עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כמו שאתם רואים בכותרת שאני מנסה להכנס לאתרים זה פשוט עושה לי שמירת יעד בשם ולא נכנס לאתר וזה לא קשור לאקפלורר כי נסיתי גם FIREFOX ואותה בעיה

2. Started by RonTwins,

איך אני משנה שם של חומרה במחשב הישן שלי,כי אני תורם אותו ועושה לו OC מ700MHZ ל1000MHZ כך שיהיה רשום להם 1000MHZ. שמעתי על המושג ID STRING,איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by oded6188,

כשאני מריץ סריקה על כל המחשב אז דבר ראשון שמופיע לי אלו שמות הקבצים האלה: kernel32.dll user32.dll shell32.dll notskrnl.exe hosts וליד כל אחד מהם מופיעה המילה change מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by Lancer,

יש לי במחשב תמיכה בפונט רוסי. כששלחו לי הודעה שאני בטוח שהיא בעברית,קיבלתי אותה באותיות רוסיות. יש דרך להפוך את זה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by idg83,

מחפש תוכנה דומה ל-DAEMON כל מי שיעזור אני ישמח

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. חבר שלי המליץ לי על cccp-project האם יש יותר טוב?? והאם גם בהם מתנגשים קודקים?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by Nu_Jerzey_Devil,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקטין את הרזוולציה של קליפים ככה שאני יוכל להעביר אותם לפלאפון ולנגן אותם מישהו מכיר תוכנה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. Started by vinipyx,

מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את האתרים שעובדים אם התוכנה זאת כי איבנתי שזאת תוכנה מצוינת,כמו bitorent ואפילו יותר טובה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

בעייה :0x81000306 משום מה הפתרון בעיות הזה שלו לא עוזר,ניסיתי להתקין מחדש.... הגיע הזמן לעבור למירנדה?....

10. Started by asaf20,

היי. כנראה אחי הקטן אישר עידכונים של הווינדוס או משהו כזה חזרתי מהבסיס היום ואני רואה שכתוב לי שנשאר רק 5 ימים להפעיל את הווינדוס בבקשה חבר'ה קצת עזרה..

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by @guitarsuite@,

תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by dududs,

איזה תוכנה יותר טובה לניקוי הרג'סטרי ? RegVac או Registry Mechanic ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. בגרסא הזו האם יש דרך להסיר את מגבלת ה 20...30...אותיות ל SMS אחד ? תודה.

15. Started by yakir8,

שלום אני מחפש תוכנת שיחזור(אני חושב ששמעתי פעם עלה) שאתה מגבה את המחשב ישר אחרי הפירמוט ואז כשאתה רוצה לפרמט במקום להתקין הכול מהתחלה אתה מכניס את הדיסק שצרבת עליו את הגיבוי ואז מחזיר את המחשב ישר לזמן אחרי הפירמוט(הכול נימחק) ויש לך מחשב חדש אחרי פירמוט בלי לפרמט. יש תוכנה כזאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה, שפשוט תקליט VIDEO IN וLINE IN (של הסאונד...) בשקט, ז"א אני אקבע שם שעה והגדיר אותה בהתחלה והיא כבר בשעה הזאת תדלק ותקליט בלי צורך שאני אראה את הוודיאו הנכנס ואשמע את הקול, יש תוכנה כזאת ? אם היא בדרך גם תקודד את זה, אז זה יהיה בכלל מעולה. תודה מראש לעוזרים. ד"א אני משתמש בVIVO בX1900XT שלי אם אתם צריכים עוד מידע בקשר לכניסה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. האם אפשר לעשות בויסטה מחיצות דרך הבוט?והאם אפשר בבוט של ויסטה לבחור יעד התקנה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by blanco,

איך אני צורב קובץ iso האם אפשר בנרו? אם כן אז איך?? אם לא אז מה לעשות?? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by ori83,

שלום, יש לי חיבור מה outlook express לGMAIL ואני מקבל בזמן האחרון הרבה timeouts כשאני מנסה לשלוח מיילים (ובעבר זה עבד טוב). העלתי את הזמן עד timeout ל5 דקות (בעבר הוא היה דקה) והבעייה עדיין לא נפתרה. לדוגמא אני מנסה לשלוח מייל (עם קובץ בגודל 1.16M) כבר 3 ימים וזה פשוט לא זז. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  20. Started by Dawn,

עכשיו צצה עוד איזו בעיה... אני מתחיל לעבוד כמה שניות במובי מייקר פיתאום קופצת הודעה כזאת: ואז שאני עושה OK זה יוצא מהמובי מייקר. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by liiight,

כשאני מפעיל את הEMULE, אז מדי פעם הראוטר עושה מעין חצי ריסט כזה. כלומר, כתוב לי שהכבל רשת מנותק, ואז הוא חוזר להיות מחובר ומקבל IP, אבל החיבור לאינטרנט לא מתנתק. עבדתי בהתחלה עם WAREZFAW ועברתי לגרסה הרגילה של EMULE PROJECT. הורדתי את מס' החיבורים ל100 וזה עדיין עושה את זה. זה עבד לי במשך כמה חודשים טובים כשהחיבורים היו על 2000 בלי בעיות שכאלו. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. בתצוגת לוח השנה נעלמו לי ה"משימות" אשר היו מוצגות בצד ימין מתחת לתצוגת החודשים עצמה. אני לא מצליח להחזיר את זה או למצוא איפה זה בכלל נשלט. אנא עזרתכם (מצ"ב תמונה והסבר). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. באמצע שזה מעתיק את הקבצים זה רושם לי שגיאה: DATA Eror וההתקנה שהועתקה, היא קטנה ב-50 מגה בערך מההתקנה המקורית. מה הבעיה ? אפשר להמשיך גם ככה ? זה ישפיע על ה-Widndows בזמן ההתקנה ? איך פותרים ? שאלה נוספת, מה הגירסא הכי חדשה של Windows XP Pro SP2 ומאיפה אני יכול להוריד אותה (יש לי בנתיים גירסא 5.1.2600.2180). תודה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. אני רוצה משו שנוח להתעסק עם ההגדרות שלו, ספציפית אני רוצה חומת אש שאפשר להגדיר בה *בקלות* פורט לתוכנה ספציפית ככה שתוכנה אחרת לא תוכל להשתמש בפורט הזה ברוב חומות האש שאני מכיר או שאי אפשר לעשות את זה או שזה כולל מעבר בהרבה תפריטים ובכלל מסובך...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. יש לי בעיה במחשב שקורה מדי פעם. לא ממש הצלחתי להבין איך ולמה זה קורה אבל הנה התופעה. המחשב לפתע מתחיל להגיב באיטיות לגלילה והזזה של מסכים. כניסה למאפיני מסך מגלה כי הכרטיס מסך (6600GT) לא קיים. הסרה של הדרייוורים של התצוגה והתקנתם מחדש פותרת את הבעיה עד לפעם הבאה. זה לא גרסא מסויימת של nVidia כי אני מוריד בכל פעם את הגרסא המעודכנת. יש לציין שזה קורה תמיד לאחר שהבן שלי משחק במחשב - משחקים לילדים כמו קליפורד, לימוד אותיות ומשחקי אונליין באינטרנט. לי זה אף פעם לא קרה והוא מצליח בתדירות של פעם בשבועיים-שלושה להעיף את הדריוורים. הוא לא נכנס להגדרות בבטחון מלא! זה פשוט קורא בצירף מסויים של תוכנות משחקים (פשוטים) שהוא מריץ - לעתים במקביל. חשבתי אולי עדכון BIOS ( לי יש כרגע F6) -…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים