עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ferrari,

אני משתמש בNETLIMITER כבר מספר שנים, התרגלתי לתוכנה ואני מאוד מרוצה ממנה, אבל, וזה אבל גדול מאוד. - עד היום השתמשתי בגרסה 1.30 של התוכנה, והכל היה בסדר, עד שהחלפתי את תוכנה האבטחה שלי ל ZONE ALARM SECURTY SUITE וחלק מאפשרויות התוכנה (ZONE ALARM) מבוטלות אצלי בגלל העובדה שאני משתמש ב NETLIMITER 1.30, ויש בין שתי התוכנות האלו איזו התנגשות. החלטתי לשדרג את הNETLIMITER לגרסה חדשה , בכדי למנוע את ההתנגשות הזו, ושידרגתי לגרסה החדשה ביותר של NETLIMITER, בעקבות כך, כל האפשרויות ב ZONE ALARM פועלות, אך מדי כמה שעות אני מקבל BSOD, כלומר המחשב נתקע ומופיע המסך הכחול והנורא מכל. בעקבות שיטוטים רבים בגוגל הבנתי שזה (המסך הכחול) קשור לכל גרסאותיו של NETLIMITER חוץ מ 1.3 שבה השתמשתי…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by Wingedbull,

אפשר מדריך על התוכנה? אני מעוניין, אך לא הבנתי איך לתפעל אותה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

Nothing left to say, the title speaks for itself.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. 1.30 לא רואה אפשרות של החבאת האייקון שב TASKBAR יש אפשרות להחביא בדרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

שלום, נתקלתי בבעיה שבה הפיירוול אינו שומר את החוקים שאני נותן לכל דבר גישה לאינטרנט.. יש איזה פיתרון לבעיה? *אני משתמש בגרסה האחרונה של התוכנה 2.0.7.1 גרסת ניסיון

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. יש לי ויסטה 64. יש איזו תוכנה שמגבילה רוחב פס כמו NETLIMITER אבל בחינם. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להפעיל את NETLIMITER ב VISTA 64 בפרטי אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by avner_ad,

הנטמיטינג ב-xp עושה לי בעיות קודם כל כשהמחשב עולה נפתח חלון ובו כתוב שהוא לא מחובר ל-directory server דבר שני אני לא מצליח לקבל שיחות אלא רק לחייג דבר שלישי כשאני פותח או סוגר את הנטמיטינג עולה מסך שחור לכמה שניות ורק אז נפתח אודה מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by maxim-1,

שלום רב, יש לי שתי בעיות: 1.יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית פרו וניסיתי להפעיל את הנטמיטינג ואי אפשר הוא רושם לי הודעת שגיאה, להפעיל מחדש את המחשב, אבל אני מפעיל מחדש וזה לא עובד,ידוע לכם איך אפשר להפעיל אותו?ואם לא מישהו יכול לתת לי לינק להוריד אחד חדש אבל בעיברית... 2.אני לא מצליח בצ'טים לשלוח תמונות לאנשים, אני יכול לקבל אבל לא לשלוח.. מה אפשר לעשות? יש איזה קובץ שצריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה רבה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. Started by Dark_Phantom,

היום ביקרתי באתר מוזילה וראיתי שתי ידיעות מענייניות: 1. Netscape 7.0 , הדפדפן המצופה הגיעה בגרסתו הסופית ובנוי על Mozilla 1.0.1 . *שימו לב* זוהי גרסה רשמית ומלאה ולא גרסת ניסוי/בטא/ניסיון 2. בעניין המוזילה שוחרר Mozilla 1.1 המשך לגרסה 1.0 ומכיל מספר שיפורים מהגרסה האחרונה. גם זאת לא גרסה בטא והיא גירסה שלמה, מתוקנת ורשמית טוב, אני מקווה שהמידע עזר אם כי אני די בטוח כי הוא לא הכי חדש אבל מילא גם משהו. לילה טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. Started by Dr. n00b,

קיצר כנראה שהתמסטלתי מאדים של קיווי הפרי הטרופי והחביב למראה אך המסוכן לבריאות המחשב, כי פתחתי קובץ מצורף לאי מייל (כי היה כתוב עליו lab report! ואני סטודנט! זה נראה הגיוני!!!!), התיקיות שלי התחילו להתמלא קבצי חרא שהבטיחו פורנו של בריטני והבנתי שנדפקתי. מחיקה ידנית בעזרת פונקציית החיפוש של ווינדוס, ועלעול קצר באתר של סימנטק הביאו אותי להבנה שאין מדובר בספאם טורדני ביותר אלא בוירוס לא וונדליסטי אך מעצבן לא פחות. הורדתי את כלי ההסרה, הרצתי, נפטרתי, והרצתי שוב - ולא נמצא דבר. אין סימפטומים נוספים לבינתיים, אבל איך אני יכול לדעת שנפטרתי ממנו סופית? אשמח לךקבל טיפים ממי שכבר שרד את זה, תודה מראש - n00b.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by galz,

מישהו ניסה כבר את הexeem החדשה? אני אישית האמת עוד לא ניסיתי אף גרסא של התוכנה, אבל עכשיו הם מבטיחים שהגרסא החדשה נקייה מספייווארס ואדוויירס. מישהו פה ניסה אותה? היא שווה הורדה? או שכדאי להשאר עם ביטורנט?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by BUNNY,

אהלן עבדו כמה חודשים מהפרסום האחרון שלי פה. רוב העבודות נעשו למטרת הדמו שעתיד לבוא. בנתיים הכול ברמת הסטילס.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by amirn,

היי אני מחפש SERVER חופשי (חינם) של קבוצות דיון הסרבר שיש ל ISP שלי (בזק בינל) לא מכיל את הקבוצות שאני מחפש תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. כשה-Popup Block של NIS 2003 פועל אז קורה הדבר הבא: החלונות הקופצים האלו - Javascript:Popup לא פועלים (פשוט לא קורה כלום כשלוחצים עליהם) הדברים האלו זה כמו הצג מפרט מחשב כאן ב-HWzone זה, או הורדה של קבצים מאתרים מסויימים שמשתמשים בדבר הזה. העניין הוא שאני צריך את הדבר הזה כי אין הרבה תוכנות אחרות שעושות את הדבר הזה בצורה כל כך טובה כמו NIS 2003... ולא הצלחתי לבטל את זה באפשרויות את החלונות הקופצים מהסוג הזה אז מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by לוח שנה,

אם אין לי אנטי וירוס חלופי רק חינמיים? וגם סתם כך, עד כמה זה סיכון להתקין? תודה.

16. Started by fontanax,

http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3TRXXU3ER2P4Z38ZFUUT2MTXNQ Guys Yesterday i try fix my fps on 1 of my favirot games Counter strike and its doing me this problom in all the games please help me guys ((((((

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. Started by Belgid,

dss

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  18. Started by lioryb,

שלום. יצרתי באמצעות nLite, ממש לפי כל המדריכים כאן, דיסק התקנה של Win XP Home. התחלתי מדיסק ללא אף SP, והוספתי לו את SP2 ואת SP3 (האם הייתי צריך להוסיף את SP2 בנפרד או שהוא נכלל ב-SP3 ?). האמת, שבאיזשהו שלב עצרתי, והתחלתי מחדש, ושוב הוספתי את ה-SP, כי לא הייתי בטוח אם הוא זוכר את השינוי הזה. אח"כ ניסיתי לשנות כמה דברים, כולל הוספת ה-Serial Key להתקנה, ובסוף צרבתי על דיסק. את כל זה עשיתי על מחשב אחר מזה שאליו היתה מיועדת ההתקנה (כמובן שביטלתי את האפשרות להוספת הגדרות נוכחיות לדיסק). התחלתי את ההתקנה, עברתי את השלב שהוא מעתיק את הקבצים (במסך הטקסט עם הרקע הכחול) ואז עשה RESTART, וכשהתחיל עם החלון כביכול של WINDOWS (מיד בתחילת ההתקנה), כתב משהו (שלא הספקתי לקרוא) שיש לו שגיא…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by fedora,

שלום. שידרגתי לvmware workstation12 ומאז אני לא מצליח להגדיר תקשורת לאף מכונה במצב Bridge כמובן שבדקתי ש2 האופציות connected / connect at startup מסומנות בהגדרות "חומרה" של הVM ניסיתי בnetwork editor בתוך הworkstation להגדיר תקשורת bridge ישירות לכרטיס רשת הפיזי ולא במצב automatic ניסיתי להגדיר כתובת איי.פי סטאטית בVM סגרתי את הFW של הVM הכל נכשל המכונה כן מקבלת כתובת מDHCP אבל חוץ מפינג לdefault gateway, אין תקשורת\פינג לאף כתובת (גם לא ל8.8.8.8) כשאני מגדיר את התקשורת במצב share host IP הכל עובד תקין! בדקתי את הVM גם בVIRTUAL BOX וזה עובד תקין אז כנראה שאין בעיה בVM עצמו. חפרתי על זה בגוגל ולא מצאתי פיתרון שלא כבר ניסיתי. מישהו מכיר פיתרון נוסף לתקלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by shlomodan,

החלטתי לנסות את DC++ ואני לא מבין כלום בכל זה כן? אני מאחורי ראוטר אז הגדרתי בתוכנה את הפורטים tcp: 7004 ו-udp:7005 עכשיו אני מתחבר ל-hubs אני רושם שם של שיר עכשיו הקובץ נכנס להורדה אבל זה כל פעם רושם לי no slots available מה זה אומר ומה אני צריך לעשות שזה יוריד? דרך אגב ניסיתי גם לעבוד דרך חיבור ישיר מכיוון שחשבתי שאולי הראוטר חוסם או משהו אבל גם בלי ראוטר זה אותו דבר...

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. אני מקבל no video על רקע שחור בכל סוג של סרטון בפיירפוקס.. בתמונה שהוספתי זה במקרה נגן מוזיקה, אבל זה לא משנה.. זה קורה לי בכל מקום והרוב זה סרטוני MOV.. למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by skydancing,

האם קיימת גירסה לVISTA 64 BIT? אם כן אז איזה? תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by KOBRA CHOPER,

הורדתי פלוץ 32 לפני זה היה לי KASPERSKY טוב אז NOD32 לא מופיע לי שם למטה איפה שכל התוכנות למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by AC/DC,

האם תוכנה זאת היא טובה ? לפי החיפוש היא מצוינת אני שואל שוב שיהיה לי מסודר ונקי + דעות חדשות אז חבר'ה תענו לי כי אבא שלי קנה לי עותק ואני רוצה ליראות אם כדי לי להתקין תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by tal396,

אני מתכננת לרכוש למשרדי תוכנות אנטיווריוס... על מנת לקבל עידכונים וכל הדברים האלה... עשיתי קצת מחקר לגליתי ששלושת ההבאים הם הכי נפוצים AVG SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS ESET NOD32 על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים