עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Real_Me,

קודדתי כמה פרקים של סידרה כ-DVD עם DivxtoDVD, כשכל קידוד פרק הוא כ-1 ג'יגה ואני רוצה לצרוב 4 פרקים על מדיית DVD אחת. לנסיון צרבתי שני פרקים כ-DATA בשתי תיקיות נפרדות אבל ה-DVD שלי מזהה ומריץ רק אחד מהם ולא את שניהם. יש בכ"ז אפשרות לצרוב כ-DATA ולראות הכל? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by prido,

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום רב, כאשר מופעל סרט שנפתח משולב בדף אינטרנט רק שומעים אבל לא רואים. הציעו לי להתקין FFDshow אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? בתודה, הכותב.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. אהלן חברים, נתקלתי בבעיה עם קורל 8 קניתי מחשב חדש התקנתי XP וקורל 8, וכשאני רוצה לשמור מסמך הוא ונתקע בערך ב 36% (הסמן רץ עד 36% ונעצר שם) לא נראה לי שזה בעית חומרה כיון שבפוטושופ 7 ובקורל 9 הוא עובד חלק נראה לי שזה איזה התנגשות בין קורל 8 לבין XP או לבין הדריברים (לוח אם K8V-MX - ASUS - הכל משולב) עשיתי בדיקת זיכרון ולא מצאתי בעיות (יש לי חצי גיגה) במחשב הישן רץ 98 בלי שום בעיות גם במסמכים כבדים שאלתי היא כדלהלן האם מישהו שמע/קרא על בעית תאימות של קורל 8 עם XP או האם תהיו מוכנים לחפש בשבילי תיעוד על בעיה כזו כיוון שאני השקעתי די הרבה זמן בחיפוש ולא מצאתי (אולי כי לא חיפשתי במקומות הנכונים) תודה מראש נ.ב. אני לא כל הזמן ליד האינטרנט אז יכול להיות שיקח לי כמה ימים להגיב על…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by Spybot,

אני מחפש תוכנה כמו REPLAY AV כדי להקליט STREAMS מהאינטרנט.עדיף בחינם.REPLAY AV,RADIO והשאר לא מתאימות לי.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. איזה תוכנה מומלצת להורדת סירטוניים מאתר : http://youtube.com

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום הורדתי את Google Desktop ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות את היומן שבו לא מקושר דרך האינטרנט ככה שאני לא יצטרך כול פעם לפתוח את האינטרנט ולעדכן אותו שאני יוכל פשוט דרך Google Desktop תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. יש לי ויסטה 64. יש איזו תוכנה שמגבילה רוחב פס כמו NETLIMITER אבל בחינם. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להפעיל את NETLIMITER ב VISTA 64 בפרטי אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by חן וייסמן,

אז ככה, התקנתי הכל כולל כל העדכונים... יש לי נאנו שהוא עובד פיקס ואני מעדכן שירים עם itunes בלי בעייה כשאני לוחץ על update my ipod והכל מתעדכן. כשאני מחבר את האייפוד וידאו החדש הוא מראה את השירים שעליו ואם אני רוצה לעדכן אותו אי אפשר פשוט ללחוץ על update.... מישהו יכול לעזור?? תודה :s05: :s05:

10. Started by Dawn,

אני מנסה לפתוח קבתים של AVI ועוד...והם לא נפתחים ועד שהם נפתחים איאפשר לשים אותם בטיים ליין כדי לערוך.. לפני כמה זמן זה עבד ועכשיו פיתאום זה לא עובד וניסיתי הכל....הורדתי מחדש מחקתי והתקנתי התקנתי מחדש SP2 הכל... כלום לא עוזר.. מה לעשות? זאת הבעיה שהוא אומר לי בעיקרון: d:\Documents and Settings\shachar levcovich\My Documents\Movie2.wmv could not be imported. Unspecified error ???וזה דחוף

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by 00000,

הורדתי messenger 8, התקנתי והכל הלך יפה. ניסיתי להתחבר, ואז הוא רשם שיש גרסה חדשה יותר, ואני אהיה חייב להוריד אותה אם ארצה להשתמש ב-messenger. זה הוריד לי אותה והתקין לי אותה, לא היה שום שינוי. ניסיתי להתחבר שוב, הוא שוב כתב לי את אותה הודעה. אמרתי, טוב, כנראה מיקרוסופט מבינים מה הם עושים וכנראה צריך לעדכן שוב. התקנתי ולא השתנה שום דבר. זה פשוט לא נותן לי להתחבר. עזרה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by י.לוי,

שלום למומחים. לפני שאני שואל את השאלה ברצוני לפרט את רכיבי המחשב : מעבד AMD 64BIT זכרון 512mb כרטיס מסך ATI RADEON X800GT עם 256 זכרון לוח אם של nforce4 K8 Triton דגם GA-K8NMF-9 צורב DVD של NEC כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ולשאלה: כל פעם שאני מכניס סרט לכונן DVD ומפעיל את תוכנת power dvd החיבור האלחוטי של האינטרנט מתנתק והדרך היחידה להחזיר אותו היא על יד אתחול מחדש של המחשב. מה לדעתכם הבעיה? בעיה נוספת היא שבבדיקה שעשיתי בעזרת מנהל המשימות ראיתי ש % התעסוקה של ה- CPU מאוד גבוה ועומד על כ- 50% מבלי שאני מריץ דבר וחצי דבר על המחשב. כאשר אני מנתק את החיבור האלחוטי לאינטרנט % התעסוקה נופל לכמעט 0% האם ככה צריך להיות? כל עזרה והכוונה תתקבל בברכה. תודה יואב

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. Started by alonpartuk,

נכנסתי לאתר של creative ולא מצאתי הכרטיס קול שלי הוא : creative sb pci 128 (ensoniq es1371 ) sound card תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. מה המצב אנשים יש לי בעיה מוזרה במסנג'ר גירסא: 8.5.1302.1018 בעברית פתאום התחיל לי בעיה שאני לא יכול להתחבר למסנג'ר אני רואה את החלון הראשי עם האימיל והסיסמא לוחץ שם התחבר ואז זה מתחבר לי , נאי רואה את הרשימה שלי ופתאום המסנג'ר קופא ולא מגיב כשאני עושה בדיקת פרטים(שלח אל תשלח של וינדוס) זה נותן לי על פרטים : szAppName : msnmsgr.exe szAppVer : 8.5.1302.1018 szModName : hungapp szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000 - C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\msnmsgr.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\appcompat.txt - גיליתי כמה דברים הזויים אני יכול להתחבר עם האימיל הזה דרך המסנג'ר הרגיל שמובנה בוינדוס ועובד בסדר ואני יכול להתחבר עם אימיל אחר …

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הורדתי אותה ואין לי משוג אין אני מפעיל אותה?

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  16. איזה מבין הדריברים הבאים אני צריך להוריד כדי שהכרטיס SD של המצלמה יעבוד לי במחשב

17. Started by SmurFin,

על האוטלוק יש לי חשבון של GMAIL שעובד אחלה, עכשיו הגדרתי בחשבון של GMAIL שיורדו המיילים מהתאריך העכשיו והלאה הבעיה היא שאם יש כמה מיילים והוא לא מוריד את כולם בבט אחת הוא מוריד כמה מיילים פעם אחת פעמיים 20 פעם וכן הלאה. איך אפשר לעשות שאחרי שהוא הוריד מייל אחד כבר שהוא לא יחזור להוריד אותו שוב?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by adfx166,

היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?

19. Started by i.k,

יש לי בעיה,כשאני מנסה להפעיל את Sandra, אז אני מקבל ישר שגיאה: Could not initialise! Check database file,database server or MDAC אני משתמש בwindows xp sp2 מעודכן בלי שיגאות ,Spyware או וירוסים. תעזרו לי בבקשה לפתור את זה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. עד היום השתמשתי ב-TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring ועכשיו שיש מעבד חביב ומערכת הפעלה 64 הגיע הזמן להנות מהמעבד. מה מומלץ שידע לנצל את ה-64bit ואת 4 הליבות כמו שצריך?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. :s05: יש לי כבר מחשב אחר אבל אינני מצליח לראות עליו את המידע של הדיסק שעליו הייתה מותקנת התוכנה(PM) הוא מראה שהדיסק כאילו ריק - האם יש פתרון - או שצריך לפרמט את הדיסק?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by shlomik101,

שלום אני משתמש באאוטלוק אקספרס וכל פעם משתנה לי השרת של הספק דואר ל 127.0.0.1 שכנראה זה המחשב עצמו כלומר זה לא איזה תוכנת ריגול או משהו למיטב הבנתי זה יכול להיגרם מה-XP או מאנטי וירוס אני משתמש בחבילה של מקאפי אני אודה למי שיוכל להסביר לי איך לתקן זאת ניסיתי ,adware, spybot וזה עדיין קורה אני כבר משתגע מזה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  23. אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by sgsg,

יש לי בעיה קטנה עם התוכנה DISKEEPER. אני משתמש ב XP בעברית וכל הטקסטים בתוכנה דורסים אחד את השני. כאילו כל הטקסט מיושר לימין במקום לשמור על המיקום המקורי. מישהו נתקל בבעיה או יודע לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by shibie,

מה ההבדל בין quick format ל format רגיל?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים