תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחקתי את הדרייבר הקודם ע"י התוכנה שיש באתר. כשאני מנסה להתקין את החדש, הוא אומר שנוצרה טעות בפתיחת קובץ. כשאני אומר התעלם והוא ממשיך הוא אומר לי בעליה של הסט אפ שיש לי שגיאה. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מה זאת התוכנה הזאת ביכלל ..? מה אפשר לעשות איתה..?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
התקנתי Kaspersky לפני כמה ימים ועכשיו אני מנסה להיכנס לכמה אתרים, והKaspersky חוסם לי אותם. אני מקבל הודעה כזו: Kaspersky Internet Security 7.0 The requested URL http://www.torrentleech.org/ is forbidden איך אני עושה שKaspersky יכיר את האתר כאתר בטוח?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
יש למשהוא מושג מה זה אומר? ולמה אני לא מצליח להתקין? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי המון שירים שנמצאים אצלי פעמיים ואפילו שלוש, אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני מריץ אותה ומזהה לי את השירים הכפולים כדי שיחסוך לי מקום וכמובן שיהיה לי סדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
משהוא יכול לאמליץ לי על דפדפן הכי טוב?? יש לי את דפדפון Firefox 2.0.0.12 ואני רוצה משהו יותר טוב כי יש דברים שהוא עושה לי בעייות כמו נגיד שאני ניכנס לאיזה אתר אז הוא רושם לי בכתב לא מוכר ושאני ניכנס מדפדפן 6.0 זה רושם לי רגל אז בקיצר אני צריך דפדפן טוב תודה מראש לעוזרים..!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה אני לא יכול לפתוח הודעות מייל שמכילות תמונות וסרטונים? יש לי חשבון בוואלה ואני לא מצליח לפתוח תמונות ששולחים לי או להוריד סרטונים! אני משתמש במקסטון!אבל גם באקספלורר ברגיל יש לי את אותה בעיה! ניסיתי לשלוח מהחשבון בוואלה לאוטלוק שלי ושם זה נפתח מצוין??? אני משתמש באנטי של קספרסקי! למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
או שכל media player למינהם שיש במחשב צריך לנגן את זה באיכות הכי גבוהה?
-
- 15 תגובות
- 13k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת צריבה (אפשרי גם לא חינמיות) שאפשרי באמצעותה לצרוב סרט בפורמט XVID או DIVX בעל הפעלה אוטומטית? כלומר, אני צריך תוכנת צריבה שבעזרתה אני אוכל להוסיף לדיסק הנצרב עוד תוכנה קטנה שמאפשרת לנגן את הסרט בעזרתה בצורה אוטומטית (בלי קשר לתוכנות המותקנות/לא מותקנות במחשב אחד ספציפי), אני מכיר תוכנות שכאלה לצריבת VCD או SVCD אבל לא DIVX וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היום בבוקר, הדלקתי את המחשב ונתקלתי בבעיה חדשה (אני כבר לא מתרגש, אחת לחודש וחצי המחשב הזה תמיד מוצא לעצמו בעיה חדשה). בהתחלה הפעלתי את האינטרנט הכל הלך חלק, הפעלתי את הWINAMP, מנסה להפעיל שיר - לא עובד, זה פותח חלון ואומר שהוא לא מוצא שגיאה ניסיתי להפעיל דברים אחרים עם סאונד, באינטרנט לא עבד שום דבר עם סאונד, משחקים לא עובדים עם סאונד, מדייה פלייר מריץ שירים עם סאונד. יש צלילים של ווינדוס הכל חוץ מתכנות. אין לי מושג מה הבעיה פה. יש לציין כי: לאחר התקנה חוזרת של הWINAMP בניסיון להפעלת שיר הWINAMP נתקע. כאשר אני מנסה להפעיל סרטונים במחשב, הפרסומת שקודמת את הסרטון עובדת ללא סאונד והסרטון עצמו אינו עובד.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, התקנתי משחק ועבר זמן עד שהוא הגיע לחצי ומשם אני רואה שזה לא זז, נגעתי בעכבר וכלום! הוא פשוט לא זז... המחשב קפוא, ניסיתי לצרוב אותו וגם שם בנרו הוא קפא לי, ייתכן שזה וירוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך תוכנה כידי להקטין גודל של תמונות מ מגה ומשהו ל חצי מגה ואף פחות. אני יודע שזה יפגע באיכותן אבל בכל זאת אני צריך תוכנה כזאת. תודה מראש L.A
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
וכו' וכו'... אני מחפש שם של תוכנה כזאת.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן אני יודע שהבקשה שלי מוזרה, אני בטוח שיש כזה דבר. פשוט בארץ אנשים מחפשים תירגום לעברית מאנגלית או שפות פופולריות יותר. כרגע השפה הכי חשובה לי לתרגום היא טורקית לאנגלית, או טורקית לעברית. מי שימצא יקבל פרס ישראל
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
יש לי דיסק או קי של סנדיסק 4 ג'יגה , אני מחבר אותו אל המחשב והוא מזהה והכל אבל פתאום שתי תיקיות של ה-download ועוד משהו נעלמו ואין ברשותי לגשת אליהם, אציין שכשאני נכנס אל המאפיינים הוא מציג שהוא כמעט מלא מבחינת מקום ע"י אותם תיקיות אלה אך איני רואה אותם..ואת התיקיות שאני כן רואה הם ריקות וכך גם היו מלכתחילה.. אנא עיזרו לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב דולק מס' ימים זה פשוט לא גולש לי באינטרנט... יש חיבור... מסנג'ר ותוכנות עצמן עם חיבור עובדות כרגיל אבל בFF או IE כל דף שאני מנסה לטעון הוא "לא נטען להציג דף זה"
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
איך זה שעוד לא עשו לנו DVD עם BSPLAYER בפנים כי בתאוריה זה נשמע הכי פשוט לא צריך לעשות שום ריפ או המרה לא צריך לשבת כמה שעות טובות שזה יכניס תרגום לא תהיה ירידה משמעותית באיכות של הסרט נעלה את הסרט וישר נדביק תרגום מקובץ שהצמדנו לדיסק הכי פשוט הכי קל! למה אני מעלה את זה? כי פשוט קראתי עשרות מדריכים איך לעשות את זה! ותאמינו לי מייגיע ברמות שאי אפשר לתאר!וגם לא תמיד בסוף זה יוצא צריך איזה 2 3 4 תוכנות לקידוד ועוד כמה פנינים!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בימים האחרונים כל שינוי שאני עושה בסימניות "מתאפס" לאחר הפעלה מחדש של FIREFOX. מה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות Ghost לכונן שלי כדי שאני לא יצטרך להתקין כל פעם ת'דברים מחדש אחרי פורמט. התקנתי את נורטון גוסט 2003 ועשיתי Backup. עלה לי התפריט של הדוס, ושמתי דיסק בכונן כדי שיצרוב אליו את ה image. אחרי דקות הוא נתקע. ניסיתי דיסק מחברה אחרת - אותו הדבר. מה אני עושה לא בסדר...? זה הרס לי כבר 5 דיסקים... תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כשאני מנשה לשמור תמונות מהאינטרנט אני יכול לשמור אותם רק כקובץ BMP ואין לי אפשרות לשנות שיהיה כל קובץ אחר זה אתחיל רק בכמה שבועות האחרונים ואין לי מוסג מה עשיתי אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
נעלם לי הסרגל כלים של שינוי השפות איך אני מחזיר אותו
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
למשל אני כותב את הפונקציה today() אבל אני לא רוצה שביום למחרת הוא יעדכן לי את השדה הזה באופן אוטומטי. אני רוצה לשלוט על העידכון באופן ידני. כיצד?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום!!!! יש לי בעיה זה לא רוצה להשמיע לי על 5.1 אני ]שוט לא קולט למה .... הקטע שזה משמיע לי רק 2 רמקולים מתוך ה 6..... אבל לאומת זאת במדיה פלייר זה משמיע לי על 5.1 למי שהוא יש איזה שהיא דרך לסדר אתזה?.??....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה הודעות בתוכנת האוטלוק אקספרס שלי - שאני רוצה לישמור את גוף ההודעה אבל בלי הצרופה עצמה = יחסוך לי הרבה מאוד מקום לא הצלחתי למצוא דרך לימחוק רק את הצרופה = מישהו יודע איך ? שמעתי שישנם תוכנות שעושות את זה בצורה מוצלחת... מחפש משהו אמין - מישהו מכיר? THX
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-