עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BloodFist,

איך עושים? אם איזה תוכנה? גרסא מומלצת? תהליך הביצוע? עברתי קצת על הפורום בחיפוש ולא מצאתי ממש תשובה לשאלה שלי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. Started by nir_varon,

אני יודע שטחנו את הנושא מכל הכיוונים האפשריים כבר. אבל בשום מקום אני לא מוצא תשובה מספקת. לא מזמן התקנתי Router חדש וחיברתי אותו ברשת לשתי מחשבים. רק אחד מהם עובד עם הEmule. בכל פעם שאני מתחבר אני מקבל LOWID. פתחתי את כל הפורטים בRouter ובנוסף ביטלתי את החסימה של הFirewall. אבל עדיין אני מקבל LOWID. הם למישהו יש עצה מה כדי לנסות? האם בחירת פורטים אחרים מהפורטים ברירת מחדל של Emule יעזור? אני עובד עם Emule הסטנדרטי .. כדי לי לנסות גרסאות אחרות של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  3. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אני מקווה שזה קשור לכאן, לא מצאתי פורופ אחר יכול לעזור ... לאחרונה קופצת לי הודעה עלספיי וור משורת המשיממות. כשלוחצים על ההודעה זה פותח דף הורדה של אנטיוירוס עשיתי סריקה עם האווסט והוא לא מצא כלום... וגם סריקה בad aware, ומה שזה מצא מחקתי זה גם משום מה התקין לי טול בר משל עצמו ושינה לי את דף הבית [שאותם הסרתי] השאלה שלי אם באמת יש חשש או שזאת סתם פרסומת בשביל להוריד את האנטי וירוס ? ואיך אני מורידה את זה ? ניסיתי ב msconfig אבל לא זיהיתי במה לבחור ... תודה.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by naoriko,

שאני נכנס לצ'אטים כמו נענע למשל וכאלה אז אני מתקין את פקד ה-ActiveX ואז זה טוען לי את הצ'אט וישר יש לי שגיאות.. למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  5. Started by dani k,

שלום אנשים. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows xp בגרסת 64 bit. כאשר אני מנסה להתקין את נורטון 2006 , מופיעה ההודעה הבאה: "this product requires windows 2000 service or greater a 32- bit version of windoes XP.setup will exit" מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  6. שלום, אני רוצה להתחיל לעבוד בתיקון מחשבים, ואני לא יודע איזה תוכנות אני צריך לקחת איתי: מהם 3 האנטיוירוסים הכי טובים? 3 המשחקים הכי יפים? 3 תוכנות ניקוי הטובות? חוץ מתוכנות בסיסיות אלה אני צריך עוד תוכנות כגון: תוכנה לבדיקת זיכרון מיקרוסופט וורד תוחנה לבדיקת חום של המעבד, ונתוני חומרה. דיסק של ויסטהה ואקס פי פוטושופ winrar האם שחכתי משהו? תוסיפו את תוכנות "החובה" לדעתכם, כמו כן אני ישמח 5אם תענו לי על שאלות ה מהם 3 ה... הכי טובים. תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by davenos,

פירמטתי את המחשב , היו לי מספר מודים של EMULE ואני וגיביתי את כולם(לא את EMULE , את הCONFING )ואני לא יודע באיזה CONFING לבחור , לפי מה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  8. ברצוני לקנפג את ה- IE6 כך שייפתח תמיד עם אותו Endcoding קבוע מראש. (Auto selec) לא עוזר לי.. האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי תכנה שעובדת רק בדוס ואני צריך להכין דיסקט הפעלה לדוס יש לי xp ואני צריך שיעבדו העכבר(אלחוטי של מיקרוסופט) והכרטיס קול רילטק 97 אונבורד מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה כמובן תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  10. יש סרטון בFLASH שאני ממש רוצה את המוסיקה שלו, מישהו מכיר תוכנה להפרדה? ניסיתי לגגל אבל לא מצאתי משהו בעובד...[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 17:11:25 אם עוזר לכם לראות את האתר, אז הכתובתhttp://www.websterhall.com/2007_websterhall/video/01_vdo_main.php תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by wow,

יש לי בעיה של תוכנות ריגול במחשב של אחותי. כל פעם כל מיני חלונות נפתחים. ADAWARE ו-SPYBOOT + אנטי וירוס לא ממש עזרו. יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?

12. כי זה מה שיש בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. עד לאחרונה עבדתי עם ת'אנדרבירד אבל היא די עיצבנה אותי. אני מחפש תוכנה או כמה תוכנות שיעשו תעבודה כראוי ויתמכו בEMAILים בעברית (קריאה וכתיבה). רצוי גם הורדה אוטמטית של PODCASTים.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  14. Started by רוני1,

אינני בטוח אבל לפי הבנתי המועטה מטרתו של נורטון גוסט הוא לגבות לך את המחיצה וכך לאחר פירמוט אפשר יהיה להחזיר הכל..... השאלה היא אם מפרמטים המטרה היא בעצם שהמחשב יעבוד מהר יותר ולנקות אותו מזבל... האם המחשב באמת עובד טוב יותר ומתנקה אם לאחר הפירמוט למשל של מחיצת וינדוס אני מחזיר לשם את כל החומר שהיה שם???.. תודה ..

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. Started by shabis,

התקנתי את התוכנה בעבר ועתה אין לי צורך בה ניסיתי להסירה עם add remove ולא הצליח כנראה שהיתה הסרה חלקית עתה בעת הפעלת המחשב יוצאת לי הודעת שגיאה יש לי שתי שאלות: האם יש תוכנה המאתרת תוכנות פגומות ומסירה אותן באיזה קובץ יש את רשימת התוכנות העולות בstart והאם אפשר להסירה משם

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by simonidis,

שלום.. ברשותי אנטי וירוס nod32 במודול של amon רשום לי ב infected - 718330 ו cleaned רק 14762 איך זה יתכן?? יש לציין שכאשר אני עושה סריקה ידנית לא נימצאים שום קבצים נגועים.. לעזרתכם אודה.. סימון..[br]פורסם בתאריך: 19.04.2008 בשעה 01:32:23 הנה קובץ מצורף אשר מתאר איך ניראה אצלי המודול amon[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. שלום חברים, ברצוני להגדיר ביומן שכאשר פגישה כלשהי שהתקיימה כבר תמחק אוטומטית מהרשימה הכיצד?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. סתם לדוגמה אם אני לוחץ CTRL+C, אז שיציג לי על המסך CTRL+C. מצאתי תוכנה כזאת למאק, אבל לא ראיתי כזאת לווינדוס...

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by not_connected,

אני לא מוצא את האפשרות לנטרל את הפעולה. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by snaidis,

ברשותי MAXTHON 2 ויש לי בעיה קטנה לדוגמא אם פתוח לי TAB כלשהו ואני רוצה לשנות את הכתובת שבו, אז כשאני משנה ולוחץ ENTER הוא פותח לי את האתר ב TAB חדש. חיטטתי בהגדרות אך לא מצאתי משהו שיכול לסדר את זה. אולי יש למישהו מושג? תודה. עריכה:בסדר כבר הסתדרתי, אבל רק בשביל שהתרד לא יהיה לדווא אז בשביל לפתור את "הבעיה" נכנסים להגדרות של מקסתון הולכים ל TABS BAR ותחת הכותבת Open New Tab from צריך להוריד שם את ה V ב Address Bar.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by oorenww,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם ושני כוננים קשיחים RAID1 כדלקמן: לוח אם ‏P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ דיסק קשיח * 2 ‏640GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ הבנתי שמייד עם תחילת ההתקנה של - WINDOWS XP אדרש להשתמש בדרייבר כלשהו על דיסק FLOPPY שלא נמצא ברשותי. אודה באם תוכלו להכווין אותי כיצד אוכל להשיגו או קישור להורדה, ומה בדיוק עלי לעשות בהתקנה. תודה מראש. אורן

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by דנדן,

התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  23. באתר הרשמי יש רק דרייבר לקול, אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת, וכל שאר הדברים שיש ל XP

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  24. רוצה לשדרג....לא בטוח אם זה משפר משמעותית או מה הדיעה הרווחת אם כדאי לשדרג שהרי SP2 בווינדוס - שווה ביותר (כידוע) אז לסיכום - האם כדאי לשדרג את אופיס 2003 - בSP2 המיוחד שלו? THX

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  25. יש לי G5 ויש לו אפשרות לזוז עם הגלגלת שמאלה וימינה, אף פעם לא ניצלתי את האפשרות הזאת. איך אפשר להגדיר שהזזת הגלגלת שמאלה או ימינה תעביר לשוניות?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים