיאה ואומרת 25,000 is not a valid floating point value מה עושים? אני רק רוצה להמיר את התרגום שלי מ SUB ל STR תודה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך הגעתם למהירויות הורדה כאלו גבוהות? גם לי יש אינטרנט מהיר 1.5 Mb\s, ואני מוריד בד"כ על 20-30. אני משתמש ב- Bitlord 1.1\ וניסיתי כבר הכול: פתחתי פורטים בפיירוול, שיחקתי עם ה-upload וה-download, ניסיתי קליינטים אחרים, ועדיין אין שיפור בהורדות. :'( לא מזמן קראתי שה-SP2 מגביל את כמות הפורטים הפתוחים או משהו כזה... :-\ אז התקנתי patch מיוחד שמנטרל את ההגבלה, ועדיין אין שיפור... אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי!!!
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הורדתי מULTIMATE GUITAR.COM את FORGOT ABOUT DRE וכשפתחתי את היצירה הזאת בתוכנה ולחצתי PLAY לא שמעתי כלום. (בקטעים שאמורים לנגן- אני לא עד כדי כך הדיוט) יש לי X-FI ELIT PRO ויש סאונד בכללי אבל כשאני פותח יצירות עם התוכנה- אני לא מצליח לשמוע אותם. איך אני גורם לתוכנה לנגן את התווים כך שישמעו אותם? עוד שאלה אחת: יש לי אורגן YAMAHA PSR273... אם אני אחבר את הכרטיס קול לאורגן- אוכל לראות על הצג של האורגן את היצירה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות יצור חד עין וכשזז העכבר ימין ושמאל למטה למעלה אז הוא יזוז יחד איתו כמו כאן: http://www.albinoblacksheep.com/flash/movingeyes עכשיו אם לוחצים על BEGIN אז יש מדריך שמסביר לך איך לעשות את זה המדריך די ברור אבל לא עובד לי טוב , יש מדריך וידאו גם ביוטיוב אבל שם זה קצת שונה ממש שאני רוצה . אני לא מספיק מבין אבל יש לי ידע די בסיסי,מישהו טוב לב יכול לעזור לי , לצורך שדרוג ההודעה אני אכתוב מה הבנתי ואתם תגידו לי איפה הטעות שלי: 1.ליצור את העיגול שמסביב לעין לעשות אותו movie clip ולתת לו שם (eye) 2.בתוך הmovie clip של העין(eye) ליצור אישון =עיגול קטן שחור,לעשות ממנו movie clip פעמיים לתת שם לראשון eyeball ולשני eyeball 2 <<<<<<<<<<…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי 3 אי סי קיו עכשיו 2 מהם מיתחברים ללא בעיה ודווקא המרכזי מבינהם והכי שימושי רק הוא לא מתחבר ? יש לי את ההודעה . FAILD TO CONNECT .PLEASE TRY AGIN LATER INFO NUMBER 0121 מה קרה??? מישהו יודע? 2 המספרים האחרים עובדים כמו גדולים רק החשוב לא..( מחקתי והתקנתי מחדש לא עזר... הגירסה היא לייט 4.1 מישהו יכול לעזור??? תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תוכנת טובה לאבטחת קבצים ותיקיות חינמית. תוכנה שמאפשרת הוספת סיסמת גישה לקבצים\תיקיות במחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
לפני שבוע גלשתי להנאתי פתאום רציתי לסגור מהר את החלונות כנראה קפץ לי איזה YES ולחצתי YES.. ונדבק לי מין סקריפט חרא כזה של איזה אתר שנקרא MYSEARCHNOW . בלתי אפשרי לשנות את הדף הבית אחרי שהצלחתי לעשות את זה....הסקריפט הזה התחיל לקפוץ לי כל פעם על 0 אחוז מסך שאני מפעיל את האקספלורר. ניסיתי AWAWARE. לא עוזר. למי יש עוד הצעות ? אני מיואש כבר לפורמט... :'(
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני מעצב עיצוב בניית אתרים. חבל שלמדתי קורס הזה.לא מיתקרב לעתיד יותר לקורס הזה שלמדתי. עכשיו גרוע מאוד. רציתי ליקנות תוכנה אדובי כל התוכנות עיצוב גרפיקה בדיסק אחד. ביררתי בטלפון בכל חנות מחשבים. סיפרו לי שכל שהתוכנות עיצוב גרפיקה CC. עובד "דרך הענן" כלומר התוכנות מותקנות במחשב והם עובדות דרך אינטרנט. וגם יש שנה אחת. בסיום שנה אחת צריך לחדש שנה נוסף ולשלם אותו. וזה אומר כל שנה אחת צריך לשלם עבור חידוש שנה נוסף. ותמיד עושים ככה. עכשיו זה גרוע. בסך הכל רציתי שהתוכנות עיצוב גרפיקה יותקנו במחשב ולא דרך אינטרנט.ולא שנה אחת וגם לשלם חידוש שנה נוסף תמיד. אני לא מעוניין בזה.אני יודע התוכנות מותקנות במחשב שלי וגם עבודות שלי במחשב. אני רוצה רק תוכנות אדובי במחשב שלי ועבודות של…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את kazaa משום מה היא נתקעת לי, וב windows task messenger אני רואה שהיא סטטוס של not responding. ניסיתי להתקין כמה גירסאות שונות, אך בכולם הבעיה זהה. נראה לי שהבעיה הזו התחילה מאז שהתקנתי את ה SP2, אך אני כלל לא בטוח. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן להחזיר את הדפדפן כך שיפתח את ה Dialog Box בזמן שמירה של קבצים? לפני מספר ימים הורדתי בטעות את הסימון "always ask before opening...." אני משתמש באקספלורר 6 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה (חינם) שגם מקליטה wav וגם מאפשרת המרה של mp3 to wav. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי ליצור מן "כלל" ב-GMAIL בדומה ל-OUTLOOK שכאשר מתקבלת הודעה ממשתמש X ההודעה תעבור באופן אוטומטי אל תיקייה Y במייל.. לא תעביר את ההודעה למייל אחר (FORWARD) . תודה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט וידאו ממצלמת האינטרנט שלי, ואודיו מחומרה חיצונית שאני מחבר למחשב (פדל של גיטרה). עכשיו באותו זמן אני צריך לייבא לתוכנה קובץ MP3 ואני צריך שמתי שאני לוחץ RECORD שכל הקבצים יתחילו להתנגן בבת אחת (כלומר מצלמת הוידאו תתחיל להקליט, ערוץ הוידאו שחיברתי למחשב יתחיל להקליט וגם השיר שייבאתי יתחיל לנגן). הבעיה היא כזאת: שאני מנסה להקליט את הוידאו והאודיו בנפרד זה אף פעם לא יוצא לי מסונכרן... ואני לא מצליח לסנכרן בין ה2, לכן תוכנה שתקליט את כולם באותו זמן תהיה מושלמת כי אז לא יהיה צורך לסנכרן בין וידאו לאודיו. אמרו לי שADOBE PREMIERE PRO 7 עונה על הדרישות האלה אבל לא הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות את מצלמת האינטרנט שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם . התקנתי את הגרסה האחרונה , 3 , סופית , להתנסות , ונתקלתי בבעיה מרגיזה , שאין לי מושג איך לסדר אותה . הצמדת טקסט לימין , במהלך כתיבה בעברית . למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? נלחמתי בה בערך שעה , אך ללא הצלחה . אולי אני פשוט לא רואה איזו אופציה או משהו , זה מטריף אותי . תודה .
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה שתתנתק מהרשת בזמן שקבעתי (6 בבוקר שהתעריפים עולים) או לחילופין תכבה את המחשבבשעה קבועה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-