עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iakovl,

אני כרגע משתמש באופן אופיס 1.1.0 בעיברית בגלל בעיה שיש לי בWORD של מיקרוסופט השאלה היא איזה פורמטים שאופן אופיס יכול לייצר WORD קורא כמו שצריך ניסיתי את הDOC אבל יש בעיות תאימות וגם איך אני יכול להפוך את הטקסט (הפוך על הפוך לא עובד) מ דחמא -> אמחד

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by oorlevi,

שלום. יש לי וינדוס XP מקורי וקיבלתי עידכון של הדפדפן אספלור החדש.. התקנתי אותו הכול טוב ויפה אבל יש מין תוכנה כזאת בדפדפן שעושה את הכתב בדפי האינטרנט יותר ברור כזה וטיפה מודגש. גלשתי באינטרנט ואחר כך יצאתי מהאינטרנט וזה שאלה אותי משהוא על האם אני רוצה להשאיר את הפונקציה על המחשב לחצתי על לא. ואחר כך שמתי לב שגם במחשב אני רואה ככה וזה מעצבן!!! אני רוצה גם להוריד את הפונקציה הזאת מהאינטרנט מי צריך את זה... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את זה לפחות מהמחשב בבקשה אני חייב תשובות דחופות! תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 12.02.2007 בשעה 17:34:47 אני מיצתער על הדאבל אבל היסתדרתי תודה בכול זאת!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  3. יש לי רשימה של מיילים שהיגיעו מניוזלטר שפרסמתי >> ולכן הם כולם עם שדות קבועים כולם נמצאים אצלי בתיקייה של OE מחפש תוכנה פשוטה וידידותית >> להפוך את המיילים האלו לדטה בייס >> אקסל או וורד מישהו מכיר ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by atias aviv!,

יש לי בעיה באיטרנט ואני לא יודע אך לפתור אותה... הבעיה היא שנגיד אני נכנס לוואלה ואני נכנס למשחקים, אז אני לוחץ על המשחק ו אז נפתח החלון שלו אבל אין שם את הכותבת אז כלום לא ניפתח ניסיתי ללעשות רענן אבל לא מצליח זה לא קורה רק שם זה קורה בכול לינק שאני לוחץ אלו... יש כאלה שנפתחים במקום מה שיש לי אז זה לא בעיה אבל שנפתח קישור חדש אז יש בעיה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה מאז שהתקנתי פנדה היוטורנט שלי נתקע כמעט בכל לחיצה שניהה שאני לוחץ עליו למישהו יש מושג איך לפתור את זה או מצד שני להמליץ על תוכנת אנטיוירוס טובה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by s_b54,

התקנתי נרו שקיבלתי עם הצורב התקנתי גם את המדיה פלייר של הנרו ומאז שהתקנתי אותו התחילו לי בעיות כשאני מנסה להפעיל סרט (כשאני רק לוחץ עליו פעם אחת אפילו לפני שאני מפעיל את הסרט) הוא כותב שלי שגיאה שקובץ ה advrcntr2.dll לא נמצאה מה לעשות הורדתי את הקובץ ושמתי אותו וזה עדיין לא עבד התקנתי מחדש וזה לא עבד הסרתי את הנרו לגמרי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by DRDR,

האם יש תוכנה שיכולה לעשות שאנשים שיש להם את התוכנה שמראה מי מסתכל באווי לא יכלו לראות אם אני מסתכל

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by vinipyx,

אני מנסה להיכנס לאתר מסוים ונפתח לי דבר כזה : מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by BIR,

מה קורה ? שלשום התקנתי את האנטי וירוס NOD32 במקום AVAST. לפי דעתי הוא באמת יותר טוב היום הרצתי בדיקה ראשונה וזה מראה לי הודעות מוזרות שלא נתקלתי בהם עדיין: http://img372.imageshack.us/img372/8982/nod326zo.jpg ניסיתי להריץ במצב בטוח וזה אותו דבר. ךצה זה לא מצליח לפתוח את הקבצים ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. Started by sherlock1212,

אני צריך משהו ברמה פשוטה מאוד. אני צריך שתהיה בו אפשרות להוריד איכות sound ולחתוך את השיר בשתי נקודות. תודה.

12. Started by avishai1b,

עשיתי פורמט למחשב ואני לא זוכר איזה קודקים הורדתי פעם שעברה, אז הורדתי איזה משהו שלא עובד לי כלכך טוב, האיכות הרבה פחות טובה ממה שהיה לי וגם הסאונד ממש חלוד, אפשר לקבל הצעות לקודקים טובים? (לא חובה HD אבל עדיף)

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. זה אפשרי להתקין תוכנה כמו alcohol 120% לתוך כונן אופטי שלה, להעביר לשם "גיבוי" של מערכת ההפעלה שלי, לפרמט, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה מתוך הכונן האופטי? אם כן, יש משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל עם זה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. אשמח אם תגיבו... ה 3DMark_Vantage לא עובד לי... יש לי ויסטה 64ביט (יש לי שגיע בהתקנה ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. אני רוצה לראות איך המחשב שלי מתחמם במעמץ האם יש תוכנה שמעבידה את המעבד כדי לגרום לו להתחמם?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. Started by termister2000,

יש לי את 2004+INTERNET SECURITY. העידכונים אצלי הם כל שבוע. העידכון האחרון היה ב16.1.2008 ובעצם היה צריך להיות כבר ב23 עוד עידכון... ברגע שאני לוחץ UPDATE הוא רושם שהכול מעודכן. למה זה לא מתעדכן? נ.ב המחשב שלי "נקי"

17. יש לי בעיה אני נכנס לדפדפן אני גולש קצת ואז שאני יוצא זה מסיים לי את התהליך -explorer לבד.. לא את האינטרנט,את המחשב יענו פתאום הכל נעלם כזה ואז זה חוזר אחרי כמה שניות.. משהו דפוק .. זה קורה לי רק שאני נכנס לאינטרנט אין לי ווירוס אין לי כלום!!בדקתי אין כלום!

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  18. חבר שלי היה נוכח בהופעה חייה של הלהקה האהובה עליי בחו"ל ואני מעוניין לחלץ את ה-audio לפורמט mp3 על מנת לשמוע אותו בנגן ה-mp3 שלי . מה הדרך הפשוטה, הקלה ורצוי החינמית לעשות זאת ? אנא תנו שמות של תוכנות שידוע לכם שהן מאפשרות לבצע זאת.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by 246810,

יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by idoleff,

שלום, יש לי דיסק DVD (לא סרט עם זכויות יוצרים אלא דיסק שיצר חבר) ואני רוצה להפוך את הסרט שעליו לסרט בפורמט DIVX/XVID במקום קבצי הVOB/IFO וכדומה שיש עליו. אתם מכירים תוכנה בשביל זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. מידי כמה דקות החלון האקטיבי ממוזער באופן לא רצוני (כאילו לחצתי ALT + TAB). למישהו יש רעיון כיצד לפתור?

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שניתן באמצעותה לכתוב הודעה והתוכנה תוציא מענה קולי . כל חופשת חגים אנחנו מחפשים מישהי שתקליט את עצמה , אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה... ואם ניתן יהיה להכניס רק את התאריכים כל פעם זה בכלל יהיה מצוין. תודה מראש

23. Started by kikkler,

אני עושה login לאתרים ומסמן remember לססמא, אבל לאחר סגירה ופתיחה של הדפדפן צריך להכניס של login ו-password. ב- options->security התיבה של remember passwords for sites מסומנת וב- saved passwords אני ממש רואה את כל הlogins וה-passwords לאתרים שבחרתי לזכור ניסיתי uninstall והתקנה מחדש, לא עוזר הדפדפן מעודכן לגרסה האחרונה הבעיה מופיעה לי רק בwindows (בלינוקס זה בסדר) הצעות?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by KRS1,

בעבר סוני סיפקה עם מכשירי המינידיסק שלה את תוכנת openmg - jukebox, כיום היא מחלקת גם עם הדגמים היותר חדישים וגם עם הפחות חדישים ( כגון mzn510,mzn707) את תוכנת ה sonicstage. מישהו ניסה ויודע מה היתרונות של ה sonicstage לעומת ה jukebox?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. אני עומד לפני התקנה מחודשת למחשב שקיבלתי , זאת אומרת אני רוצה לפרמט את הדיסק ולהתקין וינדוס מחדש , האם יש תוכנה שתוכל לעזור לי עם : 1. רישום כל החומרה במחשב כדי שאוכל להוריד דריברים חדשים 2. האם יש תוכנה שיכולה לשמור על דיסק את כל הדריברים שכבר מותקנים כעת ? 3. במידה ויש תוכנות פשוטות אוטומטית שיכולות לעזור לי בתהליך זה אשמח לשמוע עליהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים