תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הועפתי מחברות באתר כלשהו וכשאני מנסה להכנס להרשם מחדש הוא מזהה את המחשב שלי איכשהו . ניתקתי את האינטרנט וחיברתי מחדש וזה לא עזר , כנראה הוא מזהה את המחשב בצורה אחרת ולא לפי ה IP. מישהו יודע איך זה עובד ואיך זה ניתן לשינוי בשביל שאוכל להרשם מחדש (פירמוט לא בא כרגע בחשבון) תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
איך אני מבטל את ההתראה שקופצת כל שנייה שמישהו מתחבר, זה מרתיח ! תודה רבה אנשים ! ערב טוב ושבוע טוב !
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי G5 ויש לו אפשרות לזוז עם הגלגלת שמאלה וימינה, אף פעם לא ניצלתי את האפשרות הזאת. איך אפשר להגדיר שהזזת הגלגלת שמאלה או ימינה תעביר לשוניות?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטון באיכות גבוהה כמו לדוגמא ביוטיוב בHD או אתר בו הסרט באיכות גבוהה זה לא רץ רצוף אלא מקוטע לכל אורכו. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
וset margins לא מחזיר אותם, איפה לעזאזל אני מוצא אותם?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם כדאי להמיר את ה FAT32 שיש לי בכונן C ל NTFS ? אם כן במה זה ישפיע על מערכת ההפעלה ?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להירשם לSkypeOut כדי להתקשר לחו"ל. יש לי כמה שאלות: בהרשמה רשום שאני צריך להכניס את הפרטים שהאמצעי תשלום שלי שומר עלי (Please use the address your payment provider has on file for you). אז לירשום את מה שרשום ב כרטיס אשראי, בעברית או באנגלית. האם אפשר להשתמש ב ישראכארט? אם אני יתעה במשהו יהיה אפשר לשנות או שזה לא משנה?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כשאני מריץ את SPYBOT היא תמיד נתקעת כשהיא מגיעה לsmitfraud c או משהו כזה. השארתי את התוכנה במשך לילה שלם והיא עדיין היתה תקועה באותו מקום. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
איך אני שומר קובץ OFFICE XP שיוכלו לראות אותן בגרסה קודמת של אופיס בפריסה נכונה!
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
עשיתי את מה שכתבתי בכותרת, וזה מאוד מציק שהכותרות של המועדפים מופיעים בכתב סימנים וכל מיני שטויות! ויש לי המון אתרים כך שייקח לי המון זמן לעבור אתר אתר ולשנות את השם לעיברית תקינה! איך אני מסדר את הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שוטטתי לי במחשב, ונתקלתי בתיקיה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report, שם יושבים להם קבצי ה-LOG של ה-AV שלי - Kaspersky. משום מה אלו לא קבצים קטנים כלכך... יש מה לעשות נגד זה?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי לויסטה ואני מחפש חבילת אבטחה כלשהי שמכילה אנטי-וירוס/פיירוול/אנטיספיי. בXP השתמשתי בחבילה של זון אלארם אבל אין אותה לויסטה ואי לכך אני צריך משהו שמתאים לויסטה. הבנתי מביקורת בYNET שה360 החדש של נורטון לא רע בכלל אבל זה נורטון. מספיק הענשתי את עצמי בויסטה בשביל האלו 2 למה לי גם את נורטון לסבול. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לשמור דפי אינטרנט כל כמה שניות מזמן מסויים עד זמן אחר . זאת כדי לעקוב אחר מחירי סגירה של מכרזים באתרים של מכירה פומבית האם משהו מכיר תוכנה שתתחיל לשמור בשעה מסוימת תמונות מסך או דפי אינטרנט עד לשעה מסוימת בה נסגר המכרז. (עדיף תוכנת חינם שאפשר להוריד) תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
והחיפוש עבד בפעם הראשונה, החיפוש השני שלי כבר לא מראה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
http://www.faqil.com/guides/amp.html כלי להתקנת קבצי air http://www.faqil.com/guides/ar.html
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אוקי אני לא יודע למה אבל היוטורנט מוריד על מקס 6 ק"ב והסבבה DC מוריד על 12K מה הבעיה באינטרנט ובתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני צריך לפתוח תפורטים של האמיול והוא לא שואל אותי אם לאשר או לא. איך אני פותח אותם? דחוף תודה!!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי את האינטיוירוס פנדה ולפני זה היה לי נורטון 2003 ואני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שפנדה תעשה לי בדיקה לבד ועידכון לבד כמו בנורטון?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני עובד במסך עם רזולוצייה של1600 על 1050 ומאוד נח לי ככה מנסה במקביל להגדיל את גודל הפונט בתוכנת הדואר האלקטרוני לא הפונט של כתיבת ההודעה אלא הפונט של רשימת ההודעות קצת הסתבכתי עם זה - לא מצליח לשלוט על זה ??? מי עוזר ? THX
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך LCD - samsung 931c חיברתי אותו בחיבור Dvi והתקנתי את הדרייבר שמצורף עם המסך , ההתקנה נתקעה באמצע- עקב שגיאה בווינדוס פירמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של SAMSUNG והבעיה עדיין חזרה?! האם יש למישהו עצה כלשהי? אגב הדרייברים הכרחיים לצורך כיונונים של הצבעים במסך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
יש לי לוח D845HV עם כרטיס קול ONBOARD נכנסתי לאתר של אינטל ואני לא מצליח להוריד את הדריור מדוע http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הורדתי למחשב סרטון, ואני לא מצליח להפעיל אותו למרות שיש לי את חבילת המקודדים K-LITE MEGA! בתוכנה VLC PLAYER, הקובץ פעל אבל לא ראו את התמונה בכלל...היה אפשר לראות את התמונה רק כפיקסלים גדולים וורודים, ירוקים בלה בלה בלה. אני ניסיתי בעזרת התוכנה GSPOT לגלות איזה קובץ זה, אבל התוכנה רשמה שהיא לא תומכת בו אז לא יכולה לגלות... עם איזה עוד תוכנות אפשר לגלות את סוג הקובץ?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכם.......... ;D יש לי כמה שאלות נוביות במיוחדדד.... א) לפי מה שהבנתי, אם ה- IP שלי היא 192.168.1.xxx אז זה למעשה IP "מדומה" שנגרם ע''י הפיירוול של הראוטר (במקרה שלי - linksys) ולכן אני לא יכול לארח חברים למשחקים? ב) למה בכלל יש לי כתובת ip כזאת? ג) יש כמה שיטות שאני מכיר כדי לדעת את ה- ip שלך, אבל איך מגלים את הפורט? ד) ב- device manager, לאחר שאני לוחץ על מאפייני ה- COMMUNICATION PORT COM1, ולוחץ על PORT SETTINGS, יש לי אפשרות לשנות כמה דברים שנראים לי משמעותיים.... מה להגדיר ב- BITS PER SECONDS DATE BITS PARITY STOP BITS FLOW CONTROL המון תודות!!! מאוד
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חשוב שיהיה אפשר לעבוד דרך ראוטר
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-