תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שתהפוך WMV ל MPEG, אבל שתוכל הרבה קבצים במכה ולא אחד אחד כמו בTMPGEnc. הכותרת אומרת הכל בעצם. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, רציתי לרכז בת'רד אחד גדול את כל התוכנות שצריך בדיוק לאחר הפרמוט, לא קרה לכם שפרמטתם ומאוד רציתם פתאום איזה תוכנה ועדיין לא התחברתם לרשת, או שהתחברתם ושחכתם את שם התוכנה? כנזכר לעיל רציתי לרכז את כל התוכנות הדרוש ממש לאחר ההתקנה של המחשב, אני רוצה לשם דגש יותר על התוכנות ה"מיינסטרימיות" שמשתמשים בהם ביום יום ופחות תוכנות נישה כמו Photoshop , 3DsMax וכו' אני אתחיל ממספר תוכנות שבהתאמה נחלק את כל התוכנות לתתי קטגוריות כמו "צריבה","אבטחה", ISO Tools,(תוכנות) שיתוף קבצים\הורדה שונות וכו' טוב, אני אתחיל: WinRAR Nero 6.6 (או 7) ACDSee PhotoManager (או Power PACK עם רוצים גם עורך תמונות פשוט) Emule\Bittorrent\FlashFXP\Whatever ICQ MSN MESSENGER MV2 Player ו\או VLC Player אנט…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני הורדתי את ה-Partition Magic גיסאת דמו ולא הצלחתי לשנות פורמט כונן, אפשר לשנות את זה בוינדוס או משהו? +אני רוצה להגדיל את נפח הכונן כי יש לי 100GB שלא בשימוש...
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב, כל זמן מה אני מתנתק מכל הפורומים, מהאימייל וכל הדברים האחרים שדורשים התחברות. אני תמיד מסמן "זכור אותי" בהתחברות אבל זה לא עוזר. אני משמתמש ב-IE8 וזה לא היה ככה בהתחלה. האבטחה מוגדרת לי בינונית-גבוהה, הפרטיות מוגדרת בינונית. אני לא מוחק קוקיס (לא באופן מודע לפחות) בהיסטוריית הגלישה רשום לי שדפדפן שומר היסטוריית גלישה למשך 20 יום. אפילו ניסיתי להסיר את IE8 אבל הבנתי שאי אפשר להסיר את IE8 אם מותקן אצלי SP3 על ה-XP. האם מישהו מכיר דרך אחרת? בכל ההתחברויות המחשב זוכר את המשתמשים והסיסמאות(מופיעים ברשימה) אבל צריך להקליד אותם כל פעם מחדש. בפיירפוקס זה לא מתרחש. אני לא מעוניין לעבור לפיירפוקס מפני ש-IE8 מהיר יותר משמעותית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אז ככה עד אתמול השתמשתי במסנגר 8 לייב. פתאום ניסיתי להוסיף את ידידה שלי לרשימה והוא לא נותן לי... לא מאפשר לי ללחוץ על הכפתור בכלל של ההוספה. אני לוחץ עליו וכלום לא קורה. ואצלה אני מופיע ברשימה... נכנסתי למסנגר דרך אתר אינטרנט שמפעיל את המסנג'ר בג'אווה , ופתאום אני רואה שהיא כן ברשימה שלי... העפתי את המסנג'ר 8 והתקנתי 7.5. שם הכל עובד סבבה . פתחתי לעצמי מייל חד והעברתי את כל הרשימה.. עכשיו הבעיה: יש לי מייל חדש ורשימה חדשה. במסנגר 7.5 הכל עובד סבבה. כשאני נכנס למסנג'ר 8 זה לא עובד לי! נכנסתי ממחשב אחר וזה כן עובד. נכנסתי עם שם משתמש אחר והמסנגר 8 גם עובד! אז מה אני עושה??!!! הסרתי והתקנתי 20 פעם כבר וזה לא נותן לי להיכנס עם המשתמש החדש שלי במסנג'ר 8 במחשב שלי!!! יש שיטה ל…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום כולם. שאלתי היא האם יש בשוק תוכנות נוספות שמקליטות תוכנות משחקים או את המסך. (בוידאו כמובן) .. כדוגמא FRAPS .? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ב AVG הוא לא מצליח להתחבר לשרת וב S&D בשביל ההתקנה הוא צריך להתחבר לשרת ואני לא מצליח בנוסף לזה בלי קשר.. בימים האחרונים יש לי איטיות משוועת בגלישה כל עמוד כמו פה ב באתר לוקח 2-3 דקות תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? היה נורטון וזה היה חרא.. כבד ולא עושה כלום. אני מחפש אחד חדש. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים אני רואה סוג של בהירות... איך אני מסדר את זה? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול אבל הוא בסרגל כלים יש לי X על הרמקול והוא רושם שלא מחובר רמקולים. מה לעשות זה דחוף?. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
דרושה תוכנת שדרוג ממערכת הפעלה ישנה לאקס-פי. דיסק ומדבקה ו/או רישיון. עמוס. 0505790621. Atgg10@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
באתר של http://www.yes.co.il בכפתור של מדריך מישדרים למעלה כל לחיצה עליו היתה פותחה טב מימין עכשיו כבר לא הדף מישנה איך מוגדר אצלכם באופציות המקסטון תחת הגדרות טב
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התחילו משחקי הplayoff של nba וכידוע בארצינו הקטנה אין ספקיות טלוויזיה נורמלית אז אין שידורים של המשחקים. רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה(או דרך)בה ניתן לראות בשידור חי את הערוצים האמרקנים TNT ו/או ABC ?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. אני מחפש דרך שכל השירים שנמצאתי תחת אותו אומן, או אותו אלבום באופן אוטומתי יקבלו תמונה זהה. כלומר שאני לא אצטרך לעשות את זה באופן ידני. זה נקרא תחת האיטונס כ Artwork. תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני צריך לפתוח תפורטים של האמיול והוא לא שואל אותי אם לאשר או לא. איך אני פותח אותם? דחוף תודה!!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך LCD - samsung 931c חיברתי אותו בחיבור Dvi והתקנתי את הדרייבר שמצורף עם המסך , ההתקנה נתקעה באמצע- עקב שגיאה בווינדוס פירמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של SAMSUNG והבעיה עדיין חזרה?! האם יש למישהו עצה כלשהי? אגב הדרייברים הכרחיים לצורך כיונונים של הצבעים במסך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שומר המסך במחשב שלי לא עובד. אני מחפש איזשהו כלי שיעזור לי לדבג את שומר המסך. התופעה חוזרת גם ב XP וגם ב - 2000. מחשב אחר (חומרה שונה) עם אותן תוכנות (אנטי וירוס, פיירוול) פועל כיאות. אם שומר המסך מקונפג לעבוד (אפילו שהוא לא יפעל) אז החסכון באנרגיה לא עובד ואז המסך לא נכבה.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שאני פותח את מנהל המשימות explorer.exe עובד כל הזמן אפילו שאני מדליק את המחשב ולא פותח כלום. זה אמור ליהיות ככה??
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגרסא היא 6.0.0.303 : האם תוכלו לעזור לי בבקשה? כשהאנטי-האקר של הקספרסקי על traning mode (שזה נדמה לי ה-deafult\recomended אבל זה לא משנה לצורך העניין) כל פעם שאני מנסה להתחבר לאיסיקיו הוא מבקש שאני יאשר את זה . כשאני על low security אין את הבעיה הזאת,כי זה אומר לאפשר גישה לאינטרנט לכל תוכנה(חוץ מיוצאות דופן ...משהו כזה) ברצוני להישאר את traning mode ולעשות שהוא לא יבקש אישור שלי כל פעם שאני מפעיל את האיסיקיו והמסנג'ר . ניסיתי להכניס את שניהם לtrasted zone ולא עבד,אז ביטלתי. ( setting>protection>trasted zone) מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולהסביר לי כיצד לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
מה קורה ? שלשום התקנתי את האנטי וירוס NOD32 במקום AVAST. לפי דעתי הוא באמת יותר טוב היום הרצתי בדיקה ראשונה וזה מראה לי הודעות מוזרות שלא נתקלתי בהם עדיין: http://img372.imageshack.us/img372/8982/nod326zo.jpg ניסיתי להריץ במצב בטוח וזה אותו דבר. ךצה זה לא מצליח לפתוח את הקבצים ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חוויתי משהו מוזר עם התוכנה הזאת norton antivirus לוקח הרבה זמן לסיים full scan בערך כבר 5 שעות ועדיין עושה סריקה לכונן האחרון יש לי דיסק קשיח של 40 גיגה מחולק ל 5 חלקים זה ממש מוזר
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חברה עם איזו תוכנה אני יכול להפעיל סרטים,כי התוכנה TVTool תומכת רק בכרטיסי מסך של אנווידיה.מישהו מכיר תוכנה לרדיון(9550)? או שמכיר מתדריך שמסיר איך מפעילים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי את 2004+INTERNET SECURITY. העידכונים אצלי הם כל שבוע. העידכון האחרון היה ב16.1.2008 ובעצם היה צריך להיות כבר ב23 עוד עידכון... ברגע שאני לוחץ UPDATE הוא רושם שהכול מעודכן. למה זה לא מתעדכן? נ.ב המחשב שלי "נקי"
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי, אני מצרף תמונה של הבעייה אצלי, לא עשיתי שום שינוי, לא שיניתי שום דבר שקשור בפונט, הוא הפך לBOLD, ואני לא מצליח להחזיר את זה למצב הנורמלי.. למישהו יש מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? למי שיש ויסטה ויסתכל איך זה אצלו אני בטוח שישר ירגיש בהבדל... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-