עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by M.G.,

אני משתמש ב-Bittornado כקליינט הביטורנט שלי. יש לי חיבור 1.5mbps של אינטרנט מהיר, ולמרות זאת ההורדות שלי נורא איטיות - 10-20kbps, אלא אם כן לקובץ יש ממש הרבה seeds וממש מעט leechers, שבמצב כזה ההורדות יכולו להגיע ל-40-45kbps. אני שמעתי על אנשים שבאמצעות אותו החיבור לאינטרנט מורידים על 180-190kbps אותם קבצים שאני מוריד. קראתי את כל המדריכים להעלאת מהירויות ההורדה, ניסיתי להתקין את הפאטץ' שמוריד את הגבלת מכסת הפורטים ב-SP2, ניסיתי לפתוח פוטים חלופיים, אחרים שאמרו לי שהם טובים, ניסיתי לכבות את הפיירוול שיש לי, ניסיתי לשחק עם הגבלת מהירויות ה-download וה-upload, ניסיתי להשתמש בקליינטים אחרים (Bitlord, Uttorrent), אך שום דבר לא עזר. הציעו לי גם לפרמט את המחשב, אך זה המוצא …

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by nehmia,

קניתי אתמול מאורר והוא רועש....חיברתי אותו ללוח אם והורדתי-speedfan ועדיין אני לא יכול לשלוט במאורר...איך אני יוכל לשלוט בו???

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  3. ^ אשמח אם הוא יוכל להשאר מחובר לזמן ארוך\אין סוף. אם זה דפדפן או כל דבר אחר - אשמח לעזרה. יש לציין שניסיתי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. תודה.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by Nu_Jerzey_Devil,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקטין את הרזוולציה של קליפים ככה שאני יוכל להעביר אותם לפלאפון ולנגן אותם מישהו מכיר תוכנה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  5. Started by tick tak,

לא מצליח להתקין itunes מופיעה הודעת שגיאה(התמונה) משום מה זה מצליח להתקין את הquick time שבה עם itunes תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  6. לא ידעתי איך לנסח את הכותרת אז אם מישהו יודע שיגיד לי ואשנה אותה. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להחליט דרכה אילו יישומים ישמיעו קול ואילו לא. אני אתן דוגמא, אני שומע מוזיקה ובו זמנית אני מתקין משחק, ההתקנה של המשחק [COD2 לצורך העניין] משמיעה מוזיקה קלאסית מאוד דרמטית שדי מפריעה לי לשמוע מוזיקה. האם יש דרך שאני אוכל להשתיק יישומים שאני רוצה ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  7. אני רוצה לראות איך המחשב שלי מתחמם במעמץ האם יש תוכנה שמעבידה את המעבד כדי לגרום לו להתחמם?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  8. שלום לכולם, יש את התוכנה הזאת: GameCollector שמקלטגת משחקים של כל האמצעים (PSP, PlayStation 1+2, Wii וכו') עם תמונות, מה שטוב בה זה שמכניסים שם להיא מוצאת את המשחק לבד ומורידה תמונות, תקציר על המשחק והכל..הבעיה הקטנה שקשה לפרוץ אותה (לפחות אני לא מצאתי משהו שעובד.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח! בברכה, ניר ישראל חן.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by shimmi1982,

שלום, יש לי את הקופון של HL2, מה שאמר שאני יכול להרודי את כל המשחקים (כמעט ) שמופיעים בSTEAM אז הורדתי את CS SOURCE - רק שהוא בכלל לא שאל אותי איפה להתקין את זה- ולא שם לי בכלל הפעלה של המשחק במחשב- כך שהדרך היחידה שאני יכול להפעיל את זה זה באמצעות הSTEAM- ז"א אני חייב להכנס לשם ומשם להפעיל את המשחק. וזה ממש מעצבן- ועוד יותר כשנגיד האינטרנט לא מחובר אז אני בכלל לא יכול לשחק? (עם CS זה פחות מפריע לי כי במילא זה משחק למולטי, אבל כשHL2 ייצא זה ממש יחרפן) מישהו יודע מה העניינים עם זה? אם אפש רלעשות משהו בנדון? כי זה לא הגיוני שזה עובד רק ככה.. (בבקשה בעלי הSTEAM ובעלי הקופונים- עזרתכם)

10. Started by moshiko69,

שלום, יש לי בעית פונטים ב Outlook התקנתי עדכון לOutLook ואחרי זה הפונטים התחרבשו(ראה קובץ מצורף מסומן באדום) במסך הראשי ובעוד כמה מסכים. זה לא קרה בכל המסכים רק במקומות מסויימים, מה עושים? איך אני פותר זאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי, תישמעו יש לי שתי חשבנות בGMAIL אחד הוא ב POP3 אבל אני רוצה כשאני יכנס לOutLook זה יקבל דואר גם מהחשבון הראשון וגם מה שיש לי עכשיו. בתודה Si-Nom.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ככה בזמן האחרון אני וחבר שלי התחלנו עסק DJ [וגם די מצליחים בזה ] אז החלטנו שנעשה גם מיקסים משלנו כמו DJים אמיתים,אז תביאו איזה תוכנה שאני יוכל לערבב שם בין שני שירים וגם להוסיף כמה מישלי. תודה :-*

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. Started by yz101,

התקנתי ראוטר חדש, והאינטרנט עובד מצוין, גם לגלוש, גם מיילים גם טורנט וכד'... אבל המסנג'ר לא מתחבר, האם זה בעיה כללית במסנג'ר או אצלי ברשת?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. Started by J0HNiE,

שלום, אני לא חובב גדול של הכנסת דיסקים לCD-ROM אז חשבתי לעצמי היום האם זה חוקי לקחת את הדיסק המקורי ולהפוך אותו לISO ככה שאני יפעיל אותו דבר כונן וירטואלי..? למה אני רוצה לעשות את זה, הכונן שלי כבר ישן והוא לא צורב כמעט ולאחותי יש את הדיסקים של הסימס + כל החבילות הרחבה ואני משחק BF2 די בקביעות וכל פעםשאני מכניס את הדיסק שומעים את הכונן עובד כמו בולדוסר ואני שם לב לשריטות לאחר שאני מוציא את הדיסק מהכונן. ובנתיים אני לא כסף לכנון צורב חדש ואני גם לא רוצה להרוס את כל הכונן לגמרי. הוא עדין עובד ואני ישתמש בו מתי שאני באמת צריך. אז כל הרעיון הוא להפוך דיסקים לISO ולשחק איתם דרך הכונן הוירטואלי במקום להכניס את הדיסק לכונן. האם זה חוקי? :s05:

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  15. תודה ד"א סופסוף יצא tabmixplus ל FF2

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by Stingray,

שיהיה 3D עם אפקטים טובים,ולא את השומר מסך של הדגים\אקווריום הנפוץ הזה,נמאס לי ממנו. עדיף אחד שיאמץ לי את הכ.מ (6600GT) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. לא google ולא driverguide מישהו יכול להציל אותי ולמצוא לי דריבר שעובד ל XP?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  18. ברצוני לקנפג את ה- IE6 כך שייפתח תמיד עם אותו Endcoding קבוע מראש. (Auto selec) לא עוזר לי.. האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. אני עומד לפני התקנה מחודשת למחשב שקיבלתי , זאת אומרת אני רוצה לפרמט את הדיסק ולהתקין וינדוס מחדש , האם יש תוכנה שתוכל לעזור לי עם : 1. רישום כל החומרה במחשב כדי שאוכל להוריד דריברים חדשים 2. האם יש תוכנה שיכולה לשמור על דיסק את כל הדריברים שכבר מותקנים כעת ? 3. במידה ויש תוכנות פשוטות אוטומטית שיכולות לעזור לי בתהליך זה אשמח לשמוע עליהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  20. עכשיו יש לי בעיה אחרת עם הפירמוט יפה תודה על מציאת הדרייברים יש לי בעיה אחרת עם פירמוט אני מכניס את הדיסקק המקורי של ה xp כשהמחשב דולק . אני עושה הפעלה מחדש של המחשב ואמור לעלות לי עם פתיחת המחשב מין שורה כזאת שהוא מזהה את הדיסק ואני עושה אנטר ואז ההתקנה של הפירמוט עולה לי איך אני פותר את זה ???

21. Started by slimshady21,

התקנתי מדיה פלייר 10 , ואני עדיין מקבל עדכונים למדיה פלייר 9 , אז זה בסדר? אני צריך להתקין אותם? ועוד משהו, מה זה עדכון ה-GDI ? זה לא משהו כמו WGA רק בשם שונה?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by Impreza,

אני עובד עם הכרטיס EZMAKER של AVERMEDIA שמתחבר ל USB 2 עד היום לא היו לי בעיות איתו בלכידת וידאו אבל עכשיו שניסיתי אין תמונה ניסיתי עם 3 תוכנות שונות, NERO, ULEAD וגם MOVIE MAKER ואין לי תמונה. יש סאונד אבל בדקתי והכל מחובר כדאוי וגם ההגדרות של התוכנות נכונות כמו שהיו ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, לשחק עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום יש לי McAfee 2006 ומתי שאני מנשא לפתוח את McAfee AntiSpyware הוא חושב לשניה ולא עושה כלום למה זה ואך אני פותר את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by not_connected,

אני לא מוצא את האפשרות לנטרל את הפעולה. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.