עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by solo53,

באתר של http://www.yes.co.il בכפתור של מדריך מישדרים למעלה כל לחיצה עליו היתה פותחה טב מימין עכשיו כבר לא הדף מישנה איך מוגדר אצלכם באופציות המקסטון תחת הגדרות טב

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי. -לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP, וגיביתי מס' קבצים חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן). בקיצור, לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהקנתי שוב את FLASH MX, כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Failed to open document". גם כשאני נכנס לתוכנה עצמה ומשם בוחר באופציית Open ובוחר את הקובץ הרצוי לפתיחה הוא לא פותח אותו מאותה הסיבה. אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (התקנתי גם את FLASH MX 2004 בתקווה שאולי דרכה אני אצליח לפתוח את הקבצים, אבל הבעיה נותרת בעיניה ללא ה…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  3. עדיף על McAfee ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי אופיס 2007 כשאני מקבל מייל אני רוצה לשמור אותו בסיומת MSG. האווטלוק קבוע על סיומת HTML. כששומרים מאות מיילים ביום יש לשנות הסיומת בשמירה מ HTML לסיומת MSG כל פעם מחדש! האם מישהו יודע איך אפשר לקבע את האווטלוק שישמור תמיד בסיומת MSG. תודה לכולם יאיר

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by manz11,

צריך מדריך שיעזור לי להעביר את סירטי הוידאו שלי (שיש לי במצלמת הוידאו הלא דיגיטאלית) למחשב.. תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי את ה ROCKETDOCK החדש.ומשום מה איני מצליח להעלים אותו כאשר חלונות נפתחים למסך מלא והוא תמיד נשאר התצוגה כיצד מעלימים אותו כאשר המסך מלא???

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. בהודעה הזאת תמצאו פרטים על איך לטפל ב : *בעית הזיכרון של Firefox שצורך המון זיכרון * אתרים שלא תומכים ב-FF והתאמה אישית של אתרים. * בעית התאימות של הרחבות בגרסה 2.0 alpha החדשה איך לטפל בבעית הזיכרון שצורך Firefox הרבה נכתב על צריכת הזיכרון הגדולה של Firefox (החל מגרסה 1.5) והבעיה נמשכת עד היום (גם ב-Firefox 2.0 Alpha 1), פתרונות חלקיים לבעיה שאצלי עזרו משמעותית: *כל תוצאה לא רצויה על אחריות המשתמש בלבד, ליתר ביטחון ניתן לגבות את הפרופיל* 1. בשורת הכתובות הקלידו about:config 2. חפשו את preference browser.sessionhistory.max_total_viewers הערך שבו אמור לייצג את מספר הדפים שהדפדפן ישמור בזיכרון גם אחרי שעזבתם אותם (זוכרים שב-FF 1.5 המהירות של Back ו-Forward השתפרה?). ערך ברי…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by Mda101,

שלום לכולם... בזמן האחרון המסנג'ר שלי קופא וגם האוטלוק זה התחיל מסתם זמן טעינה ארוך עד שהגיע למצב שפשוט אני לא יכול להעלות את המסנג'ר, (הוא נותן לי מסך לבן ריק וקופא) כשאני עושה CTRL+ALT+DEL הוא כותב עליו "לא מגיב" אני יכול להתחבר למשתמש שלי דרך מחשבים אחרים בלי בעיה באוטלוק קורה לי עכשיו אותו דבר, ברגע שאני מעלה אותו הכל טוב ויפה, כשאני נכנס למייל כדי לקרוא אותו לוקח לו לפחות 10 דקות לפתוח כל הודעה פתחתי קובץ PST חדש, לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אנטי-וירוס (קספרסקי) והוא מעודכן ועובד בצורה חלקה תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by yossia23,

ראיתי שיש אפשרות להתקין את החבילה של SP3 בלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=114F3599-12AF-42B2-AAB1-B969A62C68A7&displaylang=en#filelist כדאי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  10. שלום יש לי 2 מסכים LCD נפרדים בגודל 19 אינץ'.זה אומר שאני רואה מסך יותר רחב. זה בשביל משחקים אני רואה בגדול רחב. אבל יש לי בעיה אני מקבל מחברים אימיילים קבצי PowerPoint ואני מפעיל קובץ תצוגה ורואה תצוגה מלאה ויש באמצע בין מסכים תמונה חצי. איך אני מפעיל ב- PowerPoint 2003 שיתן לי תמונה תצוגה רק מסך אחת מלא באמצע ולא בשתי מסכים מלאים תמונות חצויים? צריך להיות אופצייה שינויי גודל תצוגה בתוך הגדרות PowerPoint 2003.אני לא מוצא.ולא יודע. מישהו יודע איך עושים? בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by idanmal,

