תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להיכנס לאתר מסוים ונפתח לי דבר כזה : מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי יש לי את התוכנה ומשום מה לא יודע מה עבר עליי הגדרתי את ההגדרות מחדש לאחר מכן עלתה לי ההודעה ששרזה זיהתה את חומת האש לי ושההורדות צפויות להיות איטיות לפני זה ההודעה לא עלתה האם עליי לפתוח פורטים מחדש האם זה יזרז את ההורדה או שלהשאיר את במו שזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה קורה ? שלשום התקנתי את האנטי וירוס NOD32 במקום AVAST. לפי דעתי הוא באמת יותר טוב היום הרצתי בדיקה ראשונה וזה מראה לי הודעות מוזרות שלא נתקלתי בהם עדיין: http://img372.imageshack.us/img372/8982/nod326zo.jpg ניסיתי להריץ במצב בטוח וזה אותו דבר. ךצה זה לא מצליח לפתוח את הקבצים ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסנג'ר מוזרה ואני מקווה למצוא פה את התשובה כל הריגישונים או הסמיילים לא נשמרים ולא קימים אפילו אחרי הסרה והתקנה הם אינם אפילו אם אני מוריד חדשים חבילות שלמות וכו' לא נשמרות ואולי זה בגלל הנורטון אבל לא יודע משהו אמר לי ולא נתן סיבה איך להפטר מזה תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהמליצו לי על התוכנות ביטורנט פה באתר ניסיתי אותם ומשום מה אחרי שאני עוזב את המחשב להרבה זמן ומשאיר את התוכנה של הביטורנט פועלת כדי שיעלה לי הרטיו שאני חוזר למחשב אני רואה שהתוכנה לא פועלת כבר.. זה קרה כבר כמה פעמים...עם כל אחת מהתוכנות האלו UTORRENT, BITCOMET 0.6, AZAREUS בדקתי בהגדרות של כל אחת מהתוכנות ולא מצאתי שום דבר שיכול לפתור את הבעיה ... אולי מישהו מכם מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי.. לפחות עם התוכנה AZAREUS כי היא התוכנה שהחלטתי להישאר איתה, היא נראית הכי נוחה .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתוכנת האי סי קיו שלי.... השאלה שלי היא ... האם יש אפשרות לבטל את הרעש בתחילת הרצת התוכנית... (יש רעש של קטר רכבת).... אתם בטח יודעים למה אני מתכוון... תודה לכל מי שעוזר.....
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני תמיד השתמשתי בגוסט לגיבוי הדיסק שלי בפורמט fat וזה עבד מצוין ולאחרונה אני ניסיתי לגבות מחיצות ntfs וכל פעם שאני משחזר המחשב אומר שהשחזור נכשל אני משתמש בגוסט 2003 מה יכול להיות הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש את התוכנה הזאת: GameCollector שמקלטגת משחקים של כל האמצעים (PSP, PlayStation 1+2, Wii וכו') עם תמונות, מה שטוב בה זה שמכניסים שם להיא מוצאת את המשחק לבד ומורידה תמונות, תקציר על המשחק והכל..הבעיה הקטנה שקשה לפרוץ אותה (לפחות אני לא מצאתי משהו שעובד.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח! בברכה, ניר ישראל חן.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, אני מצרף תמונה של הבעייה אצלי, לא עשיתי שום שינוי, לא שיניתי שום דבר שקשור בפונט, הוא הפך לBOLD, ואני לא מצליח להחזיר את זה למצב הנורמלי.. למישהו יש מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? למי שיש ויסטה ויסתכל איך זה אצלו אני בטוח שישר ירגיש בהבדל... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתנצל את כוח העיבוד ווידיאו שבכרטיס איזה תוכנות תומכות בתקנים האלו? והאם בחבילת הקודדים K-LITE יש את התמיכה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הקופון של HL2, מה שאמר שאני יכול להרודי את כל המשחקים (כמעט ) שמופיעים בSTEAM אז הורדתי את CS SOURCE - רק שהוא בכלל לא שאל אותי איפה להתקין את זה- ולא שם לי בכלל הפעלה של המשחק במחשב- כך שהדרך היחידה שאני יכול להפעיל את זה זה באמצעות הSTEAM- ז"א אני חייב להכנס לשם ומשם להפעיל את המשחק. וזה ממש מעצבן- ועוד יותר כשנגיד האינטרנט לא מחובר אז אני בכלל לא יכול לשחק? (עם CS זה פחות מפריע לי כי במילא זה משחק למולטי, אבל כשHL2 ייצא זה ממש יחרפן) מישהו יודע מה העניינים עם זה? אם אפש רלעשות משהו בנדון? כי זה לא הגיוני שזה עובד רק ככה.. (בבקשה בעלי הSTEAM ובעלי הקופונים- עזרתכם)
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, תישמעו יש לי שתי חשבנות בGMAIL אחד הוא ב POP3 אבל אני רוצה כשאני יכנס לOutLook זה יקבל דואר גם מהחשבון הראשון וגם מה שיש לי עכשיו. בתודה Si-Nom.
-
התקנתי ראוטר חדש, והאינטרנט עובד מצוין, גם לגלוש, גם מיילים גם טורנט וכד'... אבל המסנג'ר לא מתחבר, האם זה בעיה כללית במסנג'ר או אצלי ברשת?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני עושה login לאתרים ומסמן remember לססמא, אבל לאחר סגירה ופתיחה של הדפדפן צריך להכניס של login ו-password. ב- options->security התיבה של remember passwords for sites מסומנת וב- saved passwords אני ממש רואה את כל הlogins וה-passwords לאתרים שבחרתי לזכור ניסיתי uninstall והתקנה מחדש, לא עוזר הדפדפן מעודכן לגרסה האחרונה הבעיה מופיעה לי רק בwindows (בלינוקס זה בסדר) הצעות?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום רב! מכיוון שהבעיה שלי תישמע מוזרה אז אסביר בקצרה את הרקע לבעיה. לחלק מהסרטים אין כתוביות בעברית, לכן אני משתמש במתרגם האוטומטי של גוגל שיתרגם לי כתוביות מאנגלית לעברית. הבעיה שכשאני רושם את זה: <-- בגוגל בתרגום זה מופיע ככה: <- לדוגמה: 00:00:15,000 --> 00:00:20,000 All source references for material in this video presentation can be found in that document. יופיע ככה: 00:00:15,000 -> 00:00:20,000 מקור הפניות עבור כל החומר הזה מצגת וידאו ניתן למצוא במסמך זה. לכן לאחר שגוגל מתרגם לי את הכתוביות אני צריך לעבור על כל שורה ולהוסיף מקף נוסף, וזאת עבודה מייגעת. השאלה שלי האם אפשר לקחת טקסט שלם ובאופן אוטומטי בכל מקום בו מופיע מקף לעשות שיופיעו שני מקפים ?? או או…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני יודע שטחנו את הנושא מכל הכיוונים האפשריים כבר. אבל בשום מקום אני לא מוצא תשובה מספקת. לא מזמן התקנתי Router חדש וחיברתי אותו ברשת לשתי מחשבים. רק אחד מהם עובד עם הEmule. בכל פעם שאני מתחבר אני מקבל LOWID. פתחתי את כל הפורטים בRouter ובנוסף ביטלתי את החסימה של הFirewall. אבל עדיין אני מקבל LOWID. הם למישהו יש עצה מה כדי לנסות? האם בחירת פורטים אחרים מהפורטים ברירת מחדל של Emule יעזור? אני עובד עם Emule הסטנדרטי .. כדי לי לנסות גרסאות אחרות של התוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
X264 CODEC בגרסת 64bit ??? קיים ? יש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כשאני מפעיל במדיה פלייר סרט אוטומטית המחשב טוען את הכתוביות דרך vobsub ושם רואים תכתוביות רגיל ובעברית.. כשאני מקודד סרט בwinavi הוא גם טוען את הכתוביות אבל במקום עברית זה ג'יבריש.. איך אני יכול לעשות שזה גם שם יהיה בעברית?? (נכנסתי לvobsub וזה שם על עברית..) בכל התוכנות שמפעילות את vobsub זה בעברית חוץ מwinavi.. תעזרו לי בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום , עד לפני יומיים הכל היה בסדר ויכלתי לקבל קבצים באייסיקיו ( 5 ) אבל בדיוק שחבר רצה לשלוח לי תמונות ( חשובות יש לציין ) האייסיקיו חדל לקבל קבצים הICQ למשך כמה זמן יכל לקבל , אך כעת הוא לא מסוגל בכלל ... * יש לי רשת ביתית כבר כחצי שנה .. * ניסיתי גם להתקין איסיקיו 2003B ולהגדיר שיש לי פיירוול וזה לא הולך.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם יום אחד שלחו לי מהמסנגר חבר שלי איזה לינק עכשיו אני הפעלתי את הלינק שהוא דומה לזה רק ששניתי אותו : http://00.000.000.0:12745/index.htm (במקום ה 0 היו רשומים מספרים אבל עשיתי הכל 0 שבטעות לא תכנסו) והוא רשם לי שיש לי וירוס במחשב עשיתי בדיקה והכל והוא מצא משהו והוא הצליח להסירו יש לי נורטון 2006 עכשיו הוא קישר אותי לתיקיה במחשב והינה היא אני מראה לכם אותה ואפילו ניסתי לבצע סריקה עם נורטון רק על הקובץ הזה והוא לא נתן בכלל אפילו למחוק את הקובץ לבד בSAFE MODE אי אפשר, אין שום דבר להסיר אותו זה הקובץ: מה אפשר לעשות ? איך אני יכול למחוק את הקובץ הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי הורדתי את התוכנה בכדי לשלוט על המאוורר (שהוא בעייתי בדגם זה) יש עוד אופציות שאני לא מבין מה לעשות איתם אם מישהו יודע אשמח לשמוע תמונה 1 מהתפריט הזה אני נכנס לאופציות בתמונה 2 (מה הכוונה בחלק המסומן?) + אם יש עוד טיפים לגבי התוכנה-שתפו.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1. איך אתם מפרמטים? מהי השיטה האהובה עליכם? אתם משתמשים בתוכנות או בדיסק BOOT? מי היא התוכנה הטובה יותר לפרמוט ? ACRONICS או PARTITION MAGIC? יש אחרות טובות? 2. איך אץם יודעים אם אתם מורידים גרסה שהיא BOOT? כשמורידים אז הרבה פעמים רשום שזה BOOT אבל זה לא נכון ואחר כך המחשב לא מזהה את הדיסק כBOOT? איך אתם מוודעים את זה? צריך לצרוב בדרך מסויימת בשביל זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי אני מנסה לעשות UNINSTALL למשחק SPLINTER CELL-CHAOS THEORY ומקבל הודעת שגיאה, כל מה שניסיתי לא עובד ואין אפשרות להתקין את המשחק שוב ואז לנסות כפי שמופיע בצילום מסך: *דיסק מקורי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק והוא קרס לי בקטע מסויים. לאחר מכן הסרתי, התקנתי מחדש ואותו דבר, באותו מקום הוא קרס. הסתכלתי ב"דוח השגיאות של ווינדוס" והוא אמר לי שהבעיה בקובץ C:\DOCUME~1\yan\LOCALS~1\Temp\7072_appcompat.txt שבספרייה temp. מישהו יכול לעזור? עריכה: עכשיו בדקתי שוב, ובכל פעם שאני נכנס הקובץ הבעייתי שגורם לקריסה משתנה. מה שכן, כל הקבצים האלה הם מאותה ספריית temp.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-