עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by roky,

לפני הבעיה שלי ,איני בטוח אם אני במקום המתאים בקשר לנושא העיתי אז אם אני צודק בבקשה תפנו אותי למתאים רציתי לדעת מאיפה(להוריד) ואיך (להתכין ) כותרות (תרגום) לסרטים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tysonbm,

אני מחפש מקודד divx הכי חדש שיש כיום בתודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by tomer_et,

הורדתי תוכנה בקאזה וקיבלתי קובץ אחד גדול עם סיומת BIN. הבנתי איך שהוא שאני אמור לצרוב אותו לדיסק. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 10.7k צפיות
  4. Started by Moo^Moo,

מקווה שזה לא ווארז... כי ראיתי את הסרט בקולנוע... אז תשחררו קצת לחץ אחראים.... הורדתי 8 מייל בקאזה, 700 מגה, ולא עובד : הורדתי את המקודד DIVX אחרון ועדיין אני לא רואה כלום, מישהו יודע מה לעשות ??? סיומת AVI דרך-אגב...

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by FatherBoard,

אני משתמש באופיס XP באנגלית, ואני מעוניין להפוך את הממשק לעברית. אמרו לי שיש איזה פאטץ' שאפשר להוריד והוא עושה את זה. אם אין כזה דבר - אז איך בכך זאת אני עושה את זה? ואם יש - אז מאיפה מורידים?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. אני מחובר אבל אף אחד מהרשימה ש*הייתה* לי לא מופיע. :AR15: לא עשיתי שום פעולת מחיקה או משהו דומה במחשב. הרי מגרסת 2003 (או משהו כזה) רשימת ה- contact list נמצאת על השרת שלהם, ולא במחשב. ככה אפשר היה להתחבר גם ממחשב מרוחק (ע"י go.icq.com) ולראות את רשימת החברים. היו לי יותר מ-100 איש ברשימה :-\ WTF !? מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מסיבות של מהירות מיותרת מחקתי דיסק קשיח שלם, חלונות XP עובד לי כרגיל כי זה ב-C וכל ה-D שזה דיסק קשיח בפני עצמו נמחק. כרגע אני מנסה לשחזר עם EASYRECOVERY , השאלה שלי האם קיימת תוכנה טובה יותר? ??? :-[

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. יש לי norton internet security 2002 ולאחרונה שמתי לב שהוא חוסם לי גישה לאתרים מסויימים ברשת. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך ללא הועיל. הוא חוסם לי אתרים כמו ואללה רדיו ובנק הפועלים. אין לי מושג מה הבעיה אך אני יודע שהיא קשורה לפיירוול וזאת מפני שכאשר עשיתי לו diable פתאום הכל עובד. יש למישהו מושג ירוק למה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. פעם הייתי חבר קבוע בפורום הזה אבל עם הזמן נהייתי עסוק ולא מצאתי זמן להיות חבר בקהילה. לאחרונה אני מחפש המון זמן תוכנה ואני לא מוצא. היום פתאום נזכרתי שאולי פה (איפה שנמצאים האנשים שמבינים בתחום) אני ימצא מישהו שיוכל לעזור לי למצוא אותה. מה שאני מחפש בדיוק זה תוכנה שתוכל להעתיק לי דיסקים למחשב למרות שיש בדיסקים שריטות. אני יודע שזה לא הגיוני, אבל מה שאני מחפש זו אפשרות להעתיק את הקבצים לדיסק הקשיח למרות שחלקם לא ניתן לקריאה. את החלק התקין של הקובץ אני רוצה להוציא מהדיסק ואת החלק הבלתי תקין אין לי בעיה שהוא יועתק כנתונים חסרי משמעות. את מה שאני רוצה לעשות לא ניתן לעשות בלי תוכנה מיוחדת שכן בהעתקה רגילה אם יש בעיה בקריאה של קבצים מהדיסק אז כל ההעתקה נפסקת. יש מיש…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by itaysk,

יש כל מיני סקריפטים ושטויות...מה הכי כדאי? ועוד שאלה לא הבנתי איך מורידים משם דברים..

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by udi,

כאשר אני מפעיל לא משנה איזה תוכנה מאופייס אחרי שאני סוגר אותה מופיעה לי הודעה שאומרת שהמירקו נמצאים במצב של דיסאיבל וצריך להפוך אותם לאינאיבל האם משהוא יודע איך עושים את זה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  12. בדקתי בהוספת/הסרת תוכנה והופתעתי לראות שבופיע שם שקאזאה לייט שלי (2.0.2 K++) שוקלת לא פחות מ - 692MB. בדקתי כמה שוקלת סיפריית התוכנה וראיתי שזאת שוקלת רק 5.5MB. אני רוצה להדגיש שאין שום קובץ בזמן הורדה כרגע. חשבתי שאולי מדובר סתם בבג של רגע (WINDOWS לכו תדעו....), אבל גם אחרי איתחול המצב היה זהה. איך זה יכול להיות?! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. התכוונתי לצרוב סרט שחורג בקצת מהגודל המוצהר של הדיסק. נכנסתי להגדרות של נרו - והגדרתי לאפשר OVERBURN של עד 88 דקות. למרות זאת נרו לא נותן לי ליצרוב ומקפיץ לי את ההודעה שאין מספיק מקום בדיסק שהכנסתי... אני חייב לציין שכבר צרבתי ב - OVERBURN וקבצים גדולים יותר. מה קרה? מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by zeroone,

שלום לכולם באיזה תוכנה כדאי להשתמש חיבור בין קבצי וידאו בכל מיני פורמטים. לא בין פורמטים אלה כמה קבצים מאותו פורמט לחבר לקובץ אחד גדול.

• 9 תגובות
    • 22.9k צפיות
  15. Started by ebrami,

היום ישבתי דיברתי עם חברים שלי באייסיקיו ופתאום היתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה ונדלק הווינדוס עלה הכל היה בסדר אבל כשהפעלתי את האייסיקיו וכתבתי למישהו הודעה, ברגע שלחצתי SEND זה עשה לי את השגיאה המעצבנת הזאת של אקס פי שצריך לשלוח את המידע למייקרוסופט מידי פעם זה גם היה מעלה לי חלון כזה שכתוב בו משהו על c++ ו abnormal error ניסיתי להתקין מחדש - לא הולך ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש - לא הולך ניסיתי לעשות את ה database converter - לא עוזר מחקתי והתקנתי גרסה יותר חדשה - לא מתחבר בכלל לשרת שלהם מה עושים?!#%?????????

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. Started by Duke Of Luck,

שאלה לי אליכם: האם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לראות איתה כתוביות בסרטים חוץ מradlight? ??? אם כן איזה? ואיפה אני יכול להוריד אותה זה די חשוב תודה DUKE OF LUCK :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nimni,

שוב נתקלתי בבעיה... אני יודע איך משנים ב- WINAMP הישן אבל בחדש אני לא מצליח... מישהו יכול לעזור... ? :

18. Started by itaysk,

אני שם סרט DVD בכונן מנגן אותו הכל טוב. אם אני משתמש ב TVOUT כדי לראות בטלויזיה לא רואים כלום...כנראה בגלל ההגנה מהעתקות לא? יש פתרון לזה?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by srolik,

לפני חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש התקנתי בו XP PRO והכול עבד חלק ומהר , לאחר כמה שבועות עם האינטרנט המהיר וכל התוכנות שהתקנתי הוא כבר לא עובד ככה יותר ומה שיותר גרוע שהוא מתחיל לעשות לי בעיות כגון : נכבה מספר פעמים ביום עם המסך הכחול , שמראה על קובץ בעייתי וכמעט כל פעם זה קובץ אחר לרוסב קבצי מערכת , הוא גם מוציא לי המון הודעות שגיאה כמעט בכול מקום שאני נכנס אפילו לספרייה בודדת , וגורם לסגירתן , וגם לא נותן לשנות בין אנגלית לעברית ונתקע במצב האחרון וכול מיני שטויות נוספים אני מאוד רוצה לחזור חמצב שלא היו לי את כול הבעיות האלה , אבל מאז יש לי במחשב הרבה קבצים חשובים כ 45G שאין באפשרותי לגבות האם כדאי לעשות RESTORE למערכת ? ומה זה בדיוק יעשה לי ? האם הוא ימחוק לי את ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by urich,

כן היום קראתי ידיעה בTECHNO על יציאת תוכנת p2p חדשה אלא שהחידוש הוא שהיא מבית microsoft הנה הקישור http://www.neowin.net/comments.php?id=9502&category=mainom עכשיו מה שמעניין הוא שלפני יותר משנה אמרתי נבואה על מה שקורה שmicrosoft לוטדת עניים לכל חלקת תוכנה טובה מי יודע אולי נראה יום אחד תוכנה מקבילה לphotoshop מבית מיקרוספט ואולי דברים גרועים מכך יקרה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by Or ei,

אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך DVD לDIVX או כל פורמט איכותי אחר

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. Started by yoniby,

ככה, יש לי איזו תוכנה לעיוות קול ורציתי לעצבן חבר, זכרתי שפעם לפני כמה שנים (לפני האי די אס אל...) חבר שלי היה מתקשר מהמחשב.... יש לי מיקרופון... רציתי לדעת אם זה אפשרי אם אי די אס אל, ואם כן אם איזו תוכנה... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת?? אני צריך את השם דחוף!!!!! תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by holly man,

לא יודע איך משתמשים באמיול ושמעתי שהיא תוכנה טובה להורדת משחקי קונסולות!! ;D מבקש עזרה בבקשה!! :'( אם אפשר אני מחפש מדריך לאמיול!!! ??? תודה מקרב לב ושבוע טוב!!! :smoke:

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by shimon956,

שלום לכולם לא ידעתי אם זה הפורום המתאים לשאול את שאלתי אז אני ישאל טוב אני מוריד מדי פעם קבצי iso או bin עכשיו הקובץ עצמו תופס כאשר הוא מקווץ למשל 700 מגה ולאחר שאני פותח אותו הספריה תופסת פחות מהקובץ המקובץ לפחות 150 מגה פחות מה ישנם קבצים שאני לא רואה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים