תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע משתמש באופן אופיס 1.1.0 בעיברית בגלל בעיה שיש לי בWORD של מיקרוסופט השאלה היא איזה פורמטים שאופן אופיס יכול לייצר WORD קורא כמו שצריך ניסיתי את הDOC אבל יש בעיות תאימות וגם איך אני יכול להפוך את הטקסט (הפוך על הפוך לא עובד) מ דחמא -> אמחד
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קבתים של AVI ועוד...והם לא נפתחים ועד שהם נפתחים איאפשר לשים אותם בטיים ליין כדי לערוך.. לפני כמה זמן זה עבד ועכשיו פיתאום זה לא עובד וניסיתי הכל....הורדתי מחדש מחקתי והתקנתי התקנתי מחדש SP2 הכל... כלום לא עוזר.. מה לעשות? זאת הבעיה שהוא אומר לי בעיקרון: d:\Documents and Settings\shachar levcovich\My Documents\Movie2.wmv could not be imported. Unspecified error ???וזה דחוף
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך לעלות סירטון בגודל של 2 MB 640X480 זמן 3 דקות העלתי לYoutube אבל רואים את הכתוביות גרוע. יש איזה אתר אחר ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אוקי אני לא יודע למה אבל היוטורנט מוריד על מקס 6 ק"ב והסבבה DC מוריד על 12K מה הבעיה באינטרנט ובתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ככה... יש לי אווטלוק יישן כרגע (מה שמגיע עם ה XP) אני רוצה לעדכן ל2007 בשביל האנטי ספאאם שלו , האי מייל שלי מפוצץ ספאמים האם 2007 ימחק את כל אנשי הקשר \ ACCOUNTS \ POP 3 GMAIL TRANFER TO OUTLOOK .....הודעות ישנות \ שנשלחו ...וכו' ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני עובד במסך עם רזולוצייה של1600 על 1050 ומאוד נח לי ככה מנסה במקביל להגדיל את גודל הפונט בתוכנת הדואר האלקטרוני לא הפונט של כתיבת ההודעה אלא הפונט של רשימת ההודעות קצת הסתבכתי עם זה - לא מצליח לשלוט על זה ??? מי עוזר ? THX
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב-לוח אם אינטל dq965gf 3 גיגה בעיה 1. אין קול, רשום כי אין התקן שמע. מה ניתן לעשות? בעיה 2. הארד דיסק sata ,המחשב אינו מזהה אותו,מה ניתן לעשות ? תודה . אהוד
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
קורה לי דבר מוזר ביותר באתר הבא: www.bursacenter.co.il לחלק מהפורומים אני יכול להיכנס ולחלק לא. לפורומים: "שוק ההון" ו- "תמיכה והצעות יעול" אני לא מצליח להיכנס ולכל השאר מצליח מצ"ב התמונה שאני מקבל כשאני מנסה להעלות את שני הפורומים הנ"ל. לא מצליח להכנס גם בפיירפוקס וגם ב-IE מחקתי את המטמון בכל דפדפן ואין שיפור. אגב, במחשב השני שיש לי זה לא קורה. לא מצליח להבין למה וזקוק נואשות לעזרה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
צריך מדריך שיעזור לי להעביר את סירטי הוידאו שלי (שיש לי במצלמת הוידאו הלא דיגיטאלית) למחשב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
של חברת Tenebril Incorporated. האם היא תוכנה איכותית או סתם תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה צריבה קלה שתעבוד על VISTA 64BIT,אם אפשר אז ללא התקנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למירק ובכל סרבר שאני מנסה להתחבר אליו הוא רושם לי: Unable to connect to server (connection time out) דרך אגב, יש לי ראוטר ואת הפיירול הרגיל של XP.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי.. לאחרונה התחלתי שימוש ב - Vista Ultmate 64Bit אני בחיפוש ארוך כלפיי תכנים שנתמכים במערכת - אנטי ספייוור והגנה שקופה הם העיקריים, אשמח לכל עזרה, הפנייה (:
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך תתוכנה PDFCreapor שתומכת בויסטה מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
איך אני משנה שם של חומרה במחשב הישן שלי,כי אני תורם אותו ועושה לו OC מ700MHZ ל1000MHZ כך שיהיה רשום להם 1000MHZ. שמעתי על המושג ID STRING,איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
התקנתי נרו שקיבלתי עם הצורב התקנתי גם את המדיה פלייר של הנרו ומאז שהתקנתי אותו התחילו לי בעיות כשאני מנסה להפעיל סרט (כשאני רק לוחץ עליו פעם אחת אפילו לפני שאני מפעיל את הסרט) הוא כותב שלי שגיאה שקובץ ה advrcntr2.dll לא נמצאה מה לעשות הורדתי את הקובץ ושמתי אותו וזה עדיין לא עבד התקנתי מחדש וזה לא עבד הסרתי את הנרו לגמרי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי יש לי את התוכנה ומשום מה לא יודע מה עבר עליי הגדרתי את ההגדרות מחדש לאחר מכן עלתה לי ההודעה ששרזה זיהתה את חומת האש לי ושההורדות צפויות להיות איטיות לפני זה ההודעה לא עלתה האם עליי לפתוח פורטים מחדש האם זה יזרז את ההורדה או שלהשאיר את במו שזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה קורה ? שלשום התקנתי את האנטי וירוס NOD32 במקום AVAST. לפי דעתי הוא באמת יותר טוב היום הרצתי בדיקה ראשונה וזה מראה לי הודעות מוזרות שלא נתקלתי בהם עדיין: http://img372.imageshack.us/img372/8982/nod326zo.jpg ניסיתי להריץ במצב בטוח וזה אותו דבר. ךצה זה לא מצליח לפתוח את הקבצים ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
^ אשמח אם הוא יוכל להשאר מחובר לזמן ארוך\אין סוף. אם זה דפדפן או כל דבר אחר - אשמח לעזרה. יש לציין שניסיתי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לראות איך המחשב שלי מתחמם במעמץ האם יש תוכנה שמעבידה את המעבד כדי לגרום לו להתחמם?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני תמיד השתמשתי בגוסט לגיבוי הדיסק שלי בפורמט fat וזה עבד מצוין ולאחרונה אני ניסיתי לגבות מחיצות ntfs וכל פעם שאני משחזר המחשב אומר שהשחזור נכשל אני משתמש בגוסט 2003 מה יכול להיות הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, אני מצרף תמונה של הבעייה אצלי, לא עשיתי שום שינוי, לא שיניתי שום דבר שקשור בפונט, הוא הפך לBOLD, ואני לא מצליח להחזיר את זה למצב הנורמלי.. למישהו יש מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? למי שיש ויסטה ויסתכל איך זה אצלו אני בטוח שישר ירגיש בהבדל... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, תישמעו יש לי שתי חשבנות בGMAIL אחד הוא ב POP3 אבל אני רוצה כשאני יכנס לOutLook זה יקבל דואר גם מהחשבון הראשון וגם מה שיש לי עכשיו. בתודה Si-Nom.
-
התקנתי ראוטר חדש, והאינטרנט עובד מצוין, גם לגלוש, גם מיילים גם טורנט וכד'... אבל המסנג'ר לא מתחבר, האם זה בעיה כללית במסנג'ר או אצלי ברשת?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה מקצועית, ומרשימה בעלת יכולות עיבוד ועריכה בנוסף. תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-