עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי ויסטה על המחשב, אולם כל כמה דקות במקרה הרע, או כמה שעות במקרה הטוב - המחשב "מאפס" את עצמו. אני מקבל מסך כחול, ספירה מהירה עד 100 (נראה לי), ואז המחשב עושה restart. דיברתי עם טכנאי והוא אמר לי שזה קורה בגלל הדרייבר של הכרטיס מסך (?!). הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 7600 GT. האם זו הסיבה ? אפשר לקבל דרייבר עדכני ? יש סיבה אחרת אולי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. Started by rafiisak,

שלום. אני מנסה ליצור דיסק בקטגוריית junkbox cd וכאשר אני מוסיף שירי mp3 שהורדו מאימיול על רובם הוא נותן שגיאה שאומרת שהם פגומים. עכשיו איך יכול להיות שכל כך הרבה שירים פגומים? אולי זאת בעיה כלשהי? או שבאמת אי אפשר לצרוב את הקבצים האלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by o.k,

שלום לכולם!!! אני משתמש די חדש בתוכנה וכאשר אני מנסה להוריד קבצים קטנים בסדר גודל של עד 20MB שמתי לב שלאימיול לוקח הרבה זמן להוריד את הקבצים ....... מישהו יכול לעזור לי איך לגרום לאימיול לעבוד יותר מהר???? תודה...

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by ElasticMan,

פירמטתי את המחשב של אבא שלי התקנתי WIN עדכנתי את כל השטויות של WIN וגם את הIE7 (כל זאת לאחר שהפכתי את WIN ל-VALIDATED , כלומר חוקי מבחינתם) עכשיו כשאני מפעיל את IE7 ומנסה להיכנס לאתר כלשהו...אני מקבל את ההודעה "the requsted lookup key was not found in any active activation context" למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by eyal2323,

שלום קניתי HD נייד וכאשר אני מחבר אותו למחשה הוא עובד לי במהירות נורא איטית וחסרת תועלת. אני מחפש דרייבר להתקן hi speed usb בבקשה מישהו יכול לתת לי קישור !!!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  7. Started by saar3,

שלום! יש לי בעיה עם המקשים של המקלדת במשחקים,שאני לוחץ על w או s הם נתקעים כל כמה שניות ואז צריך ללחוץ שוב מה בעיה?! שאלתי בציוד היקפי ואמרו לי שצריך לשאול פה מה הבעיה!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  8. אני יודע שיש איזה קראק שמעיף תכוכב ואת ההודעה המציקה הזאת. מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק אליו? תודה

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  9. רוצה לשדרג....לא בטוח אם זה משפר משמעותית או מה הדיעה הרווחת אם כדאי לשדרג שהרי SP2 בווינדוס - שווה ביותר (כידוע) אז לסיכום - האם כדאי לשדרג את אופיס 2003 - בSP2 המיוחד שלו? THX

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by LazyBurger,

יש לי נורטון אנטיווירוס ואני רואה שהוא ממש מעפן אבל ממש יש לי ספיוור שכל הזמן פותח לי חלונות (DISKCLEANER) ונורטון רק משמיד את התוכנה שמושרצת ולא משריצה אז כל פעם מחדש הוא מתריע לי וזה לא מועיל לא יודע אם זה עוזר אבל אחד מהחלונות שנפתחים הם http://www.drivecleaner.com/.freeware/?p=38&a=0&j=0&pp=0&w=0&ex=0&ap=0&hv=10&ed=2&mpt=1179848359&aid=nm_ik_wav_r5&lid=&affid=nm_67308_62c058e205e111dc8969003048895bfc_2cf289ee+5584ce4c9dba4ecaaa3750d6f8402076 וגם עדכתי את נורטון ולא, זה לא עוזר למישהו יש עצה או אנטויווירוס טוב? נ.ב ניסיתי SPYBOT וזה עזר לאותה פעם אז איך שעשיתי REBOOT זה חזר...

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. Started by GZA3,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שמתאים למערכת הפעלה הזאת. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by AsD[eyal],

אני מיתכון לפורמט של הפלאפונים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  13. Started by LP_Fan,

שלום לכולם. רציתי להירשם לSkypeOut כדי להתקשר לחו"ל. יש לי כמה שאלות: בהרשמה רשום שאני צריך להכניס את הפרטים שהאמצעי תשלום שלי שומר עלי (Please use the address your payment provider has on file for you). אז לירשום את מה שרשום ב כרטיס אשראי, בעברית או באנגלית. האם אפשר להשתמש ב ישראכארט? אם אני יתעה במשהו יהיה אפשר לשנות או שזה לא משנה?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. טוב, המחשב בתהליכי קריסה. אני חייב להציל כמה שיותר דברים, ובראשם הlibrary נiTunes. איך עושים את זה?? אני חייב לעשות את זה באון ידני כי אני ל יכול להריץ תוכנות בכלל! אז איזה קבצים צריך לגבות? תודה Install

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. אז ככה עד אתמול השתמשתי במסנגר 8 לייב. פתאום ניסיתי להוסיף את ידידה שלי לרשימה והוא לא נותן לי... לא מאפשר לי ללחוץ על הכפתור בכלל של ההוספה. אני לוחץ עליו וכלום לא קורה. ואצלה אני מופיע ברשימה... נכנסתי למסנגר דרך אתר אינטרנט שמפעיל את המסנג'ר בג'אווה , ופתאום אני רואה שהיא כן ברשימה שלי... העפתי את המסנג'ר 8 והתקנתי 7.5. שם הכל עובד סבבה . פתחתי לעצמי מייל חד והעברתי את כל הרשימה.. עכשיו הבעיה: יש לי מייל חדש ורשימה חדשה. במסנגר 7.5 הכל עובד סבבה. כשאני נכנס למסנג'ר 8 זה לא עובד לי! נכנסתי ממחשב אחר וזה כן עובד. נכנסתי עם שם משתמש אחר והמסנגר 8 גם עובד! אז מה אני עושה??!!! הסרתי והתקנתי 20 פעם כבר וזה לא נותן לי להיכנס עם המשתמש החדש שלי במסנג'ר 8 במחשב שלי!!! יש שיטה ל…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

וקופץ חלון כחול, מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  17. שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש מהמלצה של מישהו פה בפורום ובאמת מחשב תותח בויסטה, מפעיל את BioShock בהגדרות הכי גבוהות כולל רזולוציה D: בקיצור שקיבלתי את המחשב התקנתי XP וניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק של ה AUDIO והכל והוא רושם שגיאה driver not found עכשיו אני בויסטה ומתקין טוב את הדרייברים, ואני נשאר בויסטה אבל רציתי לדעת אם אני יחזור ל XP עדיין יהיה לי את השגיאה כי עשיתי 2 פירמוטים בגלל זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by alex125,

שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by hedva,

הסיבה לדיון הנוכחי היא שקיים בפורום סטיקי עם המון אינפורמציה טובה, אבל גם המון ספם שנערם עם השנים. לגולש החדש קשה לסקור דף אחרי דף. בנוסף נוצרו במשך הזמן תוספים חדשים שכנראה מקבלים ביטוי איפה שהוא, אך קשה למוצאם. בימים האחרונים התקנתי בהתלהבות הרבה תוספים לפייר פוקס, אולם נראה לי שפעולת הדפדפן מואטת. למשל שמתי לב שעם התוסף של hwzone , הדף נטעו יותר לאט, בגלל שנוספו לו פעולות לבצע (צביעת הת'ארדים) סתם מעניין אם אפשר לבטל את הצביעה, ולהישאר רק עם התוספת בצד שמאל, של בחירת הפורום המתאים? לגבי תוספים אחרים, חוסמי פרסומות, גם עובדים, אבל מצד שני הם מאפשרים טעינת דף עם פחות מידע. ולכן מה אתם חושבים, הם מאטים או מאיצים? אם אכן ריבוי תוספים, מאט את הגלישה, עדיף לעבוד עם כמה שפחו…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by יוניק,

במהלך התקנת התוכנה Iceows המערכת הודיע התקנת קובץ inf נכשלה,הסיבה:הגישה נדחתה. מה אושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by Dawn,

אני מנסה לפתוח קבתים של AVI ועוד...והם לא נפתחים ועד שהם נפתחים איאפשר לשים אותם בטיים ליין כדי לערוך.. לפני כמה זמן זה עבד ועכשיו פיתאום זה לא עובד וניסיתי הכל....הורדתי מחדש מחקתי והתקנתי התקנתי מחדש SP2 הכל... כלום לא עוזר.. מה לעשות? זאת הבעיה שהוא אומר לי בעיקרון: d:\Documents and Settings\shachar levcovich\My Documents\Movie2.wmv could not be imported. Unspecified error ???וזה דחוף

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by DLS,

שלום ! אני מנסה לפתוח תוכנה וזאת ההודעה שקיבלתי: מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. בוקר טוב יש משהו חינמי כמו TRUE IMAGE ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  24. Started by No_Man,

איך אני עושה שמתי שהמצגת רצה, לחיצה לא תעביר לשקופית הבאה, אלא רק ההיפר-לינקים יעבדו וכל לחיצה, בכל מקום שאין בו היפ-לינק לא תעשה כלום. (מדובר ב-Office 2003 בעברית) תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by night-fire,

שלום, בן דוד שלי ביקש שאני אחפש לו תוכנה טובה לעריכת סרטים,כמובן שלא חינמית (אני אפילו לא מאמין שיש משהו שווה חינמי ) תקציב אין בעיה רק שלא יהיה גבוה מידיי המחיר (ממילא הוא גר בארה"ב אז יהיה לו זול שם ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים