עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jj516,

יש לי בעיה לצפות ב Streaming Videos. אבל לא בכולם, בכאלה של Windows Media Player, וגם זה רק באותם אתרים אשר לא נותנים את התמיכה לראות את הסרטים בנגן המדייה אלה רק דרך האתר שלהם, (גם לא דרך המדיה הפרטית של ה EXPLORER ). העניין הוא שכשהסרט נטען הוא מראה מסך שחור בניגון שלו, וזהוא. וכשאני מנסה לעשות MINIMIZE או להפעיל משהוא אחר, או אפילו לסגור את ה explorer כול המחשב נתקע לתקופה ארוכה, ולוקח הרבה כאב!!! לכבות את ה explorer התקוע. למה זה קורה לי? ומה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by ofir123,

כאשר אני מפעיל את התוכנה המחשב עושה ריסטרט ושהוא עולה הוא מראה לי שהמערכת התאוששה משגיאה חמורה ומראה את הקבצים הבאים D:\WINDOWS\Minidump\Mini100502-04.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר עידכנתי לא עזר, מה הבעיה? חלונות XP PRO זה קורה גם ב98

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by gforce,

אני שולח דואר בעברית אבל מי שמקבל אותו רואה ג'יבריש התכנת דואר לא מזהה שזה עיברית והסימון ב encoding הוא על western european לכן הוא צריך לעשות קידוד ל hebrew (logical) השאלה היא איך אפשר למנוע זאת כלומר להגדיר לו שיגיע עם קידוד של עיברית לוגית ??? תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by jean-paul,

מישהו יודע על אתר ישראלי שאפשר להוריד צלילים והתראות על קבלת דואר?עדיף שההתראות ידברו בעברית והן מצחיקות ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by avishai,

מישהו יודע איך נפטרים מהסרגל שהוסיף לי ה-replace dash בוורד? את הכפתור החדש העברתי לסרגל כלים אחר, אבל בכל פעם שאני מתחיל את וורד, הסרגל (שהורדתי אותו ב"התאמה אישית") חוזר ומופיע.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by swan,

מה שמה והיכן אני יכול להוריד תוכנת ocr שמותאמת גם לפונטים עבריים. תודה מראש swan

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by gforce,

אני מחפש תכנה טובה ליצירת אלבום תמונות דיגיטלי ולצרוב אותו על דיסק אני מחפש משהו יפה עם הרבה אופציות כמו הוספת קובץ קול או משהו כזה אשמח לשמוע על תכנה טובה :saint:

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by makiaveli,

פרסום עולה כסף

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. גליונות שיצרתי בחוברת העבודה ע"י הקשת הסיסמה פעם אחת במקום 12 פעמים עבור כל גליון בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

התקנתי פה את התוכנה שצויין בכותרת לניסוי קטן שאני עורך פה.. כל הרשימת משתמשים שלי מוצגת כמספרי איסיקיו, (293890474325) , האם אפשר\י לעשות שזה יציג לי את הניק של המשתמש במקום המספר איסיקיו שלו? תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. כשאני מקבל קבצים... לא תמונה... אז הוא מראה את זה באפור ואני לא יכול לפתוח.. כאילו הגנה מוירוסים.. אבל אני יודע שבקובץ אין וירוסים... (אני שלחתי) אז מה לעשות ? תודה

12. Started by juve12,

יש לי תוכנית DOS שרצה תחת WINDOWS אבל עושה בעיות כול הזמן לפי דעתי יש בעיה של חוסר זיכרון בזיכרון הבסיסי מה שרואים זה Largest Executable program size 541kb אבל שמעלים את המחשב ב command prompt אז הוא מראה 558kb ואז לתוכנית אין שום בעיה. לפי מה שאמרו לי אני צריך לשנות משהו ב config.sys אבל לא מצאתי מה אני יכול לשנות אולי אתם תעזרו לי הנה מ שמןפיע שם: device=c:\windows\himem.sys device=c:\windows\emm386.exe ram ניסיתי לכתוב במקום RAM את NOEMS אבל זה לא עזר dos=high,umb fileshigh=200 buffers=35 devicehigh=c:\windows\setver.exe devicehigh=c:\windows ommand\display.sys con=(ega,1 country=972,886,c:\windows ommand ountry.sys shell=c:\windows ommand.co…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  13. לי אין מושג....

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by singera,

שמעתי על תוכנה שאפשר בעזרת 2 מסכים ומקרן להקרין וידאו קליפים (MPEG) שכאשר יש מסך בקרה עם PREVIEW של הקליפ והמסך השני מחובר יחד עם מקרן ומראים את הקליפ בFULLVIEW מישהו יכול להגיד את השם??

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by domuzy,

החלון הצהוב הזה קופץ לי מאז שעשיתי ghost אחרי שנפל לי ה-win xp. מה זה? האם יש קשר?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. בעיה מוזרה מאוד. לפני שבוע בערך התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP , יחד עם ווינדוס XP בא IE , גרסא 6 אם אני לא טועה. מאז שהIE הותקן על המחשב שלי , כשאני לוחץ על כפתור ימיני או על כפתור CTRL ( למשל Ctrl +V) התוכנה פשוט לא מגיבה , פשוט לא. זה סיוט לעבוד בצורה כזאת :'( מישהו מזוהה עם הבעיה ויודע מה גורם לבעיה וכיצד לפתור אותה? אם אין ברירה אני אתקין מחדש . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  17. אני צריך משהוא שיינגן WAV או MP3 (עדיף שניהם) ומשהוא שייתן לי להחליף פונטים לא מקיבצי תמונה אלא מפורמט TTF רצויי לציין שאני משתמש ב טורבו++ C העתיק של בורלנד (עדיף שהפונקציות יהיו כתובות ב C++) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  18. יש לי 9 תיבות דוא"ל שהצטברו לי במשך השנים ואני מקבל דואר לכולן. הדואר שלי ממויין לתוך כמה עשרות תת- תיקיות ב-Outlook ע"י סט של חוקים. מאז ההתקנה האחרונה שלי (לפני שלושה- ארבעה שבועות על המחשב החדש שלי), החוקים עובדים מדי פעם ובאופן חלקי. למשל, חוק שאומר שכל מייל שמגיע מהכתובת webmaster@hwzone.co.il עובר אוטומטית לתיקייה מסויימת. לפעמים הוא עובד מצויין, לפעמים הוא לא עובד בכלל (כל המיילים שמגיעים מהכתובת הזאת נשארים ב-inbox), ולפעמים הוא עובד חלקית, וזה מה שהכי מוזר... לפעמים אני מקבל חמישה מיילים מהכתובת הזאת וחלק מהם מעובדים ומועברים לתיקיה הנכונה וחלק לא. כמובן שיצרתי את ה-rules\ profile מחדש. זה לא זה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הנה אתגר קטן למי שזוכר איך עושים את הדברים האלה ב2000/xp . יש לי 2 יוזרים במחשב , אחד שלי ואחד של אמא . מסך 19 אינטש . היא עובדת על 10x7 ואני רוצה לעבוד על 12x9 . אחרי אין סוף מלחמות שאין לה כוח לשנות רזולוציה כל פעם , התפשרתי על 10x7 , אך נשארתי ממש לא מרוצה . איך יוצרים את המאקרו המרגיז הזה שאפשר לדחוף אותו בסטארטאפ , או לתקוע אותו ברגיסטרי , כדי שישנה את הרזולוציה בין כל יוזר בצורה אוטומטית עם העלאת הפרופיל . ולא , תוכנת צד שלישית לא עושה את זה , כבר עברתי בערך על כל מנהלי התצוגה הקיימים כדי לבדוק את הנושא .

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by FatherBoard,

מישהו מכיר איזה אתר שאפשר ללמוד בו איך להשתמש בברייס 5? קצת הלכתי לאיבוד בתוכנה הזאת... :-\

21. אני צריך על מנת ללמוד ולחפש קודים אתר המכיל תוכנות אשר נעשו בתוכנת ACCESS 2000 תודה לכל העוזרים קובי

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

הפכתי את פרק 5 בעונה השביעית של באפי לSVCD (פרק ענק ) וזה יצא ענק עם איכות מצויינת אחרי האינקודינג שלקח כשעה אבל זה יצא מושלם! והשאלה שלי שאם אני אתקין כרטיס בעל פריסת MPEG2 כמו ה XCARD למשל זה יקצר את הזמן של התהליך??

23. Started by FatherBoard,

מישהו מכיר את התוכנה POWERDIRECTOR של CYBERLINK? בכל מקרה, יש לי בעיה: כשאני שומר סרט בפורמט MPEG2 (תחכמתי את NERO והCODEC המסריח שלהם - פתחתי סרט MPEG1 ושמרתי אותו כסרטון שהכנתי ב-MPEG2 כדי לצרוב ל-SVCD), אז כשאני רוצה לפתוח אותו אז האורך שלו הוא 6 שניות בלבד במקום 3 דקות! BTW, המדייה פלייר של XP רוצה איזשהו CODEC כדי לפתוח MPEG 2, אבל הוא לא מצליח להוריד אותו אז הסרטון נראה כזה מאורך כאילו מישהו דרך עליו... הקיצר, מה אני עושה בקשר לסרט?

24. כשה-Popup Block של NIS 2003 פועל אז קורה הדבר הבא: החלונות הקופצים האלו - Javascript:Popup לא פועלים (פשוט לא קורה כלום כשלוחצים עליהם) הדברים האלו זה כמו הצג מפרט מחשב כאן ב-HWzone זה, או הורדה של קבצים מאתרים מסויימים שמשתמשים בדבר הזה. העניין הוא שאני צריך את הדבר הזה כי אין הרבה תוכנות אחרות שעושות את הדבר הזה בצורה כל כך טובה כמו NIS 2003... ולא הצלחתי לבטל את זה באפשרויות את החלונות הקופצים מהסוג הזה אז מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by DXT,

משהו מאד מוזר הולך בזמן האחרון במחשב שלי.... פעם היה אצלי מותקן הרבה מאד זמן NAV 2002 ואז שידרגתי ל 2003, הכל היה מצויין. לאחר כמה זמן התקנתי את ה Norton Firewall 2003. אז התחילו הבעיות. בתחילה הכל עבד. ואז שמתי לב שעצם היותו של הפיירוול הוא עושה באג במערכת שה taskbar תמיד יהיה מעל משחקים במסך מלא! אז אני לא זוכר מה היה סדר האירועים אבל הסרתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס autoprotect סירב לפעול והציג שגיאה כלשהיא + קישור ל Knowledge base של נורטון, פעלתי שם עפ"י ההוראות אך זה לא עזר בגרוש. הסרתי את NAV, ניסיתי להתקין את החבילה NIS2003 - אותו הדבר בדיוק... לבסוף ויתרתי על נורטון... הלכתי על McAfee VirusScan 7.0 Pro, הפיירוול שהיה איתו הותקן בהצלחה ולא עשה בעיות. או…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.