עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני בא להתקין את השפה עברית על התוכנה אז באמצע של ההתקנה זה רושם לי את ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות שיש את ההודעה הזאת ? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by Home Boy,

אני צריך תוכנה שתחתוך לי קטעים מסרטים ותעשה מהם קובץ נפרד אז הורדתי את virtual dub ולאחר שניסיתי להעלות סרט אליה אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) ושאני רואה את הסרט בתוכנה הסאונד מקדים לתמונה... רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שתעשה את העבודה או אם יש לכם דרך לפתור את הבעייה??? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by בזיק,

גם בגרסה הקודמת (6 ומשהו) וגם בגרסה החדשה (7 ומשהו) מיד עם הפעלת הitunes, קופץ השימוש במעבד ל100 וכל עבודת המחשב מואטת. זה לא קורה תמיד, אבל בדרך כלל. למה זה קורה, ומה לעשות?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. מישהו מכיר את הבעיה? איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  5. יש קובץ שמריצים ומשנה את מספר החיבורים שחצי פתוחים בוינדוס ל10000. תמיד השתמשתי בזה והאימיול היה טס. עכשיו השתמתי. כיביתי והדלקתי והוא לא מתחבר יותר... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? כמה חיבורים אמורים להיות במצב נורמאלי?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. במחשב האנטיקה שלי (המפרט בסוף) מותקן ווינדוס XP SP1, ובזמן מסך הטעינה (עם הפס הרץ) המחשב נתקע, ולרוב אני נאלץ לאתחל את המחשב כמה פעמים עד שאני מצליח לעלות את מערכת ההפעלה. אני חושד שמדובר בזכרון הרם שלי, יש לי 2 ציפים של 128MB, אחד מהם תוכנת הEVEREST מזהה את כל הפרטים והשני לא מזהה את היצרן, למרות שמזהה את כל שאר הפרטים. אינני יודע אם מדובר במערכת ההפעלה או בזכרון פנימי משום שאני לא יודע איך לבדוק אף אחד מהם ואשמח אם תגידו לי איך. המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium IIIE, 733 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-6OXET-C שני ציפים של זכרון פנימי SDRAM כאשר 128MB כל אחד

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני יכול לראות מצד שמאל למטה שיש לי הודעה חדשה אבל ב'תיבת ההודעות החדשות' לא מופיעה שום הודעה ואני בטוח שיש הודעה חדשה כי ביקשתי מחבר לשלוח לי זה פשוט מעצבן ואני לא יודע מה לעשות תודה רבה על כל עזרה שהיא!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  8. גרסה ראשונית של פיירפוקס 5 תשוחרר מחרתיים (12/4), וגרסת בטא ב-17/5. אם מוזילה תעמוד בלוח הזמנים שקבעה, הגרסה הבאה של הדפדפן - פיירפוקס 6 - תשוחרר, ככל הנראה, באוגוסט. מדובר בשינוי משמעותי מבחינתה של החברה, המתמקדת בקוד מקור פתוח. עד כה נהגה מוזילה לשחרר גרסאות חדשות לפי לוח זמנים ארוך ומתון בהרבה. הפיתוח של פיירפוקס 4, למשל, נמשך יותר משנה, וכך גם הפיתוח של פיירפוקס 3.6. המהלך החדש מייצג, למעשה, אימוץ של שיטת הפיתוח של גוגל (Google), כאשר לכל גרסת מבחן יתווספו תכונות נוספות שיפותחו במקביל. תכונות שפיתוחן לא יושלם עד שתשוחרר גרסת מבחן מסוימת ישולבו כבר בגרסת המבחן הבאה. שיטה זו מאפשרת לגוגל להציג גרסה חדשה של דפדפן כרום (Chrome) מדי שישה עד שמונה שבועות. לכתבה המלאה:…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by dante123,

היי השתמשתי במדיה פלייר כבר הרבה זמן, אבל לפני כמה ימים התוכנה התחילה לעבוד ממש בכבדות. זה אומר שאם אני מצמצם אותה לשורת המשימות (במצב של הסרגל כלים) לוקח זמן עד שמופיע השם של השיר בעוד שמקודם זה נפתח בשניה. יש למישהו עצות לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by amd950,

אולי מישהוא מכיר תוכנה לניהול מאמרים וספרים בסגנון של ספרייה. תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by The Terminator,

אני מתכוון לפי מהירות הורדה ונגיד כזאת שלא דופקת קבצים בהורדה... תודה ועוד משהו... אתם מכירים תוכנה שמאיצה את הגלישה?

12. Started by danielbarki,

לפני שבועיים קניתי מחשב והייתי לי בעיה שכל פעם שניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, אז בסיום שהוא מבקש ממני לעשות ריסט למחשב המחשב עולה ונתקע על הרקע, אני רואה רקע אבל אין שורת משימות או אייקונים של השולחן עבודה ואני יכול להזיז את העכבר ולתפקד חלקית(אי אפשר לפתוח תוכנות או קבצים). בקיצור הלכתי לחנות והם התקינו והכל עבד כמו שצריך אז הבנתי שהבעיה היא במסך והחלפתי מסך ועכשיו הכל עובד מצוין. הבעיה היא שהמסך שלי יותר טוב ואני רוצה אותו למחשב החדש, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? זה הדגם של המסך: LG W2261V כרטיס מסך: ATI HD 4770 תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by [NOS],

אני רוצה תוכנה שאפשר לטשטש בה דברים בתןך הסרט אהה.. וגם מדריך קצר איך לעשות את זה לא יזיק ... תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by גליל,

ניסיתי להריץ את הקבצים הנ"ל ב- mediya player של xp ולא הצלחתי לראות תמונה אלה רק לשמוע קול אני חושב שאולי זה בגלל ההתקנות של כרטיס הטלויזיה שלי ( terratec) או אולי הגדרות לא נכונות לכרטיס המסך שלי NVIDIA GeForce2 Ti אשמח לקבל עצה!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by zvkel,

מישהו מתמצא בתוכנות הנ"ל? אני מנסה ליצור מערכת מסוימת לעבודה ואני צריך עזרה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by אישי555,

אני חייב להשתמש באקספלורר בשביל חשבונות שלי באתרים של בנקים (להתעדכן מה קורה בבורסה) אבל אחרי מספר דקות זה מתנתק אוטומטית מהחשבון עקב חוסר פעילות ואז צריך להכנס מחדש וזה סרבול כשצריך לעשות אחרי כל פעם שאני יוצא לשרותים או לאכול או לצאת לבחוץ וכו'. האם יש אפשרות לרענון אוטומטי כל 2 דקות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני ממש לא מבין בתוכנות האלא אני צריך אחת טובה וקלה להפעלה... תודה מראש לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. אני עושה סירטון של מבנה של אדריכל מפורסם לקורס באוניברסיטה, ואני רוצה לעשות סצינה קצרה של מפלי המים, הבעיה שהמים יוצאים יותר מידי צמיגיים והם ניראים כמו דבש, עברתי על מלא טוטוריאלים ביוטיוב, ואני לא מצליח לגרום למיים לעבד את הצמיגות שלהם ב realflow, למישהו יש נסיון עם התוכנה הזאת ,ויכול לתת לי טיפים איך להוריד את הצמיגות ולגרום להם להראות יותר ראליסטים? או לחילופים להמליץ על תוכנה יותר ידידותית (לrealflow יש ממשק מהגהנום!!) ושתדבר עם cinema 4d , אני בכלל ישמח... תודה.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by kobibo,

כאשר מנסים לקודד סרט ל VCD בעזרת התוכנה הנ"ל מתקבלת הודעת שגיאה : Illegal floating decimal point calculation order בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. נכנסתי לאתר מסויים.. נגיד שאני רוצה להכנס אליו שוב אחרי כמה דקות אז מספיק שאני מקליד את ה 2/3 אותיות הראשונות של כתובת האתר ואז יש חלון קטן מלמעלה שמראה לי את הכתובת המלאה.. וגם בנוסף לזה,הדף יטען לי יותר מהר כי הוא נשמר ב temporary internet files עכשיו,נגיד שלאותו אתר אני רוצה להכנס אחרי שבוע(ממתי שנכנסתי אליו בפעם הראשונה) אז כשאני רושם את ה 2/3 אותיות ראשונות זה לא מראה לי חלון עם הכתובת המלאה! הוא "שכח" ! .. או מקרה אחר-שנגיד הוא כן זוכר את הכתובת המלאה,אבל אם אני במקרה של לגלוש ofline (אני משתמש בזה לעיתים)אז זה לא ייכנס לאתר,ואני כן רוצה שזה ייכנס! אז במקרה הזה הוא זוכר את הכתובת אבל שוכח את האתר! .. עשיתי 3 דברים שבכל זאת ל א עזרו לי שהם- 1.ב tools-> intern…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. משום מה אחרי המון זמן שראיתי טוב בטלוויזיה כשהיא הייתה מחוברת למחשב, פתאום היום ראיתי שרואים שחור לבן. מה שיותר מוזר, זה כשאני מפעיל את המחשב והטלוויזיה עדיין מראה מה שקורה במסך, אז רואים צבע בהתחלה שהמחשב עולה. הבעיה מתחילה רק כשהווינדוס עולה. רק אז מתחילים לראות שחור לבן, כנראה בעיה של דרייברים, הבעיה שאני לא מצליח למצוא שום דבר שיכול להוות בעיה. נ.ב פתחתי את הדיון פה, כי לא מצאתי משהו מתאים יותר.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. טוב אז ככה: יש לי אנטי וירוס Kesparsky ואני רוצה לנעול איתו הורדות למחשב שלי.. סתומרת שכל הורדה למחשב שלי תיצטרך סיסמא שאני אבחר מקווה שאתם יודעים איך..

23. Started by g_s,

אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ה COMMIT CHARGE שלי עולה לאט לאט עד שהוא מגיע ל 2018MB/2018MB ואז המחשב נתקע! סרקתי עם NOD32 ו SPYBOT ולא מצאתי וירוסים וניקיתי מה שהSPYBOT מצא וזה עדיין ממשיך... מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. לא משנה, לא הולך לי היום כלום, אני ממש מטומטים היום, לחצתי על הDATE שם וזה הסתדר, אני הולך לקחת איזה כדור...

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. שלום רב, ברשותי מספר תכנים הבנויים מקבצי WINRAR רבים. כאשר אני מנסה לבצע חילוץ, הפעולה דורשת הכנסת סיסמא אבודה, או שלא ידועה לי. עשיתי חיפוש לגבי תוכנות כאלה לגילוי סיסמאות. כל מה שמצאתי הם תוכנות בתשלום. אם מישהו מכיר תוכנה חינמית, שעושה את העבודה היטב, אז אשמח לשמוע. במידה ואין ברירה וחייבים לשלם, אשמח לקבל המלצה לגבי התוכנה הטובה והפשוטה ביותר לשימוש. אני מתכוון לתוכנה כזו שאחר כך לא אצטער על הכסף שזרקתי... (עדיפות לתוכנה שמתאימה ל -ויסטה, וגם לווינדוס 7) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.