חברים אני חייב עזרה זה כבר מעצבן..... יש לי בעיה שלא מסתדרת לי בפייר פוקס ...ישנם אתרים שאני לא מצליח לראות כמו שצריך בדפדפן הזה, כמו לילה ואחרים האתר נפתח מוזר, או שהכתב יוצא על התמונות במין בלאגן כזה,או שיש נושאים באתר שאי אפשר ללחוץ עליהם בכלל ולעומת זאת באקספלורר כן אפשר. רציתי שאולי תענו לי על השאלה אולי פיירפוקס לא תומך בכל האתרים כמו שצריך או שיש איזה תוסף שמתקן את הבאגים האלה בבקשה תעזרו לי....

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by טריפ,

שלום !!! אני מחפש תוכנה עם אקולייזר יעיני שיש בה את הסיגנונות של השירים כמו שיש במדיה פלייר אבל בתוכנה אני יכול גם לעשות שלא יהיה קול לעלות ולהוריד את הבאס וכול מיני שטויות כאלה אבל אני לא רוצה איזה תוכנות למיקסים זה תוכנה שאני רק עושה את הסגנון של השיר וזה מתאים לי את השמיעה הכי טובה לשיר הזה כול היודע למה אני מתכוון שיעזור לי למצוא אותה תודה למי שניסה לעזור לפחות

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by Adirz0,

יש לחבר שלי בעיה נראה לי זה בסירטונים של quick time , הוא רואה הכל בסגול , סתכלו: http://img242.imageshack.us/img242/5271/sddpj7.jpg http://img62.imageshack.us/img62/9107/faqo3.jpg *הוא התקין כבר פעמים קודקים/QUICKTIME מחדש. משהו יודע מה זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. אורח

הייי.. שנים שלא הייתי פעיל...ככל הנראה כבר אף אחד כאן לא יזכור אותי... אבל בכל מקרה. נתקלתי בבעיה רציני אם המחשב הראשי שלי.. קצת רקע: יש לי שלושה הארד דיסקים אחד מקסטור 200 GB סאטה שני WD 160 GB סאטה ושלישי מקסטור 40 GB IDE אז הכל התחיל שלקחתי את הWD לחבר להתקין לו כמה דברים מההארד דיסק...וכאשר החזרתי את ההארד דיסק הכל היה בסדר.. יום למחרת המחשב העלה מסך כחול ועשה ריסט...מהרגע הזה ווינדואס לא עלה, הוא הגיע למצב שהוא כותב לי FFFFFFFFF וכל מיני שטויוצת כאלה... (לא מסכים כחולים) וזה הכל.. אחרי שבוע של נסיונות תיקון שרק גמרו למצב יותר גרוע...החלטתי שלא אכפת לי כבר...פירמטתי את שלושת ההארד דיסקים ורציתי להתקין ווינדואס מהתחלה... (השארתי 50 GB של גיבויים של דברים ממש ממש חשובים…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by AviGothic,

היתי עד לא מזמן עם WIN XP והכול עבד טוב. התקנתי VISTA 64BIT המחשב עובד מצויין חוץ מהשמע, אני לא שומע כלום לא מאוזניות ולא מהרמקולים. מנהל ההתקנים מראה שהדרייבר עובד תקין והכול בסדר. ניסיתי הכול(ממממ...טוב כמעט הכול)! כול מה שיש בHELP של מערכת ההפעלה, עדכנתי לדרייבר הכי חדש לפי לוח האם שלי וכו... לפי מערכת ההפעלה הכול תקין אצלי אבל אני עדיין לא שומע כלום. (הפעלתי את הרמקולים, הווליום בסדר, החיבורים בסדר או כול דבר שכיח אחר כבר נבדק...) אני ממש עובד עצות.... מפרט המשחב שלי: מעבד: amd athlon 64 x2 Dual core ptocessor 3800+ 2.00GHz זיכרון: 4GB מערכת הפעלה: vista 64- bit כרטיס מסך: gf 7900 gs דגם לוח האם: GA-M55plus-S3G כרטיס קול מובנה. אם צריך עוד משהו אשמח להוסיף, תודה מראש …

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by matan101010,

זה רושם לי שהאופיס נעול שאני מנסה לרשום משו או לעשות משהו ודבר שני מאיפה אני מוריד חבילה בעברית? תודה, מתן.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  17. שלום, אתמול נתקלתי בבעייה במערכת שלי, אני לא זוכר שהתקנתי משהו מיוחד שגרם לבעייה הזאת אבל אני זוכר שהיא קרתה בדיוק אחרי שסיימתי לקודד סרט בפורמט WMV עם TMPGEnc (בדיוק לאחר שיצאתי מהתוכנה). הסרת התוכנה לא עזרה. אני נתקל ב-2 הודעות בו זמנית, הודעת שגיאה של RUNDLL32 "התכנית ביצעה פעולה ועלייה להיסגר" והודעת שגיאה של ווינדוס אקספלורר אותו סיפור, לא משנה כמה פעמים אני סוגר את ההודעות ועושה RESTART ההודעות ממשיכות להופיע, הבעייה הכי גדולה היא עם ההודעה של ווינדוס אקספלורר, ברגע שאני סוגר אותה היא חוזרת אחרי 4 שניות בדיוק וברגע שהיא מופיעה אי אפשר לעשות כלום במחשב ומאז אתמול אני מבצע פעולות בהפרשים של 4 שניות :s05: ניסיתי אתחול למערכת, ניסיתי להיכנס למצב בטוח וגם שם הייתה איזשהי…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by mikko,

אני רואה ש Yahoo הוציאו גרסה משלהם ל IE7 אני לא מבין רק למה זה יצא לפני הגרסה של microsoft ? קישור http://downloads.yahoo.com/internetexplorer/index.php יש למישהו הסבר?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  19. חבר'ה אני זקוק לעזרה כאשר מעתיקים גרף כלשהו מאקסל לוורד ישנה אפשרות להעתיקו לוורד עם הקישור לאקסל או פשוט כמונה בלבד. הבעיה שלי היא לשנות את זה עכשיו רטרואקטיבית. משמע העתקתי כמה עשרות גרפים מגיליון אקסל לוורד עם הקישור לקובץ האקסל אולם המסמך שהתקבל תפח לממדי זיכרון נכבדים ביותר (60 מ"ב), כעת אני רוצה לשנות את גרפים אלה בוורד לתמונות פשוטות, שלא יהיו מקושרות לגיליון האקסל. השאלה המכרעת היא איך עושים את זה ?!? וזאת כמובן בלי להעתיק את כל הגרפים מחדש אחד אחד אל המסמך כתמונות (מדובר בלא מעט...). המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by רוני15,

יש לי אאוטלוקאקספרס וכול פעם כשאני פותח הודעה הוא מראה לי את החלון של ההודעה אבל עם הסימן של השעון חול ולא מראה לי את תוכן ההודעה .. כאילו הוא פותח לי את החלוםן של ההודעה אבל משאיר אותו ריק עם הסמל של השעון חול.. יש למשהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. אני מחפש תוכנה מקצועית, ומרשימה בעלת יכולות עיבוד ועריכה בנוסף. תודה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אני מקווה שזה קשור לכאן, לא מצאתי פורופ אחר יכול לעזור ... לאחרונה קופצת לי הודעה עלספיי וור משורת המשיממות. כשלוחצים על ההודעה זה פותח דף הורדה של אנטיוירוס עשיתי סריקה עם האווסט והוא לא מצא כלום... וגם סריקה בad aware, ומה שזה מצא מחקתי זה גם משום מה התקין לי טול בר משל עצמו ושינה לי את דף הבית [שאותם הסרתי] השאלה שלי אם באמת יש חשש או שזאת סתם פרסומת בשביל להוריד את האנטי וירוס ? ואיך אני מורידה את זה ? ניסיתי ב msconfig אבל לא זיהיתי במה לבחור ... תודה.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by davenos,

פירמטתי את המחשב , היו לי מספר מודים של EMULE ואני וגיביתי את כולם(לא את EMULE , את הCONFING )ואני לא יודע באיזה CONFING לבחור , לפי מה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by ImAllMostAwake,

מחפש תוכנה לשליטה על רוחב הפס בין שני מחשבים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים